Krzysztof Górlicki

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Oby. WÂłaÂściwie to miaÂłam plan by w weekend ciut dÂłuÂżej zmruzyĂŚ oko, ale skoro taka wspaniaÂła perspektywa Porankowa roztacza siĂŞ przed nami, to trochĂŞ te plany nagnĂŞ kosztem snu. Ale wÂłaÂściwie spotkanie z Krzysiem przed ekranem- bezcenne!
OglÂądaj serwisy a podczas przeglÂądu prasy i pogody zdrzemnij siĂŞ :devil:
Albo napisz do niego z rz¹daniem by przyszed³ na Dn¯ albo RW i serwisy wieczorne :D Pojdziesz póŸniej spaÌ z Krzysztofem :shock: Tzn zaraz po serwisie :roll:
PrzedzwoniÌ,powiedzieÌ ¿eby z 2 godzinki póŸniej przyszed³ do pracy..od czego s¹ telefony

Dlaczego jeszcze tego nie wdroÂżyÂłeÂś w sprawie Joasi :>
Chyba Nika ten Krzysiek to by Nam bardziej ko³o pó³nocy pasowa³
Ja wÂłaÂśnie widze, Âże wam KrzyÂś lepiej nocami podchodzi :devil:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

arczi pisze:OglÂądaj serwisy a podczas przeglÂądu prasy i pogody zdrzemnij siĂŞ
Albo napisz do niego z rz¹daniem by przyszed³ na Dn¯ albo RW i serwisy wieczorne Pojdziesz póŸniej spaÌ z Krzysztofem Tzn zaraz po serwisie
WÂłaÂśnie tak czytam,czytam bo siĂŞ nowa strona otwarÂła :shock: -a to przecieÂż nie do mnie :devil: :hmm: :hmm: :hmm:
Dlaczego jeszcze tego nie wdroÂżyÂłeÂś w sprawie Joasi
Popatrzcie siĂŞ jaki mĂŞdrala :D !Nie znam numeru-O! :spiewa:
Ja wÂłaÂśnie widze, Âże wam KrzyÂś lepiej nocami podchodzi
Uderz w stó³ a arczice siê odezwom :devil:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

My sobie w nocy gadu gadu o Krzysiu, a on spaÂł w najlepsze, bo o 3.15 miaÂł pobudke.
A co do telefonu, to niestety nawet gdybym miaÂła jego numer to bym nie zadzwoniÂła. Ja wiem, Âże to takie nieamerykaĂąskie :lol: , ale jestem tradycjonalistkÂą i uwaÂżam, Âże to facet, a nie kobieta powinien wykonaĂŚ ten pierwszy krok. Kobieta moÂże co najwyÂżej wysyÂłaĂŚ sygnaÂły. WyÂślĂŞ mu info morsem. :lol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

WÂłaÂśnie tak czytam,czytam bo siĂŞ nowa strona otwarÂła -a to przecieÂż nie do mnie
A co, nie dziw siê :stop: Nie jesteœ pêpkiem œwiata, œwiat siê krêci te¿ wokó³ innych osób :devil: :devil:
Popatrzcie siĂŞ jaki mĂŞdrala !Nie znam numeru-O!
Ja jestem takim wyksztaÂłciuchem 8) Szkoda Âże naszej pomysÂłowoÂści nie wdraÂżamy w Âżycie, bo kto wie- moÂże byÂśmy coÂś zyskali wiĂŞcej :spiewa:
Uderz w stó³ a arczice siê odezwom
:lol: Bardzo fajne powiedzenie :tanczy: Co ono dokÂładnie oznacza :>

