Arturze, chyba nie mĂłwimy o tym samym forum, musiaÂłeÂś to z jakimÂś innym pomyliĂŚ.Artur pisze: A to moÂże dlatego, Âże wszyscy siĂŞ bojÂą wyraÂżania otwartej krytyki, bo w kaÂżdej chwili mogÂą dostaĂŚ bana...

Moderator: Łukasz
A widziaÂłeÂś tu, Âżeby ktoÂś napisaÂł To forum jest beznadziejne i do d..y? No nie, moÂże dlatego, Âże tak nie jest, a moze dlatego, Âże jak trzeba siĂŞ podpisac swoim konkretnym nickiem, to kazdy z tego razygnujeMaciek pisze:Arturze, chyba nie mĂłwimy o tym samym forum, musiaÂłeÂś to z jakimÂś innym pomyliĂŚ.
JeÂśli idzie o przerabianie. To byÂło tak: panowie z prĂłbujÂącej z nami konkurowaĂŚ strony zaczĂŞli coÂś pisaĂŚ pod newsami. Pod newsami, bo na forum wstĂŞpu nie majÂą. WiĂŞc jeÂśli nie pomogÂło ich banowanie, bo majÂą zmienne IP, to pomogÂło zmienienie znaczenia ich komentarza. Przestali natychmiast. My z szymciem nie komentujemy newsĂłw na innych stronach/blogach o TVN, chociaÂż byÂłoby siĂŞ z czego poÂśmiaĂŚ (czasu reakcji przede wszystkim, bo niektĂłrzy coraz czĂŞÂściej piszÂą o tym, o czym my pisaliÂśmy tydzieĂą wczeÂśniej).Artur pisze:To akurat dziwne, bo jeÂśli chodzi o kasowanie komentarzy na stronie, to owszem, czĂŞsto siĂŞ to zdarza i proszĂŞ o niezaprzeczanie, bo wiem co mowiĂŞ. Krytyczne komentarze sÂą tam zawyczaj kasowane, albo co najmniej przerabiane na pozytywne (dokÂładnie tak), przez co, jak to ktoÂś kiedyÂś napisaÂł wÂłaÂśnie na stronie "(...)manipulowane jak w Radiu Maryja". Ale tu, na forum, nigdy siĂŞ z tym jak dotÂąd nie spotkaÂłem... A to moÂże dlatego, Âże wszyscy siĂŞ bojÂą wyraÂżania otwartej krytyki, bo w kaÂżdej chwili mogÂą dostaĂŚ bana...
Nie. Takiego czegoœ nie napisa³em i nie sugerowa³em! Premier Belka powiedzia³ swego czasu do pos³ów, ¿e ¿yj¹ chyba na innej planecie. Niektórzy forumowicze chyba tak¿e. Po pierwsze sukces forum to zas³uga wielu osób. Ale odnieœliœmy sukces w swojej dziedzinie, mimo to zawsze bêd¹, tacy jak Ty, którzy uznaj¹, ¿e tu jest Ÿle.Artur pisze:O Matko Boska!! No, Ty za to jesteœ jak zwykle nieomylny i niezast¹piony!
Nie. To, Âże w ciÂągu ostatniego miesiÂąca odwiedziÂło nas 180 tys. unikalnych uÂżytkownikĂłw oznacza, Âże strona jest najgorsza. A ci uÂżytkownicy spadli z nieba i szybko uciekli jak zobaczyli na jakiej zÂłej stronie sÂą. :|Artur pisze:WeÂź trochĂŞ na wstrzymanie, bo to, Âże strona ma najwiĂŞkszÂą liczbĂŞ odwiedzin nie znaczy wcale, Âże jest najlepsza.
A to, ze czegos takiego nie napisales, to zaden dowod, bo caly czas udowadniasz to i wciskasz innym przy roznych okazjach...ÂŁukasz pisze:Takiego czegoÂś nie napisaÂłem i nie sugerowaÂłem!
ÂŁukasz pisze:
WszĂŞdzie indziej userzy ograniczajÂą siĂŞ do dwĂłch, trzech zdaĂą. U nas jest inaczej i jeÂżeli TVN_FAN pisze mi w poÂście: "Tak, zgadzam siĂŞ w zupeÂłnoÂści", to ja mu takie coÂś kasujĂŞ, Âżeby ten poziom utrzymaĂŚ. JeÂśli za chwilĂŞ pisze znowu, to znowu mu to kasujĂŞ. I nawet PW nie ma sensu, jak on podstawowych zasad nie zna.
CzÂłowieku pierwsza rada "naucz sie pisac bo nie idzie tego czytac". :?Artur pisze:Tak, Ty i te twoje liczby. Gratuluje dobrego samopoczucia.A ja nie uwazam wcale, ze tu jest zle, to Ty sam to wymysliles.
A to, ze czegos takiego nie napisales, to zaden dowod, bo caly czas udowadniasz to i wciskasz innym przy roznych okazjach...ÂŁukasz pisze:Takiego czegoÂś nie napisaÂłem i nie sugerowaÂłem!
I po co wydzielac, latwiej skasowac, krytyka na tak wspanialym forum jest zbedna...
Artur pisze:OczywiÂście to nieprawda, bo ja odpowiedziaÂłem tylko na tĂŞ uwagĂŞ TVN_FAN, odnoÂśnie kasowania jego postĂłw.
Nie wmawiaÌ. Po prostu mnie zdenerwowa³eœ.Artur pisze:To £ukasz zacz¹³ mi dopiero wmawiaÌ jakieœ straszne pretensje pod adresem Jego i forum.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości