Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

marcinkowsky pisze:ZaÂś resztĂŞ mam nadziejĂŞ , Âże sobie wymarzymy :lol: !! Rozbestwili dzisiaj nas i nasze marzenia -i to konkretnie :lol: !! :devil:
moje marzenia wzglĂŞdem Agaty na pewno nigdy nie speÂłniÂą siĂŞ ;( to nie bĂŞdĂŞ gÂłoÂśno o nich mĂłwiÂł :devil: ale przyznaĂŚ trzeba, Âże to co dzieje z karierÂą Agaty przechodzi moje najÂśmielsze oczekiwania :tanczy: moÂże wykreÂślĂŞ za poprzednikiem to "najÂśmielsze" :lol:
marcinkowsky pisze:Dzisiaj to ja bêdê ba³ siê k³aœÌ spaÌ , ¿eby czasem jutro nie okaza³o siê , ¿e wszystko to , co dzia³o siê to by³ sen :szalony: !!
No , ale podsumowanie dnia skoùczy siê oko³o pó³nocy , wiêc pójdê spaÌ jutro :lol2: !!
a ja bĂŞdĂŞ zaÂłamany, Âże przyÂśniÂła mi siĂŞ grupka facetĂłw - po raz pierwszy w Âżyciu faceci :hyh:

na szczêœie te¿ dziewczyny :P no i ta g³ówna w ca³oœci - Agata :P :aniol:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Jest ju¿ po pó³nocy, a ja nie wiem czy dziœ zasnê... :mhm:
Te "zuchwaÂłe" spojrzenia na koniec podsumowania... :aniol:
I nie jest to bynajmniej zarzut.... :spiewa:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Aktorka Rita Hayworth potrafiÂła tak zdejmowaĂŚ rĂŞkawiczki, Âże mĂŞÂżczyÂźni mieli wraÂżenie, jakby siĂŞ rozbieraÂła....
Agata z podobn¹ sugesti¹ potrafi wyj¹Ì s³uchawkê z ucha... :aniol:
Czy myÂśmy juÂż zachwycali siĂŞ biaÂłkami Agaty.... :shock:
JakoÂś tak siĂŞ skÂłada, Âże ciemnookie kobiety majÂą bardzo czĂŞsto ÂśnieÂżnobiaÂłe biaÂłka oczu...
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:Jest ju¿ po pó³nocy, a ja nie wiem czy dziœ zasnê... :mhm:
Te "zuchwaÂłe" spojrzenia na koniec podsumowania... :aniol:
I nie jest to bynajmniej zarzut.... :spiewa:
Po 22. i jeszcze przed ostatniÂą sekundÂą podsumowania miaÂłem wraÂżenie , Âże juÂż nie nastÂąpi Âżaden gest zuchwaÂłoÂści :lol2: !! A to co staÂło siĂŞ w dokÂładnie ostatnich sekundach podsumowania dnia , to byÂło po prostu powalajÂące zwieĂączenie caÂłego wczorajszego powalajÂącego dnia :jupi: !! PiĂŞknie to scapsowaÂłeÂś epszt :jupi: !!
Aktorka Rita Hayworth potrafiÂła tak zdejmowaĂŚ rĂŞkawiczki, Âże mĂŞÂżczyÂźni mieli wraÂżenie, jakby siĂŞ rozbieraÂła....
No juÂż nie przesadzajmy :red: !! Tamta rozbieraÂła siĂŞ z rĂŞkawiczek , a Agatka z nasÂłuchu :lol2: !! Tylko :lol2: !! Ejjjhhh -trzeba przyznaĂŚ , Âże robi to majestatycznie :szalony: !! CiĂŞÂżko jest siĂŞ nie rozmarzyĂŚ i nie nadinterpretowaĂŚ gestu :lol2: !! :szalony:

epsztajnek pisze:Czy myÂśmy juÂż zachwycali siĂŞ biaÂłkami Agaty.... :shock:
JakoÂś tak siĂŞ skÂłada, Âże ciemnookie kobiety majÂą bardzo czĂŞsto ÂśnieÂżnobiaÂłe biaÂłka oczu...
Chyba jeszcze siĂŞ nie zachwycaliÂśmy :P !! Dziwie sie , czemu jeszcze nie :lol2: ?? Ale nie wiem z kolei , czy wczoraj zauwaÂżyliÂście jeszcze jedno -jak Agatka mruÂżyÂła oczy :szalony: ?? Tak jak zawsze ma oczy szeroko otwarte , tak wczoraj mruÂżyÂła je bardzo zalotnie :lol2: !! No byÂła wczoraj po prostu zupeÂłnie inna niÂż zwykle -miaÂłem wraÂżenie ,Âże dystans miedzy nami zmniejsza siĂŞ w poraÂżajÂącym tempie :szalony: !! :lol2: A do tego wszystkiego prowadziÂła jeszcze tradycyjnie profesjonalnie program :brawa: !! :szalony:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek

?? Ale nie wiem z kolei , czy wczoraj zauwaÂżyliÂście jeszcze jedno -jak Agatka mruÂżyÂła oczy :szalony: ?? Tak jak zawsze ma oczy szeroko otwarte , tak wczoraj mruÂżyÂła je bardzo zalotnie :lol2:
Jak najbardziej zauwaÂżyliÂśmy ! Gdyby nie to oszaÂłamiajÂące wyjĂŞcie sÂłuchawki na koniec podsumowania, to wÂłaÂśnie o tym zalotnym spojrzeniu bym po wczorajszym podsumowaniu napisaÂł. Na skutki nie trzeba byÂło dÂługo czekaĂŚ :lol: Agatka mi siĂŞ dzisiaj ÂśniÂła :tanczy: Co ciekawe, ÂśniÂła mi siĂŞ , Âże miaÂła krĂŞcone wÂłosy :shock: Ciekawe, jakby Agata wyglÂądaÂła w loczkach w realu ? :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Jak najbardziej zauwaÂżyliÂśmy ! Gdyby nie to oszaÂłamiajÂące wyjĂŞcie sÂłuchawki na koniec podsumowania, to wÂłaÂśnie o tym zalotnym spojrzeniu bym po wczorajszym podsumowaniu napisaÂł.
Wczoraj bylem przygotowany na wszystko -nie wiem , ale miaÂłem wraÂżenie , Âże wkoÂło mnie jest jakaÂś i dziaÂła wyjÂątkowo silna magia :lol2: !! A podobno dopiero w wieczĂłr wigilijny tak jest :lol2: ?? To mieliÂśmy wczoraj , Âże speÂłniaÂły siĂŞ prawie wszystkie marzenia :lol2: ??
epsztajnek pisze:Na skutki nie trzeba byÂło dÂługo czekaĂŚ :lol: Agatka mi siĂŞ dzisiaj ÂśniÂła :tanczy: Co ciekawe, ÂśniÂła mi siĂŞ , Âże miaÂła krĂŞcone wÂłosy :shock: Ciekawe, jakby Agata wyglÂądaÂła w loczkach w realu ? :lol:
Najpierw powiedz jak wyglÂądaÂła w Twoim Âśnie , bo Âże w realu wyglÂądaĂŚ mogÂłaby piĂŞknie to przecieÂż oczywiste :lol2: !! :tanczy:
ÂŻe teÂż mi siĂŞ nie przyÂśniÂła..... wcale , a wcale ;( !! CiĂŞÂżko mi bĂŞdzie znĂłw czekaĂŚ do wieczora ;( !! ZwÂłaszcza , Âże dzisiaj pierwszy serwis -jak dobrze pĂłjdzie o 19. -dopiero ;(
Pewnie raportu na stojÂąco juÂż nie bĂŞdzie , bo dzisiaj nic waÂżnego siĂŞ nie dzieje ;( !!

O zobaczcie -juÂż robiĂŞ siĂŞ smutny -bo wraÂżeĂą mi brakuje ;( !! Wczoraj dostaÂłem koĂąskÂą dawkĂŞ , to dzisiaj jestem gÂłoooodny :( !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

CzuÂłem, Âże wczoraj macie tutaj ÂświĂŞto nad ÂświĂŞtami :lol: Nie pomyliÂłem siĂŞ :D Dziwi mnie jedno tylko :> Dlaczego nikt nie napisaÂł, Âże kocha TVN24 za to, co uczyniÂł nam z AgatÂą? :szalony: Pewnie dlatego, Âże takie miÂłosne deklaracje winno skÂładaĂŚ siĂŞ raczej piĂŞknym kobietom? :lol2: Wobec tego ponawiam pytanie: dlaczego takie deklaracje nie padÂły? :D
ZnĂłw sobie odpowiem ;) Pewnie dlatego, Âże owa kobieta nie jest dla nas na wyciÂągniĂŞcie rĂŞki ;) Na szczĂŞÂście czÂłowiek wynalazÂł telewizor i dziĂŞki temu Âłatwiej tym, co siĂŞ ma najcenniejszego, dzieliĂŚ z innymi :tanczy: A TVN24, odkÂąd ma w swoich szeregach AgatĂŞ, to najbogatsza stacja na Âświecie :jupi:
W gruncie rzeczy powinno mnie dra¿niÌ, ¿e wci¹¿ jestem œwiadkiem eksperymentów, jakie dokonuj¹ siê podczas dy¿urów Agaty, ¿e wci¹¿ poddawana jest nowym próbom i wyzwaniom, ale to mnie cieszy :jupi: Wspaniale, ¿e ci¹g³e zmiany pod¹¿aj¹ w zadowalaj¹cym mnie coraz bardziej kierunku :jupi:
ChociaÂż, gdyby ode mnie miaÂł zaleÂżeĂŚ wizerunek Agaty, odziaÂłbym jÂą w zdecydowanie bardziej szykowne szaty :P PiĂŞknie podkreÂślajÂące jej niezwykle kobiecÂą sylwetkĂŞ 8)

ChylÂąc jednakÂże czoÂła, nie mogĂŞ nei napisaĂŚ, Âże wczoraj zaprezentowaÂła siĂŞ z najlepszej strony - pod kaÂżdym wzglĂŞdem :brawa:

Wczoraj, jeszcze silniej niÂż zwykle, drĂŞczyÂł mnie pojawiajÂący siĂŞ razem z AgatÂą problem kobiety genialnej :lol2:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

PiszÂąc o mruÂżeniu oczu, mieliÂście powyÂższe ujĂŞcie na myÂśli? :szalony:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

WiĂŞcej znajdziecie na mojej stronie :)
epsztajnek

Najpierw powiedz jak wyglÂądaÂła w Twoim Âśnie
We œnie , jak to we œnie , wszystko jest piêkne , tylko ,¿e potem ze snu zostaj¹ strzêpy w pamiêci. Mi, po przebudzeniu, zosta³a w pamiêci Piêkna Agata z krêconymi w³osami i mocnym makija¿em le¿¹ca na tapczanie ( nie,nie, nie , panowie, dzisiaj, w odró¿nieniu od pierwszego mojego snu o Agacie, nic z >>tych rzeczy<< mi siê nie œni³o :nie: ) - to pewno skutek zap³odnienia naszej wyobraŸni pomys³em prowadzenia Podsumowania na le¿¹co :devil:
PiszÂąc o mruÂżeniu oczu, mieliÂście powyÂższe ujĂŞcie na myÂśli?
To te¿ - jak najbardziej :D ale generalnie chodzi³o o SPOSÓB , w jaki Agata wczoraj patrzy³a.
I tak przed chwilÂą sobie pomyÂślaÂłem - a moÂże ktoÂś z ekipy TVN24 kupiÂł nasz pomysÂł, aby pod kamerÂą umieÂściĂŚ fotografiĂŞ wiadomego pana ? Wtedy, za te cudowne chwile zÂłudzenia, Âże to spojrzenie jest dedykowane nam, faktycznie naleÂżaÂłoby siĂŞ podziĂŞkowanie dla TVN24 , jak to zasugerowaÂł King...
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

kocur :szalony: !! Tak , tak , tak -o to wszystko wÂłaÂśnie chodziÂło :szalony: !! DziĂŞki :szalony: !!
king_kocur pisze:A TVN24, odkÂąd ma w swoich szeregach AgatĂŞ, to najbogatsza stacja na Âświecie :jupi:
Dobrze , Âże Agatka tak mocno "przemawia" sobÂą do innych , bo inaczej musielibyÂśmy wieki czekaĂŚ na to , Âżeby doÂżyĂŚ tej chwili , ktĂłrÂą od kilku miesiĂŞcy obserwujemy :szalony: !! Tvn24 nie marnotrawi talentĂłw :jupi: !!
king_kocur pisze:W gruncie rzeczy powinno mnie dra¿niÌ, ¿e wci¹¿ jestem œwiadkiem eksperymentów, jakie dokonuj¹ siê podczas dy¿urów Agaty, ¿e wci¹¿ poddawana jest nowym próbom i wyzwaniom, ale to mnie cieszy :jupi: Wspaniale, ¿e ci¹g³e zmiany pod¹¿aj¹ w zadowalaj¹cym mnie coraz bardziej kierunku :jupi:

CaÂły czas czekamy na to , co nowego wymyÂślÂą :tanczy: !! Nie ma nic gorszego od rutyny :lol2: !! ale z AgatkÂą nigdy w niÂą nie popadniemy :jupi: !! PeÂłna jest niespodzianek :jupi: !!

Nie wiem , czy my w ogĂłle kiedykolwiek zatĂŞsknimy za spokojem i poukÂładanym grafikiem Agatki :szalony: ??
king_kocur pisze:ChociaÂż, gdyby ode mnie miaÂł zaleÂżeĂŚ wizerunek Agaty, odziaÂłbym jÂą w zdecydowanie bardziej szykowne szaty :P PiĂŞknie podkreÂślajÂące jej niezwykle kobiecÂą sylwetkĂŞ 8)
Zaprojektuj , wykonaj , wyÂślij :rydzyk: -zdajÂąc siĂŞ na ciebie , wiem ,Âże mogĂŞ byĂŚ spokojny o speÂłnienie nastĂŞpnych marzeĂą :rydzyk: !! :lol2:

king_kocur pisze:PiszÂąc o mruÂżeniu oczu, mieliÂście powyÂższe ujĂŞcie na myÂśli? :szalony:
Miêdzy innymi :szalony: !! Ale uj¹³eœ to œwietnie :tanczy: !! :szalony:
epsztajnek pisze: ale generalnie chodzi³o o SPOSÓB , w jaki Agata wczoraj patrzy³a.
I tak przed chwilÂą sobie pomyÂślaÂłem - a moÂże ktoÂś z ekipy TVN24 kupiÂł nasz pomysÂł, aby pod kamerÂą umieÂściĂŚ fotografiĂŞ wiadomego pana ? Wtedy, za te cudowne chwile zÂłudzenia, Âże to spojrzenie jest dedykowane nam, faktycznie naleÂżaÂłoby siĂŞ podziĂŞkowanie dla TVN24 , jak to zasugerowaÂł King...
Tego pana to my chyba powinniœmy zacz¹Ì szczerze nienawidziÌ :lol2: !! Skoro on mo¿e takie spojrzenia mo¿e ogl¹daÌ czêœciej ni¿ my :lol2: !! Bez wzglêdu na wszystko -dziêkujê wszystkim tym i wszystkiemu temu , co mia³o wp³yw na to jak wygl¹da³ wczorajszy wieczór :jupi: !! :*
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Panowie - dyskusja (przy porannej kawie zapewne ;) ) widzê up³ywa Wam pod znakiem najpiêkniejszej Gwiazdy na œwiecie - có¿ za paradoks pór doby :lol2: WydawaÌ by siê mog³o niemo¿liwe, a staje siê mo¿liwym w mgnieniu oka :lol2:

Ja niestety wczoraj chyba "przedobrzy³em" z zachwytem :szalony: Us³ysza³em bowiem doœÌ g³oœno i wyraŸnie, ¿e mój Agatto-zachwyt przeszed³ wszelkie granice!!! :lol2: W zwi¹zku z powy¿szym dziœ musicie mi wybaczyÌ moj¹ powœci¹gliwoœÌ (uwierzcie mi - pozorowan¹ :szalony: ) :neutral: Muszê dla dobra sprawy nieco przy(zachwyto)stopowaÌ :lol2:

Pochylê siê zatem, dziœ wyj¹tkowo, tylko i wy³¹cznie nad stron¹ merytoryczn¹ :lol2:
marcinkowsky pisze:
king_kocur pisze:A TVN24, odkÂąd ma w swoich szeregach AgatĂŞ, to najbogatsza stacja na Âświecie :jupi:
Dobrze , Âże Agatka tak mocno "przemawia" sobÂą do innych , bo inaczej musielibyÂśmy wieki czekaĂŚ na to , Âżeby doÂżyĂŚ tej chwili , ktĂłrÂą od kilku miesiĂŞcy obserwujemy :szalony: !! Tvn24 nie marnotrawi talentĂłw :jupi: !!
Z przyjemnoÂściÂą i dumÂą muszĂŞ stwierdziĂŚ, Âże kiedy jeszcze Âżadne znaki na ziemi i niebie nie obwieszczaÂły tego zwrotu w karierze dziennikarskiej Agatty (poza naszym przeÂświadczeniem rzecz jasna :lol2: ), myÂśmy mieli przeogromny, niebywaÂły zaszczyt uczestniczenia w narodzinach Gwiazdy :jupi:
king_kocur pisze:W gruncie rzeczy powinno mnie dra¿niÌ, ¿e wci¹¿ jestem œwiadkiem eksperymentów, jakie dokonuj¹ siê podczas dy¿urów Agaty, ¿e wci¹¿ poddawana jest nowym próbom i wyzwaniom, ale to mnie cieszy :jupi: Wspaniale, ¿e ci¹g³e zmiany pod¹¿aj¹ w zadowalaj¹cym mnie coraz bardziej kierunku :jupi:
Moim zdaniem czemuœ to s³u¿y :D Sam nie wiem jeszcze czemu, lecz pok³adam nadziejê w tym, ¿e odpowiedzialni za ci¹g³e eksperymentowanie, wiedz¹ dok¹d zmierzaj¹ i co zamierzaj¹ z talentem i wyj¹tkowoœci¹ Agatty pocz¹Ì :lol2:
king_kocur pisze:ChylÂąc jednakÂże czoÂła, nie mogĂŞ nei napisaĂŚ, Âże wczoraj zaprezentowaÂła siĂŞ z najlepszej strony - pod kaÂżdym wzglĂŞdem :brawa:

Wczoraj, jeszcze silniej niÂż zwykle, drĂŞczyÂł mnie pojawiajÂący siĂŞ razem z AgatÂą problem kobiety genialnej :lol2:
DaÂłeÂś temu ewidentny upust w swoich dzieÂłach :lol2:
Ile¿ to godzin z naszych ¿yciorysów mo¿na by wyci¹Ì i posk³adaÌ, a¿eby otrzymaÌ koùcow¹ sumê czasu, który spêdziliœmy na obserwowaniu jak kszta³tuje siê, pomimo i tak ju¿ widocznej mocnej osobowoœci, z ka¿dym dniem silniej, z ka¿dym dniem dobitniej, dziennikarski charakter naszej Gwiazdy... :)
Mi³o wci¹¿ byÌ tego œwiadkiem :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Alchemik pisze:Ja niestety wczoraj chyba "przedobrzy³em" z zachwytem :szalony: Us³ysza³em bowiem doœÌ g³oœno i wyraŸnie, ¿e mój Agatto-zachwyt przeszed³ wszelkie granice!!! :lol2: W zwi¹zku z powy¿szym dziœ musicie mi wybaczyÌ moj¹ powœci¹gliwoœÌ (uwierzcie mi - pozorowan¹ :szalony: ) :neutral: Muszê dla dobra sprawy nieco przy(zachwyto)stopowaÌ :lol2:
chÂłopie lepiej tak zrĂłb, bo kaÂżda kobieta o nawet najmniejszy przejaw zainteresowania drugÂą kobietÂą jest zazdrosna :devil: a kiedy jeszcze chodzi o takÂą kobietĂŞ jak Agata.... :spiewa: ale spox :stop: sam nie jesteÂś w razie czego :lol:
king_kocur pisze: WiĂŞcej znajdziecie na mojej stronie :)
Âświetna robota king_kocur 8)

i ja mam jeszcze coÂś :D

Obrazek

Obrazek
to sÂą buty, czy bose stopy? :D

to mĂłwicie, Âże dziÂś nei bĂŞdzie spacerkĂłw w raporciku? :/
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

DÂżinsy :mhm: Ja bym to ciaÂło przyozdobiÂł strojem z wysokiej jakoÂści Âświetnie ukÂładajÂącej siĂŞ tkaniny, strojem koniecznie dopasowanym do ciaÂła 8)
stajlus pisze:
Alchemik pisze:Ja niestety wczoraj chyba "przedobrzy³em" z zachwytem :szalony: Us³ysza³em bowiem doœÌ g³oœno i wyraŸnie, ¿e mój Agatto-zachwyt przeszed³ wszelkie granice!!! :lol2: W zwi¹zku z powy¿szym dziœ musicie mi wybaczyÌ moj¹ powœci¹gliwoœÌ (uwierzcie mi - pozorowan¹ :szalony: ) :neutral: Muszê dla dobra sprawy nieco przy(zachwyto)stopowaÌ :lol2:
chÂłopie lepiej tak zrĂłb, bo kaÂżda kobieta o nawet najmniejszy przejaw zainteresowania drugÂą kobietÂą jest zazdrosna :devil: a kiedy jeszcze chodzi o takÂą kobietĂŞ jak Agata.... :spiewa: ale spox :stop: sam nie jesteÂś w razie czego :lol:
:hahaha: ZaloÂżymy i wyodrĂŞbnimy tu specjalny kÂącik dla facetĂłw, ktĂłrym ich kobiety nie chÂą gotowaĂŚ obiadĂłw z powodu fascynacji AgatÂą :hahaha: JeÂżli juÂż taki nie powstaÂł :lol:
king_kocur pisze:Âświetna robota king_kocur 8)
CzyÂżby moim lustrem byÂła Agata? :D Nie zasÂługujĂŞ :red:

A gdyby ktoœ chcia³prze¿yÌwczorajszy dzieù jeszcze raz, to mam dobr¹ wiadomoœÌ :D to jest mo¿liwe :lol2:

:arrow: Wczorajszy serwis z 18-stej :D

:arrow: Wczorajszy raport wieczorny :D

:arrow: Wczorajsze serwisy wieczorne :D

A podsumowanie dnia siĂŞ robi :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:DÂżinsy :mhm: Ja bym to ciaÂło przyozdobiÂł strojem z wysokiej jakoÂści Âświetnie ukÂładajÂącej siĂŞ tkaniny, strojem koniecznie dopasowanym do ciaÂła 8)
Ojjjhh :szalony: !! PokokntynuowaÂłoby siĂŞ ten temat , ojjjhh pokntynuowaÂłoby siĂŞ :lol2: !! ale nie wypada przy tym stanie emocji..... szalonych emocji :szalony: !! bo to by siĂŞ mogÂło za bardzo zagalopowaĂŚ :lol2: !!
king_kocur pisze:
stajlus pisze:
:hahaha: ZaloÂżymy i wyodrĂŞbnimy tu specjalny kÂącik dla facetĂłw, ktĂłrym ich kobiety nie chÂą gotowaĂŚ obiadĂłw z powodu fascynacji AgatÂą :hahaha: JeÂżli juÂż taki nie powstaÂł :lol:

:hahaha: Biedy Al :hahaha: !! On chyba najbardziej z nas wszystkich musi siê powœci¹gaÌ :hahaha: !! A co do obiadków , to ja i tak najczêœciej jem na mieœci i za nie p³acê , wiêc nie ma takiej mo¿liwoœci , ¿ebym z pustym ¿o³¹dkiem chodzi³ z powodu zbytniej fascynacji Agatk¹ :lol: !! A k¹cik wielbicieli .... nie do koùca cichych to faktycznie ju¿ jest :lol2: !!
king_kocur pisze: :arrow: Wczorajszy serwis z 18-stej :D
:shock: Teraz jeszcze lepiej siĂŞ to oglÂąda :tanczy: !! Powiedzmy ,Âże juÂż trochĂŞ na spokojniej :lol2: !!
Bombowe :jupi: !! ÂŚwietnie poobcinaÂł GRZ wypowiedzi innych -super teraz wyglÂąda ta pierwsza rozmowa z Firlejem :hahaha: !! Polecam :lol: !! A koĂącĂłwka z 50 centem boska po prostu :szalony: !!
LubiĂŞ te krĂłtkie serwisiki , podczas ktĂłrych Agatka bardzo czĂŞsto przeprowadza rozmowy telefoniczne :tanczy: !! a najbardziej , kiedy do tematu nie majÂą materiaÂłu filmowego , tak jak w serwisie po 23. i Agatka caÂły czas jest na wizji :szalony: !!
Czekam zwÂłaszcza na koĂącĂłwkĂŞ , kiedy Agatka mĂłwi o zwierzÂątkach z berliĂąskiego ZOO i krawatach :szalony: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze::hahaha: Biedy Al :hahaha: !! On chyba najbardziej z nas wszystkich musi siê powœci¹gaÌ :hahaha: !! A co do obiadków , to ja i tak najczêœciej jem na mieœci i za nie p³acê , wiêc nie ma takiej mo¿liwoœci , ¿ebym z pustym ¿o³¹dkiem chodzi³ z powodu zbytniej fascynacji Agatk¹ :lol: !! A k¹cik wielbicieli .... nie do koùca cichych to faktycznie ju¿ jest :lol2: !!
KÂącik rzeczywiÂście zaistniaÂł juÂż jakiÂś czas temu i chociaÂż ubyÂło dwĂłch gawĂŞdziarzy (nie z Agatty winy - przynajmniej w przypadku jednego :lol2: ), to ma siĂŞ bardzo dobrze - mam wraÂżenie :lol2: Obiadki - zdradzĂŞ Wam, Âże jeÂśli zachodzi potrzeba sam sobie ugotowaĂŚ potrafiĂŞ :devil: Nie ma ten fakt Âżadnego wpÂływu na stan fascynacji AgattÂą :lol2:

ChoĂŚ niektĂłre filmy, capsy, etc. majÂą wpÂływ na podsycanie jej i odkrywanie coraz to nowych ognisk :lol2:
king_kocur pisze: :arrow: Wczorajszy raport wieczorny :D
Bombowe :jupi: !! ÂŚwietnie poobcinaÂł GRZ wypowiedzi innych -super teraz wyglÂąda ta pierwsza rozmowa z Firlejem :hahaha: !! Polecam :lol: !! A koĂącĂłwka z 50 centem boska po prostu :szalony: !!
:hahaha: WyszÂła z tego naprawdĂŞ Âświetna relacja - rzeczywiÂście :lol: Muzycznie finaÂł efektowny, lecz nie w moim guÂście :D ZaakceptowaĂŚ jednakÂże potrafiĂŞ :tanczy:
LubiĂŞ te krĂłtkie serwisiki , podczas ktĂłrych Agatka bardzo czĂŞsto przeprowadza rozmowy telefoniczne :tanczy: !! a najbardziej , kiedy do tematu nie majÂą materiaÂłu filmowego , tak jak w serwisie po 23. i Agatka caÂły czas jest na wizji :szalony: !!
rozmowy - no wÂłaÂśnie :lol2: Wczoraj nawet nie zauwaÂżyliÂśmy, iÂż Agatta goÂścia w studio nie miaÂła :lol2:
Czekam zwÂłaszcza na koĂącĂłwkĂŞ , kiedy Agatka mĂłwi o zwierzÂątkach z berliĂąskiego ZOO i krawatach :szalony: !!
Och, czekam :szalony: Tradycyjnie w sobotĂŞ nie widziaÂłem ;(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Agata czeka juÂż na serwis :D

Obrazek

dzisiaj wczeÂśniej? :mhm: ano tak - katastrofa lotnicza ;)

nieÂładnie dzisiaj siĂŞ ubraÂła :devil:

o, juÂż jest :D

o, juÂż sobie idzie :devil:

Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:Agata czeka juÂż na serwis :D
Nie wiem czemu dzisiaj w³¹czy³em na Kawê na ³awê.... :rozglada: ?? Nawet z zaciekawieniem ogl¹da³em , a kiedy by³a przerwa zostawi³em tvn24 ,bo czyta³em o tej katastrofie i sobie pomyœla³em , ¿e mo¿e , mo¿e ..... :roll: I mo¿e by³a Agatka :jupi: !!
stajlus pisze: dzisiaj wczeÂśniej? :mhm: ano tak - katastrofa lotnicza ;)

nieÂładnie dzisiaj siĂŞ ubraÂła :devil:
wiĂŞkszÂą katastrofÂą jest jej dzisiejszy image :devil: !! StrĂłj ,fryzura, makijaÂż :hyh: !! No tak -sielanka miĂŞdzy nami nie moÂże trwaĂŚ wiecznie :devil: !!
stajlus pisze: o, juÂż sobie idzie :devil:
Teraz chyba dopiero na 19. przyjdzie :mhm:

Alchemik pisze:Och, czekam :szalony: Tradycyjnie w sobotĂŞ nie widziaÂłem ;(
A jednak nie wszystko jest w porzÂądeczku :spiewa: !! :devil:
Ostatnio zmieniony niedziela 09 gru 2007, 17:15 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