Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Ten to ma szczĂŞÂście :D RozmĂłwcy zawsze mu podbierajÂą parasol :devil: Rozumiem, Âże prezydencki minister mĂłgÂł tak zrobiĂŚ dziennikarzowi z wrogiej stacji, ale Âżeby czÂłowiek z otoczenia Gronkiewicz-Waltz :o Za co? :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:Ten to ma szczĂŞÂście :D RozmĂłwcy zawsze mu podbierajÂą parasol :devil: Rozumiem, Âże prezydencki minister mĂłgÂł tak zrobiĂŚ dziennikarzowi z wrogiej stacji, ale Âżeby czÂłowiek z otoczenia Gronkiewicz-Waltz :o Za co? :lol:
..powinien wzi¹Ì sprawy..a dok³adniej parasol w swoje rêce :lol2:

..i jak tam - PaweÂł wybudowaÂł dzis stadion czy nie :>
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

obie¿yœwiat pisze:..powinien wzi¹Ì sprawy..a dok³adniej parasol w swoje rêce :lol2:
I wzi¹³ :lol2: Ale o tym póŸniej :D
obieÂżyÂświat pisze:..i jak tam - PaweÂł wybudowaÂł dzis stadion czy nie :>
To nie do mnie pytanie :lol2: Ja tu tylko capsy robiĂŞ :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Zmiana tematu relacji i rzeczone ''branie spraw w swoje rĂŞce'' :devil: I kto teraz mĂłkÂł? :devil:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..ona myÂśli o wszystkich tylko nie o swoich fanach ;(
A ja to kto? :rozglada: Niby nie fanka Agaty? :rozglada:
..aktualnie to sam nie wiem :rozglada:
Zatem juÂż Ci wyjaÂśniam :) To, Âże nie udzielam siĂŞ w wÂątku Agaty nie oznacza, Âże przestaÂłam byĂŚ fankÂą jej dziennikarstwa ;)
obieÂżyÂświat pisze:..ja nie redakcyjna koleÂżanka PawÂła ani nie fanka :lol2: a teÂż zauwaÂżyÂłem Âże PaweÂł czuje siĂŞ jak ryba w wodzie :tanczy:
..kiedy sobie przypomnê ten niedzielny pó³godzinny serwis..
..dokÂładnie kiedy w Czarnkowie odbywaÂł siĂŞ zlot bliÂźniakĂłw :lol2:
..kiedy PaweÂł tryskaÂł humorem i optymizmem to tym trudniej mi zrozumieĂŚ Âże to byÂł jeden z jego ostatnich serwisĂłw :uhh: ;(
A ja, kiedy sobie przypomnê wszystkie Paw³owe serwisy jakie mia³am przyjemnoœÌ ogl¹daÌ, to ¿al œciska mi serce :uhh: ¯al, ¿e ju¿ nie bêdê mia³a przyjemnoœÌi wys³uchaÌ Paw³owych rozmów z goœÌmi zaproszonymi do studia :uhh: ¯al, ¿e nie us³yszê tu¿ przed pó³noc¹ ¿yczeù spokojnej nocy od mojego ulubionego Pana z TV :uhh: ¯al...Ech, wszystkiego ¿al :uhh:
obieÂżyÂświat pisze:..nie rozumiem niektĂłrych decyzji szefĂłw tvn24 :nie:
Nie maj¹ pomys³ów na robienie dobrej telewizji, ot co :roll: Powinni w tym celu zatrudniÌ kogoœ bardziej kreatywnego :roll:
obie¿yœwiat pisze:..co gorsza aktualnie sprawa wygl¹da tak ¿e to Agatka zajê³a miejsce które przez kilka miesiêcy kojarzy³o siê wy³¹cznie z Paw³em :spiewa: :hmm:
..no i jeszcze Piotr JacoĂą :neutral:
Nie powiem :lol2: podoba³o mi siê bardzo to co tygodniowe okupowanie weekendowego wieczorno-nocnego pasma przez Paw³a (to chyba ca³kowicie uzasadnione w obliczu mojego zafascynowania :rozglada: ) Ale jak widaÌ komuœ to przeszkadza³o :uhh: Jednak mo¿na by³o to jakoœ mniej drastycznie rozwi¹zaÌ, a nie od razu ca³kowicie od prezenterowania Paw³a odsun¹Ì :uhh:
obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:
Marcin pisze:w plenerze zawsze rewelacyjnie. :D
Tutaj w peÂłni siĂŞ zgadzamy :D
..to nie ulega Âżadnej wÂątpliwoÂści :lol2:
Jeszcze tego by brakowa³o, ¿eby ktoœ zacz¹³ deprecjonowaÌ zdolnoœci reporterskie Paw³a :nie:
not that kind pisze:Ten to ma szczĂŞÂście :D RozmĂłwcy zawsze mu podbierajÂą parasol :devil: Rozumiem, Âże prezydencki minister mĂłgÂł tak zrobiĂŚ dziennikarzowi z wrogiej stacji, ale Âżeby czÂłowiek z otoczenia Gronkiewicz-Waltz :o Za co? :lol:
Mo¿e za upierdilwoœÌ :devil: Pewnie wyczu³, pan pe³nomocnik HGW, ¿e nie bêdzie ³atwo z Panem Redaktorem siê rozmawia³o, bo nie by³o ³atwo :rozglada: Kiedy pan Wies³aw Wilczyùski, zaczyna³ m¹ciÌ, Pawe³ naciska³ i domaga³ siê konkretnych opowiedzi :D
Do parasola wracaj¹c :rozglada: Tak na dobr¹ sprawê to na niewiele siê zda³ goœciowi :rozglada: Momentami wiatr wia³ z tak¹ si³¹, ¿e o ma³o nie porwa³ go z wizji :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:
..i jak tam - PaweÂł wybudowaÂł dzis stadion czy nie :>
Jeszcze nie :rozglada: Po rozmowie z przedstawicielem firmy, zarekomendowanej przez min. sportu, do zaprojektowania stadionu - byÂło zapotrzebowanie na PawÂła w innym miejscu ;)
Pan "od stadionu" wykazaÂł siĂŞ wiĂŞkszym wyczuciem i zaprosiÂł ekipĂŞ do Âśrodka. CiepeÂłko sprawiÂło, Âże PaweÂłowi na dowcipkowanie siĂŞ zebraÂło :rozglada: ZapytaÂł o to, czy stadion bĂŞdzie zaprojektowany na ksztaÂłt bazaru :lol:
not that kind pisze:
Zmiana tematu relacji i rzeczone ''branie spraw w swoje rĂŞce'' :devil: I kto teraz mĂłkÂł? :devil:
Rzecznik MON, Jaros³aw Rybak :rozglada: z którym Pawe³ rozmawia³ o ¿o³nierzach s³u¿¹cych w Afganistanie, zatrzymanych w sprawie akcji z sierpnia, w krórej zginêli Afgaùczycy. PóŸniej na konferencji ministra Szczyg³o - zwo³anej w tej samej sprawie- siê udziela³ pan redaktor. W kolejnych serwisach zrelacjonowa³ j¹ dla nas, a póŸniej odda³ g³os kole¿ance z Poznania ;)
To jednak nie by³ koniec podziwiania efektów dzisiejszej pracy Paw³a :rozglada: U¿yczy³ jeszcze swojego g³osu Leo Beenhakkerowi, w materiale Tomasza Marca, przygotowanego dla popo³udniowego M24h. Trochê bluzgn¹³ :rozglada: za trenerem nasz Pan Redaktor :rozglada:

Tak sobie patrzĂŞ na capsy i podziwiam ten szary pÂłaszczyk :lol2: i ten figlarnie zawiÂązany szalik :lol2: Cudnie to wyglÂąda :lol2: Jednak czy chroni od zimna? :mhm: MoÂże trzeba pomyÂśleĂŚ o bardziej szczelnym odzieniu na ten jesienno-zimowy czas, Panie Redaktorze? :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..ona myÂśli o wszystkich tylko nie o swoich fanach ;(
A ja to kto? :rozglada: Niby nie fanka Agaty? :rozglada:
..aktualnie to sam nie wiem :rozglada:
Zatem juÂż Ci wyjaÂśniam :) To, Âże nie udzielam siĂŞ w wÂątku Agaty nie oznacza, Âże przestaÂłam byĂŚ fankÂą jej dziennikarstwa ;)
..no nie wiem ale ja przez bycie fanem dziennikarstwa rozumiem udzielanie siĂŞ w wÂątkach dziennikarzy :lol2:
..zwÂłaszcza jeÂśli nie opuÂściÂło siĂŞ forum :lol2:

A ja, kiedy sobie przypomnê wszystkie Paw³owe serwisy jakie mia³am przyjemnoœÌ ogl¹daÌ, to ¿al œciska mi serce :uhh: ¯al, ¿e ju¿ nie bêdê mia³a przyjemnoœÌi wys³uchaÌ Paw³owych rozmów z goœÌmi zaproszonymi do studia :uhh: ¯al, ¿e nie us³yszê tu¿ przed pó³noc¹ ¿yczeù spokojnej nocy od mojego ulubionego Pana z TV :uhh: ¯al...Ech, wszystkiego ¿al :uhh:
..ale dobrze Âże tak teraz czĂŞsto PaweÂł wystĂŞpuje w roli reportera - to teÂż przecieÂż osÂłoda :P
..prawda :rozglada:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:no nie wiem ale ja przez bycie fanem dziennikarstwa rozumiem udzielanie siĂŞ w wÂątkach dziennikarzy :lol2:
Postanowi³am ograniczyÌ moj¹ dzia³alnoœÌ na forum do udzielania siê w w¹tku tego, dziêki któremu zainteresowa³am siê dziennikarstwem :lol2: Jednak na rzecz w¹tku Agatki te¿ zdarzy mi siê zadzia³aÌ ;) Nagrywam czasami relacje, co by notka mia³a materia³ do ocapsowania ;)
obieÂżyÂświat pisze:..zwÂłaszcza jeÂśli nie opuÂściÂło siĂŞ forum :lol2:
CzyÂżbyÂś coÂś mi sugerowaÂł? :mhm: Nie jesteÂś pierwszym :mhm: Chyba muszĂŞ siĂŞ powaÂżnie nad tym zastanowiĂŚ :mhm:
obieÂżyÂświat pisze:..ale dobrze Âże tak teraz czĂŞsto PaweÂł wystĂŞpuje w roli reportera - to teÂż przecieÂż osÂłoda :P
..prawda :rozglada:
:roll: Niby prawda, ale jeÂśli siĂŞ posmakowaÂło prezenterki w wykonaniu PawÂła to odrobinĂŞ goryczy czuĂŚ w tej sÂłodkoÂści :uhh:

Teraz trochê o tym co dziœ siê wokó³ Paw³a w tvn24 dzia³o ;) Tak od niechcenia zerkna³am na PiŒ. Nagle w materiale Brydzi mign¹³ mi siê Pawe³ spaceruj¹cy korytarzem sejmowym z pos³em Zalewskim, te¿ Paw³em :D Zdjêcia chyba archiwalne, ale mi³o ze strony Brydzi, ¿e o fanach Paw³a pomyœla³a :* Najlepszy k¹sek prowadz¹cy PiŒ zostawili nam jednak na koniec :D Okaza³o siê, ¿e Pawe³ nie próŸnowa³ dzisiaj :D Przygotowa³ dla nas materia³ traktuj¹cy o kontrowersjach wokó³ wspólnej publikacji IPN i Rzeczpospolitej. "Najnowsza historia Polaków" nosi tytu³ to dzie³o, a najwiêksze kontrowersje wzbudza tytu³ ostatniego rozdzia³u wskazuj¹cu na to, ¿e do dziœ ¿yjemy w PRL- bis. Pawe³ szuka³ winowajcy, zebra³ komentarze - polityków, przedstawicieli IPN-u i Rzeczpospolitej. Pokaza³ nam miejsca, które kojarzone s¹ z czasami PRL. Nie zabrak³o równie¿ Paw³owego poczucia humoru :tanczy: Po wypowiedzianych przez kilku polityków s³owach: W PRL-u..., zapoda³ pani¹ spikerkê z tamtych czasów w³aœnie, która dokoùczy³a zdanie: ...by³o zawsze s³onecznie :lol: Na koniec dzie³a pad³o stwierdzenie, ¿e choÌ PRL jest ci¹gle ¿ywy - we wspomnieniach, to na szczêœcie nie bisowa³. Ach!!! I jeszcze coœ. Od dziœ tytu³ ostatniego rozdzia³u zosta³ zmieniony na: Do dziœ, co nam zosta³o z PRL-u :mhm: Ciekawe czy to po interwencji Paw³a siê sta³o?
Capsiki z materiaÂłu - z cudownymi ujĂŞciami :P jutro, mam nadziejĂŞ ;)

A myÂślaÂłam, Âże tylko z tym dzisiaj tu wpadnĂŞ :rozglada: DokopaÂłam siĂŞ do jednej z fenomenalnych PawÂłowych londyĂąskich relacji. Jak miÂło powspominaĂŚ :tanczy:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Z wczorajszego materiaÂłu :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:no nie wiem ale ja przez bycie fanem dziennikarstwa rozumiem udzielanie siĂŞ w wÂątkach dziennikarzy :lol2:
Postanowi³am ograniczyÌ moj¹ dzia³alnoœÌ na forum do udzielania siê w w¹tku tego, dziêki któremu zainteresowa³am siê dziennikarstwem :lol2: Jednak na rzecz w¹tku Agatki te¿ zdarzy mi siê zadzia³aÌ ;) Nagrywam czasami relacje, co by notka mia³a materia³ do ocapsowania ;)
..dziĂŞki :)

..ale wiesz ;)
..na razie to wygl¹da tak ¿e jeœli ktoœ nas fanów Agatki i Paw³a mia³ zamiar przez takie a nie inne zamiany sk³óciÌ to mu siê to poniek¹d uda³o :rozglada:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..dziĂŞki :)
Nie ma za co :D My, fani dziennikarzy, musimy siĂŞ wspieraĂŚ :D
obieÂżyÂświat pisze:..ale wiesz ;)
..na razie to wygl¹da tak ¿e jeœli ktoœ nas fanów Agatki i Paw³a mia³ zamiar przez takie a nie inne zamiany sk³óciÌ to mu siê to poniek¹d uda³o :rozglada:
To juÂż problem tego kogoÂś :rozglada: My przecieÂż nadal bardzo siĂŞ lubimy :lol2: Nasza miÂła konwersacja tutaj mĂłwi sama za siebie ;)
not that kind pisze:Z wczorajszego materiaÂłu :arrow:
:> MyÂślaÂłam, Âże juÂż siĂŞ nie doczekam :rozglada: Dobrze, dobrze :stop: juÂż nie narzekam :rozglada: I zdaje siĂŞ, Âże te capsy muszÂą mi na dzisiaj wystarczyĂŚ :roll: Pan ÂŁukasik chyba zrobiÂł sobie wolne :roll: Mam nadziejĂŞ, Âże jeden dzieĂą mu wystarczy, aby zregenerowaĂŚ siÂły :rozglada:
Ok. Koùczê ju¿ to forumowanie :rozglada: notka mnie beszta, ¿e piêtnaœcie minut w jednego capsa siê wpatrujê :rozglada: A w dwa ostatnie to nawet pó³ godziny :rozglada: CóŸ poradziÌ, kiedy z tym podniesionym u p³aszcza ko³nierzem Pan Redaktor tak szarmancko siê prezentuje :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..dziĂŞki :)
Nie ma za co :D My, fani dziennikarzy, musimy siĂŞ wspieraĂŚ :D
..no wÂłaÂśnie ;)
..ale nie jest to obopĂłlne wspieranie ;)
obieÂżyÂświat pisze:..ale wiesz ;)
To juÂż problem tego kogoÂś :rozglada: My przecieÂż nadal bardzo siĂŞ lubimy :lol2: Nasza miÂła konwersacja tutaj mĂłwi sama za siebie ;)
..tutaj ale nie tam ;)
..wiĂŞc ten ktoÂś - jeÂśli istnieje - moÂże triumfowaĂŚ :?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Obi :* odpuœÌ mi ju¿ proszê :rozglada: Delektujmy siê prac¹ naszych ulubieùców :mhm: nawet, jeœli od dwóch dni nie pojawiaj¹ siê na wizji :>
LiczyÂłam na mojego ulubionego w tak gorÂącym politycznie dniu :uhh: A tu ani relacji, ani materiaÂłu :uhh: Weekend pewnie teÂż bez niego minie :uhh:

[ Dodano: Pon Lis 19, 2007 9:09 pm ]
Po czterech dniach nieobecnoœci odnalaz³ siê mój ulubniony Pan Redaktor :tanczy: Z materia³em dla PiŒ powróci³ :tanczy: Temat dzie³a - ju¿ wielokrotnie w Paw³owej karierze siê przewin¹³ - sportowy. A dok³adniej eu(ro)foria czy jak kto woli, od sobotniego wieczora - ebiomania :) Wschodz¹ce wœród dzieci i m³odzie¿y, gwiazdy pi³ki no¿nej Pan Redaktor nam przedstawi³ :) Kiedy na pocz¹tku programu us³ysza³am w zapowiedzi, ¿e bêdzie sportowo czu³am, ¿e to w³aœnie Paw³a udzia³em bêdzie ;) Kiedy materia³y, o ró¿nej tematyce przewija³y siê jeden po drugim a Paw³a ci¹gle nie by³o, jeszcze bardziej siê w tym utwierdza³am ;) I jak siê okaza³o na koniec programu, mia³am racjê :tanczy:
Szkoda, Âże jedynie na usÂłyszenie wspaniaÂłego gÂłosu mojego UlubieĂąca zasÂłuÂżyÂłam :uhh: Mam nadziejĂŞ, Âże jutro wiĂŞcej bĂŞdzie mi dane :rozglada:

[ Dodano: Wto Lis 20, 2007 9:40 pm ]
Materia³y dla PiŒ siê robi¹, a ja nie mam z kim o nich porozprawiaÌ :uhh: ¯eby wszyscy ( :devil: ) z Paw³ow¹ twórczoœci¹ byli na bie¿¹co pozwolê sobie wspomnieÌ coœ nie coœ o dzisiejszym dziele mojego ulubieùca :) Najwa¿niejszym tematem dnia dzisiejszego (zdaniem tvn24 :devil: ) siê zaj¹³, czyli opini¹ wydan¹ przez niemieckiego bieg³ego w sprawie doktora G., która to opinia dzia³a na korzyœÌ oskar¿onego. Przy okazji przypomnia³ mam pan redaktor pozosta³e akcje CBA i o kontrowersjach wokó³ osoby szefa tego¿ biura. Wplót³ tak¿e komentarze za i przeciw, przedstawicieli ró¿nych partii politycznych. :mhm: Zapomnia³ tylko o tym, aby siebie pokazaÌ :>
A jutro mĂłgÂłby w koĂącu z lajfami wyskoczyĂŚ, co by moÂżna byÂło wÂątek capsami przyozdobiĂŚ :rozglada:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Dzisiejsze capsy :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

JuÂż siĂŞ zaczynaÂłam obawiaĂŚ, Âże po raz kolejny bĂŞdĂŞ zmuszona dopisaĂŚ siĂŞ do siebie :rozglada: DziĂŞkujĂŞ za ocapsowanie dzisiejszego PawÂłowego dyÂżuru i za wzniesienie wÂątku z nizin na wyÂżyny :rozglada: Jeszcze chwila, a na drugiej stronie by wylÂądowaÂł :uhh:
Ech!!! Gdyby ten PaweÂł wiedziaÂł ile radoÂści sprawia mi jego kaÂżdorazowe pojawienie siĂŞ na wizji, czĂŞÂściej by to czyniÂł :lol2:
Dziœ dwa tematy przypad³o mu relacjonowaÌ. W pierwszym serwisie dn¿ pani¹ z biura ministra MSWiA maglowa³. Rozmowa dotyczy³a wymiany dowodów ksi¹¿eczkowych na plastikowe. Trochê straszy³, trochê uspokaja³ tych, którzy z t¹ wymian¹ siê oci¹gaj¹ :rozglada: PóŸniej na konferencji RPO siê udziela³. Po jej zakoùczeniu szczegó³owo zda³ nam relacjê w dwóch wejœciach :) Trzecie - ostatnie wejœcie :uhh: o komentarz poznaùskiej prokuratury do s³ów RPO, wzbogaci³ :)
Ma³o by³o tych relacji :uhh: chocia¿, bior¹c pod uwagê iloœÌ transmitowanych dziœ konferencji mo¿na byÌ zadowolonym, ¿e a¿ cztery uda³o siê Paw³owi przemyciÌ :tanczy:

[ Dodano: Czw Lis 22, 2007 8:37 pm ]
Temat ÂżoÂłnierzy trzyma siĂŞ PawÂła nadal. Wczoraj relacje, a dziÂś materiaÂł dla nas przygotowaÂł, ale po kolei :) W Magazynie o 17:30, a dokÂładniej w drugiej jego czĂŞÂści Pan ÂŁukasik ÂśmigaÂł po studio za plecami Piortusia M. i jego goÂści :mhm: NajwyraÂżniej doszlifowywaÂł swoje dzieÂło, ktĂłre premierĂŞ w PiÂŚ miaÂło. Jak juÂż wspomniaÂłam wrĂłciÂł do PawÂła temat polskich ÂżoÂłnierzy, ktĂłrzy w sierpniu ostrzelali afgaĂąskich cywilĂłw. PojawiÂły siĂŞ sprzecznoÂści w zeznaniach, jakoby ÂżoÂłnierze mieli dziaÂłaĂŚ na rozkaz. PaweÂł dla nas sprawdzaÂł jak to jest z wydawaniem i wykonywaniem rozkazĂłw przy tego typu akcjach.
A jutro, jeÂśli moÂżna :rozglada: prosiÂłabym o wiele PawÂłowych relacji :rozglada: Najlepiej prosto z sejmu, z racji expose premiera :rozglada:

[ Dodano: PiÂą Lis 23, 2007 8:40 pm ]
Moje proœby jak zwykle nie zosta³y wys³uchane :> Relacji z sejmu dzisiaj raczej nie by³o, ale materia³ w PiŒ jak najbardziej :tanczy: Wra¿enia - po expose premiera, zwyk³ych Polaków zebra³ dla nas, Pan Redaktor w jedn¹, zgrabn¹ ca³oœÌ :) Wspania³a gra d¿wiêku i obrazu. Fragmenty expose przeplatane opiniami nauczycieli, lekarzy, bezdomnych, górników...Nie zabrak³o tak¿e dowcipnych akcentów, jak chocia¿by przysypiaj¹cy b¹dŸ ziewaj¹cy politycy :lol:
Odpowiedzi premiera na zapytania pos³ów przesuniête zosta³y na jutro. G³osowanie tak¿e :mhm: Zesz³y weekend Pawe³ mia³ wolny :mhm: Zatem mo¿e jutro doczekam siê wreszcie relacji w wykonaniu mojego ulubionego dziennikarza :mhm:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Podobno ÂŁukasik znĂłw graÂł w ''Kryminalnych"? :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Zagra³ :tanczy: i to ju¿ drugi raz :tanczy: Oczywiœcie znowu dziêki mamie ( :* ) o wszystkim wiem. Og¹da³a Nianiê, a tam, po reklamach w zwiastunie Kryminalnych ju¿ Paw³a by³o widaÌ A¿ dwa razy siê udziela³. W serwisie namiary na mordercê podawa³. Szkoda, ¿e za drugim razem by³o go tylko s³ychaÌ, ale nic to - trzeba siê cieszyÌ z tego, co siê ma :D Nic dziwnego, ¿e Panu Redaktorowi nie chce siê ju¿ tyle, co dawniej reporterowaÌ :rozglada: skoro aktorstwa spróbowa³ :rozglada: Móg³by jednak do jakiegoœ mniej drastycznego serialu siê przenieœÌ, mia³am straszne senne koszmary po obejrzeniu Kryminalnych :rozglada:
ODPOWIEDZ