My sobie w nocy gadu gadu o Krzysiu, a on spaÂł w najlepsze, bo o 3.15 miaÂł pobudke.
Ciekawe, czy kiedykolwiek czytaÂł, co tu pieszemy :mhm:
A co do telefonu, to niestety nawet gdybym miaÂła jego numer to bym nie zadzwoniÂła. Ja wiem, Âże to takie nieamerykaĂąskie , ale jestem tradycjonalistkÂą i uwaÂżam, Âże to facet, a nie kobieta powinien wykonaĂŚ ten pierwszy krok. Kobieta moÂże co najwyÂżej wysyÂłaĂŚ sygnaÂły. WyÂślĂŞ mu info morsem.
Tylko wysyÂłaj jakieÂś jednoznaczne sygnaÂły, bo chÂłopak moÂże siĂŞ nie poÂłapaĂŚ :hmm:
Chyba wiesz, Âże w takich kwestiach faceci bywajÂą nieporadni :P
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Krzysztof w skrĂłcie najwaÂżniejszych informacji o 8.45 :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Na pierwszym capsie wyglÂąda jak zjawa. :D DziĂŞki za dokumentacje Poranka kamilo, szczegĂłlnie ze wzglĂŞdu na ten przepiĂŞkny czerwony krawat!
A widzieliÂście moÂże po 11 jak Sakowska rozmawiaÂła z dziennikarzami, to w tle w neswroomie dziaÂły sie dziwne rzeczy z udziaÂłem Krzysztofa :uhh: Biegali w tÂą i spowrotem wogĂłle daÂło siĂŞ sÂłyszeĂŚ podniesione gÂłosy, KrzyÂś na trochĂŞ zaniepokojonego wyglÂądaÂł, nawet miaÂłam wraÂżenie, Âże tam doszÂło do jakiejÂś sprzeczki, ale po paru minutach byÂło widaĂŚ jak siedzi spokojnie przed komputerem i pewnie relaksowaÂł siĂŞ czytajÂąc nasze forum :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Nika pisze: A widzieliÂście moÂże po 11 jak Sakowska rozmawiaÂła z dziennikarzami, to w tle w neswroomie dziaÂły sie dziwne rzeczy z udziaÂłem Krzysztofa :uhh: Biegali w tÂą i spowrotem wogĂłle daÂło siĂŞ sÂłyszeĂŚ podniesione gÂłosy, KrzyÂś na trochĂŞ zaniepokojonego wyglÂądaÂł, nawet miaÂłam wraÂżenie, Âże tam doszÂło do jakiejÂś sprzeczki, ale po paru minutach byÂło widaĂŚ jak siedzi spokojnie przed komputerem i pewnie relaksowaÂł siĂŞ czytajÂąc nasze forum :D
Ja nic nie widziaÂłem, ale myÂślisz, Âże KrzyÂś mĂłgÂłby komuÂś zrobiĂŚ krzywde :devil:
Jak wiadmo z pewnych komentarzy na youtube.com Joasia to cholera, wiĂŞc moÂże i Krzysztofowi siĂŞ udzieliÂło :rozglada:
MoÂże sobie biegaÂł, Âżeby kondycje utrzymaĂŚ :devil: W koĂącu tak caÂły dzieĂą przed komputerem :spiewa:

Ja za to widziaÂłem rozmowe Krzysztofa z JarosÂławem przed skrĂłtem o 8:15 :P
Coœ sobie gadali, Ale nie wiem o czym, bo Krzysiek mia³ wy³¹czony mikrofon :devil:
Ale tak mówi³ do KuŸniara i stuka³ palcami w stó³ :shock: Czy¿by stres :rozglada:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze:
Ale tak mówi³ do KuŸniara i stuka³ palcami w stó³ :shock: Czy¿by stres :rozglada:
Stres, siusiu mu sie mogÂło chcieĂŚ, albo taki nawyk. :D
Camilo
Guru
Guru

KrzyÂś dziÂś w serwisie o 9.00... :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
... i dla porĂłwnania KrzyÂś znaleziony w moim archiwum (prawdopodobnie 2005r.) :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Fajne te archiwalne zdjêcia :tanczy: I pasiasta marynarka :P Krzysztof chyba ju¿ jej rzadziej u¿ywa :roll: I widzê, ¿e mia³ okazje rozmawiaÌ z jak¹œ sympatyczn¹ prezneterk¹ na tym pierwszym archiwalnym capsie :tanczy:

Obrazek Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Duzo siĂŞ nie zmieniÂł, poza rzadszym wystepem marynary w paski przed ekranem. KrzyÂś dziÂś zajadaÂł siĂŞ rogalami, ktĂłre Agata Tomaszewska wczoraj przywiozÂła z P-nia. :D
Camilo
Guru
Guru

DziÂś jest w czerwonym (Niki ulubionym) krawacie :tanczy:
Z serwisu o 7.30 :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Dzieki kamilo za dokumentacjê obrazkow¹ :D ja dziœ rano wsta³am na styk, tak ¿e nawet nie mia³am kiedy zerkn¹Ì na Poranek. Masz racjê mój ulubiony krawat, ³adnie siê komponuje z jego typem urody! I co najwa¿niejsze widzê, ¿e w dobrym humorku, to chyba zaprzysiê¿enie nowego rz¹du tak na niego wp³ynê³o!
Kreska
Początkujący
Początkujący

Post autor: Kreska »

Ja nie mogĂŞ, chyba zacznĂŞ wstawaĂŚ wczeÂśniej :) Czy mĂłgÂłby mi jakiÂś staÂły bywalec podaĂŚ, kiedy prawdopodobieĂąstwo trafienia na p. Krzysztofa jest najwiĂŞksze?
maxxx

Post autor: maxxx »

ReguÂły nie ma,ale najczĂŞÂściej poranne serwisy od 5:30 do 11:00 :aniol: Ostatnio czĂŞsciej w drugiej czĂŞÂści tygodnia i w weekendy :spiewa:
Raz na czas zdarza siĂŞ Podsumowanie Dnia w weekndy,ale to jest sporadyczne.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
ODPOWIEDZ