OskarÂżmy notkĂŞ oto , Âże zamiast wylaĂŚ nam na gÂłowy po kuble zimnej wody , to ona jeszcze tymi przecudownymi capsami podgrzewa atmosferĂŞ :uwaga: !!obieÂżyÂświat pisze:..o notka :szalony:not that kind pisze:Wyskok :mhm: Ten masz na myÂśli :>marcinkowsky pisze:Ale ja mam dzisiaj kÂłopoty z poprawnym cytowaniem :devil: !! Wszystko przez Agatki dzisiaj wyskok :szalony: !!
..coÂś ty znowu zrobiÂła:szalony:
..znĂłw mam nawrĂłt :szalony:
..znĂłw nie mogĂŞ pozbieraĂŚ myÂśli :szalony:

Jaka to kochana dziewczyna jest :* !!
Ja zaczynam siĂŞ baĂŚ , Âże to jest sen :szalony: !! Âże to nie dzieje siĂŞ naprawdĂŞ :szalony: !! No bo przecieÂż takie piĂŞkne , idealne i wymarzone zjawiska , to tylko mogÂą siĂŞ wyÂśniĂŚ :szalony: !!..w tej serii capsĂłw jest po prostu wszystko to o czym przez dluuuugie miesiÂące marzyliÂśmy :szalony:
..a efekt zresztÂą i tak jest bardziej powalajÂący niÂż w niejednym moim marzeniu :szalony: :szalony:
..o co przez dÂługie miesiÂące walczyliÂśmy tutaj :szalony: :szalony: :szalony: :szalony:
Dobra niech Wam bĂŞdzieobieÂżyÂświat pisze:..moÂże to i lepiej :szalony: :szalony:not that kind pisze:OkayOde mnie to na dzisiaj koniec
ResztĂŞ, jak bĂŞdzie trzeba zapodam jutro
..muszĂŞ na spokojnie te 'przekontemplowaĂŚ' :szalony: :szalony:

nie mo¿na nie napisaÌ :brawa: !! Czy w koùcu o do kwadratu , czy entej potêgi rewelacyjnym i bezb³êdnym prowadzeniu ca³ego raportu w iœcie œwi¹tecznej atmosferze i iœcie œwi¹tecznym nastroju Agatki :jupi: !!
DziĂŞki niej , jak jeszcze nigdy dotÂąd , poczuÂłem , Âże idÂą najpiĂŞkniejsze ÂświĂŞta w roku :szalony: !! DziĂŞkujĂŞ :* !!
O Âżyczeniach piszesz :szalony: ??epsztajnek pisze:KorzystajÂąc z tego, Âże forum chwilowo dziaÂła -
1) ciekawe, co miaÂły oznaczaĂŚ wczorajsze Âżyczenia Agaty "tym ,z ktĂłrymi siĂŞ nie zobaczĂŞ jutro, ÂżyczĂŞ.... " itd. CzyÂżby miaÂła zamiar dziÂś jeszcze siĂŞ publicznie pokazaĂŚ ? :mhm:
A moÂże... moÂże Agata zaczyna nas traktowaĂŚ jak znajomych, z ktĂłrymi po prostu dziÂś siĂŞ nie zobaczy ? :mhm:
No jasne , Âże one byÂły do nas :jupi: !! A na 200% do widzĂłw , wiĂŞc nawet jeÂśli Agatka nie wymieniÂła nas konkretnie z imienia : marcinkowsky'ego , epsztajnek'a obi'ego , Alchemika , notki , Funcky i innych , to na pewno myÂślaÂła o nas :szalony: !! :jupi:
Agatko -dziĂŞkiiiiiiiiiii za piĂŞkne Âżyczenia :* !! :* !! :* !! :* !! :* !! :* !!
Piêknie piêknym strojem podkreœlone piêkne kszta³ty musz¹ siê podobaÌ i skoro jest miejsce , a to jest najodpowiedniejsze , to czemu o tym nie pisaÌ :szalony: ??2) Nie chcê wyjœÌ na starego zbereŸnika, zw³aszcza , ¿e dzisiejszy dzieù jest wyj¹tkowo uduchowiony :aniol: , ale kiedy bêdziecie ogl¹daÌ relacjê z wczorajszego raportu o 20:30 , zwróÌcie uwagê na moment, kiedy Agata wchodzi na podest. Jej spódnica jest z bardzo cienkiego materia³u i wyraŸnie w tym momencie odznaczaj¹ siê jej uda. :tanczy:
to jest nawet obowiÂązek , by o tym pisaĂŚ w zachwycie :szalony: !!