Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

kuomi1 pisze:Mnie to sie bardziej wydaje, ze link umiescil ktos znajomy agaty i to bliski.
..z pewnoÂściÂą :? :hyh: :evil:
..chyba sama nie wierzysz w to co piszesz :twisted:

..zrobiÂł to jakiÂś debil ktĂłry nie ma wÂłasnego prywatnego Âżycia i pÂławi siĂŞ w czyimÂś znacznie ciekawszym i bogatszym :twisted:
NaleÂży zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ, Âże w tym samym dniu kiedy Agata dodaÂła zdjĂŞcia do galerii na portalu nasza klasa, ktos kilka godzin pozniej 2-3 umieszcza linka na forum.
..a najlepsze kasztany rosnÂą na placu Pigall :twisted:
MoÂże Agacie nie zaleÂży na swojej prywatnoÂści skoro jej zdjecia i filmy z zycia prywatnego sÂą rozpowszechniane; sÂą dostĂŞpne na youtube itp.
..nie dla nas - one sÂą nie dla nas :twisted:

..i jeÂśli ktoÂś tego nie zrozumiaÂł to jest cholernym egoistÂą :twisted:
Nie chce sie wypowiadaĂŚ na ten temat.
..ktoooooooooooo :?: :!:
..moÂżesz pisaĂŚ jaÂśniej bo cie nie rozumiem :twisted:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

obieÂżyÂświat pisze:
kuomi1 pisze:Mnie to sie bardziej wydaje, ze link umiescil ktos znajomy agaty i to bliski.
..z pewnoÂściÂą :? :hyh: :evil:
..chyba sama nie wierzysz w to co piszesz :twisted:

..zrobiÂł to jakiÂś debil ktĂłry nie ma wÂłasnego prywatnego Âżycia i pÂławi siĂŞ w czyimÂś znacznie ciekawszym i bogatszym :twisted:
Ludzie to straszne chamidÂła, czasami zachowujÂą siĂŞ jak bezmĂłzgie istoty, aby tylko wzbudziĂŚ sensacjĂŞ, ktĂłrzy wcale nie majÂą na uwadze dobra innych. Przykre, ale niestety prawdziwe ;(
kuomi1
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: kuomi1 »

a dla kogo sÂą te zdjecia?? jeÂżeli ktoÂś umieszcza coÂś na necie na portalu ogĂłlnodostĂŞpnym to ma ÂświadomosĂŚ ze moÂże zobaczyĂŚ to osoba postronna. Nie bierzecie pod uwage, ze ona sama umiescila tam swoje zdjecia na portalu nasza klasa, nikt do tego jej nie zmuszal. jakby nie chciala to by nie umieszczala.
Skoro nie chcecie tego oglÂądaĂŚ to po co sami wchodzicie na te linki? z ciekawoÂści? agata jako osoba jakby nie byÂła publiczna musi przywyknac do takich rzeczy czy wam siĂŞ to podoba czy nie. odsylam w tym zakresie do orzecznictwa europejskiego trybunalu praw czlowieka i obyw. w strasburgu
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

kuomi1 pisze:a dla kogo sÂą te zdjecia??
Pewnie dla Agatki przyjació³ i znajomych :D ?? ale mogê siê myliÌ :stop: !! :devil:

jeÂżeli ktoÂś umieszcza coÂś na necie na portalu ogĂłlnodostĂŞpnym to ma ÂświadomosĂŚ ze moÂże zobaczyĂŚ to osoba postronna. Nie bierzecie pod uwage, ze ona sama umiescila tam swoje zdjecia na portalu nasza klasa, nikt do tego jej nie zmuszal. jakby nie chciala to by nie umieszczala.
Ble , ble , ble :D !!!
Skoro nie chcecie tego oglÂądaĂŚ to po co sami wchodzicie na te linki? z ciekawoÂści?

Pewnie , ¿e z ciekawoœci :D !! Ale znamy te¿ wolê Agatki , która mówi , ¿e wola³aby aby jej prywatnych fotek nie analizowaÌ ;) !! My wolê jej szanujemy :) !! Szkoda , ¿e s¹ na tym œwiecie tak podli ludzie jak te radki , advisery etc. , które g³êboko w powa¿aniu maj¹ jakiekolwiek zasady :/
Oby jak najmniej takich ludzi na tym naszym piĂŞknym Âświatku :rydzyk: !!
Albo Âżeby to byÂła ta jedna osobÂą , ktĂłrÂą obi Âładnie scharakteryzowaÂł :) !!

agata jako osoba jakby nie byÂła publiczna musi przywyknac do takich rzeczy czy wam siĂŞ to podoba czy nie. odsylam w tym zakresie do orzecznictwa europejskiego trybunalu praw czlowieka i obyw. w strasburgu
Ale jest jeszcze coÂś takiego jak wola Agatki , o ktĂłrej juÂż pisaÂłem wyÂżej :] !! A ktĂłrej to woli w tym miejscu siĂŞ nie szanuje :] !!
..w przeciwnym razie odchodzĂŞ :]
Do zobaczenia w innym Âżyciu... forumowym :lol2: !!

W sumie to ja te¿ musia³bym odejœÌ , bo okaza³o siê Agatka nie ma nastu lat :shock: ?? !!
Jak ja teraz siĂŞ wytÂłumaczĂŞ kolegom :mhm: ?? :shock: A zresztÂą Agatka Âświetnie siĂŞ trzyma.... :spiewa: !! :lol2: :lol2: :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Skoro juÂż nie bĂŞdzie tutaj pisaĂŚ, to gdzie (jeÂśli w ogĂłle ;) ) mam wrzucaĂŚ capsy? :D

PS. obi w¹tpiê, ¿e Admin Ciê wys³ucha :/ Nie wiem, czy zauwa¿y³eœ, ale wobec Twoich próœb jest wyj¹tkowo nieugiêty, ¿eby nie napisaÌ obojêtny :?

No, ale ¿eby nawet dyskusji z userem nie podj¹Ì :? Có¿ za pasywnoœÌ :?
Ostatnio zmieniony środa 21 lis 2007, 16:02 przez not that kind, łącznie zmieniany 1 raz.
:D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

not that kind pisze:Skoro juÂż nie bĂŞdzie tutaj pisaĂŚ, to gdzie (jeÂśli w ogĂłle ;) ) mam wrzucaĂŚ capsy? :D
Nie wiem? :D Jeszcze siĂŞ nad tym zastanowimy :)
Ale naszej wspó³pracy w ¿adnym wypadku nie zerwiemy :*
kuomi1 pisze:NaleÂży zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ, Âże w tym samym dniu kiedy Agata dodaÂła zdjĂŞcia do galerii na portalu nasza klasa, ktos kilka godzin pozniej 2-3 umieszcza linka na forum. MoÂże Agacie nie zaleÂży na swojej prywatnoÂści skoro jej zdjecia i filmy z zycia prywatnego sÂą rozpowszechniane; sÂą dostĂŞpne na youtube itp.
Tego juz za wiele :twisted: ÂŚmiesz posÂądzaĂŚ AgattĂŞ o kabotynizm? :twisted: Za kogo Ty siĂŞ uwaÂżasz? :twisted: Jakim prawem wyraÂżasz takie osÂądy? :twisted:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

kuomi1 napisaÂł/a:
NaleÂży zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ, Âże w tym samym dniu kiedy Agata dodaÂła zdjĂŞcia do galerii na portalu nasza klasa, ktos kilka godzin pozniej 2-3 umieszcza linka na forum. MoÂże Agacie nie zaleÂży na swojej prywatnoÂści skoro jej zdjecia i filmy z zycia prywatnego sÂą rozpowszechniane; sÂą dostĂŞpne na youtube itp.
Tego juz za wiele :twisted: ÂŚmiesz posÂądzaĂŚ AgattĂŞ o kabotynizm? :twisted: Za kogo Ty siĂŞ uwaÂżasz? :twisted: Jakim prawem wyraÂżasz takie osÂądy?
Aleczku :rydzyk: spokojnie :cicho: :stop:
To tylko gÂłos w dyskusji , do jakiej wszyscy internauci majÂą prawo. Owszem , to jest gÂłos kontrowersyjny, my siĂŞ z nim nie zgadzamy, ale ja nie widzĂŞ akurat w tej wypowiedzi niczego obraÂźliwego wobec Agaty, co uzasadniaÂło twojÂą aÂż tak emocjonalnÂą wypowiedÂź :uhh:
kuomi1
Nowicjusz
Nowicjusz

Moim zdaniem je¿eli komuœ zale¿y na zachowaniu prywatnoœci to nie umieszcza swoich zdjêc w necie. Umozliwiaj¹c ich ogl¹danie nieograniczonej liczbie osób. Jest przeciez inna mo¿³iwoœÌ udostêpniania swoich zdjêÌ znajomym, choÌby przez emaila. To odnosi siê do jej zdjêc na portalu nasza klasa.
Natomiast odnosz¹c siê do linku z filmami dot. jej zycia prywatnego zamieszczonego na youtube. Oczywiste jest, z uwagi na wielkoœÌ plikow z filmami nie da siê ich niekiedy przeslac emailem. Prawdopodobnie dlatego zostaly umieszczone na youtube(to jest tylko moja hipoteza)Link tak mi sie wydaje dostalo kilka osob, na pewno znajomych Agaty i jej chlopaka, byc moze bedacych rowniez na tym filmie. Jezeli jedna z tych osob lub jakis kolega tych osob ktory dziwnym trafem zobaczyl ten film, a nastepnie link umieszcza na forum to zasluguje powiem krotko na potepienie. zrobil prawdopodobnie to z zawisci, zazdrosci (chcac zapewne zrobic na zlosc Agacie), bo niestety czesc naszego spoleczenstwa taka jest, ze jak widza ze jednemu dobrze sie wiedzie, a jemu nie to musi cos zrobic zeby jednak tamtemu tez dobrze nie bylo.
Epsztajnek nie wiem dlaczego Agata na tym forum nie chce udzielac informacji. To jest pytanie do Agaty. Jezeli spowodowane zostalo to umieszczeniem tego nieszczesnego linka to moim zdaniem za zachowanie jednego czlowieka nie moga ponosic odpowiedzialnosc osoby, ktore nie mialy z tym nic wspolnego, czyli wszyscy forumkowicze. Po drugie administator forum powinien, jezeli ma taka mozliwosc zapobiezenia takim przypadkom na przyszlosc.
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

kuomi, poniewaÂż zrozumieliÂśmy siĂŞ co do kwestii linku do "youtube", zostaĂąmy chwilĂŞ przy linku do "naszej klasy".
1)Jak wiesz , ten portal ( "nasza klasa" ) sÂłuÂży przede wszystkim do poszukiwania ZNAJOMYCH z lat szkolnych i dzielenia siĂŞ ze ZNAJOMYMI informacjami o naszych poszkolnych losach. To, Âże trzeba siĂŞ obowiÂązkowo logowaĂŚ na tym portalu Âświadczy wÂłaÂśnie o takim, a nie innym przeznaczeniu tego portalu.
2) Jeszcze na d³ugo przed pojawieniem siê linku do youtube, koledzy forumowicze otrzymali odpowiedŸ od Agaty na proœbê skreœlenia kilku s³ów o sobie. Sens tej odpowiedzi brzmia³: "OBCYM nie opowiadam o sobie".
3) Teraz porĂłwnaj punkt 1 i 2 , a zwÂłaszcza pojĂŞcia ZNAJOMI - OBCY .
MoÂże teraz bĂŞdzie ci lepiej zrozumieĂŚ, dlaczego umieszczenie linka do "naszej klasy" wywoÂłaÂło burzĂŞ z piorunami.
P.S. Nie wiem, czy spotka³eœ siê z tym, ¿e czêsto na urzêdowych faxach , w stopce podana jest informacja "Je¿eli ta wiadomoœÌ nie jest przeznaczona dla ciebie , prosimy o zachowanie tajemnicy [....] "
P.S.2 Nie pytaj , dlaczego Agata nie chce opowiedzieĂŚ nam , OBCYM, o sobie. Tego, oprĂłcz niej, nikt nie wie.
not that kind
Bywalec
Bywalec

kuomi1 pisze:Moim zdaniem jeÂżeli komuÂś zaleÂży na zachowaniu prywatnoÂści to nie umieszcza swoich zdjĂŞc w necie.
Ale, jeÂśli robi to ze wzglĂŞdu na swoich znajomych, ktĂłrzy do prywatnego Âżycia i tak majÂą wglÂąd, to zdjĂŞcia umieszcza :D

