Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
Hehe -dobre :devil: !! Jaki ten j. polski jest podchwytliwy :devil: !!
..ja siĂŞ caÂły czas 'wykÂładam' :devil:

Ale na nas siĂŞ nie obraziÂłeÂś :lol2: ??
..na was :?: :)
..za co :?: :)
Ojjhh nie nie nie :nie: !! DoœÌ tu ju¿ tych dymisji ostatnio -armia nam siê zdziesi¹tkuje :? !!
..juÂż chyba powoli zaczynam rozumieĂŚ co to znaczy zostaĂŚ przypartym do muru przez niedajÂące spokoju czyny i myÂśli :hyh:
Ja rozumiem , co i jaki regulamin wÂątku kaÂżdy fan Agatki powinien nosiĂŚ w sercu i wolĂŞ Agatki szanowaĂŚ potrafiĂŞ :) !! Mimo tego nawet , Âże jej nie ÂślubowaÂłem....... znaczy siĂŞ obietnicy Âżadnej nie skÂładaÂłem :) !!
..to nic Âże nie skÂładaÂłeÂś obietnicy Agatce ;)
..jesteœ z nami - chcesz byœmy tworzyli zgrany zespó³ - musisz przestrzegaÌ regulaminu jaki dyktuje serce :)
Nie no -jakie znowuÂż czarne myÂśli :> ?? Agatka ma byĂŚ i koniec :D !!
..chodziÂło mi o to Âże dzis tzw. Marsz rĂłwnoÂści :lol2:
..a pamiĂŞtacie jak to byÂło w zeszÂłym roku :?: :lol:

..Agatka daÂła wtedy niesamowity popis umiejĂŞtnoÂści reporterskich :tanczy: :brawa:

.no i tak siĂŞ zastanawiam - kto bĂŞdzie dzis :mhm:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

obieÂżyÂświat pisze:..Agatka daÂła wtedy niesamowity popis umiejĂŞtnoÂści reporterskich

.no i tak siĂŞ zastanawiam - kto bĂŞdzie dzis
Agata na posterunku reporterskim wiĂŞc nie bĂŞdzie Jej dziÂś wieczĂłr :hyh:
A szkoda bo byÂła szansa,Âże ewentualne zwyciĂŞstwo nad Belgami i awans do Euro 2008 trochĂŞ rozjaÂśni Jej oblicze :spiewa: .
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:..to nic Âże nie skÂładaÂłeÂś obietnicy Agatce ;)
..jesteœ z nami - chcesz byœmy tworzyli zgrany zespó³ - musisz przestrzegaÌ regulaminu jaki dyktuje serce :)
Jaki dyktuje serce :lol2: ?? !! Anooo o ten to nie trzeba siĂŞ martwiĂŚ :lol2: !!
..chodziÂło mi o to Âże dzis tzw. Marsz rĂłwnoÂści :lol2:
..a pamiĂŞtacie jak to byÂło w zeszÂłym roku :?: :lol:

..Agatka daÂła wtedy niesamowity popis umiejĂŞtnoÂści reporterskich :tanczy: :brawa:

.no i tak siĂŞ zastanawiam - kto bĂŞdzie dzis :mhm:
I jeeeessstt znowu :tanczy: !! :lol: CieszĂŞ siĂŞ w sumie , bo w zeszÂłym roku to wiem to co napisaliÂście , a widzieĂŚ to ja Âżadnej relacji nie widziaÂłem :(

To prawda -nie bĂŞdzie jej wieczorem , ale za to bĂŞdzie z nami caÂły dzieĂą :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obieÂżyÂświat pisze:..a pamiĂŞtacie jak to byÂło w zeszÂłym roku :?: :lol:
ByÂłam na zakupach w Poznaniu i widziaÂłam AgatĂŞ w akcji na Âżywo :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A dzisiaj siedzĂŞ przed komputerem :D
:D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..jaka piĂŞkna :o
..có¿ to za dama :?: :lol2:
not that kind pisze:

..ale ten czas szybko leci :lol2:
..cholera notka :)
..ale ci zazdroszczĂŞ :)
..gdybym ja mĂłgÂł do Poznania na zakupy jeÂździĂŚ i mĂłgÂł jechaĂŚ dzis to juÂż by mnie tu nie byÂło :lol2:

..ale tamta niezapomniana relacja ktĂłrÂą razem z DÂżastinÂą zdaÂłyÂście niech nam sÂłuÂży i dzis :D

..tylko teraz mi siĂŞ przypomniaÂło na jakie niebezpieczeĂąstwo jest naraÂżona Agatka :rozglada:

..ciekawe czy Black poleci znĂłw AgatkĂŞ ochraniaĂŚ :?: :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..jaka piĂŞkna :o
..có¿ to za dama :?: :lol2:
Nie wiem , ale ilekroĂŚ jÂą widzĂŞ - jej piĂŞkno mnie onieÂśmiela 8) !!
not that kind pisze:

..ale ten czas szybko leci :lol2:
..cholera notka :)
..ale ci zazdroszczĂŞ :)
..gdybym ja mĂłgÂł do Poznania na zakupy jeÂździĂŚ i mĂłgÂł jechaĂŚ dzis to juÂż by mnie tu nie byÂło :lol2:
Ani mnie -ale spoko -capsy te¿ nam siê przydadz¹ :lol2: !! Chocia¿ Wasza relacja jak Agatka zdobywa³a informacje , jak biega³a po placu by³y imponuj¹ce :lol2: !! Teraz wiemy i ju¿ mamy œwiadomoœÌ tego jak mo¿e wygl¹daÌ praca Agatki dziœ :tanczy:
Teraz -odkÂąd nie ma Blacka , jesteÂś jedynÂą osobÂą notka , ktĂłra widziaÂła AgatkĂŞ na Âżywo :lol2: !!

..tylko teraz mi siĂŞ przypomniaÂło na jakie niebezpieczeĂąstwo jest naraÂżona Agatka :rozglada:
I jeszcze taka ,Âże Agatka moÂże komuÂś siĂŞ spodobaĂŚ -komuÂś komu nie powinna :spiewa: !!

No i chyba pogoda nie stoi po stronie Agatki :rozglada: ?? Jest pochmurno i zimo :hyh: !!
..ciekawe czy Black poleci znĂłw AgatkĂŞ ochraniaĂŚ :?: :lol:

Móg³by nie zwa¿aÌ na to , co by³o i pójœÌ :D
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Ja od siebie dodam widoki Agaty z rozwianym wÂłosem :)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Jarek K: Pani nie marÂźnie ?
Agata: TroszeczkĂŞ ... :)
Jarek K: No to proszĂŞ zmykaĂŚ....
..a bo to jeden taki pyszny bar przy ktĂłrym moÂżna spoÂżyĂŚ intelektualnego drinka :lol2:
Jak ja wam koledzy zazdroszc¿ê tej umiejêtnoœci :(
W³aœnie patrzê na Agatê i ten drink ma dla mnie wci¹¿ bardziej gor¹co-namiêtny ni¿ intelektualny smak :(
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Ja od siebie dodam widoki Agaty z rozwianym wÂłosem :)
..ten widok powinien mnie cieszyĂŚ a odkÂąd wiem Âże Agatka marznie 'troszeczkĂŞ' to ten wiatr mnie zmartwiÂł :rozglada:
Jarek K: Pani nie marÂźnie ?
Agata: TroszeczkĂŞ ... :)
Jarek K: No to proszĂŞ zmykaĂŚ....
..ciekawe dokÂąd ma zmykaĂŚ - do samochodu - ale przytulnie i ciepÂło :lol:

..Agatka na pewno umawia siĂŞ na rozmowy z policjÂą organizatorami - jak w zeszÂłym roku :]
..nie ma mowy o grzaniu :nie:

..ale uÂśmiech do Jarka cudny :lol2:
..wyobraÂżam sobie Âże to do nas teÂż byÂło :lol2:
Jak ja wam koledzy zazdroszc¿ê tej umiejêtnoœci :(
W³aœnie patrzê na Agatê i ten drink ma dla mnie wci¹¿ bardziej gor¹co-namiêtny ni¿ intelektualny smak :(
..w tajemnicy ci powiem Âże mi to teÂż bardzo rzako siĂŞ udaje :lol2:
..ale prĂłbowaÂłem i parĂŞ razy siĂŞ udaÂło :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

A ja z zaczerwienionym nosem :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Dlatego, Âże Agata marznie cieszĂŞ siĂŞ, Âże dziÂś siedzĂŞ w domu :lol2:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

trzeba dodaĂŚ, Âże to "troszeczkĂŞ" byÂło wypowiedziane bardzo kokieteryjnie :tanczy: tonem, jakim "oficjalna" Agata nigdy siĂŞ nie wypowiada :brawa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..prawdĂŞ piszesz :lol2:
..ale trzeba sobie uÂświadomiĂŚ Âże Agatka nie do nas tym tonem siĂŞ zwracaÂła ;(

..no ale mogliÂśmy to sÂłyszeĂŚ :lol2:
not that kind pisze:
..Agatka t o taki zmarzluch :?: :lol:

..mog³a siê ubraÌ w cieplejsz¹ jak¹œ kurtkê :>
..no i rĂŞkawiczki - obowiÂązkowo :]
..nie moÂże przecieÂż siĂŞ pochorowaĂŚ :grozi:
Dlatego, Âże Agata marznie cieszĂŞ siĂŞ, Âże dziÂś siedzĂŞ w domu :lol2:
..ale solidaryzujesz siĂŞ z AgatkÂą - prawda :>

