Programy specjalne - dyskusja ogólna
Moderator: Łukasz
WieczĂłr AmerykaĂąski w TVN24
Swoje relacje ze StanĂłw Zjednoczonych nadawaĂŚ bĂŞdzie troje korespondentĂłw, TVN24 transmitowaĂŚ bĂŞdzie takÂże program amerykaĂąskiej FOX TV. SzeÂściogodzinnÂą audycjĂŞ poprowadzÂą Anna KalczyĂąska i Jakub Porada.
Druga czêœÌ specjalnego programu rozpocznie siê o 6:00. W programie "Wybór Ameryki", prowadzonym przez Anitê Werner i Grzegorza Miecugowa, znajd¹ siê rozmowy z goœÌmi w studiu (m.in. z Januszem Reiterem i Zbigniewem Lewickim), ³¹czenia z reporterami, Ambasad¹ USA w Polsce, polskimi politykami i Sejmem. O 9:00 Katarzyna Kolenda-Zaleska rozmawiaÌ bêdzie z prezydentem Aleksandrem Kwaœniewskim. rzegorz Miecugow.
Z tÂą KalczyĂąskÂą to nieÂżle. Jak mĂłwiÂłem, jest na zawoÂłanie. Od czwartku do wczoraj miaÂła dyÂżury na antenie, a dzis relacje z Sejmu.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
To super, Âże Anitka bĂŞdzie.
MoÂże dali jej ostatniÂą szanse i jeszcze moÂże coÂś dla nich znaczy jak bĂŞdzie to robiÂła razem z miecugowem
Tylko ciekawi mnie jeszcze jedno. Jaki bĂŞdzie podziaÂł obowiÂązkĂłw miĂŞdzy te dwie osoby
Ale rozumiem jak razem to razem czyli po rĂłwno.
Tylko pierwszy skÂład mi siĂŞ nie podoba wolaÂłbym marciniaka niÂż poradĂŞ. Ale jest jeszcze jeden plus tej sytuacji. Nie bĂŞdzie automatki
HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRAAAAAAAA
No to czeka mnie kilkunastogodzinny maraton przed telewizorem.
TrochĂŞ tych kaw trzeba bĂŞdzie wypiĂŚ
Uwielbiam amerykaĂąskÂą politykĂŞ i jest to jeden z moich konikĂłw.
Nie wiem czy lepiej, ¿e Anitka bêdzie prowadziÌ od 6 czy jednak od 12 w nocy by³oby lepiej. Ale chyba od 6 bo w koùcu wiêksza ogl¹dalnoœÌ.
No Anitka pokaÂż tym mendom kim ty jesteÂś. PokaÂż co potrafisz.
i niech ciĂŞ przywrĂłcÂą do faktĂłw.
Anitka trzymamy kciuki

Tylko pierwszy skÂład mi siĂŞ nie podoba wolaÂłbym marciniaka niÂż poradĂŞ. Ale jest jeszcze jeden plus tej sytuacji. Nie bĂŞdzie automatki

No to czeka mnie kilkunastogodzinny maraton przed telewizorem.

TrochĂŞ tych kaw trzeba bĂŞdzie wypiĂŚ

Nie wiem czy lepiej, ¿e Anitka bêdzie prowadziÌ od 6 czy jednak od 12 w nocy by³oby lepiej. Ale chyba od 6 bo w koùcu wiêksza ogl¹dalnoœÌ.
No Anitka pokaÂż tym mendom kim ty jesteÂś. PokaÂż co potrafisz.

Anitka trzymamy kciuki

To jest bardzo podejrzana sprawa. Jeszcze nie bĂŞde wydawaĂŚ okrzykĂłw radoÂści z powodu Âże Anitka bĂŞdzie tylko zaczekam i poczekam na rozwĂłj sytuacji i przede wszystkim powrĂłt do faktĂłw.Z tÂą KalczyĂąskÂą to nieÂżle. Jak mĂłwiÂłem, jest na zawoÂłanie. Od czwartku do wczoraj miaÂła dyÂżury na antenie, a dzis relacje z Sejmu.

michos pisze:Tylko pierwszy skÂład mi siĂŞ nie podoba wolaÂłbym marciniaka niÂż poradĂŞ.
Ja tam siĂŞ ciesze z Porady, obaj sÂą Âświetni. A to Âże dali Anite to mnie nie dziwi. PrzecieÂż Pochankowa zaangaÂżowana jest w Fakty a Ryman w Magazyn. I nie maja juÂż wiĂŞkszego wyboru. Poza tym chcÂą jÂą promowaĂŚ na gwiazde TVN24 a nie FaktĂłw.
Ciekawe czy Marciniak sie nie obrazi i teÂż gdzieÂś nie ucieknie......
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
To siĂŞ okaÂże jak bĂŞdzie. W tvn24 nie jesteÂś ÂżadnÂą gwiazdÂą.ProwadzÂąc fakty moÂżesz tylko jÂą byĂŚ bo w porankach wiele nie zdziaÂłasz. ProwadzÂący fakty sÂą dla stacji kimÂś a inni to siĂŞ o wiele mniej liczÂą.Poza tym chcÂą jÂą promowaĂŚ na gwiazde TVN24 a nie FaktĂłw
A jutro w faktach bĂŞdzie ryman.

Chyba nie powiesz mi, Âże wolisz rymana czy a*tomata od Anitki w faktach

PS:kamuii postaraj siĂŞ to ogladaĂŚ bo to trzeba oglÂądaĂŚ.

- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Jak tak bĂŞdzie jak mĂłwisz to bĂŞdzie to caÂłkowita poraÂżka. WÂłaÂśnie siĂŞ tego obawiam Âże nawet w takim czymÂś bĂŞdzie zmarginalizowana. Nie chcem aby Anitka byÂła tylko czytajÂąca Âładnie prezenterkÂą. Chcem aby prowadziÂła wywiady. No tak ale chyba powinni robiĂŚ to razem bo jak inaczej
Raz bĂŞdzie miecugow schodziÂł, raz Anitka. PrzecieÂż to beznadziejne. Bo w starym studiu tego chyba nie bĂŞdzie prowadziÂł.
A moÂże znajdÂą na to jakeiÂś nowe miejsce
Jak tak bĂŞdzie to nie bĂŞdzie to nic specjalnego. Obawiam siĂŞ, ze tvn24 moÂże tak jak zawsze ostatnio wszystko spieprzyĂŚ.
Wtedy teÂż siĂŞ okaÂże czy Anitka jest tylko dla nich czytajÂącÂą czy kinÂś wiĂŞcej

A moÂże znajdÂą na to jakeiÂś nowe miejsce

Jak tak bĂŞdzie to nie bĂŞdzie to nic specjalnego. Obawiam siĂŞ, ze tvn24 moÂże tak jak zawsze ostatnio wszystko spieprzyĂŚ.
Wtedy teÂż siĂŞ okaÂże czy Anitka jest tylko dla nich czytajÂącÂą czy kinÂś wiĂŞcej

-
- Fan Forum
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
No i w³¹œnie to bêdzie najgorsze jak tak bêdzie. Co ona niby nie umie rozmawiaÌ z ludŸmi a tylko miecugow jest do tego stworzony. To jakiœ nonsens
Poza tym podobno do cholery majÂą to prowadziĂŚ razem a nie raz jeden jest przy biurku raz drugi. Przeciez tvn24 robiÂł juÂż takie programy w ktĂłrych obydwoje prezenterĂłw miaÂło rĂłwny podziaÂł obowiÂązkĂłw. To niby jak miecugow bĂŞdzie rozmawiaÂł z kimÂś to Anita bĂŞdzie natychmiast uciekaÂła.
PrzecieÂż moÂżna stworzyĂŚ duet a nie tylko we wszystkim solo. ChociaÂż nie wiem czy tvn na taki wymysÂł wpadnie bo tĂŞpakĂłw tam nie brakuje. MuszÂą zachowaĂŚ siĂŞ na Âświatowym poziomie a nie caÂły czas zostawaĂŚ w tyle.

Jak oni bĂŞda przez caÂły czas widzieĂŚ jÂą tylko jako czytajÂącÂą to Anitka tam wiele nie osiÂągnie.

Jak oni bĂŞda przez caÂły czas widzieĂŚ jÂą tylko jako czytajÂącÂą to Anitka tam wiele nie osiÂągnie.
Za WM:
2 listopada o godz. 18.00 rozpocznie siê relacja na ¿ywo z przebiegu wyborów prezydenckich w USA w TVP 1. Program w studiu w Warszawie poprowadzi Dorota Warakomska. W wieczornym wejœciu bêdzie jej towarzyszyÌ Maciej Zakrocki. GoœÌmi w studiu bêd¹ amerykaniœci: prof. Andrzej Mania z Uniwersytetu Jagielloùskiego i prof. Krzysztof Micha³ek. Specjalne relacje ze sztabów wyborczych obu kandydatów przygotuj¹ Mariusz Max Kolonko (ze sztabu Johna Kerry'ego w Bostonie) i Piotr Kraœko (ze sztabu George'a Busha w Austin). Wydarzenia w USA, specjalnie dla programu, skomentuj¹ m.in. zdobywca nagrody Pulitzer'a John Darton i Michael Kaufman -
publicyÂści "The New York Times'a".
3 listopada, w warszawskim studiu Dorota Warakomska wraz z goœÌmi, m.in. z Andrzejem Czeczotem, znanym grafikiem i wspó³pracownikiem "The New York
Times'a" bĂŞdzie komentowaĂŚ wyniki wyborĂłw w Stanach Zjednoczonych. W programie swoje opinie na temat sytuacji w USA przedstawiÂą takÂże prof.
Timothy Garton Ash i Javier Solana, wysoki przedstawiciel UE ds. wspĂłlnej polityki zagranicznej i bezpieczeĂąstwa.
Tymczasem w TVN wybory prezydenckie bĂŞdzie ÂśledziÂło 4 specjalnych wysÂłannikĂłw FaktĂłw: korespondentka Katarzyna SÂławiĂąska, Marzanna ZieliĂąska, MikoÂłaj Kunica i MirosÂław Rogalski.
Ich relacje bĂŞdzie moÂżna zobaczyĂŚ w programie "Fakty" 2 i 3 listopada
o sytuacji w USA na bie¿¹co bêdzie informowaÌ i komentowaÌ TVN24.
2 listopada o godz. 18.00 rozpocznie siê relacja na ¿ywo z przebiegu wyborów prezydenckich w USA w TVP 1. Program w studiu w Warszawie poprowadzi Dorota Warakomska. W wieczornym wejœciu bêdzie jej towarzyszyÌ Maciej Zakrocki. GoœÌmi w studiu bêd¹ amerykaniœci: prof. Andrzej Mania z Uniwersytetu Jagielloùskiego i prof. Krzysztof Micha³ek. Specjalne relacje ze sztabów wyborczych obu kandydatów przygotuj¹ Mariusz Max Kolonko (ze sztabu Johna Kerry'ego w Bostonie) i Piotr Kraœko (ze sztabu George'a Busha w Austin). Wydarzenia w USA, specjalnie dla programu, skomentuj¹ m.in. zdobywca nagrody Pulitzer'a John Darton i Michael Kaufman -
publicyÂści "The New York Times'a".
3 listopada, w warszawskim studiu Dorota Warakomska wraz z goœÌmi, m.in. z Andrzejem Czeczotem, znanym grafikiem i wspó³pracownikiem "The New York
Times'a" bĂŞdzie komentowaĂŚ wyniki wyborĂłw w Stanach Zjednoczonych. W programie swoje opinie na temat sytuacji w USA przedstawiÂą takÂże prof.
Timothy Garton Ash i Javier Solana, wysoki przedstawiciel UE ds. wspĂłlnej polityki zagranicznej i bezpieczeĂąstwa.
Tymczasem w TVN wybory prezydenckie bĂŞdzie ÂśledziÂło 4 specjalnych wysÂłannikĂłw FaktĂłw: korespondentka Katarzyna SÂławiĂąska, Marzanna ZieliĂąska, MikoÂłaj Kunica i MirosÂław Rogalski.
Ich relacje bĂŞdzie moÂżna zobaczyĂŚ w programie "Fakty" 2 i 3 listopada
o sytuacji w USA na bie¿¹co bêdzie informowaÌ i komentowaÌ TVN24.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Powinni wspomniĂŞc jeszcze o specjalnych programach na tvn24. Wiem, Âże najwaÂżniejsza jest tvp i Fakty ale wiele osĂłb z ktĂłrych czyta wm oglÂąda tvn24

A Fakty z ZieliĂąskÂą i RogalskÂą wypadÂą cienko. NIe muszĂŞ tego oglÂądaĂŚ aby to wiedzieĂŚ. ZieliĂąska jest strasznie pÂłytka i powaÂżnÂą politykÂą siĂŞ jeszcze nie zajmowaÂła a Rogalski bardzo sÂłaby. PamiĂŞtam jak zdawaÂł relacje do narodowego testu inteligencji i wypadÂł tragicznie.

A Fakty z ZieliĂąskÂą i RogalskÂą wypadÂą cienko. NIe muszĂŞ tego oglÂądaĂŚ aby to wiedzieĂŚ. ZieliĂąska jest strasznie pÂłytka i powaÂżnÂą politykÂą siĂŞ jeszcze nie zajmowaÂła a Rogalski bardzo sÂłaby. PamiĂŞtam jak zdawaÂł relacje do narodowego testu inteligencji i wypadÂł tragicznie.

aleÂż piĂŞknie Lisu antenka wymachwiaÂł dzisiaj w Wydarzeniach, tak po amerykaĂąsku, normalnie miaÂłem wraÂżenie Âże ogladam CBS, a potem Smoktunowicz chyba strzeliÂła gafĂŞ bo powiedziaÂła Âże Bush to demokrata, ale moÂże siĂŞ przesÂłyszaÂłem :? 
ps. jednak dobrze sÂłyszaÂłem, wÂłaÂśnie sie poprawiÂła, profesjonalistka od siedmiu boleÂści co chrzÂąka na ekranie i macha Âłokciem
ps2. a Kunica w Faktach na koniu, tak jak KraÂśko rano w WiadomoÂściach :?

ps. jednak dobrze sÂłyszaÂłem, wÂłaÂśnie sie poprawiÂła, profesjonalistka od siedmiu boleÂści co chrzÂąka na ekranie i macha Âłokciem

ps2. a Kunica w Faktach na koniu, tak jak KraÂśko rano w WiadomoÂściach :?