Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Wczoraj nie zd¹¿y³em wys³aÌ tego posta , bo forum przesta³o dzia³aÌ :/ !! :lol2: !! Wiêc wyobraŸmy sobie znów , ¿e jest wczorajszy wieczór i sobie nadal dyskutujemy , coooo :lol2: ??

obieÂżyÂświat pisze:
not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:Ale ja mam dzisiaj kÂłopoty z poprawnym cytowaniem :devil: !! Wszystko przez Agatki dzisiaj wyskok :szalony: !!
Wyskok :mhm: Ten masz na myÂśli :>
..o notka :szalony:
..coÂś ty znowu zrobiÂła :?: :szalony:
..znĂłw mam nawrĂłt :szalony:
..znĂłw nie mogĂŞ pozbieraĂŚ myÂśli :szalony:
OskarÂżmy notkĂŞ oto , Âże zamiast wylaĂŚ nam na gÂłowy po kuble zimnej wody , to ona jeszcze tymi przecudownymi capsami podgrzewa atmosferĂŞ :uwaga: !! :lol2:

Jaka to kochana dziewczyna jest :* !!
..w tej serii capsĂłw jest po prostu wszystko to o czym przez dluuuugie miesiÂące marzyliÂśmy :szalony:

..a efekt zresztÂą i tak jest bardziej powalajÂący niÂż w niejednym moim marzeniu :szalony: :szalony:

..o co przez dÂługie miesiÂące walczyliÂśmy tutaj :szalony: :szalony: :szalony: :szalony:
Ja zaczynam siĂŞ baĂŚ , Âże to jest sen :szalony: !! Âże to nie dzieje siĂŞ naprawdĂŞ :szalony: !! No bo przecieÂż takie piĂŞkne , idealne i wymarzone zjawiska , to tylko mogÂą siĂŞ wyÂśniĂŚ :szalony: !!
obieÂżyÂświat pisze:
not that kind pisze:Okay :D Ode mnie to na dzisiaj koniec :D ResztĂŞ, jak bĂŞdzie trzeba zapodam jutro :D
..moÂże to i lepiej :szalony: :szalony:

..muszĂŞ na spokojnie te 'przekontemplowaĂŚ' :szalony: :szalony:
Dobra niech Wam bĂŞdzie :lol2: !! Ale przy tym caÂłym szaleĂąstwie wraÂżeĂą nie moÂżna nie napisaĂŚ juÂż dzisiaj ..... owszem o wspaniaÂłym wejÂściu i zapowiedzi przed raportem i samego raportu :brawa: !! nie moÂżna nie napisaĂŚ o wspaniaÂłej rozmowie Agatki z rzecznikiem LOT
nie mo¿na nie napisaÌ :brawa: !! Czy w koùcu o do kwadratu , czy entej potêgi rewelacyjnym i bezb³êdnym prowadzeniu ca³ego raportu w iœcie œwi¹tecznej atmosferze i iœcie œwi¹tecznym nastroju Agatki :jupi: !!

DziĂŞki niej , jak jeszcze nigdy dotÂąd , poczuÂłem , Âże idÂą najpiĂŞkniejsze ÂświĂŞta w roku :szalony: !! DziĂŞkujĂŞ :* !!
epsztajnek pisze:KorzystajÂąc z tego, Âże forum chwilowo dziaÂła -
1) ciekawe, co miaÂły oznaczaĂŚ wczorajsze Âżyczenia Agaty "tym ,z ktĂłrymi siĂŞ nie zobaczĂŞ jutro, ÂżyczĂŞ.... " itd. CzyÂżby miaÂła zamiar dziÂś jeszcze siĂŞ publicznie pokazaĂŚ ? :mhm:
A moÂże... moÂże Agata zaczyna nas traktowaĂŚ jak znajomych, z ktĂłrymi po prostu dziÂś siĂŞ nie zobaczy ? :mhm:
O Âżyczeniach piszesz :szalony: ??

