Zmiany na stronie: system newsów :)
Moderator: Łukasz
Zmiany na stronie: system newsĂłw :)
Od dzisiaj newsy prezentowane sÂą w inny sposĂłb - co pewnie juÂż wszyscy zauwaÂżyli
. Prawie wszystko stworzy³ Krasu. Ja zaj¹³em siê tylko rysowaniem ikonek. Zachêcam do komentowania newsów pod newsami a niekoniecznie na forum..?.

Tu znajdujÂą siĂŞ ikonki, ktĂłre do tej pory dostĂŞpne sÂą w systemie newsĂłw: http://tvn.personal.pl/ikonki.html
Na razie jest tylko tyle, z czasem bĂŞdzie ich przybywaĂŚ... chciaÂłem tylko spytaĂŚ, ktĂłre z tych ikon Wam siĂŞ nie podobajÂą, a ktĂłre siĂŞ podobajÂą?
I jeÂśli jakaÂś siĂŞ nie podoba to proszĂŞ uzasadniĂŚ lub zaproponowaĂŚ coÂś lepszego.
Na razie jest tylko tyle, z czasem bĂŞdzie ich przybywaĂŚ... chciaÂłem tylko spytaĂŚ, ktĂłre z tych ikon Wam siĂŞ nie podobajÂą, a ktĂłre siĂŞ podobajÂą?

No, no -Krasu nieÂźle sobie poradziÂł. SÂą komentarze, newsy na stronie gÂłownej to tylko zapowiedÂź
No i loga dotyczÂące tematĂłw
Nawet fajnie, choÌ inie troszkê czasu a¿ siê przyzwyczajê. Ta nowoœÌ jest dobra, ale ta stara wersja news-ów jakoœ bardziej mi siê podoba³a. A mo¿e to tylko przyzwyczajenie?
Pozdrawiam 

http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
System newsów zosta³ wprowadzony nie tylko dlatego, ¿eby nam ³atwiej by³o dodawaÌ newsy, ale te¿ po to ¿eby wszystko odbywa³o siê szybciej. Teraz ka¿dy z redaktorów strony mo¿e natychmiast dodaÌ news nie czekaj¹c na mnie.kaseta89 pisze:nowoœÌ jest dobra, ale ta stara wersja news-ów jakoœ bardziej mi siê podoba³a.
Poza tym obecny sposób prezentacji jest lepszy poniewa¿ d³ugoœÌ newsów na stronie g³ównej jest zawsze taka sama. Dawniej zdarza³y siê newsy bardzo d³ugie i bardzo krótkie. G³upio to wygl¹da³o. Teraz wszystko jest przej¿yste i ikonka od razu sugeruje o czym jest news.
Nom i jeszcze ta mo¿liwoœÌ komentowania.

Wiem, wiem
Nie wyraziÂłem siĂŞ przecieÂż Âźle na temat nowej wersji news -Ăłw. SÂą dobre, ale przyzwyczaiÂłem siĂŞ do tych starych. Ahh, zawsze mogĂŞ siĂŞ odzwyczaiĂŚ
:P
Jest dobrze 

http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
Wiem, Âże to nie na temat, ale chciaÂłem siĂŞ Wam pochwaliĂŚ, Âże ostatniego news'a o Kajdanowiczu podaÂłem:
- 3 maja, a nie tak jak konkurencja, ktĂłra zrobiÂła to 4 maja
- z lepszej jakoÂści fotkÂą niÂż konkurencja (i z ÂładniejszÂą
)
- subskrypcje wysÂłaliÂśmy teÂż szybciej niÂż to zrobiÂła konkurencja
- tvn.personal.pl zamiesciÂł duÂżo lepszej jakoÂści film (ktĂłry w przeciwieĂąstwie do tego konkurencyjnego da siĂŞ oglÂądaĂŚ).
i to by byÂło na tyle samozachwytu

- 3 maja, a nie tak jak konkurencja, ktĂłra zrobiÂła to 4 maja

- z lepszej jakoÂści fotkÂą niÂż konkurencja (i z ÂładniejszÂą

- subskrypcje wysÂłaliÂśmy teÂż szybciej niÂż to zrobiÂła konkurencja
- tvn.personal.pl zamiesciÂł duÂżo lepszej jakoÂści film (ktĂłry w przeciwieĂąstwie do tego konkurencyjnego da siĂŞ oglÂądaĂŚ).
i to by byÂło na tyle samozachwytu

System niczego sobie, wreszcie newsy na stronie g³ównej przesta³y mi przypominaÌ w³asn¹ sypi¹c¹ siê stronê.
Tylko mi siĂŞ nie podoba, Âże taka "|" pionowa kreska zamiast oddzielaĂŚ dwa linki to wchodzi w skÂład odnoÂśnika "WiĂŞcej |"
(nie miaÂłem juÂż siĂŞ czego czepiaĂŚ
).
Aha - kodowanie trzeba by zmieniĂŚ chyba.
Bo zamiast "Âś" jest ten wstrĂŞtny "krzaczek". 

Aha - kodowanie trzeba by zmieniĂŚ chyba.

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Eheh, ile¿ siê z kodowaniem nawalczy³em. Najpierw nie dzia³a³y literki ¹, Ÿ, œ (chyba), póŸniej to jakoœ cudem naprawi³em, a teraz widzê, ¿e raz dzia³aj¹ a raz nie. Kodowanie jest dobre, ale to nie jest polski system i czasami coœ siê sypie. Nie wiem czy odk¹d naprawi³em te literki £ukasz coœ w tym zmienia³, ale myœlê, ¿e nie bêdzie Ÿle :idea:
Pozdrawiam - KRASU