Bariera nie do pokonania :/epsztajnek pisze:Widocznie KuŸniar nie jest "obcy" :>Z przykroœci¹ stwierdzam, ¿e uszczypliwoœÌ KuŸniara pod jej adresem Agatê bawi, a nasza nie :devil:
Tylko ciekawe, czy JarosÂław wskoczyÂłby za AgattÂą w ogieĂą? :] Tak jak my byÂśmy wskoczyli

Gwoli ÂścisÂłoÂści: na paluszkach obu dÂłoniepsztajnek pisze:A swojÂą drogÂą mĂłgÂłby to wykorzystaĂŚ i zadaĂŚ pytanie "Pani Redaktor, widzowie siĂŞ dopytujÂą , co siĂŞ tak bÂłyszczy na Pani paluszku, bo z daleka nie widaĂŚ" :devil: :devil: :devil:

CoÂś mi siĂŞ zdaje, Âże policzyÂłaby siĂŞ z nim Agatta przy najbliÂższej sposobnoÂści :spiewa:
Doskonale przecieÂż wiecie, Âże co caps i wykonawca, to obyczajnot that kind pisze:Ja teÂż byÂłam w pogotowiu i nagraÂłamepsztajnek pisze:Kiedy Jarek KuÂźniar zapowiedziaÂł "za chwilĂŞ materiaÂł z Poznania" natychmiast w myÂślach padÂła komenda " sprzĂŞt w pogotowie !" No i za chwilĂŞ....... Agatka w schronisku dla psĂłw :tanczy:I mimo, Âże capsy juÂż sÂą, to dam i moje
W koĂącu taka fajna rozmowa i temat

NajwyraŸniej ró¿ni¹ siê nasze spostrze¿enia... zasadniczo :devil:not that kind pisze:Z przykroœci¹ stwierdzam, ¿e uszczypliwoœÌ KuŸniara pod jej adresem Agatê bawi, a nasza nie :devil:epsztajnek pisze:Jak temu sk.....órkowanemu KuŸniarowi udaje siê zawsze tak rozbawiÌ Agatê :>
WczeÂśniej nie przypuszczaÂłbym, Âże moÂżna takÂą uwagÂą AgattĂŞ rozbawiĂŚ :> MoÂże, kiedy jest na wizji, nie chce robiĂŚ przykroÂści koledze i Âśmieje siĂŞ z jego "dowcipĂłw", wchodzi w interakcjĂŞ :mhm: A z nami to inna sprawa...