W gorszym Âświetle malujÂą siĂŞ ci, ktĂłrzy prywatnoÂści nie potrafiÂą uszanowaĂŚ, bÂądÂź (co gorsza) nie potrafiÂą lub nie chcÂą czytaĂŚ ze zrozumieniem wyjustowanego i powiĂŞkszonego punktu z regulaminu wÂątku :uhh:
kuomi1 pisze:(...)nie wiem dlaczego Agata na tym forum nie chce udzielac informacji. To jest pytanie do Agaty. Jezeli spowodowane zostalo to umieszczeniem tego nieszczesnego linka to moim zdaniem za zachowanie jednego czlowieka nie moga ponosic odpowiedzialnosc osoby, ktore nie mialy z tym nic wspolnego, czyli wszyscy forumkowicze.
Nie, nie, nie :D Sprawa z nieudzielaniem informacji na swĂłj temat zrodziÂła siĂŞ duÂżo wczeÂśniej, zanim ten link siĂŞ pojawiÂł :) I ma raczej ÂścisÂły zwiÂązek z Blackiem :D Nie wiem, czy wiesz, o kogo chodzi? :lol2: A dlaczego z Blackiem? :D Bo to jemu Agata odmĂłwiÂła udzielenia jakichkolwiek informacji na swĂłj temat :lol2:

A teraz, wprawdzie w innych okolicznoÂściach, ale rĂłwnieÂż z powodu co najmniej dziwnej tendencji u Agaty do chronienia informacji na swĂłj temat, przed osobami obcymi, z forum odeszli jej najwierniejsi fani, chcÂący wobec jej woli byĂŚ lojalnymi :?
Kto by pomyÂślaÂł, Âże do takiego martwego punktu zaprowadzi nas jej (woli) konsekwentne przestrzeganie i przez admina userĂłw woli nierealizowanie? :lol2: No ale tak to juÂż jest, Âże "poddany" zobowiÂązany jest do przestrzegania nawet najbardziej niezrozumiaÂłych ''rozkazĂłw" ukochanej krĂłlowej :devil: Nawet jeÂśli przychodzi za nie pÂłaciĂŚ Âżyciem - jakie to szlachetne :aniol:

Zapodaje capsy na razie tutaj, bo jeszcze nie dostaÂłam zaproszenia w inne miejsce :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek pisze:
kuomi1 napisaÂł/a:
NaleÂży zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ, Âże w tym samym dniu kiedy Agata dodaÂła zdjĂŞcia do galerii na portalu nasza klasa, ktos kilka godzin pozniej 2-3 umieszcza linka na forum. MoÂże Agacie nie zaleÂży na swojej prywatnoÂści skoro jej zdjecia i filmy z zycia prywatnego sÂą rozpowszechniane; sÂą dostĂŞpne na youtube itp.
Tego juz za wiele :twisted: ÂŚmiesz posÂądzaĂŚ AgattĂŞ o kabotynizm? :twisted: Za kogo Ty siĂŞ uwaÂżasz? :twisted: Jakim prawem wyraÂżasz takie osÂądy?
Aleczku :rydzyk: spokojnie :cicho: :stop:
To tylko gÂłos w dyskusji , do jakiej wszyscy internauci majÂą prawo. Owszem , to jest gÂłos kontrowersyjny, my siĂŞ z nim nie zgadzamy, ale ja nie widzĂŞ akurat w tej wypowiedzi niczego obraÂźliwego wobec Agaty, co uzasadniaÂło twojÂą aÂż tak emocjonalnÂą wypowiedÂź :uhh:
Ja te¿ wyczuwam tu zdecydowanie, ¿e kuomi1 pos¹dza Agatê o pozerstwo i dwulicowoœÌ :>
kuomi1
Nowicjusz
Nowicjusz

Niestety jestem w pracy i nie mam mozliwosci obejrzenia Agaty relacji ;( ale jak zwykle na pewno dobrze wypadla
Ps. czym innym jest mowienie o sobie o swoim zyciu prywatnym na forum a czym innym umieszczanie przez niÂą wlasnych zdjĂŞĂŚ. I koncze ten watek.
not that kind
Bywalec
Bywalec

kuomi1 pisze:Ps. czym innym jest mowienie o sobie o swoim zyciu prywatnym na forum a czym innym umieszczanie przez niÂą wlasnych zdjĂŞĂŚ. I koncze ten watek.
Ale zdaje siĂŞ, Âże o nieumieszczaniu zdjĂŞĂŚ Agaty na forach kiedyÂś teÂż byÂła mowa? :D A dokÂładniej o dezaprobacie Agaty ;)

Ja teÂż koĂączĂŞ ten wÂątek, bo i Donald nie chce skoĂączyĂŚ swojego expoze, wiĂŞc Agata i tak pewnie nie bĂŞdzie miaÂła jak "ogÂłosiĂŚ" wyroku :devil:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Fani Agaty - niektórzy, ¿eby nie napisaÌ wiêkszoœÌ s¹ jak skorupki od jajka :lol:

Mniejsza z tym :) Nie rozumiem tak jak i oni, Âże jednym Agata nie mĂłwi nic, innym coÂś powie mimo, Âże obcy, a jeszcze innym pod warunkiem, Âże znajomi, opowiada o sobie niemal wszystko ;)

Ja jestem potwornie wdziĂŞczna, temu kto podaÂł link do konta Agaty :) Pomimo, Âże sama mam konto na tym portalu, to do gÂłowy mi nie przyszÂło, Âże moÂże tam teÂż byĂŚ Agata??? :shock:
DziĂŞkujĂŞ, bo dowiedziaÂłam siĂŞ o niej wielu interesujÂących rzeczy :tanczy: Tego na przykÂład, Âże jest (na 99%) rocznikiem '79 :D Âże skoĂączyÂła PolitologiĂŞ na UAM-ie :D :brawa: do jakiej chodziÂła podstawĂłwki, do jakiego liceum i Âże byÂła to klasa z rozszerzonym jĂŞzykiem hiszpaĂąskim! :o :brawa:
Ogromne wraÂżenia robiÂą na mnie zdjĂŞcia Agaty w towarzystwie kolegĂłw i koleÂżanek i belfrĂłw :lol:

I jedna bardzo istotna sprawa - znam ewentualne nazwisko Agaty po wyjœciu za m¹¿ - Wolny, a jeœli odmieni przez rodzaj ¿eùski: Wolna :lol2: Oj chyba nigdy nie zmieni panieùskiego :hahaha:

Jeszcze raz dziĂŞkujĂŞ za ten link :*

[ Dodano: PiÂą Lis 23, 2007 12:55 pm ]
Aha :o: Jeszcze za relacje z MR w Poznaniu muszĂŞ Agacie podziĂŞkowaĂŚ :* Ciekawie, rzeczowo, a moÂże nawet trochĂŞ na ''naszÂą" stronĂŞ :*
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

}{ypnosea pisze:Fani Agaty - niektórzy, ¿eby nie napisaÌ wiêkszoœÌ s¹ jak skorupki od jajka :lol:
A skÂładaÂła koleÂżanka kiedykolwiek w swoim Âżyciu komukolwiek obietnicĂŞ :> ?? Nawet najbardziej niedorzecznÂą i mĂŞczÂącÂą na Âświcie :> ??
No to z³ó¿ i wczuj siê w po³o¿enie ch³opaków :] !!
Obiecali szanowaĂŚ prywatne wÂątki z Âżycia Agaty , nawet ich strzec i co :> ?? I polegli :/ !!
W³aœciwie Al to nie wiem , mówi³ mi , ¿e jest wk... zdenerwowany , i¿ musi jakiœ czas odpocz¹Ì od wirtualnego pozbawionego wszelkich zasad œwiata , bo w realu ma do czynienia z tylko i wy³¹cznie szlachetnymi osobami :] !!

}{ypnosea pisze:Mniejsza z tym :) Nie rozumiem tak jak i oni, Âże jednym Agata nie mĂłwi nic, innym coÂś powie mimo, Âże obcy, a jeszcze innym pod warunkiem, Âże znajomi, opowiada o sobie niemal wszystko ;)
A ja to sobie myœlê tak , ¿e to ta wrodzona skromnoœÌ Agatki tak jej namiesza³a w g³owie ;) !!
A to odmawia wywiadu , bo nie zasÂługuje na to by figurowaĂŚ obok nazwisk znanych dziennikarzy ( jej strata :devil: ) a to znowu nie chce fanom nic o sobie powiedzieĂŚ -cholera wie czemu :hyh: ?? Czy Black aÂż taki straszny :uhh: ?? Ale teraz ma takÂą jakÂą ma tutaj .... poÂżal siĂŞBoÂże .... biografiĂŞ :hyh: !!
DziwnÂą taktykĂŞ obraÂła , ale dziennikarkÂą jest ÂświetnÂą , wiĂŞc trzeba to szanowaĂŚ :) !!

A Âże zasady dotyczÂące jej prywatnego Âżycia , ktĂłre wprowadziÂła , prowadzÂą do takiego rozÂłamu wÂśrĂłd ... juÂż nawet nie fanĂłw ( bo trudno nazwaĂŚ fanem tego , co link zapodaÂł -otwierajÂąc puszkĂŞ niejako puszkĂŞ Pandory ) a ludzi niÂą zainteresowanych , to jest SAMA SOBIE WINNA :] !!!!!

Tylko dlaczego ja tak z tego powodu cierpiĂŞ ;( !!

To , Âże nie opowiada o sobie nieznajomym to teÂż takie nijakie wytÂłumaczenie ;) !! Alleee przecieÂż tyle razy juÂż to analizowaliÂśmy , Âże juÂż nie chce mi siĂŞ setny raz powtarzaĂŚ , Âże takie patrzenie na Âświat jest
bezsensowne :hyh: !! bo obcy teÂż ma prawo wiedzieĂŚ :ban: !!

not that kind pisze:Skoro juÂż nie bĂŞdzie tutaj pisaĂŚ, to gdzie (jeÂśli w ogĂłle ;) ) mam wrzucaĂŚ capsy? :D
Chyba nie uwierzy³aœ , ¿e ja mam zamiar odejœÌ z tego powodu , który poda³em :lol2: ??
Wczoraj byÂłem trochĂŞ zaÂłamany tym co siĂŞ staÂło i nie miaÂłem Âżadnej ochoty zaglÂądaĂŚ tutaj ;( !! Dzisiaj trochĂŞ mi juÂż przeszÂło -chociaÂż cholernie tĂŞskniĂŞ za chÂłopakami i do koĂąca Âżycia bĂŞdĂŞ miaÂł Âżal do Administratora, Âże nic nie zrobiÂł , by chÂłopakĂłw zatrzymaĂŚ :twisted: !!
W pewnym sensie rodzic a nic nie troszczy siĂŞ o dzieci -zwyrodniaÂły ojciec :devil: !! nie wiem jak dÂługo wytrzymam tu w takiej atmosferze , ale dla Agatki warto siĂŞ staraĂŚ :P !!

Za dzisiejsze capsy dziaaaaaaaaaa :* !! WidziaÂłem na szczĂŞÂście relacjĂŞ :tanczy: !! :brawa: Jedna tylko byÂła :> ?? Anooo taaakk -expozeeee :/ !!
}{ypnosea pisze:Ja jestem potwornie wdziĂŞczna, temu kto podaÂł link do konta Agaty :) Pomimo, Âże sama mam konto na tym portalu, to do gÂłowy mi nie przyszÂło, Âże moÂże tam teÂż byĂŚ Agata??? :shock:
A ja wiedziaÂłem , ale jak ÂżyczyÂła sobie Agatka -przykÂładnie milczaÂłem :] !! :xx: Serwery tam gorsze niÂż na tym forum :devil: !! no bo uÂżytkownikĂłw wiĂŞcej :devil: !!

}{ypnosea pisze:Ogromne wraÂżenia robiÂą na mnie zdjĂŞcia Agaty w towarzystwie kolegĂłw i koleÂżanek i belfrĂłw :lol:
Na niektĂłrych jest nie do poznania :devil: !! :xx:
}{ypnosea pisze:I jedna bardzo istotna sprawa - znam ewentualne nazwisko Agaty po wyjœciu za m¹¿ - Wolny, a jeœli odmieni przez rodzaj ¿eùski: Wolna :lol2: Oj chyba nigdy nie zmieni panieùskiego :hahaha:
A przetÂłumacz sobie z angielskiego -FREE :lol: !!
}{ypnosea pisze:Jeszcze raz dziĂŞkujĂŞ za ten link :*
A ja przeklinam dzieĂą , w ktĂłrym ten link siĂŞ tu pojawiÂł :twisted: !! StraciÂłem kolejnych kompanĂłw :twisted: !!

}{ypnosea pisze:Aha :o: Jeszcze za relacje z MR w Poznaniu muszĂŞ Agacie podziĂŞkowaĂŚ :* Ciekawie, rzeczowo, a moÂże nawet trochĂŞ na ''naszÂą" stronĂŞ :*
Na WaszÂą stronĂŞ :> ?? Nie rozÂśmieszaj mnie :hahaha: !! Poszukaj na you tube relacji i posÂłuchaj uwaÂżnie jeszcze raz :neutral: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
kuomi1
Nowicjusz
Nowicjusz

DziÂś sobota i Agata wreszcie powinna sie pojawiĂŚ w Warszawie :D
ODPOWIEDZ