Oj, ja g³upi! :hmm: Dopiero teraz w³¹czy³em telewizor, a¿eby wypatrywaÌ, czy przypadkiem Agatta nie urz¹dza sobie spacerów po studio... warszawskim :hmm:
WidzĂŞ, Âże to juÂż nieaktualne
Agatta na Paradzie RĂłwnoÂści

Historia lubi zataczaĂŚ koÂło :spiewa:
no có¿, któ¿ lepiej od sta³ej bywalczyni ''imprezy'' zaj¹Ì móg³by siê tym tematem?
marcinkowsky pisze:epsztajnek pisze:trzeba dodaĂŚ, Âże to "troszeczkĂŞ" byÂło wypowiedziane bardzo kokieteryjnie :tanczy: tonem, jakim "oficjalna" Agata nigdy siĂŞ nie wypowiada :brawa:
Na tyle kokieteryjnie , Âże miaÂłem ochotĂŞ wskoczyĂŚ do telewizora i jÂą ogrzaĂŚ , Âżeby juÂż nawet tĂŞ ''troszeczkĂŞ'' nam nie marzÂła :szalony: !! Ojjhhh -ciĂŞÂżkie Âżycie fana , ktĂłry ma swojÂą ulubienicĂŞ tylko w telewizji

!!

CzuÂłem siĂŞ jakbym byÂł zwiÂązany :hmm: !!
A przez chwilĂŞ wydawaÂło mi siĂŞ, Âże pogodzony juÂż jesteÂś z tym faktem?

No tak, ale takie ekstremalne sytuacje, w ktĂłrych dowiadujesz siĂŞ, Âże ktoÂś na kim zaleÂży poniekÂąd cierpi niewygody, to chciaÂłbyÂś zrobiĂŚ wszystko, co w Twojej mocy, aÂżeby te niewygody zniwelowaĂŚ
W Twojej sytuacji mogĂŞ CiĂŞ pocieszyĂŚ jedynie w ten sposĂłb: proÂś niebiosa, aÂżeby nad WielkopolskÂą zajaÂśniaÂło sÂłoĂące...
Ja od siebie dodam widoki Agaty z rozwianym wÂłosem

A ja z zaczerwienionym nosem
Wiem , Âże nie powinienem tego moÂże pisaĂŚ , ale Agatka z tym zaczerwienionym noskiem wyglÂąda jeszcze bardziej urodziwie

!! Nie mówi¹c ju¿ o rozwianych w³osach :szalony: !! Mam nadziejê , ¿e to nie jest wiatr ze wschodu ani z pó³nocy :rydzyk: !! z Po³udnia poproszê :rydzyk: !!
... i Âżeby zaczĂŞÂło wiaĂŚ z poÂłudnia

ChoĂŚ przy prognozowanej dla Poznania temperaturze wiatr z ktĂłregokolwiek kierunku potĂŞguje chyba odczucie chÂłodu :mhm: Trzeba byÂło zatem siĂŞ uciec do cieplejszej odzieÂży :uwaga:
Zw³aszcza, jeœli powtórzy siê sytuacja z zesz³ego roku i Agatta dy¿ur swój bêdzie pe³ni³a do póŸnych godzin popo³udniowych :]
Wokó³ parady na razie spokój

!!
Poczekaj do momentu startu, przebiegu i mety pochodu :spiewa:
Teraz -odkÂąd nie ma Blacka , jesteÂś jedynÂą osobÂą notka , ktĂłra widziaÂła AgatkĂŞ na Âżywo

!!
Yhm..., yhm

No tak

SzczĂŞÂściarzy ci u nas niedostatek
..ale uÂśmiech do Jarka cudny
"Agatko-rozweselacz" zadziaÂłaÂł nad wyraz sprawnie

Panie JarosÂławie - dziĂŞkujemy

:brawa: