Mam problem: Miss Europe 2005
Moderator: Łukasz
Mam problem: Miss Europe 2005
Mam problem jak oglÂądaÂłem transmisje z wyborĂłw Miss Europe to zasnoÂłem
I niewiem kto wygraÂł czy ktoÂś mnie moÂże uÂświadomoĂŚ bĂŞde wdziĂŞczny.

Wróciłem!!
Polka mimo to, ¿e powinna zajœÌ wysoko, to wysoko nie zasz³a. Powód chyba oczywisty. Jeœli konkurs organizowali Francuzi, to mo¿na by³o siê domyœlaÌ, ¿e wygra Niemka. I vice versa. A to, ¿e Polka jest naprawdê ³adna, to nie jest tylko moje odczucie. Wystarczy sobie przypomnieÌ jej wystêp na Miss Œwiata. Tak w ogóle, to obecna vice miss Europy ma du¿o ³adniejsz¹ mordkê ni¿ ta Niemka. Ca³ej nie widzia³em, bo ogl¹da³em tylko fina³, a wczeœniejsze fragmenty tak pobie¿nie i nie zwróci³em uwagi.
Szkoda, Âże Polka nie doszÂła dalej, no cĂłz...
wedÂług mnie nie byÂła znowu taka Âładna, jak jÂą za pierwszym razem zobaczyÂłem to od razu pomyÂślaÂłem, jakie w Polsce jest jury skoro takÂą wybraÂło, kompletnie bez gustu :?
Fakt, Âże wysokoÂściÂą siĂŞ prezentowaÂła... chyba najwyÂższa byÂła z nich wszystkich i nic po za tym
wedÂług mnie nie byÂła znowu taka Âładna, jak jÂą za pierwszym razem zobaczyÂłem to od razu pomyÂślaÂłem, jakie w Polsce jest jury skoro takÂą wybraÂło, kompletnie bez gustu :?
Fakt, Âże wysokoÂściÂą siĂŞ prezentowaÂła... chyba najwyÂższa byÂła z nich wszystkich i nic po za tym
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA