Mam problem: Miss Europe 2005

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

Kowal
Bywalec
Bywalec

Mam problem: Miss Europe 2005

Post autor: Kowal »

Mam problem jak oglÂądaÂłem transmisje z wyborĂłw Miss Europe to zasnoÂłem :) I niewiem kto wygraÂł czy ktoÂś mnie moÂże uÂświadomoĂŚ bĂŞde wdziĂŞczny.
Wróciłem!!
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

niestety niemka :/
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

A Polka ktĂłra byÂła? DokÂąd zaszÂła?
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Polka dosz³a do pó³fina³u.
:)
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Polka mimo to, ¿e powinna zajœÌ wysoko, to wysoko nie zasz³a. Powód chyba oczywisty. Jeœli konkurs organizowali Francuzi, to mo¿na by³o siê domyœlaÌ, ¿e wygra Niemka. I vice versa. A to, ¿e Polka jest naprawdê ³adna, to nie jest tylko moje odczucie. Wystarczy sobie przypomnieÌ jej wystêp na Miss Œwiata. Tak w ogóle, to obecna vice miss Europy ma du¿o ³adniejsz¹ mordkê ni¿ ta Niemka. Ca³ej nie widzia³em, bo ogl¹da³em tylko fina³, a wczeœniejsze fragmenty tak pobie¿nie i nie zwróci³em uwagi.
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

MogÂła pojechaĂŚ Miss Polonia 2004 dostaÂła przeciez tytuÂł "KrĂłlowej Europey" na wyborach Miss ÂŚwiata w Chinach. A niemka byÂła brzydka. juz leprza byÂła francuzka Ukrainke tez byÂła Âładna
Wróciłem!!
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

A ja nie rozumiem co was tak ekscytuje. Laski jak laski, fajny byÂł chlopaczek, ktĂłry ÂśpiewaÂł :evil2:
MAKEPOVERTYHISTORY
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

Szkoda, Âże Polka nie doszÂła dalej, no cĂłz...
wedÂług mnie nie byÂła znowu taka Âładna, jak jÂą za pierwszym razem zobaczyÂłem to od razu pomyÂślaÂłem, jakie w Polsce jest jury skoro takÂą wybraÂło, kompletnie bez gustu :?
Fakt, Âże wysokoÂściÂą siĂŞ prezentowaÂła... chyba najwyÂższa byÂła z nich wszystkich i nic po za tym
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
ODPOWIEDZ