[TVN] Aż po sufit!
Moderator: Łukasz
[TVN] Aż po sufit!
Nowy serial twórców "Lekarzy" i "Teraz, albo nigdy!". W roli głównej - Edyta Olszówka, oprócz niej m.in. Dorota Segda, Mariusz Bonaszewski i Cezary Pazura.
Więcej: http://tvnfakty.pl/az_po_sufit_jesienia_w_tvn
Więcej: http://tvnfakty.pl/az_po_sufit_jesienia_w_tvn
Liczą się tylko Fakty.
Re: Aż po sufit!
Cieszy mnie, że postanowili postawić na mniej oklepane nazwiska jak Dorota Segda, Mariusz Bonaszewski, Cezary Pazura czy aktorzy młodego pokolenia. Wreszcie zapowiada się jakaś produkcja bez Szyca, Karolaka czy Adamczyka 

Czy oni powariowali? Zamiast coś swojego wymyślić, to oni znów biorą jakiś serial z zagranicy. Zapewne podzieli los "Mąż czy nie mąż" i "Nie rób scen".
Powinni wziąć od Akson Studio wygrany w konkursie scenariusz do serialu "Dziewięć miesięcy" i go zrealizować.
Powinni wziąć od Akson Studio wygrany w konkursie scenariusz do serialu "Dziewięć miesięcy" i go zrealizować.
Niestety, spot widocznie miał nie wyjść tak szybko na światło dzienne i go zablokowano.
Liczą się tylko Fakty.
O TO chodzi ?
TVN będzie miał w tym paśmie zaciętą walkę o widza z Polsatem. Bowiem we wtorki o 21.30 na Polsacie będą leciały "Skazane".
"Aż po sufit" jak i "Skazane" nie do końca będą ze sobą rywalizować, bo profil widza obu tych produkcji jest jednak zupełnie inny, więc bezpośrednia konkurencja nie powinna znacząco wpłynąć na obie produkcje.
Szczerze mówiąc jestem zaskoczony ruchem POLSAT-u (jak i ich ramówką).
Sam należy do tych, który jest ciekawy każdego z seriali. Jeżeli ktoś ogląda tylko TV to musiałby wybrać "Skazane", bo te powtórki nie mają. "Aż po sufit" będzie w niedziele.
Coś czuje, że ta jesień znowu nie będzie dla TVN.
Sam należy do tych, który jest ciekawy każdego z seriali. Jeżeli ktoś ogląda tylko TV to musiałby wybrać "Skazane", bo te powtórki nie mają. "Aż po sufit" będzie w niedziele.
Coś czuje, że ta jesień znowu nie będzie dla TVN.
-
- Fan Forum
Czemu niby ta jesień znowu ma nie być dla TVN? Przecież TVN co roku wygrywa jesienią. Wiosną ostatnio zaczął mocno przegrywać, ale Jesienią jeszcze rządzą
Słabe oświetlenie, sztuczna Olszówka. Poza tym - dla mnie - OK (jak na takie masowe produkcje). Dobrze wybrany target docelowy. Szansa na więcej niż jeden sezon znacznie większa niż przy wiosennych serialach komediowych.
Ja jestem zachwycony. Pierwszy polski serial "rodzinny" na poziomie
Chętnie dalej go będę oglądać , bo wszystkie wątki ciekawe