Acha! Rozumiem - jakieÂś masoĂąskie praktyki sÂą tutaj uprawiane na tym forum. PodziaÂł forumowiczĂłw na lepszych i gorszych (dziaÂł erotyczny, redakcyjny), a teraz jakieÂś zmowy w sprawie polskich znakĂłw. Och aleÂż ja byÂłem Âślepy!
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Ach, mnie to nie dotyczy - t³umaczê z ³aciny na polski doœÌ sprawnie. Musia³byœ £ukaszu inny jêzyk wybraÌ.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Jaki tam zwariowany? Nie wiem dok³adnie z czego Arrow robi specjalizacjê na filologii s³owiaùskiej, ale jak sama nazwa wskazuje to któryœ z jezyków po³udniowos³owiaùskich, czyli a¿ tak bardzo od polskiego siê nie róŸni (wspólne korzenie). Ale có¿ widze, ¿e w zreforomoanych szko³ach o tym ju¿ nie ucz¹. K³opotem móg³by byÌ tylko alfabet