Czy strona jest obiektywna?
Moderator: Łukasz
Czy strona jest obiektywna?
DokÂładniej: czy serwis tvn.tivi.pl jest obiektywny w sprawie opisĂłw prezenterĂłw, czy nie? Przede wszystkim chodzi o opisywanie Anity Werner i Justyny Pochanke. Czy wg Was ktĂłraÂś z nich jest faworyzowana przez stronĂŞ? Pytam dlatego, bo kiedyÂś Michos zarzucaÂł mi, Âże faworyzujĂŞ PochankĂŞ, Kubs, Âże AnitĂŞ i chciaÂłem wiedzieĂŚ co uwaÂża wiĂŞkszoÂśc. Dla przypomnienia kilka faktĂłw z Âżycia strony:
Anita Werner:
- w rubryce "zaÂłoga tvn" jako pierwsza zostaÂła opisana Anita Werner
- informowaliÂśmy m.in. o wystĂŞpie Anity w programie Mamy CiĂŞ
- w kategorii Fakty w lewym menu znajduje siê zdjêcie Anity, mimo to, ¿e nie jest ona g³ówn¹ prowadz¹c¹
- przeprowadzaÂłem wywiad z AnitÂą Werner
- informowaÂłem o wygranej Anity w rajdach samochodowych (jako jedyny serwis o mediach)
- pisaÂłem teÂż o "przesuniĂŞciu" Anity Werner
- chwaliÂłem jÂą za brawurowe Fakty 3 wrzeÂśnia + filmy
Justyna Pochanke:
- pochwaliÂłem JustynĂŞ w newsie "Kolejny plus dla FaktĂłw TVN" (2 grudnia 2004)
- informowalismy, ¿e znów bêdzie prowadziÌ g³ówne wyd. Faktów
- zdjĂŞcie Pochanke znajduje siĂŞ nad menu "waÂżne relacje"
- jej kariera bĂŞdzie opisana dopiero w lutym ("wkrĂłtce w tvn")
Michos, kogo faworyzujĂŞ? Napisz jeszcze raz kogo chcĂŞ zniszczyĂŚ...
Przy okazji proszĂŞ o propozycje jak rozwiÂązaĂŚ konflikt w temacie o Anicie - propozycje rozwiÂązania konfliktu, a nie kolejny oskarÂżenia!
Anita Werner:
- w rubryce "zaÂłoga tvn" jako pierwsza zostaÂła opisana Anita Werner
- informowaliÂśmy m.in. o wystĂŞpie Anity w programie Mamy CiĂŞ
- w kategorii Fakty w lewym menu znajduje siê zdjêcie Anity, mimo to, ¿e nie jest ona g³ówn¹ prowadz¹c¹
- przeprowadzaÂłem wywiad z AnitÂą Werner
- informowaÂłem o wygranej Anity w rajdach samochodowych (jako jedyny serwis o mediach)
- pisaÂłem teÂż o "przesuniĂŞciu" Anity Werner
- chwaliÂłem jÂą za brawurowe Fakty 3 wrzeÂśnia + filmy
Justyna Pochanke:
- pochwaliÂłem JustynĂŞ w newsie "Kolejny plus dla FaktĂłw TVN" (2 grudnia 2004)
- informowalismy, ¿e znów bêdzie prowadziÌ g³ówne wyd. Faktów
- zdjĂŞcie Pochanke znajduje siĂŞ nad menu "waÂżne relacje"
- jej kariera bĂŞdzie opisana dopiero w lutym ("wkrĂłtce w tvn")
Michos, kogo faworyzujĂŞ? Napisz jeszcze raz kogo chcĂŞ zniszczyĂŚ...
Przy okazji proszĂŞ o propozycje jak rozwiÂązaĂŚ konflikt w temacie o Anicie - propozycje rozwiÂązania konfliktu, a nie kolejny oskarÂżenia!
Ciê¿ko powiedzieÌ. Na pewno strona nie faworyzuje Justyny Pochanke. Uwa¿am, ¿e to w³aœnie ona powinna byÌ po lewo przy dziale o Faktach, bo to ona, a nie Anita Werner jest g³ówn¹ twarz¹ programu. Anita Werner powinna byÌ co najwy¿ej w wa¿nych relacjach (powinniœcie tam dodaÌ 11.09!). Ponadto uwa¿am, ¿e michos w niektórych postach posuwa siê stanowczo za daleko i regularnie obra¿a TVN i Justynê Pochankê. Nikt z pozosta³ych u¿ytkowników tego nie robi, ani w stosunku do TVN, ani do TVP, ani do Anity Werner, ani do Justyny Pochanke. Uwa¿am, ¿e takie posty powinny byÌ edytowane b¹dŸ usuwane. To ju¿ nie jest zwyk³e wyra¿anie opinii.
Mimo iÂż AnitĂŞ Werner ceniĂŞ i lubiĂŞ, i mimo to Âże w TVN -ie jest Âźle traktowana to podpisze siĂŞ jednak pod tym, Âże to wÂłaÂśnie ona jest faworyzowana. Podobnie jak Marcin z Pabianic uwaÂżam, Âże w dziale FAKTY powinno widnieĂŚ zdjĂŞcie Justyny, ktĂłra obecnie jest g³ównÂą twarzÂą FAKTĂW
Przecie¿ Anita ju¿ g³ownego wydania prowadzi (osobiœcie uwa¿am, i poraz kolejny to podkreœlam, ¿e z³¹ decyzj¹ by³o jej odsuniêcie, ale FAKTy s¹ takie ¿e Anita jest degradowana -narazie rz¹dzi JUSTYNA :?). Pozatym napewno strona nie jest obiektywna w materiale o Anicie Werner: owszem, materia³ napisali FANI ANity, ale dziwiê siê £ukaszowi, ze opublikowa³ fragment w którym fani ANITY "atakuj¹" Kajdanowicza, który zast¹pi³ Anitê w g³ownych FAKTACH. Pozatym o tym, ¿e Justyna Pochanke jest ¿on¹ Pieczyùskiego -o tym te¿ wspomnieliœmy i zasugerowaliœcie jednoczeœnie, ¿e w Faktach zaistania³a tylko dlatego, ze jest ¿on¹ wiadomo kogo
PrzecieÂż Justyna teÂż ma talent -jedni jÂą lubiÂą, drudzy nie -to samo w przypadku ANITY -jedni jÂą darzÂą sympatiÂą, inni nie
To teÂż trzeba zrozumieĂŚ.
Na koniec podsumujĂŞ to co napisaÂłem: strona jest za AnitÂą Werner -ÂświadczÂą o tym artykuÂły jakie siĂŞ pojawiajÂą (nie mam nic przeciwko), zdjĂŞcia... Justyna jest mniej "uprzywilejowana"... A powinno byĂŚ obiektywnie... :?

Na koniec podsumujĂŞ to co napisaÂłem: strona jest za AnitÂą Werner -ÂświadczÂą o tym artykuÂły jakie siĂŞ pojawiajÂą (nie mam nic przeciwko), zdjĂŞcia... Justyna jest mniej "uprzywilejowana"... A powinno byĂŚ obiektywnie... :?
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
MoÂże i Anita jest faworyzowana jeÂśli chodzi o newsy ale na pewno jeÂśli chodzi o ogĂłlnÂą atmosferĂŞ na forum i posty to znalazÂła siĂŞ w sytuacji podobnej jak w tvn... czyli odrzucona i wystawiona na wylewanie pomyji...
Ma³o tego uwa¿am i tu pewnie mnie poprze michos i¿ niektórzy forumowicze w zwi¹zku z ca³¹ afer¹ Anitow¹ s¹ wystawieni na niepotrzebne ataki...
Btw... OK pisaÂłeÂś o rajdach Mamy ciĂŞ itp... ale kiedy (od wrzesnia) zostaÂła pochwalona za profesjonalizm kiedy jakaÂś jej relacja znalazÂła siĂŞ na forum ??? chyba troche dawno... pisze siĂŞ o niej tylko przy okazji rajdĂłw jak by przestaÂła byĂŚ dziennikarkÂą... :?
A co do tego ze pierwsza byÂła w biografii czy teÂż w opisach to tylko Âświadczy o tym Âże ma bardzo wiernych i aktywnych fanĂłw
A nastĂŞpnym razem proponuje robiĂŚ to jednoczesnie i nie bedzie problemĂłw...
I jeszcze jedno co do faworyzowania.... czy to nasza lub Anity wina ¿e by³a w mamy ciê i ze bierze udzia³ w rajdach ??? Justyna te¿ by³a nikt nie broni³ o tym pisaÌ ale poprostu zainteresowanie jej osob¹ by³o mniejsze prawda £ukasz jest taka ¿e o Anicie wygodnie by³o kiedyœ pisaÌ bo podnosi³a ogl¹dalnoœÌ strony a teraz jest na jej miejscu Justyna i to o niej siê rozpisuj¹ gazety....
Ma³o tego uwa¿am i tu pewnie mnie poprze michos i¿ niektórzy forumowicze w zwi¹zku z ca³¹ afer¹ Anitow¹ s¹ wystawieni na niepotrzebne ataki...
Btw... OK pisaÂłeÂś o rajdach Mamy ciĂŞ itp... ale kiedy (od wrzesnia) zostaÂła pochwalona za profesjonalizm kiedy jakaÂś jej relacja znalazÂła siĂŞ na forum ??? chyba troche dawno... pisze siĂŞ o niej tylko przy okazji rajdĂłw jak by przestaÂła byĂŚ dziennikarkÂą... :?
A co do tego ze pierwsza byÂła w biografii czy teÂż w opisach to tylko Âświadczy o tym Âże ma bardzo wiernych i aktywnych fanĂłw

A nastĂŞpnym razem proponuje robiĂŚ to jednoczesnie i nie bedzie problemĂłw...
I jeszcze jedno co do faworyzowania.... czy to nasza lub Anity wina ¿e by³a w mamy ciê i ze bierze udzia³ w rajdach ??? Justyna te¿ by³a nikt nie broni³ o tym pisaÌ ale poprostu zainteresowanie jej osob¹ by³o mniejsze prawda £ukasz jest taka ¿e o Anicie wygodnie by³o kiedyœ pisaÌ bo podnosi³a ogl¹dalnoœÌ strony a teraz jest na jej miejscu Justyna i to o niej siê rozpisuj¹ gazety....
Android <3
I o to chodzi. Co w tym z³ego? To nie jest strona jakichœ mniejszoœci etnicznych. Piszemy o tym, co czytelników interesuje, co powoduje, ¿e nasze newsy czytaj¹. Ju¿ przeprabia³em nikogo nie interesuj¹ce newsy pisz¹c z szymciem o wejœciu TVN na giê³dê. Kogo to obchodzi³o? Nikogo. Teraz o Anicie nie piszê, bo nie ma o czym piaÌ - nic w okó³ niej siê nie dzieje. Co mam pisaÌ, ¿e ³adnie wygl¹da³a w Poranku albo ¿e w Popoludniowych mia³a fajny kucyk? Czy mo¿e sugerujesz, ¿e powinienem co tydzieù przypominaÌ czytelnikom o odsuniêciu Anity? O tym raz by³o - jak ich to wci¹¿ interesuje to jest forum, demokratyczne forum - ka¿dy mo¿e powiedzieÌ co myœli. I widzicie co kto myœli. A ten temat jest o tym, czy strona opisuj¹c te prezenterki jest obiektywna, czy mo¿e kogoœ wg Was faworyzuje. Chcia³em wiedzieÌ z ciekawoœci. A nie interesuje mnie opinia, ¿e teraz nic o Anicie nie piszê... Bo nie ma o czym.kamuii pisze:Justyna te¿ by³a nikt nie broni³ o tym pisaÌ ale poprostu zainteresowanie jej osob¹ by³o mniejsze prawda £ukasz jest taka ¿e o Anicie wygodnie by³o kiedyœ pisaÌ bo podnosi³a ogl¹dalnoœÌ strony a teraz jest na jej miejscu Justyna i to o niej siê rozpisuj¹ gazety....
Ja ze swojÂą stronÂą nie zmieniĂŞ rzeczywistoÂści. MogĂŞ tylko o niej informowaĂŚ.
-
- Fan Forum
Zapewniam ciĂŞ - doÂżywotniokaseta89 pisze: -narazie rzÂądzi JUSTYNA :?).