..jak wszyscy bĂŞdziemy trzymali kciuki za to Âżeby nie namarzÂła to bĂŞdzie Agatce cieplej :lol2:

..w zeszÂłym roku o tej porze byÂła prawdziwa jesieĂą :neutral:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:trzeba dodaĂŚ, Âże to "troszeczkĂŞ" byÂło wypowiedziane bardzo kokieteryjnie :tanczy: tonem, jakim "oficjalna" Agata nigdy siĂŞ nie wypowiada :brawa:
Na tyle kokieteryjnie , Âże miaÂłem ochotĂŞ wskoczyĂŚ do telewizora i jÂą ogrzaĂŚ , Âżeby juÂż nawet tĂŞ ''troszeczkĂŞ'' nam nie marzÂła :szalony: !! Ojjhhh -ciĂŞÂżkie Âżycie fana , ktĂłry ma swojÂą ulubienicĂŞ tylko w telewizji :lol2: !! :neutral: CzuÂłem siĂŞ jakbym byÂł zwiÂązany :hmm: !!
..mog³a siê ubraÌ w cieplejsz¹ jak¹œ kurtkê :>
..no i rĂŞkawiczki - obowiÂązkowo :]
..nie moÂże przecieÂż siĂŞ pochorowaĂŚ :grozi:
Mo¿e nie lubi robiÌ z siebie ''cebuli'' -ja to rozumiem , bo te¿ tak nie lubiê siê ubieraÌ :lol2: !! Ju¿ wolê marzn¹Ì , ale mieÌ swobodê ruchów :lol: !!
Wiem , ¿e nie powinienem tego mo¿e pisaÌ , ale Agatka z tym zaczerwienionym noskiem wygl¹da jeszcze bardziej urodziwie :lol2: !! Nie mówi¹c ju¿ o rozwianych w³osach :szalony: !! Mam nadziejê , ¿e to nie jest wiatr ze wschodu ani z pó³nocy :rydzyk: !! z Po³udnia poproszê :rydzyk: !!

Wokó³ parady na razie spokój :D !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

:shock: Oj, ja g³upi! :hmm: Dopiero teraz w³¹czy³em telewizor, a¿eby wypatrywaÌ, czy przypadkiem Agatta nie urz¹dza sobie spacerów po studio... warszawskim :hmm:
WidzĂŞ, Âże to juÂż nieaktualne :neutral:

Agatta na Paradzie RĂłwnoÂści :neutral: Historia lubi zataczaĂŚ koÂło :spiewa:
no có¿, któ¿ lepiej od sta³ej bywalczyni ''imprezy'' zaj¹Ì móg³by siê tym tematem? :D
marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:trzeba dodaĂŚ, Âże to "troszeczkĂŞ" byÂło wypowiedziane bardzo kokieteryjnie :tanczy: tonem, jakim "oficjalna" Agata nigdy siĂŞ nie wypowiada :brawa:
Na tyle kokieteryjnie , Âże miaÂłem ochotĂŞ wskoczyĂŚ do telewizora i jÂą ogrzaĂŚ , Âżeby juÂż nawet tĂŞ ''troszeczkĂŞ'' nam nie marzÂła :szalony: !! Ojjhhh -ciĂŞÂżkie Âżycie fana , ktĂłry ma swojÂą ulubienicĂŞ tylko w telewizji :lol2: !! :neutral: CzuÂłem siĂŞ jakbym byÂł zwiÂązany :hmm: !!
A przez chwilĂŞ wydawaÂło mi siĂŞ, Âże pogodzony juÂż jesteÂś z tym faktem? :)
No tak, ale takie ekstremalne sytuacje, w ktĂłrych dowiadujesz siĂŞ, Âże ktoÂś na kim zaleÂży poniekÂąd cierpi niewygody, to chciaÂłbyÂś zrobiĂŚ wszystko, co w Twojej mocy, aÂżeby te niewygody zniwelowaĂŚ :)
W Twojej sytuacji mogĂŞ CiĂŞ pocieszyĂŚ jedynie w ten sposĂłb: proÂś niebiosa, aÂżeby nad WielkopolskÂą zajaÂśniaÂło sÂłoĂące... :lol2:
Wiem , ¿e nie powinienem tego mo¿e pisaÌ , ale Agatka z tym zaczerwienionym noskiem wygl¹da jeszcze bardziej urodziwie :lol2: !! Nie mówi¹c ju¿ o rozwianych w³osach :szalony: !! Mam nadziejê , ¿e to nie jest wiatr ze wschodu ani z pó³nocy :rydzyk: !! z Po³udnia poproszê :rydzyk: !!
... i Âżeby zaczĂŞÂło wiaĂŚ z poÂłudnia :lol2: ChoĂŚ przy prognozowanej dla Poznania temperaturze wiatr z ktĂłregokolwiek kierunku potĂŞguje chyba odczucie chÂłodu :mhm: Trzeba byÂło zatem siĂŞ uciec do cieplejszej odzieÂży :uwaga:
Zw³aszcza, jeœli powtórzy siê sytuacja z zesz³ego roku i Agatta dy¿ur swój bêdzie pe³ni³a do póŸnych godzin popo³udniowych :]
Wokó³ parady na razie spokój :D !!
Poczekaj do momentu startu, przebiegu i mety pochodu :spiewa:
Teraz -odkÂąd nie ma Blacka , jesteÂś jedynÂą osobÂą notka , ktĂłra widziaÂła AgatkĂŞ na Âżywo :lol2: !!
Yhm..., yhm :D No tak :D SzczĂŞÂściarzy ci u nas niedostatek :lol2:
..ale uÂśmiech do Jarka cudny :lol2:
"Agatko-rozweselacz" zadziaÂłaÂł nad wyraz sprawnie :) Panie JarosÂławie - dziĂŞkujemy :lol2: :brawa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze::shock: Oj, ja g³upi! :hmm: Dopiero teraz w³¹czy³em telewizor, a¿eby wypatrywaÌ, czy przypadkiem Agatta nie urz¹dza sobie spacerów po studio... warszawskim :hmm:
WidzĂŞ, Âże to juÂż nieaktualne :neutral:

Ojjjhhh –nie wykazaÂłeÂś siĂŞ przeczuciem :nie: !! To dlatego , Âże za bardzo nastawiaÂłeÂś siĂŞ na warszawski dyÂżur ;) !! A AgatkĂŞ jednak czĂŞÂściej jest nam dane oglÂądaĂŚ z perspektywy reporterki niÂż prezenterki :D !! A tak siĂŞ martwiliÂśmy o to , Âże bĂŞdziemy czuĂŚ jakiÂś niedosyt :lol2: !!

W Twojej sytuacji mogĂŞ CiĂŞ pocieszyĂŚ jedynie w ten sposĂłb: proÂś niebiosa, aÂżeby nad WielkopolskÂą zajaÂśniaÂło sÂłoĂące... :lol2:
Nic z tego -zaklinaÂłem pogodĂŞ i wcale siĂŞ nie polepszyÂła :nie: !! Znowu byÂło wejÂście i pogoda nadal pod psem :/ !! Na caÂłe szczĂŞÂście nie zaczĂŞÂło chociaÂż padaĂŚ ;) !!
ChoĂŚ przy prognozowanej dla Poznania temperaturze wiatr z ktĂłregokolwiek kierunku potĂŞguje chyba odczucie chÂłodu :mhm: Trzeba byÂło zatem siĂŞ uciec do cieplejszej odzieÂży :uwaga:
Zw³aszcza, jeœli powtórzy siê sytuacja z zesz³ego roku i Agatta dy¿ur swój bêdzie pe³ni³a do póŸnych godzin popo³udniowych :]
No wÂłaÂśnie Agatka skoĂączyÂła rozmawiaĂŚ z jednÂą z organizatorek marszu :lol2: !! Ale jÂą docisnĂŞÂła pytaniami :brawa: !! :tanczy: Biedaczka byÂła taka ''malutka'' dosÂłownie i w przenoÂśni przy Agatce i jej ogniu pytaĂą :tanczy: !! :devil:

Agatka ma bardziej bojowy nastrĂłj niÂż ..... no dobra -moÂże lepiej niĂŞ bĂŞdĂŞ koĂączyÂł :lol2: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze: No wÂłaÂśnie Agatka skoĂączyÂła rozmawiaĂŚ z jednÂą z organizatorek marszu :lol2: !! Ale jÂą docisnĂŞÂła pytaniami :brawa: !! :tanczy: Biedaczka byÂła taka ''malutka'' dosÂłownie i w przenoÂśni przy Agatce i jej ogniu pytaĂą :tanczy: !! :devil:
Nie po raz pierwszy przedstawiciel ''tego'' Âśrodowiska" udowadnia, Âże potrafi tyko prowokowaĂŚ, a w dyskusji nie potrafi wykazaĂŚ Âżadnych sensownych poglÂądĂłw, nie mĂłwiÂąc juÂż o nieumijĂŞtnym bronieniu swoich racji :D
Ale duÂża w tym ujawnianiu sprawy zasÂługa Agaty i jej solidnych pytaĂą :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Agatka ma bardziej bojowy nastrĂłj niÂż ..... no dobra -moÂże lepiej niĂŞ bĂŞdĂŞ koĂączyÂł :lol2: !!
Po tym, co zobaczyÂłam i usÂłyszaÂłam w zeszÂłym roku, wcale siĂŞ Agacie nie dziwiĂŞ :D
ODPOWIEDZ