No jasne , Âże one byÂły do nas :jupi: !! A na 200% do widzĂłw , wiĂŞc nawet jeÂśli Agatka nie wymieniÂła nas konkretnie z imienia : marcinkowsky'ego , epsztajnek'a obi'ego , Alchemika , notki , Funcky i innych , to na pewno myÂślaÂła o nas :szalony: !! :jupi:

Agatko -dziĂŞkiiiiiiiiiii za piĂŞkne Âżyczenia :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !!
2) Nie chcê wyjœÌ na starego zbereŸnika, zw³aszcza , ¿e dzisiejszy dzieù jest wyj¹tkowo uduchowiony :aniol: , ale kiedy bêdziecie ogl¹daÌ relacjê z wczorajszego raportu o 20:30 , zwróÌcie uwagê na moment, kiedy Agata wchodzi na podest. Jej spódnica jest z bardzo cienkiego materia³u i wyraŸnie w tym momencie odznaczaj¹ siê jej uda. :tanczy:
PiĂŞknie piĂŞknym strojem podkreÂślone piĂŞkne ksztaÂłty muszÂą siĂŞ podobaĂŚ i skoro jest miejsce , a to jest najodpowiedniejsze , to czemu o tym nie pisaĂŚ :szalony: ??
to jest nawet obowiÂązek , by o tym pisaĂŚ w zachwycie :szalony: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:Wczoraj nie zd¹¿y³em wys³aÌ tego posta , bo forum przesta³o dzia³aÌ :/ !! :lol2: !! Wiêc wyobraŸmy sobie znów , ¿e jest wczorajszy wieczór i sobie nadal dyskutujemy , coooo :lol2: ??
A ja wczoraj, gdyby dziaÂłaÂło forum, pewnie zapytaÂłabym siĂŞ: A dlaczego dzisiaj nie byÂło podsumowania dnia :>

Oto capsy z serwisu o 22-giej :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:Wczoraj nie zd¹¿y³em wys³aÌ tego posta , bo forum przesta³o dzia³aÌ :/ !! :lol2: !! Wiêc wyobraŸmy sobie znów , ¿e jest wczorajszy wieczór i sobie nadal dyskutujemy , coooo :lol2: ??
A ja wczoraj, gdyby dziaÂłaÂło forum, pewnie zapytaÂłabym siĂŞ: A dlaczego dzisiaj nie byÂło podsumowania dnia :>
Ale¿ by³o :o !! Tylko pó³ godziny wczeœniej :jupi: !!

Nawet siê ucieszy³em , bo spotkaliœmy siê z Agatk¹ o pó³ godziny wczeœniej :jupi: !! I pó³ godziny wczeœniej z³o¿y³a nam ¿yczenia :szalony: !!
Od wczoraj naprawdĂŞ bĂŞdĂŞ wierzyÂł , Âże te ÂświĂŞta -ÂświĂŞta BoÂżego Narodzenia sÂą magiczne :szalony: !!

Oto capsy z serwisu o 22-giej :D
Dziêki -z Twojej strony zawsze mo¿na liczyÌ na dobroÌ :* !! i szczodrobliwoœÌ :* !!
Ten serwis , mimo Âże krĂłtki peÂłen byÂł informacji :) !! Rozmowa z policjantem w sprawie napadu -Agatka miaÂła stanowcze pytania , tak samo jak w rozmowach z rzecznikiem Lot'u :lol2: !!

ÂŚwiĂŞta ÂświĂŞtami i atmosfera atmosferÂą , ale pracowaĂŚ trzeba na peÂłnych obrotach :jupi: !!

Dzisiaj Agatka juÂż pewnie szykuje siĂŞ do kolacji w rodzinnym gronie :P !! CieszĂŞ siĂŞ z tego powodu :D !! Kiedy jak kiedy , ale dzisiaj to trzeba byĂŚ z bliskimi , a my -teÂż bliscy (fani) , ale mieliliÂśmy jÂą wczoraj -takÂą cudownÂą z najcudowniejszych :jupi: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:A ja wczoraj, gdyby dziaÂłaÂło forum, pewnie zapytaÂłabym siĂŞ: A dlaczego dzisiaj nie byÂło podsumowania dnia :>

Nawet siê ucieszy³em , bo spotkaliœmy siê z Agatk¹ o pó³ godziny wczeœniej :jupi: !! I pó³ godziny wczeœniej z³o¿y³a nam ¿yczenia :szalony: !!
Od wczoraj naprawdĂŞ bĂŞdĂŞ wierzyÂł , Âże te ÂświĂŞta -ÂświĂŞta boÂżego Narodzenia sÂą magiczne :szalony: !!
Ale ja capsów nie mam, bo nie wiedzia³am o tym pó³ godzinnym wyprzedzeniu :red:

No i ÂżyczeĂą nie sÂłyszaÂłam ;(
:D
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Ale ja capsów nie mam, bo nie wiedzia³am o tym pó³ godzinnym wyprzedzeniu :red:
Nie martw siĂŞ :plus: ÂŻyczenia od Agatki mam nagrane. WiĂŞc, w razie ,gdyby Grz zawiĂłdÂł ( w co wÂątpiĂŞ ) wrzucĂŞ je tutaj przy okazji... :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Ale ja capsów nie mam, bo nie wiedzia³am o tym pó³ godzinnym wyprzedzeniu :red:
Ojjjhhh -a ja tak myœla³em , zeby ci coœ szepn¹Ì , bo widzia³em reklamê innego programu , który mia³ byÌ nadany w czasie podsumowania , ale forum przesta³o dzia³aÌ i tak wysz³o :uhh: !!
not that kind pisze:No i ÂżyczeĂą nie sÂłyszaÂłam ;(
Ojjhh :hmm: !! To tragedia ;( !!
A Âżyczenia ode mnie -wielkiego fana Agatki CiĂŞ pocieszÂą :) ?? :lol2: !!
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

MiaÂłem bardzo cichÂą nadziejĂŞ, Âże Agata postanowi w koĂącu zrobiĂŚ nam na tyle szaÂłowy prezent, Âże po "odpieczĂŞtowaniu", czyli w momencie wybicia godziny 20'stej, maÂło nie pospadamy z krzeseÂł, kiedy Agata wejdzie na podium :lol2:
PrzepiĂŞknie, doskonale, idealnie wrĂŞcz wczoraj postanowiÂła siĂŞ zaprezentowaĂŚ :rydzyk:
Nie sÂądziÂłem, Âże moÂżliwa jest u niej taka zmiaana garderoby o 180 stoni! :o
Jestem oczarowany, urzeczony :brawa:
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:A ja wczoraj, gdyby dziaÂłaÂło forum, pewnie zapytaÂłabym siĂŞ: A dlaczego dzisiaj nie byÂło podsumowania dnia :>
By³o, tyle ¿e rzeczywiœcie pó³ godziny wczeœniej :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I Agata zÂłoÂżyÂła nam Âżyczenia :szalony: Nie spodziewaÂłem siĂŞ takiej czuÂłoÂści z jej strony :szalony: Nie byÂłem na to przygotowany, stÂąd do tej pory nie mogĂŞ uwierzyĂŚ w szczĂŞÂście jakie mnie dotknĂŞÂło :szalony:
ÂŻyczenia ÂświÂąteczne od Agaty znajdujÂą siĂŞ tu :D

ZaÂś wczorajszy fenomenalny raport wieczorny tu :D

Wszystkiego najlepszego z okazji ÂŚwiÂąt BoÂżego Narodzenia!!! :) Dla Was - kaÂżdego z osobna i dla nas wszystkich - fanĂłw Agaty 8)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

I znajdzie siĂŞ zawsze ktoÂś , kto wypeÂłni luki i braki :lol2: !!
notka widzisz -juÂż nie ma siĂŞ czym przejmowaĂŚ :lol2: !! A nawet Âżyczenia moÂżesz sobie odsÂłuchaĂŚ :jupi: !!
king_kocur pisze:MiaÂłem bardzo cichÂą nadziejĂŞ, Âże Agata postanowi w koĂącu zrobiĂŚ nam na tyle szaÂłowy prezent, Âże po "odpieczĂŞtowaniu", czyli w momencie wybicia godziny 20'stej, maÂło nie pospadamy z krzeseÂł, kiedy Agata wejdzie na podium :lol2:
PrzepiĂŞknie, doskonale, idealnie wrĂŞcz wczoraj postanowiÂła siĂŞ zaprezentowaĂŚ :rydzyk:
Nie sÂądziÂłem, Âże moÂżliwa jest u niej taka zmiaana garderoby o 180 stoni! :o
Jestem oczarowany, urzeczony :brawa:
My tak¹ nadziej¹ ¿yliœmy , odk¹d poznaliœmy Agatkê :lol2: !! Myslê , ¿e ona o tym wiedzia³a , tylko celowo nigdy takiej jak wczoraj przyjemnoœci nam nie zrobi³a :lol2: !! Postanowi³a raz w roku z prezentem takim wspania³ym wpaœÌ , ¿ebyœmy poczuli , ¿e s¹ œwiêta :lol2: !! I uda³o siê -Agatka wprowadzi³a mnie w niesamowity nastrój œwi¹teczny :tanczy: !!

A co do zmian , to myÂślĂŞ , Âże Agatka jeszcze nie raz nas moÂże zaskoczyĂŚ :lol2: !!

king_kocur pisze:I Agata zÂłoÂżyÂła nam Âżyczenia :szalony: Nie spodziewaÂłem siĂŞ takiej czuÂłoÂści z jej strony :szalony: Nie byÂłem na to przygotowany, stÂąd do tej pory nie mogĂŞ uwierzyĂŚ w szczĂŞÂście jakie mnie dotknĂŞÂło :szalony:
Tu myÂślĂŞ zaskoczyÂła nas wszystkich w takim samym stopniu :lol2: !! Tak pozytywnie ,Âże chyba ciĂŞÂżko bĂŞdzie pobiĂŚ ten rekord pozytywu :jupi: !!
DziĂŞki za wszystkie nagrania :) !!
king_kocur pisze:Wszystkiego najlepszego z okazji ÂŚwiÂąt BoÂżego Narodzenia!!! :) Dla Was - kaÂżdego z osobna i dla nas wszystkich - fanĂłw Agaty 8)
PiĂŞknie Ci dziĂŞkujĂŞ i ...... czego mogĂŞ Tobie i nam wszystkim ÂżyczyĂŚ :> ?? Chyba tylko jeszcze wiĂŞcej takiej jak wczoraj Agatki :lol2: ??
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..muszĂŞ polamentowaĂŚ jednak na poczÂątku :?

..cholerna awaria - nawet wra¿eù teraz nie zd¹¿ê opisaÌ :/
..zaraz wyjeÂżdÂżamy :(
..od rana co chwilĂŞ sprawdzaÂłem czy forum dziaÂła i zaczĂŞÂło dopiero w najmniej odpowiadajÂącym mi momencie :/

..no ale nic - trzeba sobie jakoÂś poradziĂŚ skoro kryzys zdaje siĂŞ zaÂżegnany :lol2:
..dobrze Âże tvn24 nie miaÂło wczoraj Âżadnej awarii - ufff :lol2:

..nie wyobraÂżam sobie Âżycia bez tych ÂżyczeĂą od Agatki :szalony:

..zaskoczyÂła nas wczoraj wszystkich - chyba w takim samym stopniu :lol:

..brawo Agatko :lol: :brawa:
..no ona jest po prostu the best 8)
..z rzeczy niematerialnych to ja na ten moment dostaÂłem juÂż wszystko o czym marzyÂłem :lol2:
..dziwne uczucie sytoÂści :lol2: :szalony:
..ale faktycznie wczoraj kiedy Agatka zaczĂŞÂła siĂŞ podejrzanie mile uÂśmiechaĂŚ :lol2: do nas to juÂż wiedziaÂłem Âże szykujÂą siĂŞ dla nas Âżyczenia :szalony:
..nie za duÂżo tych prezentĂłw jednego dnia :?: :szalony:

..no dobra muszĂŞ juÂż niestety pĂŞdziĂŚ ;)
..wiĂŞc wszystkim WesoÂłych ÂŚwiÂąt i udanej Wigilii w rodzinnym gronie :*
..dziĂŞkujĂŞ za Wasze Âżyczenia :*
..pozdrawiam - obi :)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..muszĂŞ polamentowaĂŚ jednak na poczÂątku :?

..cholerna awaria - nawet wra¿eù teraz nie zd¹¿ê opisaÌ :/
..zaraz wyjeÂżdÂżamy :(
..od rana co chwilĂŞ sprawdzaÂłem czy forum dziaÂła i zaczĂŞÂło dopiero w najmniej odpowiadajÂącym mi momencie :/
Nie narzekaj -tylko siê ciesz , ¿e w ogóle mog³eœ siê tu dzisiaj dostaÌ :lol2: !! Wyobra¿asz sobie nosiÌ w sobie tê radoœÌ po wczoraj i nie móc daÌ jej upustu na forum :lol2: ?? :szalony: Ja bym siê udusi³ chyba :lol2: !! Zasn¹Ì nie mog³em , a dzisiaj nie mogê na niczym siê skupiÌ :lol2: !! Myœlê tylko o Agatce :szalony: !!
..no ale nic - trzeba sobie jakoÂś poradziĂŚ skoro kryzys zdaje siĂŞ zaÂżegnany :lol2:
..dobrze Âże tvn24 nie miaÂło wczoraj Âżadnej awarii - ufff :lol2:

..nie wyobraÂżam sobie Âżycia bez tych ÂżyczeĂą od Agatki :szalony:
KiedyÂś od nadmiaru piĂŞkna na pewno zdarzy siĂŞ jakaÂś awaria :lol2: !! Ale nie ÂżyczĂŞ im tego oczywiÂście :lol2: !!
..zaskoczyÂła nas wczoraj wszystkich - chyba w takim samym stopniu :lol:
WidzĂŞ , Âże wszyscy nie moÂżemy siĂŞ jeszcze pozbieraĂŚ , wiĂŞc chyba naprawdĂŞ w ogromnym stopniu wraÂżenie niecodziennie silne na nas wczoraj zrobiÂła Agatka :szalony: !!
..z rzeczy niematerialnych to ja na ten moment dostaÂłem juÂż wszystko o czym marzyÂłem :lol2:
To niech nam zostanie , bo materialne rzeczy , ktĂłre znajdziemy pod choinkÂą , to na pewno nas tak nie nasycÂą :lol2: !!
..ale faktycznie wczoraj kiedy Agatka zaczĂŞÂła siĂŞ podejrzanie mile uÂśmiechaĂŚ :lol2: do nas to juÂż wiedziaÂłem Âże szykujÂą siĂŞ dla nas Âżyczenia :szalony:
JeÂśli Agatka obieca , Âże bĂŞdzie taka jak wczoraj caÂły rok , to ja chcĂŞ codziennie takie wspaniaÂłe prezenty :jupi: !!
Tylko powoli :uwaga: !! ÂŻebyÂś jutro do nas wrĂłciÂł :D !! Bo Agatka powiedziaÂła tylko , Âże dzisiaj siĂŞ z nami nie spotka , a jutro to nie wiadomo jak bĂŞdzie :lol2: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Niestety poœpiech i mnie dotyczy :/ Ledwo co zd¹¿y³em ukatrupiÌ karpia... no dobrze - mniejsza z tym - trzeba mi siê spieszyÌ w ka¿dym b¹dŸ razie :lol2:
marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..zaskoczyÂła nas wczoraj wszystkich - chyba w takim samym stopniu :lol:
WidzĂŞ , Âże wszyscy nie moÂżemy siĂŞ jeszcze pozbieraĂŚ , wiĂŞc chyba naprawdĂŞ w ogromnym stopniu wraÂżenie niecodziennie silne na nas wczoraj zrobiÂła Agatka :szalony: !!
PragnĂŞ oficjalnie dopisaĂŚ siĂŞ do grona szalenie zaskoczonych wczorajszÂą, i sobotniÂą zresztÂą teÂż niemniej, otwartoÂściÂą na nas Agatty :jupi:
marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..z rzeczy niematerialnych to ja na ten moment dostaÂłem juÂż wszystko o czym marzyÂłem :lol2:
To niech nam zostanie , bo materialne rzeczy , ktĂłre znajdziemy pod choinkÂą , to na pewno nas tak nie nasycÂą :lol2: !!
ÂŻyczenia ÂświÂąteczne pisemne owszem nie raz otrzymywaliÂśmy, lecz pÂłynÂących bezpoÂśrednio z ust Agatty, jeszcze nigdy :jupi:
WzruszyÂłem siĂŞ wczoraj - autentycznie :( :D
marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..ale faktycznie wczoraj kiedy Agatka zaczĂŞÂła siĂŞ podejrzanie mile uÂśmiechaĂŚ :lol2: do nas to juÂż wiedziaÂłem Âże szykujÂą siĂŞ dla nas Âżyczenia :szalony:
JeÂśli Agatka obieca , Âże bĂŞdzie taka jak wczoraj caÂły rok , to ja chcĂŞ codziennie takie wspaniaÂłe prezenty :jupi: !!
Powinna wzi¹Ì sobie nasze sugestie do serca :) My pragniemy wy³¹cznie jej dobra i wiemy wobec tego, co dla niej jest dobre :)
Wystarczy spojrzeĂŚ na cudowny jej stĂłj wczorajszy, ktĂłry misternie tkaliÂśmy tutaj sÂłowami od miesiĂŞcy, a wczoraj doczekaÂł siĂŞ uroczystej premiery :lol2: :jupi:
DokÂładnie to samo mĂłgÂłbym napisaĂŚ :lol2: WiĂŞc dublujĂŞ... :lol2: WesoÂłych ÂŚwiÂąt moi mili :lol2:
Tylko powoli :uwaga: !! ÂŻebyÂś jutro do nas wrĂłciÂł :D !! Bo Agatka powiedziaÂła tylko , Âże dzisiaj siĂŞ z nami nie spotka , a jutro to nie wiadomo jak bĂŞdzie :lol2: !!
ÂŻyczĂŞ tego Wam na pierwszy dzieĂą ÂŚwiÂąt, choĂŚ i Agatta myÂślĂŞ powinna ten dzieĂą spĂŞdziĂŚ z bliskimi :) BÂądÂźmy wyrozumiali :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

:shock: W³aœnie w³¹czy³em tvn24 i kogo widzê :shock: ??

Agatka prowadzi serwis :shock: ??

O ja durny :hmm: !! :hmm: MyÂślaÂłem , Âże te Âżyczenia ÂświÂąteczne byÂły dla nas :devil: !! :devil:

Czar ÂświÂąteczny prysÂł :devil: !!

Wszystko siĂŞ poprzewracaÂło :uhh: !! :devil:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
dlaczego nikt nie powiedzaÂł ? ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
dlaczego zepsuto mi wspaniaÂły humor w ten ÂświĂŞty dzieĂą ?
Gdybym wiedziaÂł, nastawiÂł bym nagrywarkĂŞ .
Owszem nastawiÂłem nagrywarkĂŞ ale na "Prosto z Polski" i nagraÂł mi siĂŞ tylko krĂłtki fragment serwisu o 17:30 ;( ;( ;(
A ja czuÂłem, coÂś czuÂłem, ( patrzcie na mĂłj pierwszy dzisiejszy post) , Âże te wczorajsze Âżyczenia byÂły cokolwiek dwuznaczne :<
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Jednoznaczne byÂły te Âżyczenia - dzisiaj to wiem ;(
marcinkowsky pisze::shock: W³aœnie w³¹czy³em tvn24 i kogo widzê :shock: ??

Agatka prowadzi serwis :shock: ??
WidziaÂłem jÂą o 19., kiedy wuj szukaÂł kolĂŞd :devil:
MĂłwiĂŞ mu: "stĂłj na Tvn24 piĂŞkna dziewczyna Âśpiewa pastoraÂłki" :devil:
UwierzyÂł :devil: ZasÂłuchaÂł siĂŞ i tak oto obejrzaÂłem jeden serwis :devil:
O ja durny :hmm: !! :hmm: MyÂślaÂłem , Âże te Âżyczenia ÂświÂąteczne byÂły dla nas :devil: !! :devil:
Wszystko na to wskazuje, a nawet wiĂŞcej, Âże to byÂły Âżyczenia dla rodziny :devil:
Zatem ja teÂż juÂż pĂŞdzĂŞ do mojej kochanej rodzinki, ktĂłra dzisiaj mi mnĂłstwo piĂŞknych ÂżyczyÂła :)

Ha :devil:

PS. Ale jestem objedzony - niedobrze mi :hyh:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
dlaczego nikt nie powiedzaÂł ? ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
dlaczego zepsuto mi wspaniaÂły humor w ten ÂświĂŞty dzieĂą ?
epszt -nie ÂżaÂłuj -bierz przykÂład z Agatki -myÂśl tylko o najbliÂższych -daj se spokĂłj z rozczulaniem nad osobami , ktĂłrych tak naprawdĂŞ nie znasz :spiewa: !!
A ja czuÂłem, coÂś czuÂłem, ( patrzcie na mĂłj pierwszy dzisiejszy post) , Âże te wczorajsze Âżyczenia byÂły cokolwiek dwuznaczne :<
No i dobrze czu³eœ :spiewa: !! Nie da³eœ siê ponieœÌ temu radosnemu uniesieniu i z³udzeniu , ¿e tak oto Agatka na wizji sk³ada nam ¿yczenia :uhh: !! To by³o zbyt piêkne , ¿eby mog³o byÌ prawdziwe ;( !!

A moÂże ...... :mhm: ?? Agatka myÂślaÂła , Âże jej oglÂądaĂŚ nie bĂŞdziemy i mĂłwiÂła o niespotkaniu nas :devil: ?? Zaraz, przecieÂż mĂłwiÂąc o tych, z ktĂłrymi siĂŞ nie spotka, mogÂła mieĂŚ na myÂśli nas, ktĂłrzy nie bĂŞdziemy jej oglÂądaĂŚ , przebywajÂąc na rodzinnych kolacjach :) !!
Raczej wspó³czuÌ Agatce nale¿y , ¿e musia³a wieczór tak rodzinny, jakim jest bez w¹tpienia wigilijny -spêdziÌ w pracy ;( !! Bez mamy i taty ;( Siostry , etc. :devil: !!

A moÂże Agatka jest innego wyznania :> ?? A niee...... przecieÂż skÂładaÂła Âżyczenia :lol2: !!

[ Dodano: Pon Gru 24, 2007 7:06 pm ]
Alchemik pisze:WidziaÂłem jÂą o 19., kiedy wuj szukaÂł kolĂŞd :devil:
MĂłwiĂŞ mu: "stĂłj na Tvn24 piĂŞkna dziewczyna Âśpiewa pastoraÂłki" :devil:
UwierzyÂł :devil: ZasÂłuchaÂł siĂŞ i tak oto obejrzaÂłem jeden serwis :devil:
A ÂśpiewaÂła :> ?? :lol:
PS. Ale jestem objedzony - niedobrze mi :hyh:
Ja teÂż :hyh: !! I za to nie lubiĂŞ ÂświÂąt :hyh: !!
ODPOWIEDZ