Co za wyczucie

Zjawiam siê w najodpowiedniejszym momencie :jupi: Mój GPS imprezowy znowu zadzia³a³ :jupi: Tylko do jasnej cholery, dlaczego mam dwa dni spóŸnienia? :devil: Muszê chyba wymieniÌ w urz¹dzeniu zasilacz :devil: bo to niedopuszczalne, ¿ebym z opóŸnieniem zjawia³a siê na takie wa¿ne imprezy
Za mojej kadencji wÂątek PawÂła siĂŞ tak nie rozrastaÂł :>
Widzisz DÂżasta - Tobie PaweÂł bardziej pisany jest

To juÂż nawet karty forum potwierdzajÂą

Razem z notkÂą tworzycie niesamowity pamiĂŞtnik :* Nawet nie pytam, czy coÂś, co PaweÂł skleciÂł, bÂądÂź przekazywaÂł przegapiÂłyÂście, bo to byÂłoby gÂłupie i nie na miejscu pytanie :devil:
Teraz postaram siĂŞ niepostrzeÂżenie, jak gdyby nigdy nic, wtopiĂŚ w dyskusjĂŞ
DÂżastina pisze:A rzeczywiÂście :o Setka nam stuknĂŞÂła :o ZupeÂłnie zapomniaÂłam, Âże siĂŞ do niej zbliÂżaÂłyÂśmy :hmm:
W imieniu swoim (odkÂąd zaÂłoÂżycielka wÂątku przestaÂła siĂŞ tu udzielaĂŚ gospodyniÂą siĂŞ czujĂŞ :rozglada: ) i PawÂła za wszystkie serdecznoÂści i Âżyczenia dziĂŞkujĂŞ :*
Mimo, ¿e masz racjê pisz¹c, ¿e teraz Ty tu jesteœ jedyn¹ i pe³noprawn¹ gospodyni¹, to chyba jako ex-gospodyni te¿ przy³¹czyÌ siê do podziêkowaù :rozglada: Nie bêdziesz mieÌ mi za z³e, ¿e choÌ przez chwilê poczujê siê znów jak wtedy, kiedy to ja uchodzi³am za najwiêksz¹ fankê Paw³a?

Teraz niestety muszĂŞ z pokorÂą ustÂąpiĂŚ miejsca wiĂŞkszym ode mnie

Ale chociaÂż dzisiaj..... tak dla przypomnienia, znĂłw siĂŞ wcielĂŞ w grajÂącÂą pierwsze skrzypce
DÂżastina pisze:Al, marcinkowsky :* gdybym wiedziaÂła, Âże aÂż stu stron potrzebujecie po to, aby zawitaĂŚ w nasze skromne progi postaraÂłbym siĂŞ szybciej pisaĂŚ
Owszem, to Âświadczy o ich strasznej znieczulicy :] Zabunkrowali siĂŞ w jednym wÂątku i Was tutaj nie wspierajÂą

Ale naleÂży doceniĂŚ gest odwiedzin, przynajmniej wtedy, kiedy dzieliliÂście tutaj szampanem :devil:
:> moÂże to jest na nich sposĂłb :mhm: ZwabiaĂŚ ich trunkami :devil: Ale czy to nie byÂłaby juÂż korupcja? :devil:
DÂżastina pisze: Alchemik pisze:Dobrze, koniec ÂżartĂłw

PrzecieÂż PaweÂł ÂŁukasik, to bardzo dobry dziennikarz :brawa:
I niech nikt nie prĂłbuje temu zaprzeczyĂŚ, bo ze mnÂą bĂŞdzie miaÂł do czynienia :rozglada:
Mimo tej polityki kadrowej, ktĂłrÂą teraz serwuje nam TVN24 nikt, kto jest przy zdrowych zmysÂłach, nie bĂŞdzie ÂśmiaÂł odmĂłwiĂŚ PawÂłowi profesjonalizmu

Tego moÂżemy byĂŚ pewni

NiektĂłre fakty sÂą niepodwaÂżalne
D¿astina pisze: Alchemik pisze:Po ¿yczeniach poznasz okrucieùstwo i rozmiar fascynacji fanów :devil: Kazaliby zarobiÌ ci siê na œmierÌ, ¿eby tylko oni, czêsto siedz¹c bezczynnie na... i tu powinien paœÌ wyraz niecenzuralny :devil: ... patrz¹ jak Ty biegasz z mikrofonem za informacj¹ i j¹ przekazujesz
CzyÂż nie do tego wÂłaÂśnie oni (dziennikarze) sÂą stworzeni
I niech nam PaweÂł sÂłuÂży dÂłuuuugie lata :jupi: Bo przecieÂż praca dziennikarza, to sÂłuÂżba, prawda?

Niestety :/ Ostatnio nie jest chyba tak dobrze z dy¿urami Paw³a jak byÌ powinno i jak bywa³o w przesz³oœci :/ Tak np. dzisiaj, ogl¹dam Poranek od doœÌ wczesnej pory i po Pawle ani œladu, ale ile to ju¿ razy w przesz³oœci Tvn24 mile (i niemile) nas zaskakiwa³o i Pawe³ pojawia³ siê znienacka
DÂżastina pisze: marcinkowsky pisze:W takich momentach , przy takich okazjach , to trzeba szampana otworzyĂŚ :jupi:
Spokojnie :stop: Wszak Adwent przeÂżywamy. Toasty i hulanki bĂŞdÂą zaÂś
Raduje siĂŞ moje serce ogromnie, ale nie byÂłabym sobÂą, gdybym nie wspomniaÂła teÂż o tym, Âże cieniem siĂŞ kÂładzie na to nasze ÂświĂŞtowanie odsuniĂŞcie PawÂła od serwisowania :uhh: Winnemu tej degradacji nigdy tego posuniĂŞcia nie zapomnĂŞ :nie:
To tak apropos tego niemiÂłego zaskakiwania

To byÂła chyba ,,najniemilsza" niespodzianka, jakÂą nam zgotowali

Ile czasu potrzebuj¹ ,by zrozumieÌ, ¿e Pawe³ powinien wróciÌ na stanowisko prezentera? :ban: My nie mo¿emy im w ¿aden sposób tego uœwiadomiÌ, winowajcy musz¹ sami dojrzeÌ do zrozumienia swojego b³êdu :] My tylko ich g³oœno dopingujmy przedstawiaj¹c jasno nasze racje!
DÂżastina pisze:A moÂże jednak dzisiaj otworzymy tego szampana? :rozglada:
Poczekajmy jeszcze trochĂŞ

Ta okazja, byÂłaby Âświetna ku temu, by butelkĂŞ otworzyĂŚ z hukiem, ale skoro boli CiĂŞ gardÂło....

A jak wyzdrowieje, to moÂże bĂŞdzie jeszcze lepsza okazja do ÂświĂŞtowania? :tanczy:
Ja wrĂłciÂłam, to PawÂłowi coÂś zaÂłatwiĂŞ

A caÂłkiem serio, to przecieÂż chyba wiecie (bo ja wiem to z doÂświadczenia trzech ostatnich lat przygody z TVN24

), ¿e w tej stacji panuje taka dziwna moda, ¿e jak siê upr¹ na grupkê osób - dziennikarzy, to ci nie schodz¹ praktycznie z wizji, a reszta siedzi cicho jak myszy pod miot³¹, a póŸniej sytuacja siê odwraca i zamieniaj¹ siê role. By³ czas, ¿e Paw³owi wszystko co najwa¿niejsze przydzielano...... miejmy nadziejê, ¿e ten czas wróci