Joanna Dunikowska-Paź
Moderator: Łukasz
-
- Bywalec
Joanna Dunikowska-Paź
Joanna Dunikowska - reporterka polityczna TVP Info, wcześniej związana z programem Tomasza Sekielskiego - "Po prostu".
Moim zdaniem obok Kamili Biedrzyckiej-Osicy najlepsza reporterka TVP Info. Obie panie chętnie widziałbym w Wiadomościach TVP1.
Przenoszę temat z działu Załoga TVN do Ludzie Mediów. Piszesz o dziennikarce TVP, a założyłeś temat w dziale o pracownikach TVN... /prze_kw
Moim zdaniem obok Kamili Biedrzyckiej-Osicy najlepsza reporterka TVP Info. Obie panie chętnie widziałbym w Wiadomościach TVP1.
Przenoszę temat z działu Załoga TVN do Ludzie Mediów. Piszesz o dziennikarce TVP, a założyłeś temat w dziale o pracownikach TVN... /prze_kw
Re: Joanna Dunikowska
10.08.2015

Swoją pracę w telewizji zaczynała w "Czarno na białym" jako asystent reportera. Miałem okazję na dzisiejszej konferencji poznać Panią Joannę i z nią porozmawiać i jest mega pozytywną, fajną osobą! Oby więcej takich w mediach.lukaszbialas pisze:Joanna Dunikowska - reporterka polityczna TVP Info, wcześniej związana z programem Tomasza Sekielskiego - "Po prostu".
W ubiegłym roku wraz z Michałem Zielińskim prowadziła w Info wspólną z RMF FM akcję "Twoje miasto". Zdziwiło mnie, że po tym epizodzie nie została już wówczas zwerbowana na stałe do roli prezenterki w stacji.
"24 Godziny" w Nowa TV, 21.11.2016

Dunikowska to chyba sukienkę od Tadli pożyczyła. 

"24 Godziny" w Nowa TV, 5.12.2016

- Maciek_POZ
- Guru
Widzę jakąś inspirację Martą Kuligowską - mam na myśli tę czerwoną koszulę z kokardą 

Nieoficjalny fanklub Agnieszki Cegielskiej - o pogodzie i nie tylko
http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!

http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!
"24 Godziny" w Nowa TV, 8.01.2017

"24 Godziny" w Nowa TV, 11.01.2017

"24 Godziny" w Nowa TV, 12.01.2017

"24 Godziny" w Nowa TV, 12.01.2017

"24 Godziny" w Nowa TV, 24.01.2017

"24 Godziny" w Nowa TV, 31.01.2017

"24 Godziny" w Nowa TV, 1.02.2017