Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

not that kind pisze:Ojej :o JuÂż przypomniaÂło mi siĂŞ, o jakim jubileuszu pisaÂłam :devil:
Dokona³yœcie nie lada wyczynu :brawa: Nale¿¹ siê Wam s³owa uznania :*
PaweÂł jako jedyny facet z caÂłego TVN-u ma takie wziĂŞcie na forum :tanczy:
Szkoda, Âże jest facetem :/ MoÂże inaczej zwracaÂłbym na niego tĂŞ mojÂą specyficznÂą szczegĂłlnÂą uwagĂŞ :lol: A tak, zwrĂłciÂłem jÂą tylko ze wzglĂŞdu na Was dziewczyny :lol2:
Dobrze, koniec ÂżartĂłw :D PrzecieÂż PaweÂł ÂŁukasik, to bardzo dobry dziennikarz :brawa:
Fanom trzeba ÂżyczyĂŚ jeszcze wiĂŞcej PawÂła w TVN24, a PawÂłowi jeszcze wiĂŞcej pracy :devil: :lol:
Po ¿yczeniach poznasz okrucieùstwo i rozmiar fascynacji fanów :devil: Kazaliby zarobiÌ ci siê na œmierÌ, ¿eby tylko oni, czêsto siedz¹c bezczynnie na... i tu powinien paœÌ wyraz niecenzuralny :devil: ... patrz¹ jak Ty biegasz z mikrofonem za informacj¹ i j¹ przekazujesz :lol2:
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla wszystkich z tym miejscem zwiÂązanych :lol2:
Ode mnie rĂłwnieÂż :*
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

W takich momentach , przy takich okazjach , to trzeba szampana otworzyĂŚ :jupi:

A z racji tej , Âże wÂątek ma to stron to tym bardziej :jupi: To tak jakby skoĂączyÂł roczek :lol2: !! :tanczy:

Obrazek

Wszystkiego najlepszego dla Was dziewczyny i dla Paw³a oczywiœcie :lol2: !! :* Dalszych sukcesów i owocnej wspó³pracy w przysz³oœci :lol2: !! :tanczy:

Wszystkiego naj naj naj :tanczy: !! :*
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

A rzeczywiÂście :o Setka nam stuknĂŞÂła :o ZupeÂłnie zapomniaÂłam, Âże siĂŞ do niej zbliÂżaÂłyÂśmy :hmm:
W imieniu swoim (odkÂąd zaÂłoÂżycielka wÂątku przestaÂła siĂŞ tu udzielaĂŚ gospodyniÂą siĂŞ czujĂŞ :rozglada: ) i PawÂła za wszystkie serdecznoÂści i Âżyczenia dziĂŞkujĂŞ :*

Al, marcinkowsky :* gdybym wiedziaÂła, Âże aÂż stu stron potrzebujecie po to, aby zawitaĂŚ w nasze skromne progi postaraÂłbym siĂŞ szybciej pisaĂŚ :lol:
Alchemik pisze:Dokona³yœcie nie lada wyczynu :brawa: Nale¿¹ siê Wam s³owa uznania :*
Przyznajê, nie by³o ³atwo :rozglada: Tym bardziej, ¿e ostatnio g³ównie ja i notka walczy³yœmy tutaj :rozglada:
Alchemik pisze:Szkoda, Âże jest facetem :/ MoÂże inaczej zwracaÂłbym na niego tĂŞ mojÂą specyficznÂą szczegĂłlnÂą uwagĂŞ :lol: A tak, zwrĂłciÂłem jÂą tylko ze wzglĂŞdu na Was dziewczyny :lol2:
Czyli wszystko jest tak, jak byĂŚ powinno :rozglada:
Alchemik pisze:Dobrze, koniec ÂżartĂłw :D PrzecieÂż PaweÂł ÂŁukasik, to bardzo dobry dziennikarz :brawa:
I niech nikt nie prĂłbuje temu zaprzeczyĂŚ, bo ze mnÂą bĂŞdzie miaÂł do czynienia :rozglada:
Alchemik pisze:Po ¿yczeniach poznasz okrucieùstwo i rozmiar fascynacji fanów :devil: Kazaliby zarobiÌ ci siê na œmierÌ, ¿eby tylko oni, czêsto siedz¹c bezczynnie na... i tu powinien paœÌ wyraz niecenzuralny :devil: ... patrz¹ jak Ty biegasz z mikrofonem za informacj¹ i j¹ przekazujesz :lol2:
CzyÂż nie do tego wÂłaÂśnie oni (dziennikarze) sÂą stworzeni :lol2:
marcinkowsky pisze:W takich momentach , przy takich okazjach , to trzeba szampana otworzyĂŚ :jupi:
Spokojnie :stop: Wszak Adwent przeÂżywamy. Toasty i hulanki bĂŞdÂą zaÂś :lol2:
Raduje siĂŞ moje serce ogromnie, ale nie byÂłabym sobÂą, gdybym nie wspomniaÂła teÂż o tym, Âże cieniem siĂŞ kÂładzie na to nasze ÂświĂŞtowanie odsuniĂŞcie PawÂła od serwisowania :uhh: Winnemu tej degradacji nigdy tego posuniĂŞcia nie zapomnĂŞ :nie:

:mhm: PaweÂł chyba z nami nie ÂświĂŞtowaÂł? Kiedy notka wpadÂła na forum z ostatniÂą porcjÂą capsĂłw i z nowinÂą o setnej stronie - on byÂł juÂż po dyÂżurze. :uhh: MoÂże ptaszki mu doniosÂą o tym, co siĂŞ tu dzisiaj dziaÂło? :rozglada:

Do dzisiejszego £ukasikowego dy¿uru wracaj¹c ;) O tym co siê dzia³o w Poranku ju¿ pisa³am, czas teraz na pasmo dn¿. Nie rozpoczê³o siê dla nas pomyœlnie :uhh: Madzia nie po³¹czy³a siê z Paw³em :> W ogóle w ci¹gu ca³ego dn¿ ani razu siê z nim nie po³¹czy³a :> Ania J. spisa³a siê o niebo lepiej :tanczy: W serwisie o 11:30 zaprosi³a na rozmowê Paw³a z Mariuszem Kamiùskim z PiS-u. Dwóch takich przystojniaków naraz, to przesada :lol2: Jak ja, podatna na wdziêki Panów przemawiaj¹cych do mnie z telewizora, mam to wytrzymaÌ? :lol2: Mo¿e o rozmowie coœ napiszê :rozglada: Bardzo interesuj¹ca. O komentarz do wizyty premiera Tuska w Berlinie Pan Redaktor prosi³ Pana Pos³a. O ile w tej pierwszej rozmowie mia³ Pawe³ du¿o pytaù do swojego goœcia, to w drugiej - z Markiem Borowskim, z LiD-u - mia³ ich jakby trochê mniej :devil: Rzuci³ has³o i pozwoli³ p. Borowskiemu wyg³osiÌ m¹droœci ¿yciowe :devil:
not that kind pisze:
I ostatnia relacja :D
W ktĂłrej PaweÂł z ogromnym zapaÂłem i skrupulatnie podsumowaÂł dla nas wszystko to, czego siĂŞ dziÂś w sejmie dowiedziaÂł :tanczy: ProponujĂŞ wrĂłciĂŚ do capsĂłw z tej ostatniej relacji ;) Napis widniejÂący na dwĂłch pierwszych - w prawym gĂłrnym rogu, wskazywaÂłby na to, Âże PaweÂł z Berlina nadawaÂł :lol: Jak on to zrobiÂł? :o WiedziaÂłam, Âże jest szybki :lol2: Jednak nie sÂądziÂłam, Âże aÂż tak bardzo :lol:

A moÂże jednak dzisiaj otworzymy tego szampana? :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

DÂżastina pisze:Al, marcinkowsky :* gdybym wiedziaÂła, Âże aÂż stu stron potrzebujecie po to, aby zawitaĂŚ w nasze skromne progi postaraÂłbym siĂŞ szybciej pisaĂŚ :lol:
No nie wiem jak Al , czy w przeszÂłoÂści do Was zaglÂądaÂł , ale ja przecieÂż nie pierwszy raz tutaj jestem :> !! :lol2:
Alchemik pisze:Dokona³yœcie nie lada wyczynu :brawa: Nale¿¹ siê Wam s³owa uznania :*
Przyznajê, nie by³o ³atwo :rozglada: Tym bardziej, ¿e ostatnio g³ównie ja i notka walczy³yœmy tutaj :rozglada:
Nie liczy siê iloœÌ ,ale liczy siê jakoœÌ userów 8) !! A Wy mo¿ecie poszczyciÌ siê znakiem jakoœci Q , chocia¿ tutaj pasowa³oby raczej F ( od fanka ) :lol2: !!

A moÂże jednak dzisiaj otworzymy tego szampana? :rozglada:
I jak -smaczny byÂł :lol2: ?? dostatecznie schÂłodzony :lol2: ?? ZostaÂło siĂŞ coÂś jeszcze dla mnie :lol2: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze: No nie wiem jak Al , czy w przeszÂłoÂści do Was zaglÂądaÂł , ale ja przecieÂż nie pierwszy raz tutaj jestem :> !! :lol2:
Przepraszam CiĂŞ bardzo :* Faktycznie wpadÂłeÂś kiedyÂś z PawÂłowymi capsami - z Raportu, ktĂłrego nie miaÂłam przyjemnoÂści oglÂądaĂŚ ;) Wybacz :*
Nie liczy siê iloœÌ ,ale liczy siê jakoœÌ userów 8) !!
Wiem :rozglada: Przez moment chciaÂłam sprawiaĂŚ wraÂżenie bardziej skromnej niÂż jestem :rozglada:
A Wy moÂżecie poszczyciĂŚ siĂŞ znakiem jakoÂści Q , chociaÂż tutaj pasowaÂłoby raczej F ( od fanka ) :lol2: !!
WzruszyÂłam siĂŞ. Chyba zaraz siĂŞ rozpÂłaczĂŞ. O!!! JuÂż pÂłaczĂŞ ;( ;( ;(
I jak -smaczny byÂł :lol2: ??
Naturalnie :P
dostatecznie schÂłodzony :lol2: ??
Chyba za bardzo :rozglada: GardÂło mi siadÂło i strasznie dziÂś boli :uhh:
ZostaÂło siĂŞ coÂś jeszcze dla mnie :lol2: ??
Ani kropelki :rozglada: Musisz poczekaĂŚ do kolejnego jubileuszu :rozglada:

W oczekiwaniu na kolejn¹ setkê o tym, co u Paw³a s³ychaÌ napiszê ;) Po wczorajszym lajfowaniu zatêskni³ do montowania materia³ów :rozglada: Czego efekty w PiŒ mogliœmu podziwiaÌ. Materia³ traktowa³ o tym, ¿e prawdopodobnie Rosja zniesie embargo na polskie miêso. W sprawie jest jeszcze wiele niedomówieù i niejasnoœci, a co za tym idzie ma³o informacji. To nie przeszkodzi³o Paw³owi w przygotowaniu interesuj¹cego i obszernego materia³u :tanczy: Znalaz³y siê w nim wypowiedzi polityków - opozycji i koalicji, publicystów i samego premiera. Jeden komentarz Pawe³ zdoby³ sam. Wiem bo widzia³am :rozglada: rozmawia³ na ulicy z Paw³em Kowalem z PiS-u. Oczywiœcie w telewizji to widzia³am :rozglada: Przypomnia³ nam tak¿e Pan Redaktor o tym, kiedy i dlaczego dosz³o do wprowadzenia owego embarga. Przed dwoma laty Pawe³ nas o tym informowa³. Mia³ popo³udniowy dy¿ur i nadawa³ relacje. - to tak na marginesie, ¿eby by³o wiadomo, ¿e fanka czuwa :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

DÂżastina pisze: rozmawiaÂł na ulicy z PawÂłem Kowalem z PiS-u. OczywiÂście w telewizji to widziaÂłam :rozglada:
DowĂłd :arrow:
Obrazek
:D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Co za wyczucie :lol2: Zjawiam siê w najodpowiedniejszym momencie :jupi: Mój GPS imprezowy znowu zadzia³a³ :jupi: Tylko do jasnej cholery, dlaczego mam dwa dni spóŸnienia? :devil: Muszê chyba wymieniÌ w urz¹dzeniu zasilacz :devil: bo to niedopuszczalne, ¿ebym z opóŸnieniem zjawia³a siê na takie wa¿ne imprezy :lol2:
Za mojej kadencji wÂątek PawÂła siĂŞ tak nie rozrastaÂł :>
Widzisz DÂżasta - Tobie PaweÂł bardziej pisany jest :lol2: To juÂż nawet karty forum potwierdzajÂą :D Razem z notkÂą tworzycie niesamowity pamiĂŞtnik :* Nawet nie pytam, czy coÂś, co PaweÂł skleciÂł, bÂądÂź przekazywaÂł przegapiÂłyÂście, bo to byÂłoby gÂłupie i nie na miejscu pytanie :devil:
Teraz postaram siĂŞ niepostrzeÂżenie, jak gdyby nigdy nic, wtopiĂŚ w dyskusjĂŞ ;)
DÂżastina pisze:A rzeczywiÂście :o Setka nam stuknĂŞÂła :o ZupeÂłnie zapomniaÂłam, Âże siĂŞ do niej zbliÂżaÂłyÂśmy :hmm:
W imieniu swoim (odkÂąd zaÂłoÂżycielka wÂątku przestaÂła siĂŞ tu udzielaĂŚ gospodyniÂą siĂŞ czujĂŞ :rozglada: ) i PawÂła za wszystkie serdecznoÂści i Âżyczenia dziĂŞkujĂŞ :*
Mimo, ¿e masz racjê pisz¹c, ¿e teraz Ty tu jesteœ jedyn¹ i pe³noprawn¹ gospodyni¹, to chyba jako ex-gospodyni te¿ przy³¹czyÌ siê do podziêkowaù :rozglada: Nie bêdziesz mieÌ mi za z³e, ¿e choÌ przez chwilê poczujê siê znów jak wtedy, kiedy to ja uchodzi³am za najwiêksz¹ fankê Paw³a? :) Teraz niestety muszê z pokor¹ ust¹piÌ miejsca wiêkszym ode mnie ;) Ale chocia¿ dzisiaj..... tak dla przypomnienia, znów siê wcielê w graj¹c¹ pierwsze skrzypce :lol:
DÂżastina pisze:Al, marcinkowsky :* gdybym wiedziaÂła, Âże aÂż stu stron potrzebujecie po to, aby zawitaĂŚ w nasze skromne progi postaraÂłbym siĂŞ szybciej pisaĂŚ :lol:
Owszem, to Âświadczy o ich strasznej znieczulicy :] Zabunkrowali siĂŞ w jednym wÂątku i Was tutaj nie wspierajÂą :x Ale naleÂży doceniĂŚ gest odwiedzin, przynajmniej wtedy, kiedy dzieliliÂście tutaj szampanem :devil:
:> moÂże to jest na nich sposĂłb :mhm: ZwabiaĂŚ ich trunkami :devil: Ale czy to nie byÂłaby juÂż korupcja? :devil:
DÂżastina pisze:
Alchemik pisze:Dobrze, koniec ÂżartĂłw :D PrzecieÂż PaweÂł ÂŁukasik, to bardzo dobry dziennikarz :brawa:
I niech nikt nie prĂłbuje temu zaprzeczyĂŚ, bo ze mnÂą bĂŞdzie miaÂł do czynienia :rozglada:
Mimo tej polityki kadrowej, ktĂłrÂą teraz serwuje nam TVN24 nikt, kto jest przy zdrowych zmysÂłach, nie bĂŞdzie ÂśmiaÂł odmĂłwiĂŚ PawÂłowi profesjonalizmu :D Tego moÂżemy byĂŚ pewni :D NiektĂłre fakty sÂą niepodwaÂżalne :D
DÂżastina pisze:
Alchemik pisze:Po ¿yczeniach poznasz okrucieùstwo i rozmiar fascynacji fanów :devil: Kazaliby zarobiÌ ci siê na œmierÌ, ¿eby tylko oni, czêsto siedz¹c bezczynnie na... i tu powinien paœÌ wyraz niecenzuralny :devil: ... patrz¹ jak Ty biegasz z mikrofonem za informacj¹ i j¹ przekazujesz :lol2:
CzyÂż nie do tego wÂłaÂśnie oni (dziennikarze) sÂą stworzeni :lol2:

I niech nam Pawe³ s³u¿y d³uuuugie lata :jupi: Bo przecie¿ praca dziennikarza, to s³u¿ba, prawda? :lol2: Niestety :/ Ostatnio nie jest chyba tak dobrze z dy¿urami Paw³a jak byÌ powinno i jak bywa³o w przesz³oœci :/ Tak np. dzisiaj, ogl¹dam Poranek od doœÌ wczesnej pory i po Pawle ani œladu, ale ile to ju¿ razy w przesz³oœci Tvn24 mile (i niemile) nas zaskakiwa³o i Pawe³ pojawia³ siê znienacka ;)
DÂżastina pisze:
marcinkowsky pisze:W takich momentach , przy takich okazjach , to trzeba szampana otworzyĂŚ :jupi:
Spokojnie :stop: Wszak Adwent przeÂżywamy. Toasty i hulanki bĂŞdÂą zaÂś :lol2:
Raduje siĂŞ moje serce ogromnie, ale nie byÂłabym sobÂą, gdybym nie wspomniaÂła teÂż o tym, Âże cieniem siĂŞ kÂładzie na to nasze ÂświĂŞtowanie odsuniĂŞcie PawÂła od serwisowania :uhh: Winnemu tej degradacji nigdy tego posuniĂŞcia nie zapomnĂŞ :nie:
To tak apropos tego niemi³ego zaskakiwania :evil: To by³a chyba ,,najniemilsza" niespodzianka, jak¹ nam zgotowali :evil: Ile czasu potrzebuj¹ ,by zrozumieÌ, ¿e Pawe³ powinien wróciÌ na stanowisko prezentera? :ban: My nie mo¿emy im w ¿aden sposób tego uœwiadomiÌ, winowajcy musz¹ sami dojrzeÌ do zrozumienia swojego b³êdu :] My tylko ich g³oœno dopingujmy przedstawiaj¹c jasno nasze racje! :lol2:
DÂżastina pisze:A moÂże jednak dzisiaj otworzymy tego szampana? :rozglada:
Poczekajmy jeszcze trochĂŞ ;) Ta okazja, byÂłaby Âświetna ku temu, by butelkĂŞ otworzyĂŚ z hukiem, ale skoro boli CiĂŞ gardÂło.... :lol: A jak wyzdrowieje, to moÂże bĂŞdzie jeszcze lepsza okazja do ÂświĂŞtowania? :tanczy:
Ja wróci³am, to Paw³owi coœ za³atwiê ;) A ca³kiem serio, to przecie¿ chyba wiecie (bo ja wiem to z doœwiadczenia trzech ostatnich lat przygody z TVN24 :x ), ¿e w tej stacji panuje taka dziwna moda, ¿e jak siê upr¹ na grupkê osób - dziennikarzy, to ci nie schodz¹ praktycznie z wizji, a reszta siedzi cicho jak myszy pod miot³¹, a póŸniej sytuacja siê odwraca i zamieniaj¹ siê role. By³ czas, ¿e Paw³owi wszystko co najwa¿niejsze przydzielano...... miejmy nadziejê, ¿e ten czas wróci :)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Funckyrella pisze: Ja wrĂłciÂłam, to PawÂłowi coÂś zaÂłatwiĂŞ ;)
Wobec tego, juÂż rozumiem, skÂąd ten PawÂłowy popoÂłudniowy dyÂżur :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Funckyrella pisze:Razem z notkÂą tworzycie niesamowity pamiĂŞtnik :*
Co ja takiego wielkiego robiĂŞ? ;) Czasami wrzucĂŞ tu kilka capsĂłw ;) :lol2:

Welcome home Funcky :lol2:
:D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze:Co za wyczucie :lol2: Zjawiam siĂŞ w najodpowiedniejszym momencie :jupi: MĂłj GPS imprezowy znowu zadziaÂłaÂł :jupi:
W ogĂłle siĂŞ nie zdziwiÂłam, kiedy notka doniosÂła mi, Âże jesteÂś :rozglada:
Funckyrella pisze:Tylko do jasnej cholery, dlaczego mam dwa dni spóŸnienia? :devil: Muszê chyba wymieniÌ w urz¹dzeniu zasilacz :devil: bo to niedopuszczalne, ¿ebym z opóŸnieniem zjawia³a siê na takie wa¿ne imprezy :lol2:
Jak mawiaj¹: lepiej póŸno ni¿ wcale :rozglada: Ale nie bój nic, ca³¹ butelkê szampana dla Ciebie schowa³am :rozglada: Tylko :cicho:
Funckyrella pisze:Za mojej kadencji wÂątek PawÂła siĂŞ tak nie rozrastaÂł :>
WidaĂŚ za maÂło siĂŞ przykÂładaÂłaÂś :rozglada: ÂŻartowaÂłam :* Witaj i nadrabiaj zalegÂłoÂści :*
Funckyrella pisze:Widzisz DÂżasta - Tobie PaweÂł bardziej pisany jest :lol2: To juÂż nawet karty forum potwierdzajÂą :D
Czyli niczego nie mogĂŞ siĂŞ wyprzeĂŚ :szalony: Nawet bym nie prĂłbowaÂła :szalony:
Dajemy z siebie wszystko :D Czasami nawet wiĂŞcej :D
Funckyrella pisze:Nawet nie pytam, czy coÂś, co PaweÂł skleciÂł, bÂądÂź przekazywaÂł przegapiÂłyÂście, bo to byÂłoby gÂłupie i nie na miejscu pytanie :devil:
A to juÂż zasÂługa caÂłej rzeszy ludzi, ktĂłrzy w swej ÂżyczliwoÂści uÂłatwiajÂą - mi przynajmniej ;) kibicowanie PawÂłowi :D
Funckyrella pisze:Teraz postaram siĂŞ niepostrzeÂżenie, jak gdyby nigdy nic, wtopiĂŚ w dyskusjĂŞ ;)
Jak zawsze z wdziĂŞkiem :)
Funckyrella pisze:Mimo, ¿e masz racjê pisz¹c, ¿e teraz Ty tu jesteœ jedyn¹ i pe³noprawn¹ gospodyni¹, to chyba jako ex-gospodyni te¿ przy³¹czyÌ siê do podziêkowaù :rozglada: Nie bêdziesz mieÌ mi za z³e, ¿e choÌ przez chwilê poczujê siê znów jak wtedy, kiedy to ja uchodzi³am za najwiêksz¹ fankê Paw³a? :) Teraz niestety muszê z pokor¹ ust¹piÌ miejsca wiêkszym ode mnie ;) Ale chocia¿ dzisiaj..... tak dla przypomnienia, znów siê wcielê w graj¹c¹ pierwsze skrzypce :lol:
Z racji tak wielkiego ÂświĂŞta bĂŞdĂŞ wspaniaÂłomyÂślna i pozwolĂŞ Ci, ale tylko ten jeden raz :lol:
Funckyrella pisze:Owszem, to Âświadczy o ich strasznej znieczulicy :] Zabunkrowali siĂŞ w jednym wÂątku i Was tutaj nie wspierajÂą :x Ale naleÂży doceniĂŚ gest odwiedzin, przynajmniej wtedy, kiedy dzieliliÂście tutaj szampanem :devil:
Poza tym bardzo mÂądre i prawdziwe rzeczy o nas i o Pawle pisali :rozglada:
Funckyrella pisze::> moÂże to jest na nich sposĂłb :mhm: ZwabiaĂŚ ich trunkami :devil: Ale czy to nie byÂłaby juÂż korupcja? :devil:
Korupcja, nie korupcja :devil: Nic na si³ê :stop: Pisanie o Pawle powinno przyjemnoœÌ sprawiaÌ :] ogromn¹ :]
Funckyrella pisze:I niech nam PaweÂł sÂłuÂży dÂłuuuugie lata :jupi: Bo przecieÂż praca dziennikarza, to sÂłuÂżba, prawda? :lol2: Niestety :/ Ostatnio nie jest chyba tak dobrze z dyÂżurami PawÂła jak byĂŚ powinno i jak bywaÂło w przeszÂłoÂści :/
Tak ubogo w PawÂła, w tvn24 jeszcze nie byÂło :uhh:
Funckyrella pisze:To tak apropos tego niemi³ego zaskakiwania :evil: To by³a chyba ,,najniemilsza" niespodzianka, jak¹ nam zgotowali :evil: Ile czasu potrzebuj¹ ,by zrozumieÌ, ¿e Pawe³ powinien wróciÌ na stanowisko prezentera? :ban: My nie mo¿emy im w ¿aden sposób tego uœwiadomiÌ, winowajcy musz¹ sami dojrzeÌ do zrozumienia swojego b³êdu :] My tylko ich g³oœno dopingujmy przedstawiaj¹c jasno nasze racje! :lol2:
Ja juÂż gÂłoÂśniej nie mogĂŞ :uhh: I to nie tylko dlatego, Âże aktualnie gardÂło mam zdarte :uhh: ZaÂś co do winowajcĂłw, to wydaje mi siĂŞ, Âże okres dojrzewania nigdy im nie minie :uhh:
not that kind pisze:
Funckyrella pisze: Ja wrĂłciÂłam, to PawÂłowi coÂś zaÂłatwiĂŞ ;)
Wobec tego, juÂż rozumiem, skÂąd ten PawÂłowy popoÂłudniowy dyÂżur :lol2:
Coœ siê odmieni³o :D Zazwyczaj by³o tak, ¿e kiedy pojawia³a siê Funcky, Pawe³ znika³ :rozglada: Funcky, jeœli mo¿esz spraw jeszcze, aby ju¿ nigdy wiêcej ¿aden polityk nie przerywa³ Paw³owi relacji :> Komorowski dziœ bardzo mnie zeŸli³ :> Có¿ za brak wyczucia :nie: ZorganizowaÌ konferencjê w czasie, kiedy taki profesjonalista nadaje relacjê na ¿ywo :nie:
O trzech takich, co odeszli z PiS-u opowiadaÂł :rozglada: TrochĂŞ szkoda, Âże nie czyniÂł tego od rana, kiedy miaÂłby okazjĂŞ sam zbieraĂŚ komentarze :uhh: Nic nie poradzimy na takie, a nie inne decyzje szefostwa tej zacnej tv :devil: CieszyĂŚ siĂŞ trzeba, Âże mogliÂśmy doÂświadczyĂŚ dwĂłch wspaniaÂłych relacji - w tym jednej bardzo obszernej :tanczy:
not that kind pisze:
Co ja takiego wielkiego robiĂŞ? ;) Czasami wrzucĂŞ tu kilka capsĂłw ;) :lol2:
Bywa, Âże z wielkimi oporami :> JuÂż nie narzekam :stop: Podobno i tak mam wiĂŞcej niÂż na to zasÂługujĂŞ :rozglada:

[ Dodano: PiÂą Gru 14, 2007 9:06 pm ]
JeÂśli dyskusja bĂŞdzie tak zaciĂŞta jubileuszu z racji dwusetnej strony szybko ÂświĂŞtowaĂŚ nie bĂŞdziemy :devil:

Grafik Paw³a w tym tygodniu przedstawia siê nastêpuj¹co: poniedzia³ek - materia³, wtorek - relacje, œroda - materia³, czwartek - relacje... Zatem dziœ czas na materia³ ;) Ju¿ po po³udniu, kiedy notka donios³a mi, ¿e £ukasik œmiga³ po studio - za plecami Madzi S. przeczuwa³am, ¿e warto na PiŒ zerkn¹Ì I zerknê³am, ale trochê za póŸno :uhh: Kiedy w³¹czy³am tv materia³ Paw³a trwa³ w najlepsze, kilka cennych sekund mi umknê³o :uhh: Opowiada³ nam Pan Redaktor o tym, jak to w Lizbonie dosz³o do wpadki. W informatorze o sk³adzie poszczególnych delegacji zabrak³o zdjêcia prezydenta Lecha Kaczyùskiego. Z kolei w broszurze informuj¹cej o sk³adzie delagacji na szczyt UE w Brukseli zdjêcie prezydenta siê znalaz³o choÌ samego prezydenta tam nie by³o. Niez³y m³yn, prawda? :rozglada: A Pawe³ próbowa³ nam wyjaœniÌ jak mog³o dojœÌ do takiego nieporozumienia. Szuka³ winnego, ale nikt siê nie chcia³ przyznaÌ :rozglada:
O Paw³owej oszczêdnoœci w pokazywaniu siebie w materiale nie mogê nie wspomnieÌ :rozglada: G³ównie Paw³owe d³onie, przewracaj¹ce strony broszur, mogliœmy podziwiaÌ :rozglada:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Uj, D¿astina ;( Sorry :rydzyk: Wczoraj rzuci³am siê w taki wir przedœwi¹tecznych przygotowaù i nadrabiania zaleg³oœci towarzyskich, i¿ wróci³am do domu grubo po pó³nocy.... :/ A wysz³am z domu wczeœnie rano :rozglada:
MuszĂŞ nieskromnie stwierdziĂŚ, Âże jestem rozrywana :devil: Ale teraz chcĂŞ siĂŞ trochĂŞ rozerwaĂŚ na forum :lol2:
D¿astina pisze:Jak mawiaj¹: lepiej póŸno ni¿ wcale :rozglada: Ale nie bój nic, ca³¹ butelkê szampana dla Ciebie schowa³am :rozglada: Tylko :cicho:
Mam nadziejê, ¿e wczoraj jej nie skonsumowa³aœ pod moj¹ nieobecnoœÌ? :lol2:
DÂżastina pisze:CoÂś siĂŞ odmieniÂło :D Zazwyczaj byÂło tak, Âże kiedy pojawiaÂła siĂŞ Funcky, PaweÂł znikaÂł :rozglada: Funcky, jeÂśli moÂżesz spraw jeszcze, aby juÂż nigdy wiĂŞcej Âżaden polityk nie przerywaÂł PawÂłowi relacji :>
Sama siĂŞ zdziwiÂłam, jak PawÂła zobaczyÂłam wieczorkiem z relacjÂą :tanczy: Po raz pierwszy w Âżyciu moje sÂłowa w mgnieniu oka nabraÂły takiej mocy sprawczej :lol2: Ach :) Jak miÂło byÂło zobaczyĂŚ PawÂła po takiej dÂługaÂśnej przerwie :P Ale za Komorowskim wcale nie tĂŞskniÂłam, a gadaÂł dÂłuÂżej niÂż PaweÂł :devil: Ten to ma parcie na szkÂło :x
Na szczêœcie, jak pisa³aœ, ta druga relacja by³a ju¿ taka, jak byÌ powinna :D Bez zak³óceù, bez zbêdnych ozdobników, pokazuj¹ca mo¿liwoœci Paw³a :)
D¿astina pisze:Grafik Paw³a w tym tygodniu przedstawia siê nastêpuj¹co: poniedzia³ek - materia³, wtorek - relacje, œroda - materia³, czwartek - relacje... Zatem dziœ czas na materia³ ;) Ju¿ po po³udniu, kiedy notka donios³a mi, ¿e £ukasik œmiga³ po studio - za plecami Madzi S. przeczuwa³am, ¿e warto na PiŒ zerkn¹Ì
Obserwacja tak rozplanowana, Âże PaweÂł siĂŞ nie przeciÂśnie niezauwaÂżony :tanczy:
Niestety :/ Do materiaÂłu nie miaÂłam tyle szczĂŞÂścia, co do relacji :/ Tym wiĂŞksze dziĂŞki za opis :* Ale od czego sÂą fanki, prawda? :lol2:
D¿astina pisze:O Paw³owej oszczêdnoœci w pokazywaniu siebie w materiale nie mogê nie wspomnieÌ :rozglada: G³ównie Paw³owe d³onie, przewracaj¹ce strony broszur, mogliœmy podziwiaÌ :rozglada:
BĂŞdzie z tego moÂże jakiÂś caps? :aniol: Nie od dzisiaj wiadomo, Âże PaweÂł ma bardzo Âładne dÂłonie :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze:Uj, DÂżastina ;( Sorry :rydzyk:
SiĂŞ nie gniewam :spiewa: Jak widaĂŚ sama sobie dawaÂłam radĂŞ, jeno wÂątek siĂŞ nie podnosiÂł :devil: Wczoraj siĂŞ trochĂŞ zeÂźliÂłam :> Sama ze sobÂą nawet nie mogÂłam konwersowaĂŚ gdyÂż forum nie dziaÂłaÂło :> Trzy razy prĂłbowaÂłam coÂś napisaĂŚ, ale siĂŞ nie daÂło :> wiĂŞc siĂŞ poddaÂłam :spiewa:
Wczoraj rzuci³am siê w taki wir przedœwi¹tecznych przygotowaù i nadrabiania zaleg³oœci towarzyskich, i¿ wróci³am do domu grubo po pó³nocy.... :/ A wysz³am z domu wczeœnie rano :rozglada:
JuÂż siĂŞ tak nie tÂłumacz :rozglada: Podobno winny siĂŞ tÂłumaczy :spiewa:
MuszĂŞ nieskromnie stwierdziĂŚ, Âże jestem rozrywana :devil: Ale teraz chcĂŞ siĂŞ trochĂŞ rozerwaĂŚ na forum :lol2:
GdybyÂś potrzebowaÂła krawca do zszycia, to mogĂŞ Ci poleciĂŚ zaufanego :rozglada:
Mam nadziejê, ¿e wczoraj jej nie skonsumowa³aœ pod moj¹ nieobecnoœÌ? :lol2:
PrzecieÂż ja nie pijĂŞ :rozglada:
Sama siĂŞ zdziwiÂłam, jak PawÂła zobaczyÂłam wieczorkiem z relacjÂą :tanczy: Po raz pierwszy w Âżyciu moje sÂłowa w mgnieniu oka nabraÂły takiej mocy sprawczej :lol2:
Zdaje siĂŞ, Âże wszystko juÂż wrĂłciÂło do normy, PaweÂł przepadÂł :uhh:
Ale za Komorowskim wcale nie tĂŞskniÂłam, a gadaÂł dÂłuÂżej niÂż PaweÂł :devil: Ten to ma parcie na szkÂło :x
A im dÂłuÂżej gada, i im dÂłuÂżej prze tym bardziej czerwony siĂŞ robi :devil: Mogliby widzom oszczĂŞdziĂŚ takich nieprzyjemnych widokĂłw :nie:
Na szczêœcie, jak pisa³aœ, ta druga relacja by³a ju¿ taka, jak byÌ powinna :D Bez zak³óceù, bez zbêdnych ozdobników, pokazuj¹ca mo¿liwoœci Paw³a :)
Tylko dlaczego to byÂła ostatnia PawÂłowa relacja? :uhh:
Obserwacja tak rozplanowana, Âże PaweÂł siĂŞ nie przeciÂśnie niezauwaÂżony :tanczy:
Niestety :/ Do materiaÂłu nie miaÂłam tyle szczĂŞÂścia, co do relacji :/ Tym wiĂŞksze dziĂŞki za opis :* Ale od czego sÂą fanki, prawda? :lol2:
Ostatnio g³ównie od narzekania na to, ¿e idola tak ma³o w tv :uhh:
BĂŞdzie z tego moÂże jakiÂś caps? :aniol:
Moja capsiarka uznaÂła, Âże nie ma potrzeby zapodawaĂŚ :uhh: JeÂśli Ci zaleÂży moÂżesz sama zawalczyĂŚ, ja juÂż nie mam siÂły :uhh:
Nie od dzisiaj wiadomo, Âże PaweÂł ma bardzo Âładne dÂłonie :lol2:
PaweÂł chyba teÂż tak twierdzi :lol2: Nie pierwszy raz je eksponuje :lol2: PrzypomniaÂło mi siĂŞ, Âże na poprzedniej stronie jest caps z materiaÂłu o religii na egzaminie maturalnym. Tam moÂżesz sobie na PawÂła dÂłonie popatrzeĂŚ :lol2:
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

ÂŚwietny wystĂŞp PawÂła w "Szymon Majewski Show". :lol: Skoro Ela Zapendowska go tak Âświetnie oceniÂła, to chyba znak, Âże marnuje siĂŞ w roli dziennikarza. :devil: :D
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

POpieram pisze:ÂŚwietny wystĂŞp PawÂła w "Szymon Majewski Show". :lol: Skoro Ela Zapendowska go tak Âświetnie oceniÂła, to chyba znak, Âże marnuje siĂŞ w roli dziennikarza. :devil: :D
ByÂłam w szoku jak puÂścili PawÂła ÂśpiewajÂącego, i to w dodatku takÂą piosenkĂŞ. Ale trzeba przyznaĂŚ, Âże zrobiÂł to z wdziĂŞkiem! :D
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Nika pisze:ByÂłam w szoku jak puÂścili PawÂła ÂśpiewajÂącego, i to w dodatku takÂą piosenkĂŞ. Ale trzeba przyznaĂŚ, Âże zrobiÂł to z wdziĂŞkiem!
A ja juz to gdzieÂś kiedyÂś widziaÂłem :D MyÂślĂŞ,Âże DÂżastina powinna coÂś o tym wiedzieĂŚ :mhm: Poza tym Joasia KryĂąska teÂż nieoficjalnie kiedyÂś w dosyle sobie to tez spiewaÂła wiĂŞc fajny duecik byÂłby :tanczy:
POpieram pisze:Skoro Ela Zapendowska go tak Âświetnie oceniÂła, to chyba znak, Âże marnuje siĂŞ w roli dziennikarza.
Macieja Knapika chyba tez doceniÂła-talenty w tym tvnie-szeroki wachlarz moÂżliwoÂści 8)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Jak dla mnie to byÂła druga piosenka, w ktĂłrej widziaÂłem rozÂśpiewanego PawÂła :lol:
Za pierwszym razem ÂśpiewaÂł w Sejmie :P
maxxx pisze:Macieja Knapika chyba tez doceniÂła
Maciej Knapik ''lepiej sÂłyszy'' :devil:
ODPOWIEDZ