Brawa dla Ani

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Brawa dla Ani

Post autor: ArO »

Obrazek

Za najlepszy avatar jaki zostaÂł zamieszczony na tvn.tivi.pl Patrzcie i podziwiajcie. Kamuii czekamy na jeszcze.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

ChylĂŞ czoÂła Mistrzu! :D
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

MoÂżna tylko gratulowaĂŚ :!: :!: :!: :wink: :D :wink:
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Hehe dziêki :D ciesze sie ze wam siê podoba :oops: choÌ pewnie coponiektórym wyda siê wywrotowy natomiast mam jeszcze pare innych pomys³ów :D:D
Android <3
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

mĂłj jest lepszy !! :cool:
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

macie zajebiste te avatary tylko zamiast TVN powinno na nich pisaĂŚ tvp i poszmat :]
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Nie powinno pisaĂŚ, tylko powinno byĂŚ napisane! To po primo. :D

Jeœli chodzi o avatar kamuii, to pomys³ naprawdê bardzo fajny. :D Tylko zamiast TVN widzia³bym tam chetniej Polsat. Przypominam Ci kamuii, ¿e to oni racz¹ nas ró¿owym studiem Wydarzeù, Rzepko rzepko rzodkieweczko, Barem, £ysymi i Blondynkami, Interwencj¹, Kiepskimi i innymi chorymi duperelami a'la teleturniej dla teœciowych i zieùciów. :twisted: Chyba, ¿e Ty z zaciêciem ogl¹dasz Ibisza. :twisted:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

1.Jesli chodzi o ramĂłwki to mozna by tam byÂło umieÂścic ktĂłrÂą kolwiek polskÂą telewizjĂŞ :D ale Âże ja najbardziej nie lubiĂŞ TVN to akurat ich umieÂściÂłam :D
2.
Przypominam Ci kamuii, ¿e to oni racz¹ nas ró¿owym studiem Wydarzeù, Rzepko rzepko rzodkieweczko, Barem, £ysymi i Blondynkami, Interwencj¹, Kiepskimi i innymi chorymi duperelami a'la teleturniej dla teœciowych i zieùciów
Popatrz Marcin czasem potrafimy siĂŞ zgodziĂŚ :D Polszmata mozĂŞ byĂŚ ale widzisz oprĂłcz lisa i jego serwisu Polszmata nie uznaje siĂŞ za niewiadomo co i nie aspiruje do wyznaczania standardĂłw dlatego dostaÂło siĂŞ TVN :D
Chyba, Âże Ty z zaciĂŞciem oglÂądasz Ibisza.
Nie obraÂżaj mnie aÂż tak :D
Android <3
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

no to juÂż zmieniÂłem mĂłj avatarek ale teraz juÂż bez > (nie) < - jasno wiadomo o co chodzi... a co do Ibisza.. ochyda
ODPOWIEDZ