kwiatek pisze:bardzo go lubie ale co sie stalo z :BoÂżena Targosz,Ewa GodlewskÂą- BundÂą i Joasia Racewicz???
Racewicz zdaje mi sie, Âże widziaÂłem w tym tygodniu o 16.00. Po ostatnich zmianach wyglÂąda na to, Âże Racewicz i Bunda bĂŞdÂą prowadziĂŚ PanoramkĂŞ o 16.00, a ta pierwsza bĂŞdzie miaÂła nadal wydanie o 13.00.
kwiatek pisze:
u Targosz to ona chyba zrezygnaowaÂła bo jej nie widziaÂłem od roku moÂże mniej. Ostatnio prowadziÂła jakiÂś program o UE po "GoÂściu 1" chyba sie nazywaÂł PORADNIK EUROPEJSKI

Ale dokÂłandie Nie wiem!!
BoÂżena Targosz byÂła od razu wytypowana do odstrzaÂłu juÂż w 2001 roku kiedy przyszÂła Warakomska. Jej nazwisko regularnie pojawiaÂło siĂŞ na listach z osobami przeznaczonymi do zwolnienia do konsultacji ze zwiÂązkami zawodowymi. Warakomska teÂż chciaÂła prowadziĂŚ PanoramĂŞ, a popularnĂŞ CzubĂłwnĂŞ obawiaÂła siĂŞ ruszyĂŚ, bo dostaÂłaby po gÂłowie od widzĂłw. Jednak sama CzubĂłwna odeszÂła do Telekomunikacji w poÂłowie 2002 roku i Targosz ponownie miaÂła wiĂŞcej dyÂżurĂłw. Warakomska jednak pozbyÂła siĂŞ rywalki angaÂżujÂąc Turskiego. Targosz pewnie w ramach trzymiesiĂŞcznego wypowiedzenia prowadziÂła juÂż tylko weekendowe wydania Panoramy o 18.30.
No i niedawno pojawiÂła siĂŞ wÂłaÂśnie w Poradniku Europejskim czy jakoÂś tak.
kwiatek pisze:
P.S. PamiĂŞtacie jak PANORAMĂ kiedyÂś prowadziÂła
JOANNA ÂŁAZIĂSKA osoboÂście jej nie pamiĂŞtam ale, widziaÂłem jej zdjĂŞcie na stronie
http://www.panda.friko.pl Jak ktoÂś cos o niej wie to prosze o odpowiedz!!!
Tak, Joanna ÂŁadziĂąska (potem Joanna ÂŁadziĂąska-Molak) przez dÂługi czas prowadziÂła PanoramĂŞ o 7.00 oraz o 16.00. W tym czasie te wydania prowadziÂła na zmianĂŞ z MaÂłgorzatÂą WiÂśniewskÂą i Lechem Kaczmarkiem. WiÂśniewskÂą jednak z czasem odsuniĂŞto, bo ciÂągle siĂŞ myliÂła i potem mieliÂśmy dwĂłch prezenterĂłw tych wydaĂą. Joanna zostaÂła zwolniona w 2002 roku, ale wtedy juÂż od kilku lat nie prowadziÂła Panoramy tylko przygotowywaÂła materiaÂły kulturalne (zresztÂą zawsze to byÂła jej dziaÂłka).
kwiatek pisze:
Ciekawe co siĂŞ stanie z FajkowskÂą, Dowbor, Dowborem, TorbickÂą, MÂłynarskÂą, jak zlikwidujÂą wejÂścia ze studia ?????
Nic nie s³ysza³em o tym, ¿e z Dwójki maj¹ znikn¹Ì prezenetrzy. A nawet jeœli to duzo roboty jest przy "Pytaniu na œniadanie"