Ja myÂślĂŞ, Âże skoro to jest strona o telewizji tvn, choĂŚ nieoficjalna, to powinna odzwierciedlaĂŚ to, co siĂŞ w niej dzieje.
Wiêc muszê ciê £ukasz pos¹dziÌ o stronniczoœÌ.
A wiĂŞc ÂŁukaszu usuĂą to zdjĂŞcie Anity, ktĂłre umieÂściÂłeÂś nad zdjĂŞciem p. Pochanke.
UsuĂą ten materiaÂł o Anicie, ktĂłry wspĂłlnie napisaliÂśmy.
A w pierwszej kolejnoÂści wyrzuĂŚ AnitĂŞ z dziaÂłu ,,Gwiazdy tvn''.
Bo przecieÂż to, co jest teraz na stronie nie jest adekwatne do aktualnej pozycji Anity w tvn

Wtedy tvn-owski OBIEKTYWIZM na stronie macie 100%-owy

PS A kucyk Anity bardzo sympatyczny

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
... ostatnie chwile na forum?
oczywiscie i kto teraz jest stronniczy ??? sugerujesz ze wszyskich interesuj¹ newsy z Justyn¹ w rolii g³ównej a ma ona tu mo¿e 2 takich naprawde zagorza³ych fanów Robina i Kubsa...powoduje, ¿e nasze newsy czytaj¹.
a czyja to wina ?Teraz o Anicie nie piszê, bo nie ma o czym piaÌ - nic w okó³ niej siê nie dzieje.
Fajnie sugerujesz wiêc ¿e o niej warto pisaÌ tylko jak coœ siê u niej ciekawego wydarzy ... to poczekaj a¿ zajdzie w ci¹¿e albo wyjdzie za m¹¿ bo przecie¿ to co robi w faktach popo³ódniowych jest niewarte wspominania... jest tak marna ¿e po co o niej pisaÌ za to ka¿de s³owo Justyny czy A*tomata jest warte wspomnienia....Co mam pisaÌ, ¿e ³adnie wygl¹da³a w Poranku albo ¿e w Popoludniowych mia³a fajny kucyk? Czy mo¿e sugerujesz, ¿e powinienem co tydzieù przypominaÌ czytelnikom o odsuniêciu Anity?
UmarÂł krĂłl niech Âżyje krĂłl... Mamy nowa krĂłlowa FucktĂłw.... o Anicie zapomnijmy....
btw... a propos nieinteresujÂących newsĂłw nie wiem czy zauwaÂżyÂłes ale pod newsem o Marcinie komentarzy brak... czego to dowodzi ? prostej zasady co z oczu to z serca... niestety tak teÂż jest z AnitÂą...
To nie pytaj....A nie interesuje mnie opinia, Âże teraz nic o Anicie nie piszĂŞ... Bo nie ma o czym.
Nie widzisz tu sprzecznoÂści ??? a moze chcesz wiedzieĂŚ tylko to co jest po twojej myÂśli ???ChciaÂłem wiedzieĂŚ z ciekawoÂści.
Nikt tego nie oczekuje... strona jest sooper taka jaka jestJa ze swojÂą stronÂą nie zmieniĂŞ rzeczywistoÂści. MogĂŞ tylko o niej informowaĂŚ.

Tak proponuje te¿ zamkn¹Ì w¹tek Anity bo po co on komu...A wiêc £ukaszu usuù to zdjêcie Anity, które umieœci³eœ nad zdjêciem p. Pochanke.
UsuĂą ten materiaÂł o Anicie, ktĂłry wspĂłlnie napisaliÂśmy.
A w pierwszej kolejnoÂści wyrzuĂŚ AnitĂŞ z dziaÂłu ,,Gwiazdy tvn''.
JuÂż go nie ma przynajmniej u mnie...UsuĂą ten materiaÂł o Anicie, ktĂłry wspĂłlnie napisaliÂśmy.
Android <3
Teraz Ty podaj przykÂład, gdzie kubs knie na AnitĂŞA co ci przychodzi do gÂłowy, kiedy myÂślisz o tvnTo dopiero wpÂływowa i prĂŞÂżnie rozwijajÂąca siĂŞ sekta
![]()
Nie wiem, kto dokÂładnie peÂłni tam funkcjĂŞ guru, ale jednego jestem pewien: czci siĂŞ w niej p. Pochanke.
AÂż do granic przyzwoitoÂści otacza siĂŞ czciÂą - narzuca siĂŞ ludziom jej autorytet.

- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Jak ktoÂś tego nie widzi to widaĂŚ Âże jest Âślepy i nirzozumie czytanego tekstuale mi chodzi o przykÂład obraÂżania Anity.

Dawno nie pisaÂłem nic o pochanke

Zacz¹³ siê zmasowany atak forum na Anitkê i na wszystko co siê z ni¹ wi¹¿e.
MoÂże zrĂłbcie ankietĂŞ typu "kto jest za wywaleniem michosa z forum"

Czemu nie bo ptrzecieÂż ostatnio kaÂżdy siĂŞ czepia kaÂżdego postu napisanego przez mojÂą osobĂŞ. JuÂż nawet w wÂątku o Anitce nie moÂżemy o niej dyskutowaĂŚ bo caÂły czas ktoÂś prĂłbuje nami sterowaĂŚ

MoÂże sam admin siĂŞ tym zajmie

Wydaje mi siê, ¿e po hebrajsku, to ja nie mówiê, ale có¿... Powtórzê jeszcze raz powoli:
P o d a j
p r z y k Âł a d
o b r a z y
A n i t y
W e r n e r
p r z e z
K u b s a.
Wtedy spokojnie mo¿emy pogadaÌ. Dowody obu stron i wszystko jasne. Ja siê obrazy Anity przez Kubsa nie dopatrzy³em. Nawet krytykê ciê¿ko znaleŸÌ. Kubs zaznacza w swoich postach, ¿e szanuje Anitê W. Ty natomiast stwierdzasz, ¿e Justyna Pochanke to guru sekty, jakim jest TVN i ¿e stacja nakazuje czciÌ Justynê Pochanke. Koleœ, to jest ¿enuj¹ce!
P o d a j
p r z y k Âł a d
o b r a z y
A n i t y
W e r n e r
p r z e z
K u b s a.
Wtedy spokojnie mo¿emy pogadaÌ. Dowody obu stron i wszystko jasne. Ja siê obrazy Anity przez Kubsa nie dopatrzy³em. Nawet krytykê ciê¿ko znaleŸÌ. Kubs zaznacza w swoich postach, ¿e szanuje Anitê W. Ty natomiast stwierdzasz, ¿e Justyna Pochanke to guru sekty, jakim jest TVN i ¿e stacja nakazuje czciÌ Justynê Pochanke. Koleœ, to jest ¿enuj¹ce!