Powitaliśmy 2005!

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

Ten sylwester był:

Udany, szampański, huczny!
5
26%
Źredni, mogło być lepiej...
10
53%
Wolałbym o nim zapomnieć ;P
3
16%
Zasnąłem przed północą...
1
5%

Liczba głosów: 19

Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

PowitaliÂśmy 2005!

Post autor: Maciek »

Tak w tego Sylwestra ÂświĂŞtowano na Âświecie:

Obrazek
Sydney, Australia (te obchody moÂżna byÂło oglÂądaĂŚ wczoraj w poÂłudnie w TVN24)

Obrazek
KijĂłw, Ukraina

Obrazek
Londyn, Wielka Brytania

Obrazek
ParyÂż, Francja

Obrazek
Moskwa, Rosja

:arrow: WiĂŞcej o Sylwestrze w Polsce i na Âświecie w Faktach dziÂś o 19:00.

A jak Wy œwiêtowaliœcie? Hucznie, z przyjació³mi czy w gronie rodzinnym? W domu, w górach czy na imprezie? Jakie s¹ Wasze wra¿enia - pamiêtacie cokolwiek...? 8) :lol:
Ostatnio zmieniony niedziela 02 sty 2005, 17:41 przez Maciek, łącznie zmieniany 1 raz.
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

ja ÂświĂŞtowaÂłem w zmiennym gronie, najpierw we 3, potem na placu wsrĂłd ludzi, potem we 2, potem znowu we 3 i tak na zmianĂŞ, byÂło super choĂŚ mogÂło byĂŚ jeszcze lepiej :D :arrow:
zadra
Bywalec
Bywalec

:-)

Post autor: zadra »

Âświetny sylwester, choĂŚ na szczĂŞÂście nie miaÂł nic z szampaĂąskiej zabawy!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Nawet nakrzyczaÂłem na kamuii, Âże pisze pokemonowym stylem,
na szczeœcie nie zd¹¿y³am zauwa¿yÌ bo by³a by kolejna niepotzrebna k³ótnia :) gdzie to by³o to poprawie ? chocia¿ ja tam nic pokemonowego nie widze a w dodatku bardzo lubiê Pikachu :)
£ukasz trzyma³ nerwy na wodzy i usun¹³ mój post
no to musiaÂło byĂŚ chyba ostro :twisted: btw... dzieki ÂŁukasz :)

A Sylwestra spĂŞdziÂłam w domu z rodzinkÂą :) poszÂłam spaĂŚ koÂło 2.00 i tez byÂło fajnnie ;)
Android <3
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Nic takiego nie byÂło, nie waÂżne :) PoszÂło o Lees'a, prestage i Fuckty :D Bardzo dobrze, Âże skasowaÂł. Ostatnio wszystko mnie wnerwia i muszĂŞ siĂŞ gdzieÂś wyÂżyĂŚ :lol: Dlatego nie bierz tego do siebie.
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Obrazek

Zobaczcie ile ludzi w Krakowie. To robi wraÂżenie. :D
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

A teraz taka "gratka" - tak byÂło u mnie... :wink:

Obrazek
Obrazek
A ten chÂłopak to jestem ja; to siĂŞ jednak tutaj nie liczy - laski nawet niezÂłe. MoÂże siĂŞ spodobajÂą niektĂłre ÂŁukaszowi...? :lol:
Ostatnio zmieniony wtorek 04 sty 2005, 20:11 przez Maciek, łącznie zmieniany 1 raz.
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

A fajnie siĂŞ jÂą tam dotykaÂło na pierwszym zdjeciu? :D I czy z czasem miaÂły mniej ubranek na sobie? Masz takie zdjĂŞcia? :D
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

a piliscie tylko colĂŞ czy cos jeszcze :?: :D :arrow:
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

ÂŁukasz pisze:A fajnie siĂŞ jÂą tam dotykaÂło na pierwszym zdjeciu? :D I czy z czasem miaÂły mniej ubranek na sobie? Masz takie zdjĂŞcia? :D
Fajnie siĂŞ dotykaÂło, mam takie jeszcze jedno - lepsze.
Obrazek

S¹ "odwa¿niejsze" fotki; w szklankach raczej nie by³o Coli (to odpowiedŸ na pytanie arrow'a), a je¿eli ju¿ to tylko... jej czêœÌ. :wink: To gwarantowa³o, ¿e impreza siê rozkrêci. :wink: A ¿e zdjêcia "gorêtsze" nie s¹ publikowne on-line, to muszê siê zwróciÌ do kolegi, raczej mi je przeœle, ale to ju¿ w Dziale Sami Wiecie Jakim. :wink: To mo¿e; pewne zaœ jest, ¿e dotyka³o siê mi³o, i nie tylko Sylwiê (bo to z ni¹ to zdjêcie). :D Impreza by³a przednia. :lol:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

A ta Sylwia to Twoja, czy jakaÂś koleÂżanka, a moÂże zamĂłwiona? :D Ile ma lat? I pospiesz siĂŞ z pozostaÂłymi fotkami, bo arrow siĂŞ nie moÂże doczekaĂŚ. :D
Ostatnio zmieniony wtorek 04 sty 2005, 20:39 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

ÂŁukasz nie zwalaj winy na arrowa tylko siĂŞ przyznaj Âże sam chcesz zobaczyĂŚ :) arrow by o wiek nie pytaÂł :)
Android <3
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

wÂłaÂśnie wÂłaÂśnie ÂŁukasz :!: Maciek masz jeszcze jakies swoje zdjecia :?: :lol: :arrow:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

arrow pisze:a piliscie tylko colĂŞ czy cos jeszcze :?: :D :arrow:
No i pewnie wodê mineraln¹ bez gazu. S³ysz³¹em, ¿e to modne - cola + mineralka. Modnie i zdrowo - taki trend wœród m³odziezy.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

ÂŁukasz pisze:A ta Sylwia to Twoje, czy jakaÂś koleÂżanka, a moÂże zamĂłwiona? :D Ile ma lat? I pospiesz siĂŞ z pozostaÂłymi fotkami, bo arrow siĂŞ nie moÂże doczekaĂŚ. :D
Nie, maÂłolatek siĂŞ nie zamawia. Moja, moja, i to nie tylko w tamtÂą noc. :D Lat 15, w tym roku 16. ZupeÂłnie jak jej "druga poÂłowa". 8) :lol:
Reszta fotek nie wczeœniej ni¿ jutro. :wink: Nie gor¹czkuj siê £ukasz - tak, wiem, ¿e to Tobie g³ównie na nich zale¿y. :wink:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
ODPOWIEDZ