Wolne media.

Moderator: Łukasz
Ja zauważyłem, że zaczęli się trochę przychylniej odnosić do PAD po zawetowaniu lex TVN. Ale do całego PiSu to chyba jednak ręki nie wyciągają. Jest sporo krytycznych materiałów. Niektóre niewygodne dla PiSu tematy, choćby Pegasus, wprawdzie zniknęły, ale to bardziej skutek wojny. Opozycja też jakoś odpuściła temat - oby tylko tymczasowo.
Była taka prawidłowość, że im więcej Macierewicza i jego teorii w przestrzeni publicznej, tym niższe poparcie dla PiS. Jeśli ta zasada jest wciąż aktualna, to nie będę narzekał na pokazywanie go
Moje w pewnym sensie wyczulenie na tzw. symetryzm bierze się głównie z tego, że naprawde została nam garstka nie zaoranych mediów o szerszym zasięgu.Meteor pisze:Ja zauważyłem, że zaczęli się trochę przychylniej odnosić do PAD po zawetowaniu lex TVN. Ale do całego PiSu to chyba jednak ręki nie wyciągają. Jest sporo krytycznych materiałów.
No to ja też.Meteor pisze:Była taka prawidłowość, że im więcej Macierewicza i jego teorii w przestrzeni publicznej, tym niższe poparcie dla PiS. Jeśli ta zasada jest wciąż aktualna, to nie będę narzekał na pokazywanie go
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości