WejdÂźcie na http://www.wp.pl/ , w wyszukiwarce wpiszcie tvn, a potem kliknijcie tam, gdzie jest strona tvn.personal.pl czyli dzisiaj to pozycja 4. Jestem ciekawy co bĂŞdzie jak tak wszyscy w to klikniemy? Na ktĂłrym bĂŞdzie jutro? Czy przebijemy stronĂŞ WiÂśniewskiej, ktĂłra jest pierwsza? Ile bĂŞdzie ludzikĂłw obok tvn.personal.pl? KlikaĂŚ moÂżna tylko raz (IP).
Ostatnio zmieniony poniedziałek 21 cze 2004, 23:42 przez Łukasz, łącznie zmieniany 7 razy.
Hehe
Nie ma to jak podwyÂższenie popularnoÂści SwojÂą drogÂą to czemu przy TVNpersonal nie ma tych ludzikĂłw oznaczajÂących ocenĂŞ? PrzecieÂż pwoinno byĂŚ conajmniej 5, bo strona jest nawet lepsza od oficjalnej
A poza tym nie ma co siĂŞ fatygowac na WP.pl bo Wirtualna Polska ledwo siĂŞ trzyma...
Ludziki oznaczaj¹ klikalnoœÌ w dany link. Jak du¿o osób klika, to ludzików jest 5, ale ciê¿ko siê przebiÌ tam wy¿ej (Wiœniewska dobrze siê trzyma ). Poza tym tvn.personal.pl nieprzerwanie od ponad roku zajmuje pierwsz¹ pozycjê w wyszukiwarce interia.pl i bardzo czêsto pierwsz¹ na onet.pl (akurat nie dziœ).
Aaa ludziki to ogladalnoœÌ... nie wiedzia³em, bo nie korzystam z WP, z portali to tylko Onet. Mimo to gratulujê sukcesów na Interii i w³asnie Onecie
A swojÂą drogÂą to WiÂśniewska powinna byĂŚ w kategorii o sobie, no nie? A nie TVN.
Ta to wszedzie. Zgodze sie z szymciem, ¿e to jej prywatna strona a nie tvn. MAm nadzieje, ¿e wymieknie pod ciezarem tvn.personal.pl, choc ten komunikat trzeba by wywiesic na stronie g³ównej, to moze przyniosloby jakis efekt.
Ale namawiam na forum, w gronie znajomych, nieoficjalnie... Tu zaglÂądajÂą tylko nieliczni, czytajÂą wiele informacji o ktĂłrych nigdy nie napisaÂłbym na stronie... A Ty ostatnio czepiasz siĂŞ kaÂżdej gÂłupoty i Âżadnego posta nie pozostawisz bez odpowiedzi i czĂŞsto zÂłoÂśliwej docinki. PrzecieÂż nie napiszĂŞ 800 osobom, ktĂłre codziennie odwiedzajÂą stronĂŞ Âżeby klikali w jakiegoÂś tam linka na WP. Strona jest zbyt powaÂżna na to, osoby odwiedzajÂące jÂą majÂą w wiĂŞkszoÂści 20 - 30 lat, wÂśrĂłd nich jest wielu pracownikĂłw mediĂłw, dziennikarz TVN itd...
Taki juz jestem zimny draù. Pozatym, chyba nie bierzesz wszystkiego na serio? Przepraszam, jesli sie nie rozumiemy, ale ty jednak bierzesz wszystko zbyt powa¿nie. Musisz siê czeœciej uœmiechn¹Ì, co oczywiscie nie zmienia faktu, ¿e mo¿e ja powinienem czasem odpusiÌ, zachowaÌ komentarz dla siebie i czasem byÌ troche bardziej "powa¿ny".
A Ty ostatnio czepiasz siĂŞ kaÂżdej gÂłupoty i Âżadnego posta nie pozostawisz bez odpowiedzi i czĂŞsto zÂłoÂśliwej docinki.
Mo¿e masz racje . Wiesz, cz³owiek nie zawsze zauwa¿a swoje b³êdy, trzeba mu je czasami wskazaÌ palcem. Jeden to zlekcewa¿y, ale drugi przyjmie do siebie i przemysli. Ja przemyœle. Narazie.