[TVN] Warszawa - Stolica Sylwestra

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mateusz240 »

We wszystkich serwisach internetowych i w radiu mĂłwiÂą, Âże w Krakowie sylwester byÂł najwiĂŞkszy bo zgromadziÂł 190 tys. ludzi. CzyÂżby na pewno w Warszawie byÂło tylko 20 tys.? :mhm: Na to wyglÂąda, Âże tak ;(
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

mateusz240 pisze:CzyÂżby na pewno w Warszawie byÂło tylko 20 tys.? :mhm: Na to wyglÂąda, Âże tak ;(
Spokojnie, zastanĂłw siĂŞ i przypomnij sobie ile osĂłb byÂło widaĂŚ na placu Defilad (caÂły plac peÂłny) czy na MarszaÂłkowskiej. 20 tysiĂŞcy to jakiÂś Âżart tam byÂło o wiele, wiele wiĂŞcej.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

ktos pisze:MoÂże nie bĂŞdzie aÂż tak Âźle i wynik bĂŞdzie gdzieÂś w 3 milionach widzĂłw
Bardzo dobry ¿art - chyba najlepszy, jaki us³ysza³em w tym roku :devil: ¯eby mieli 1,5 miliona to bêdzie dobrze. Widzowie TVN s¹ przyzwyczajeni do imprez na jakimœ wysokim poziomie, wiêc ogl¹daj¹c wczorajsze pomyœleli chyba, ¿e pomylili kana³y i prze³¹czyli.
pawell pisze:Czy u konkurencji pierwsze sylwestry byÂły lepsze od tego TVN?
OdnoÂśnie sylwestra DwĂłjki siĂŞ nie wypowiem (bo nie pamiĂŞtam ich pierwszego razu :D ), natomiast pierwsza impreza Polsatu - tak, byÂła duÂżo lepsza od tej TVN-owskiej.

Programy sylwestrowe (przynajmniej te w Dwójce i Polsacie) by³y takie same, jak co roku - du¿o muzyki i to starszej, ¿eby bawi³y siê ca³e pokolenia. TVN - pora¿ka po ca³ej linii. Scena - nie wielkoœÌ ma znaczenie. ChoÌ by³a mo¿e lepsza od polsatowskiej to i tak na zdjêciach wygl¹da³a ³adnie - w telewizji strasznie. Prowadzenie to drugi minus. Pamiêtam, jak kiedyœ tutaj siê bardzo œmiano z Cichopek i Ibisza, ¿e ona jest ni¿sza o g³owê od niego i koszmarnie to wygl¹da - co teraz te osoby twierdz¹ ? Przecie¿ ich nawet kadrowaÌ nie ma jak :D A to, co napisa³ POpieram, ¿e w przerwach reklamowych (zreszt¹ czêstszych, ni¿ w Polsacie) scena "gas³a" to ¿enada. No i to, co najwa¿niejsze, które siê wczoraj ujawni³o - wielka pazernoœÌ Waltera :brawa:

Ogl¹dalnoœÌ roz³o¿y siê miêdzy Polsatem i Dwójk¹ (choÌ s¹dzê, ¿e znacz¹co wygra stacja Solorza).
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Tak podmark, a Âżurek byÂł za sÂłony!

:devil:
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Tak i te wygestykulowane ¿arty prowadz¹cych Polsat by³y takie œwietne, ¿e tylko wzi¹Ì chusteczkê i p³akaÌ. Dorota i Marcin zachowywali siê naturalnie, choÌ nie by³o to mo¿e ich najlepsze prowadzenie imprezy, ale có¿ nowa stacja i inne czynniki.
qmate
Bywalec
Bywalec

Post autor: qmate »

Polsat na pewno bĂŞdzie miaÂł najlepsze wyniki, ale to tylko wynik ogromnej reklamy, z ktĂłrÂą juÂż przesadzajÂą, reklama tego sylwestra byÂła nawet w jinglach reklamowych.
No i to, co najwa¿niejsze, które siê wczoraj ujawni³o - wielka pazernoœÌ Waltera :brawa:
tak tak. WidzĂŞ, Âże juÂż nie moÂżesz wytrzymac z tym.
//////////
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

A kolejnym czynnikiem Âże Polsat bĂŞdzie miaÂł lepszy wynik jest to, Âże nie wszyscy majÂą TVN a wszyscy majÂą Polsat :arrow:
podmark
Bywalec
Bywalec

qmate pisze:Polsat na pewno bĂŞdzie miaÂł najlepsze wyniki, ale to tylko wynik ogromnej reklamy, z ktĂłrÂą juÂż przesadzajÂą
A czy ktoÂś broniÂł TVN promowaĂŚ Sylwestra na swojej antenie ? OczywiÂście, Âże nie.
A kolejnym czynnikiem Âże Polsat bĂŞdzie miaÂł lepszy wynik jest to, Âże nie wszyscy majÂą TVN a wszyscy majÂą Polsat :arrow:
Ha ! WiedziaÂłem, Âże poraÂżkĂŞ TVN bĂŞdzie siĂŞ tÂłumaczyĂŚ zasiĂŞgiem. JakoÂś TVN potrafiÂła wygrywaĂŚ z oglÂądalnoÂściÂą z Polsatem, wiĂŞc czemu mieliby nie wygraĂŚ w sylwestra ? Ludzie po prostu wybrali to, co lepsze.
Tak podmark, a Âżurek byÂł za sÂłony!
Dobra mina do z³ej gry ? I co osi¹gn¹³eœ t¹ ironi¹ ? Nic. PogódŸ siê z tym, ¿e sylwester w wykonaniu TVN to by³a pora¿ka.
WidzĂŞ, Âże juÂż nie moÂżesz wytrzymac z tym.
Ja tylko stwierdziÂłem fakty :tanczy: Dotychczas to wÂłaÂściciel Polsatu uchodziÂł za pazernego, wiĂŞc dobrze, Âże w koĂącu mogliÂśmy zobaczyĂŚ innÂą sytuacjĂŞ. A dziaÂłanie TVN bulwersuje tym bardziej, Âże nie dokÂładali ponad miliona zÂłotych (jak Polsat) do organizacji.
qmate
Bywalec
Bywalec

Post autor: qmate »

A sk¹d wiesz, ¿e TVN ca³¹ kasê dla siebie bierze? Nie wiemy, jakie warunki postawi³o miasto.
//////////
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Podmark, inaczej ocenia siĂŞ coÂś, co oglÂąda siĂŞ w telewizji, a inaczej to, co widziaÂło siĂŞ na wÂłasne oczy. WiĂŞc nie zamierzam z TobÂą dyskutowaĂŚ.

Zapraszam do obejrzenia kilku moich zdjĂŞĂŚ :arrow: viewtopic.php?p=104314#104314
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Podmark czy jak ty tam siê zwierz weŸ sobie za³ó¿ stonkê o polsacie (styl tvnfakty.pl) i tam pisz jaki jest boski bo tu ju¿ wszystkim zbrzyd³ twoje dyskusje itp. Mamy doœÌ rozumiesz!!

A co do twojego Sylwestra w Polsacie jak tak kochasz Polsat i Sylwester polsatowski to po jak¹ anielkê prze³¹cza³eœ w ogóle na TVN. Skoùcz bo mam doœÌ
wizzair
Nowicjusz
Nowicjusz

Pokaz sztucznych ognii..

Post autor: wizzair »

Nie wiem czy siê zorientowaliœcie, ale podczas pokazu sztucznych ognii by³em na placu Defilad a potem ogl¹da³em to co mi siê nagra³o. Na placu Defilad pokaz sie zacz¹³ przez 30 sec nast¹pi³ zmasowany atak sztucznych ognii przy ledwo s³yszalnej muzyce, potem nic sie nie dzia³o przez ok 3-4 min i znów koùcówka efektowna natomiast w TV w tym czasie by³y tylko przebitki z pokazu, bo by³y puszczone 2 numery o Warszawie (zarejestrowane o 20) dlatego pewnie tak zrobili, aby nie by³o widaÌ, ¿e ognie s¹ ma³o efektowone, a do tego panuj¹ca m³ga bardzo ograniczy³a widocznoœÌ...

Sylwester POLSATU jednak byÂł najlepszy patrzÂąc na wszytskie aspekty...
pawell

Post autor: pawell »

podmark pisze:Ha ! WiedziaÂłem, Âże poraÂżkĂŞ TVN bĂŞdzie siĂŞ tÂłumaczyĂŚ zasiĂŞgiem. JakoÂś TVN potrafiÂła wygrywaĂŚ z oglÂądalnoÂściÂą z Polsatem, wiĂŞc czemu mieliby nie wygraĂŚ w sylwestra ? Ludzie po prostu wybrali to, co lepsze.
SkÂąd wiesz jak ludzie wybrali? :rozglada: Masz wyniki, Âże jesteÂś tego taki pewny? Takie stwierdzenie jest co najmniej przedwczesne.
podmark pisze:A dziaÂłanie TVN bulwersuje tym bardziej, Âże nie dokÂładali ponad miliona zÂłotych (jak Polsat) do organizacji.
Tak jak ktoÂś napisaÂł wczeÂśniej: nikt z nas nie ma pojĂŞcia jak wyglÂądaÂła umowa miĂŞdzy miastem, a TVN. Nie wiemy czy TVN dokÂładaÂł coÂś do organizacji czy nie.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

Tym razem frustracja fanĂłw TVN jest wyjÂątkowo na miejscu, ich stacja zawaliÂła.. ale Âżeby wyÂżywaĂŚ siĂŞ na Podmarku ktĂłry napisaÂł prawde jest wyjÂątkowo nie na miejscu, powstrzymajcie swĂłj Âżal i bÂądÂźcie obiektywni.

ZasiĂŞg to nie jest Âżaden problem, TVN ma 84% naziemnie, a to co z platform cyfrowych i kablĂłwek to coÂś innego.. tak wiĂŞc to Âżadne ÂŻADNE wytÂłumaczenie.

Na wyniki oglÂądalnoÂści poczekamy do jutra, choĂŚ myÂśle, Âże Polsat powinien wygraĂŚ.. jestem niepewny.. DwĂłjka o 20 wyemitowaÂła "M jak mydÂło" co byÂło Âświetnym lead-inem do sylwestra.. choĂŚ czy ludzie w taki dzien chcÂą to oglÂądaĂŚ?
podmark
Bywalec
Bywalec

piotrek888 pisze:Podmark czy jak ty tam siĂŞ zwierz
jak coÂś to zwiesz - polecam powrĂłt do szkoÂły - no i miÂły to Ty nie jesteÂś.
sobie za³ó¿ stonkê o polsacie (styl tvnfakty.pl) i tam pisz jaki jest boski bo tu ju¿ wszystkim zbrzyd³ twoje dyskusje itp.
Nie widzĂŞ takiej potrzeby, by zakÂładaĂŚ stronĂŞ o Polsacie. A jakbyÂś chÂłopczyku nie zauwaÂżyÂł, to ja nie zawsze piszĂŞ, Âże Polsat jest boski, zauwaÂżam teÂż zÂłe strony tej stacji. A odnoÂśnie Sylwestra TVN napisaÂłem tylko prawdĂŞ - kto byÂł lepszy.

I na przysz³oœÌ - wypowiadaj siê liczbie "ja", bo my to zbyt ogólne okreœlenie. Niektórych moje posty denerwuj¹, ale o to chodzi - ¿eby nie by³o tylko wychwalanie w nieskoùczonoœÌ "och, jaki cudowny jest TVN". A jak masz mnie doœÌ - nikt Ci nie broni tu nie pisaÌ :).
jak tak kochasz Polsat i Sylwester polsatowski to po jak¹ anielkê prze³¹cza³eœ w ogóle na TVN
Po to prze³¹czy³em, by móc siê wypowiadaÌ -tu s³owo, którego pewnie nie znasz, a na pewno nie stosujesz- OBIEKTYWNIE o tych imprezach. gdyby TVN by³ lepszy to mo¿esz mi wierzyÌ - ogl¹da³bym imprezê tej stacji.
POpieram pisze:WiĂŞc nie zamierzam z TobÂą dyskutowaĂŚ.
Ja to odbieram, jako brak sensownej riposty na stwierdzone fakty, Âże tym razem TVN zawiodÂła.

A co do ewentualnej partycypacji w kosztach - od razu byÂło powiedziane, Âże TVN odpowiada tylko za transmisjĂŞ telewizyjnÂą i w zwiÂązku z tym, Âże nie dorzuciÂła siĂŞ do organizacji imprezy, to miasto stoÂłeczne Warszawa jest wÂłaÂścicielem praw do nagraĂą. Tak wiĂŞc, TVN rozreklamowaÂła na swojej antenie sylwestra, ale takÂże zgarnĂŞÂła pieniÂądze z reklam i bardzo drogich smsĂłw.
pawell pisze:SkÂąd wiesz jak ludzie wybrali? (...) Takie stwierdzenie jest co najmniej przedwczesne.
Polecam jutro zajrzeĂŚ do serwisĂłw medialnych, gdzie bĂŞdÂą wyniki oglÂądalnoÂści. Zobaczymy, czy naprawdĂŞ przedwczeÂśnie napisaÂłem :).
ODPOWIEDZ