Moderator: Łukasz
Im piêkniejsze, tym moja wdziêcznoœÌ jest wiêkszanot that kind pisze:Póki co jednak, w oczekiwaniu na kolejne, zaleg³e capsy z relacji![]()
Dzisiaj wzruszeni odbiera mi mowê , ale na szczêœcie mogê pisaÌ :jupi: !! Wzruszam siê , kiedy uœwiadomiê sobie , ilu wspania³ych ludzi znajduje siê wokó³ mnieAlchemik pisze:Dziêki... i znów dziêkujêstajlus pisze: nie pastwcie siê tak ch³opaki nad sob¹ka¿demu mo¿e siê zdarzyÌ
![]()
Nie da siĂŞ ukryĂŚ, iÂż niedawno w niektĂłrych kalendarzach widniaÂło ÂŚwiĂŞto DziĂŞkczynienia
...wiĂŞc dziĂŞkujĂŞ za sÂłowa otuchy
Ale niestety, nie poczuÂłem takiego ukojenia, jakie chciaÂłbym poczuĂŚ
![]()
Poczeka siĂŞ -chyba nie poprzestanÂą na tych porankowych relacjach , skoro kazano jechaĂŚ Agatce taki szmat drogi :uhh: !! Jak juÂż tam jest na miejscu , to przynajmniej do 15. godziny ma byĂŚ :uwaga:Alchemik pisze:Nie inaczejstajlus pisze:to to oznacza, Âże nastĂŞpne relacje dopiero po poÂłudniu? :uhh:![]()
Jak dobrym torem sprawy siĂŞ potoczÂą, powinniÂśmy z AgattÂą spotkaĂŚ siĂŞ ponownie w okolicach godziny 13-stej
chÂłopaki niestety :/ nastÂąpiÂła zmiana na stanowisku live'ra :/marcinkowsky pisze:Poczeka siĂŞ -chyba nie poprzestanÂą na tych porankowych relacjach , skoro kazano jechaĂŚ Agatce taki szmat drogi :uhh: !! Jak juÂż tam jest na miejscu , to przynajmniej do 15. godziny ma byĂŚ :uwaga:
Wiemstajlus pisze:chÂłopaki niestety :/ nastÂąpiÂła zmiana na stanowisku live'ra :/
To by znów siê powtórzy³a siê historia z latastajlus pisze:mo¿e jeszcze po drodze Agata za³apie siê na jak¹œ relacjê?
No to widzĂŞ, Âże juÂż wszyscy wiedzÂąmarcinkowsky pisze:Wiemstajlus pisze:chÂłopaki niestety :/ nastÂąpiÂła zmiana na stanowisku live'ra :/!! TeÂż widziaÂłem
!!
I w tym miejscu gromkie brawa i wiwat na czeœÌ Grzegorzewszczyna!!! :brawa: :brawa: :brawa: Dzia³a w konspiracji, ale najg³oœniej z nas wszystkich! :tanczy:marcinkowsky pisze:No niestety mogê ju¿ podsumowaÌ , ¿e po³owy lajfów na ¿ywo nie widzia³em!! Ale na szczêœcie nie mogê napisaÌ , ¿e w ogóle nie widzia³em
!!
Có¿ za pamiêÌmarcinkowsky pisze:To by znów siê powtórzy³a siê historia z latastajlus pisze:mo¿e jeszcze po drodze Agata za³apie siê na jak¹œ relacjê?!! Wtedy jak Agatka wraca³a z Czêstochowy to nada³a lajfa z wypadku autobusowego , bo wtedy ten temat by³ na topie , ¿e tak napiszê
!!
Nowe ognisko ptasiej grypy :devil:marcinkowsky pisze:A dzisiaj co by to mogÂło byĂŚ :mhm: ??
Od rana bardzo siĂŞ o to wÂłaÂśnie denerwujĂŞ :rozglada: !! Tematu nie bĂŞdĂŞ jednak kontynuowaÂł :spiewa: !!Alchemik pisze:Co moÂżemy na to poradziĂŚ? :rozglada: NicMoÂże tylko tyle, Âże cieszyĂŚ siĂŞ moÂżemy faktem, iÂż Agatta juÂż nie wystawia zdrowia na prĂłbĂŞ :spiewa:
Uk³ony :tanczy: !!Alchemik pisze:I w tym miejscu gromkie brawa i wiwat na czeœÌ Grzegorzewszczyna!!! :brawa: :brawa: :brawa: Dzia³a w konspiracji, ale najg³oœniej z nas wszystkich! :tanczy:
Zaradna ta nasza Agatka :* !! A rekwizyty zawsze mia³y w tvn24 branieAlchemik pisze:Mój ulubiony fragment z relacji to ten, kiedy Agatta po tym jak zdjêli j¹ z wizji i zast¹pili obrazem archiwalnym, zaczyna wymachiwaÌ przed kamer¹ ochronn¹ mask¹ - có¿ za spryt, na wizjê wróci³a w przeci¹gu sekundy:tanczy:
PamiĂŞĂŚ mam rzeczywiÂście dobrÂą , zwÂłaszcza jeÂśli idzie o pamiĂŞtanie faktĂłw z Âżycia zawodowego AgatkiAlchemik pisze:Nowe ognisko ptasiej grypy :devil:marcinkowsky pisze:A dzisiaj co by to mogÂło byĂŚ :mhm: ??
Pozwólcie koledzy na ma³¹ dygresjê :stop:!! Jeœli o mnie idzie , to ja nigdy nie ekscytowa³bym siê na widok maski!!
Okejepsztajnek pisze: Marta (razem z kamerÂą ) asystowaÂła przy operacjach. ByÂła ubrana w strĂłj operacyjny , to jest w maskĂŞ i czepek. Z caÂłej twarzy widaĂŚ byÂło tylko te jej Âśliczne Âślepka. WyglÂądaÂła uroczo.
A wyobraÂź sobie AgatkĂŞ w roli wdowy :tanczy: !! W czerni od stĂłp do gÂłowy : w obcisÂłej czarnej garsonce , w czarnym kapeluszu i z woalkÂą na twarzyPodejrzewam wiĂŞc, Âże biaÂła maska na twarzy Agaty tylko podkreÂśliÂła by jej piĂŞkne i tajemnicze spojrzenie. :rozglada:
marcinkowsky pisze:Okej!! Z pewnoÂściÂą Marta wyglÂądaÂła uroczo i zapewne Agatka wyglÂądaÂłaby uroczo , bo oczy obie panie majÂą piĂŞkne
!! Ale jak mia³bym wybieraÌ , czy chcê siê koncentrowaÌ tylko i wy³¹cznie na oczach Agatki , tooooo.... to wola³bym , ¿eby Agatka za³o¿y³a raczej jak¹œ czarn¹ zmys³ow¹ woalkê -a nie maskê ochronn¹
!! :hahaha: no -chyba , Âże w ostatecznoÂści........ :devil: !!
Co za "czarne" marzenia :o Tchnij w nie trochĂŞ jaskrawego optymizmumarcinkowsky pisze:A wyobraÂź sobie AgatkĂŞ w roli wdowy :tanczy: !! W czerni od stĂłp do gÂłowy : w obcisÂłej czarnej garsonce , w czarnym kapeluszu i z woalkÂą na twarzy!!
Na pewno, juÂż jest po kÂąpieli, kolacji... teraz moÂże juÂż oglÂąda telewizjĂŞ?marcinkowsky pisze:A na koniec chciaÂłbym siĂŞ zastanowiĂŚ , a moÂże ktoÂś zna odpowiedÂź na pytanie , czy Agatka juÂż jest w domciu??
Taaanot that kind pisze:Niech ten pomys³ lepiej nie wyjdzie poza œciany tego forum :devil: Nie podsuwajcie Agacie tego pomys³u, bo czujê, ¿e w jej zapêdach do chronienia informacji na swój temat, pomys³ ten móg³by jej szczególnie przypaœÌ do gustu :devil: A wtedy mo¿ecie ju¿ na wieki zapomnieÌ o ogl¹daniu jej uœmiechu :devil:
Okej...... optymizmu , krzta jaskrawego optymizmu :mhm: ?? Zgadzam siĂŞ na dodatek w postaci czerwonej szminki :devil: !!not that kind pisze:Co za "czarne" marzenia :o Tchnij w nie trochĂŞ jaskrawego optymizmu![]()
Pierwszym zdaniem strasznie rozbudzi³aœ moj¹ wyobraŸnie :stop: !! Drugim zreszt¹ te¿.....not that kind pisze: Na pewno, ju¿ jest po k¹pieli, kolacji... teraz mo¿e ju¿ ogl¹da telewizjê?Przecie¿ jej podró¿, to nie by³ wypad za ocean
Do tego tiulowe rĂŞkawiczki i nylonowe poĂączoszki ze szwem :tanczy: WÂłosy oczywiÂście upiĂŞte w kok...A wyobraÂź sobie AgatkĂŞ w roli wdowy :tanczy: !! W czerni od stĂłp do gÂłowy : w obcisÂłej czarnej garsonce , w czarnym kapeluszu i z woalkÂą na twarzy!!
ByÂłoby cudownie mieĂŚ "swojego czÂłowieka" w szeregach stacji, ktĂłra powinna speÂłniaĂŚ wszystkie nasze marzeniamarcinkowsky pisze:Zaradna ta nasza Agatka :* !! A rekwizyty zawsze miaÂły w tvn24 branie!! JeÂśli o mnie idzie , to ja nigdy nie ekscytowaÂłbym siĂŞ na widok maski
!! No i istotne -nigdy bym nie zastĂŞpowaÂł widoku Agatki , archiwalnymi zdjĂŞciami
!! KtĂłry to juÂż powĂłd , dla ktĂłrego moje miejsce jest w tvn24
?? :devil:
Spokojnie :stop:epsztajnek pisze:Do tego tiulowe rĂŞkawiczki i nylonowe poĂączoszki ze szwem :tanczy: WÂłosy oczywiÂście upiĂŞte w kok...marcinkowsky pisze:A wyobraÂź sobie AgatkĂŞ w roli wdowy :tanczy: !! W czerni od stĂłp do gÂłowy : w obcisÂłej czarnej garsonce , w czarnym kapeluszu i z woalkÂą na twarzy!!
![]()
Widok pierwszorzêdny, ¿eby nie powiedzieÌ - boski. No, ale myœmy jeszcze nie opili ma³¿eùstwa Agaty ( i chyba ju¿ nie opijemy, chyba, ¿e wróci Obi ze swoim szampanem ) , wiêc tak g³upio wyobra¿aÌ j¹ sobie w roli wdowy :devil: A poza tym , szczerze ¿yczymy przecie¿ Agatce szczêœcia, wiêc nie kuœmy z³ego losu :grozi:
Moj¹ te¿, ale w zupe³nie innym kierunku :devil: W kierunku, umówmy siê, mniej przyjemnym dla fana... :mhm:marcinkowsky pisze:Pierwszym zdaniem strasznie rozbudzi³aœ moj¹ wyobraŸnie :stop: !! Drugim zreszt¹ te¿.....not that kind pisze:Na pewno, ju¿ jest po k¹pieli, kolacji... teraz mo¿e ju¿ ogl¹da telewizjê?Przecie¿ jej podró¿, to nie by³ wypad za ocean
x: .... :devil: !!
ChoĂŚ widok faktycznie i bez wÂątpienia tak jak pisaliÂśmy z kaÂżdym detalem byÂłby przedni , to najpierw zdecydowanie chcĂŞ zobaczyĂŚ AgatkĂŞ ubranÂą w biel od stĂłp do gÂłowyAlchemik pisze:Spokojnie :stop:epsztajnek pisze:A poza tym , szczerze Âżyczymy przecieÂż Agatce szczĂŞÂścia, wiĂŞc nie kuÂśmy zÂłego losu :grozi:Znam marcinkowsky'ego na tyle dobrze, Âżeby wiedzieĂŚ, Âże to dobry chÂłopak, Âże nikomu Âźle nie Âżyczy, a juÂż z pewnoÂściÂą tÂą osobÂą nie mogÂłaby byĂŚ Agatta
![]()
Nieeeee :devil: !! No nie przesadzajmy i nie rób ju¿ nie ze mnie wdowiego zboczeùca :devil: !!Wszystko wskazuje jednak na to, i¿ ma s³aboœÌ do widoku m³odych wdówOt, ca³a spiskowa teoria dziejów
![]()
Alchemik pisze:Fakt pozostaje faktem, iÂż jakiÂś czas temu urealniÂła siĂŞ moja wizja, iÂż dziÂś nie spotkamy siĂŞ twarzÂą w twarz (plus szklana przegrĂłdka) z AgattÂą :/
Dzisiaj zdecydowanie krĂłlowaÂła Asiamarcinkowsky pisze:To znaczy , Âże dzisiaj nie byÂło Agatki :/ !!
A Agata jest zapewne ostatniÂą osobÂą zdolnÂą do histeriimarcinkowsky pisze:W sumie to moÂżna siĂŞ byÂło tego spodziewaĂŚ!! MoÂże nawet dla pewnoÂści udaÂła siĂŞ na badania -na wszelki wypadek :spiewa: !! Mam jednÂą koleÂżankĂŞ , ktĂłra jest strasznÂą histeryczkÂą i w takich wÂłaÂśnie przypadkach , kiedy ktoÂś straszy jakimiÂś wirusami , nawet gdy dla ludzi nie ma zagroÂżenia , widzi juÂż u siebie oczami wyobraÂźni skutki choroby nimi wywoÂłanej :devil: !! no ale nie Âżartujmy sobie..... :stop: !!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości