Co prawda nie jestem arczi(nie wiem czy to dobrze,czy ÂźleNika pisze:Co autor (arczi) miaÂł w powyÂższej myÂśli na myÂśli?
(jaki Gosiu??)

Moderator: Łukasz
Co prawda nie jestem arczi(nie wiem czy to dobrze,czy ÂźleNika pisze:Co autor (arczi) miaÂł w powyÂższej myÂśli na myÂśli?
(jaki Gosiu??)
To moÂże Krzysiek powinien siĂŞ przekwalifikowaĂŚ i zostaĂŚ jakimÂś znachoremNika pisze:On nie musiaÂłby tego sÂłuchaĂŚ, KrzyÂś sam w sobie jest na tyle twardy i silny, Âże podÂświadomie wybiera takie barwy ubioru. I tego posÂłowie wspierajÂący siĂŞ w takich sprawach spindoctorami mogÂą mu pozazdroÂściĂŚ!
DokÂładnie Edgara miaÂłem na myÂślimaxxx pisze:Co prawda nie jestem arczi(nie wiem czy to dobrze,czy Âźle )ale wydaje mi siĂŞ,Âże chodziÂło o PrzemysÂława Edgara Gosiewskiego A jaki mial krawat -juÂż nie pamiĂŞtam JakoÂś mnie ten czÂłowiek nie interesuje na tyle
A ja zamiast przekwalifikowywania siê proponuje przestawienie liter ze znachor i wychodzi nam 'anchor' ( osoba pe³ni¹ca funkcjê jednoczeœnie g³ównego prowadz¹cego (najczêœciej od poniedzia³ku do pi¹tku) i wydawcy; cz³owiek, który jest g³ówn¹, rozpoznawaln¹ "twarz¹ programu".) TVNowskim odpowiednikiem by³ T. Lis, a obecnie jest K.Durczok! Myœlê, ¿e gdzieœ tam w nieco dalszej, a mo¿e i bli¿szej przysz³oœci nasz Krzysio znajdzie sie w roli anchora!arczi pisze: To mo¿e Krzysiek powinien siê przekwalifikowaÌ i zostaÌ jakimœ znachorem![]()
Krzysia w parapsychologii jakoœ nie mogê sobie wyobraziÌ, i co mo¿e mia³by siedzieÌ z magiczn¹ kul¹ na biurku w trakcie prowadzenia serwisów, albo stawia³by tarota politykom w Poranku?!arczi pisze:Doradza³by innym co zak³adaÌ i jak postêpowaÌ :tanczy: A jak by siê zatrudni³ np. jako wró¿ka do ezo.tv:devil:
Mnie bynajmniej rĂłwnieÂż!maxxx pisze: wydaje mi siĂŞ,Âże chodziÂło o PrzemysÂława Edgara Gosiewskiego A jaki mial krawat -juÂż nie pamiĂŞtam JakoÂś mnie ten czÂłowiek nie interesuje na tyle
A ja wiem, kto to jest anchorNika pisze:A ja zamiast przekwalifikowywania siĂŞ proponuje przestawienie liter ze znachor i wychodzi nam 'anchor'
Móg³by wró¿yÌ z fusówKrzysia w parapsychologii jakoœ nie mogê sobie wyobraziÌ, i co mo¿e mia³by siedzieÌ z magiczn¹ kul¹ na biurku w trakcie prowadzenia serwisów, albo stawia³by tarota politykom w Poranku?!
No, ale umówmy siê, ¿e Poranek, a jedno g³ówne wydanie wieczorne oznacza mniej Krzysia w czasie. To tak gwoli pocieszenia.arczi pisze: A ja wiem, kto to jest anchor![]()
:jupi: :devil:
MyÂślĂŞ, Âże ta rola by pasowaÂła do Krzysztofa, ale widaĂŚ ostatnio nam go ukrĂłcili :spiewa:
Zasiada od piÂątku do niedzieli, wiĂŞc z niego zrobili weekendowego prezentera![]()
My? Moje mozliwoÂści sÂą znikome, nie wiem kim Ty jesteÂś w rzeczywistoÂściarczi pisze:Nika, moÂże byÂśmy zrobili jakiÂś program dla Krzysztofa i Joasi :>
Móg³by, ale w jakimœ zacisznym miejscu i najlepiej zostaÌ wtedy z nim sam na sam. Przy ciep³ej herbatce w ferworze dyskusji posypa³yby siê fusy, a potem chwyci³by za d³où i móg³by pobawiÌ siê w chiromantê!arczi pisze:Móg³by wró¿yÌ z fusówAlbo z d³oni[
W sumie racjaNika pisze:No, ale umówmy siê, ¿e Poranek, a jedno g³ówne wydanie wieczorne oznacza mniej Krzysia w czasie. To tak gwoli pocieszenia. Bo w rzeczywistoœci bycie anchorem oznacza wiêkszy presti¿ i wiêksz¹ popularnoœc dla dziennikarza niusowego. Ale ja tam wole te bardziej kameralne wydania Porankowe!
ja w kaÂżdym razie nie jestem osobÂą, ktĂłra trzĂŞsie tefaÂłenem :nie:My? Moje mozliwoÂści sÂą znikome, nie wiem kim Ty jesteÂś w rzeczywistoÂści , ale myÂślĂŞ, Âże prĂŞdzej KrzyÂś by to nas usadowiÂł w jakims programie, niÂżeli my bysmy mu jakiÂś przygotowali.
Masz na myÂśli jakieÂś bliÂższe spotkanie trzeciego stopnia z KrzyÂśkiemMĂłgÂłby, ale w jakimÂś zacisznym miejscu i najlepiej zostaĂŚ wtedy z nim sam na sam. Przy ciepÂłej herbatce w ferworze dyskusji posypaÂłyby siĂŞ fusy, a potem chwyciÂłby za dÂłoĂą i mĂłgÂłby pobawiĂŚ siĂŞ w chiromantĂŞ!
Miejmy nadziejĂŞ, Âże to tylko okruszki po Âśniadanku mu stanĂŞÂły w przeÂłyku, bo jak zachoruje to Poranki bez Krzycha bĂŞdÂą jeszcze bardziej senne i kto mi pomoÂże wczesnie rano wstawaĂŚ ?, I tak juÂż mi siĂŞ Âśrednio podoba to przetasowanie z KuÂźniarem w serwisach w DnÂŻ, widaĂŚ po nim, Âże teÂż wolaÂłby w duecie z Krzysiem poprowadziĂŚ od rana ten lÂżejszy format programu (a ja bym wolaÂła wĂłwczas kogo innego w DnÂŻarczi pisze:RzczywiÂście to byÂło widoczne, moÂże to jakaÂś choroba wisiaÂła w powiertrzuNie wiem czy coÂś w powietrzu wisi, ale caÂła zaÂłoga poranka jest dziÂś jakaÂś senna![]()
Bo Krzysztof podczas prezentowania serwisu o 7:30 kaszln¹³ :rozglada:
WidaĂŚ musiaÂł coÂś odksztusiĂŚ :aniol:
RzeczywiÂście z tym krawatem dopasowaÂł siĂŞ do pogody za oknami. ciekawe czy latem zaÂłoÂży kiedyÂś krawat w sÂłoĂąca jak bĂŞdzie ukrop?!hienka_lol pisze:Pada Âśnieg, to i Krzysiu ma krawacik odpowiedni do pogody :tanczy:
Jak najbardziej pieprzyki, sa tam od zawsze odkÂąd KrzyÂś pracuje w TVN24.hienka-lol pisze:Ale...co mnie intryguje od jakiegos czasu, to te malutkie pieprzyki nad ustami Krzysia:) No tak mi sie wydaje ze to sa pieprzyki...a wy jak myslcie SZTO ETO???
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 22 gości