marcinkowsky pisze:epsztajnek pisze:Acha, tak to wyglÂąda ( 4 caps ) :>
Kto jej tak w³osy dziwacznie upi¹³ ? :ban:
MyÂślĂŞ , Âże sama to sobie zrobiÂła

!! Ale kubeczek na tym capsie i tak jest lepszy

!!
To w myÂśl tej zasady, o ktĂłrej pisaliÂście, fryzura teÂż jest modna :>

Ech

Do wszystkiego moÂżna siĂŞ przyzwyczaiĂŚ

Wystarczy odrobina chĂŞci
epsztajnek pisze:A tak trochĂŞ zmieniajÂąc temat: ciekawe , kogo wybiera Black o 19-tej : AnitĂŞ czy AgatĂŞ
A moÂże wybĂłr nie pada na ÂżadnÂą z wymienionych? :spiewa:
marcinkowsky pisze:epsztajnek pisze:O ... znowu stoi....

To znaczy Agatka na stojÂąco :tanczy:
Eeeee..... tylko zapowiedÂź

Co z tego , Âże tylko zapowiedÂź jak i tak byÂła to zapowiedÂź jeszcze lepszego raportu :brawa: !!

No w³aœnie, co z tego, ¿e to tylko zapowiedŸ trwaj¹ca kilkadziesi¹t sekund, kiedy móg³aby to byÌ z powodzeniem pierwsza pó³godzinna czêœÌ raportu...? :ban:
marcinkowsky pisze: Dzisiejsze wydanie byÂło bogatsze o wejÂście Agatki na scenĂŞ na samym poczÂątku :tanczy: !! Szkoda jednak , Âże z daleka :/ !!
Taaa

Agatta startowaÂła... jak patrzeĂŚ z naszej perspektywy z lewego pasa

Efektowny ten raport teraz

Efektywny zresztÂą teÂż
marcinkowsky pisze:PiĂŞkne objaÂśnienie tematu przy duÂżym ekranie :tanczy: !!
Gdy zobaczyÂłem AgattĂŞ przy tej mape Polski, wyobraziÂłem sobie jÂą od razu na lekcji geografii

PrzyszÂło mi teÂż do gÂłowy - sam nie wiem skÂąd, Âże Agatta byÂła prymuskÂą
marcinkowsky pisze: No a póŸniej dwa ³¹czenia z reporterami -bardzo to o¿ywia program :tanczy: !!
Mam wra¿enie, w³aœnie wnosz¹c g³ównie po tej czêœci programu, ¿e Agatta jest o niebo swobodniejsza, gdy stoi :tanczy: Och, ¿eby nam tylko taùczyÌ kiedy nie zaczê³a
marcinkowsky pisze:Nie wspominajÂąc juÂż o tym jak oÂżywia ten program Agatka w caÂłoÂści :szalony: !!
ProszĂŞ o capsy :rydzyk:
marcinkowsky pisze:PóŸniej tradycyjnie , Agatka usiad³a za biureczkiem , ale tradycyjnie oznacza te¿ , ¿e profesjonalnie jak zwykle

!!
A tu znów ³¹czenie telefoniczne, ³¹czenie z koleg¹ Korczyùskim, materia³ "Faktowy" i kilka mniejszych tematów

MiÂłe dygresje... liryczne chciaÂłoby siĂŞ napisaĂŚ

po materiale ÂświÂątecznym i nastroju jaki zaponowaÂł i nastroju, jaki ma w M24h zapanowaĂŚ

:brawa:
RozluÂźniÂła siĂŞ nam Agatta na dobre :tanczy: