[TVN] Woli i Tysio
Moderator: Łukasz
[TVN] Woli i Tysio
http://www.tvn.pl/news/8137/view
Nie wiem w jakim kierunku podąża wiosenna ramówka TVNu. "Ukryta prawda", "Surowi rodzice", a teraz "Woli i Tysio". Tego chcą widzowie?
Nie wiem w jakim kierunku podąża wiosenna ramówka TVNu. "Ukryta prawda", "Surowi rodzice", a teraz "Woli i Tysio". Tego chcą widzowie?
Re: Woli i Tysio
Na to wygląda, chociaż do tej pory doniesień z Pudelka i tych innych o tym konkretnym programie nie traktowałem na poważnie, a tu taka niespodzianka. Trochę jestem zmieszany w związku z tymi nowymi programami. Mam nadzieję, że to nie będzie kicha na jaką się to zapowiada.Adrian ;P pisze:Tego chcą widzowie?
Podejrzewam porę emisji 17:00 w soboty może
Czyli mało kto to obejrzy 

-
- Bywalec
Masakra. TVN schodzi na psy.
"Wielkie gwiazdy" - choć ostatnio i tak straciły szacunek wielu internautów, po co mają zrazić do siebie jeszcze bardziej widzów stacji telewizyjnej?
Woli i Tysio... Pytam się co to jest?
Jeżeli to prawda i pierwowzorem są tutaj Paris Hilton i Nicole Richie, to gratuluję.
Woli i Tysio... Pytam się co to jest?
Jeżeli to prawda i pierwowzorem są tutaj Paris Hilton i Nicole Richie, to gratuluję.
This is not the end, this is not the beginning.
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Emisja w poniedziałki o 22:30.
Dziękuję bardzo, wolę iść spać 

This is not the end, this is not the beginning.
Nie mam słów by wyrazić to gów** ! Najgorszy program w telewizji EVER ! Sztuczny , głupi , nieśmieszny ...
Już sam tytuł mówi sam za siebieadik1148 pisze:Nie mam słów by wyrazić to gów** ! Najgorszy program w telewizji EVER ! Sztuczny , głupi , nieśmieszny ...

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
to coś takiego jak z Hilton było tylko tutaj zdecydowanie gorsze 

Nie przypominam sobie, by w holenderskim pierwowzorze był lektor. Tutaj musieli go dodać, bo kompletnie się to nie kleiło.
Takiej słabizny nie było na antenie TVN od bardzo dawna !
-
- Bywalec
Jest jej coraz więcej niestety.podmark pisze:Nie przypominam sobie, by w holenderskim pierwowzorze był lektor. Tutaj musieli go dodać, bo kompletnie się to nie kleiło.

Tyszka i Woliński w ZOO zainteresował zaledwie 1,21 mln osób (12,58%), gwarantując TVN trzecie miejsce w tym paśmie.
http://medialink.pl/artykul/38117,Tyszk ... deo,group4
http://medialink.pl/artykul/38117,Tyszk ... deo,group4
W Polsce ten program się nie przyjmie
Przykro mi to mówić, ale z kilku prostych przyczyn. Ja osobiście jestem osobą liberalną i tolerancyjną, ale reszta naszego społeczeństwa nie a nie od dzisiaj wiadomo, że Pan T. i Pan W. spostrzegani są jako geje. Mówiąc językiem potocznym "pedałami". Trochę przykre, ale cóż na to poradzić. Pora emisji tego programu jest mało atrakcyjna dla widza 16-49. Obu Panom zaszkodził konflikt Korwin-Piotrowska- Tyszka i Woliński, nie pokazali się wtedy z dobrej strony a media plotkarskie szybko to uchwyciły. Osobiście moim zdaniem program jest... średnio interesujący, ale obejrzę drugi odcinek 

Myślę, że w tym przypadku nie ich gejostwo jest największym problemem, zresztą nie "spostrzegane" tylko raczej realne, oni są jacyś tacy żałośnie komiczni w tym co pokazują, poza tym to jest po prostu słabe/nuuudne. Myślę, że program z udziałem innej gejowskiej pary tzn Raczek&Szczygielski miałby wyższą oglądalność, oczywiście myślę o programie z zupełnie innym tematem i scenariuszemvoyagerck pisze:a nie od dzisiaj wiadomo, że Pan T. i Pan W. spostrzegani są jako geje. Mówiąc językiem potocznym "pedałami".

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia