[TVN] Warszawa - Stolica Sylwestra
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Spokojnie, zastanĂłw siĂŞ i przypomnij sobie ile osĂłb byÂło widaĂŚ na placu Defilad (caÂły plac peÂłny) czy na MarszaÂłkowskiej. 20 tysiĂŞcy to jakiÂś Âżart tam byÂło o wiele, wiele wiĂŞcej.mateusz240 pisze:CzyÂżby na pewno w Warszawie byÂło tylko 20 tys.? :mhm: Na to wyglÂąda, Âże tak
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Bardzo dobry ¿art - chyba najlepszy, jaki us³ysza³em w tym roku :devil: ¯eby mieli 1,5 miliona to bêdzie dobrze. Widzowie TVN s¹ przyzwyczajeni do imprez na jakimœ wysokim poziomie, wiêc ogl¹daj¹c wczorajsze pomyœleli chyba, ¿e pomylili kana³y i prze³¹czyli.ktos pisze:Mo¿e nie bêdzie a¿ tak Ÿle i wynik bêdzie gdzieœ w 3 milionach widzów
OdnoÂśnie sylwestra DwĂłjki siĂŞ nie wypowiem (bo nie pamiĂŞtam ich pierwszego razupawell pisze:Czy u konkurencji pierwsze sylwestry byÂły lepsze od tego TVN?

Programy sylwestrowe (przynajmniej te w Dwójce i Polsacie) by³y takie same, jak co roku - du¿o muzyki i to starszej, ¿eby bawi³y siê ca³e pokolenia. TVN - pora¿ka po ca³ej linii. Scena - nie wielkoœÌ ma znaczenie. ChoÌ by³a mo¿e lepsza od polsatowskiej to i tak na zdjêciach wygl¹da³a ³adnie - w telewizji strasznie. Prowadzenie to drugi minus. Pamiêtam, jak kiedyœ tutaj siê bardzo œmiano z Cichopek i Ibisza, ¿e ona jest ni¿sza o g³owê od niego i koszmarnie to wygl¹da - co teraz te osoby twierdz¹ ? Przecie¿ ich nawet kadrowaÌ nie ma jak

Ogl¹dalnoœÌ roz³o¿y siê miêdzy Polsatem i Dwójk¹ (choÌ s¹dzê, ¿e znacz¹co wygra stacja Solorza).
Tak podmark, a Âżurek byÂł za sÂłony!
:devil:
:devil:
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Polsat na pewno bĂŞdzie miaÂł najlepsze wyniki, ale to tylko wynik ogromnej reklamy, z ktĂłrÂą juÂż przesadzajÂą, reklama tego sylwestra byÂła nawet w jinglach reklamowych.
tak tak. Widzê, ¿e ju¿ nie mo¿esz wytrzymac z tym.No i to, co najwa¿niejsze, które siê wczoraj ujawni³o - wielka pazernoœÌ Waltera :brawa:
//////////
-
- Fan Forum
- Kontakt:
A czy ktoÂś broniÂł TVN promowaĂŚ Sylwestra na swojej antenie ? OczywiÂście, Âże nie.qmate pisze:Polsat na pewno bĂŞdzie miaÂł najlepsze wyniki, ale to tylko wynik ogromnej reklamy, z ktĂłrÂą juÂż przesadzajÂą
Ha ! WiedziaÂłem, Âże poraÂżkĂŞ TVN bĂŞdzie siĂŞ tÂłumaczyĂŚ zasiĂŞgiem. JakoÂś TVN potrafiÂła wygrywaĂŚ z oglÂądalnoÂściÂą z Polsatem, wiĂŞc czemu mieliby nie wygraĂŚ w sylwestra ? Ludzie po prostu wybrali to, co lepsze.A kolejnym czynnikiem Âże Polsat bĂŞdzie miaÂł lepszy wynik jest to, Âże nie wszyscy majÂą TVN a wszyscy majÂą Polsat
Dobra mina do z³ej gry ? I co osi¹gn¹³eœ t¹ ironi¹ ? Nic. PogódŸ siê z tym, ¿e sylwester w wykonaniu TVN to by³a pora¿ka.Tak podmark, a ¿urek by³ za s³ony!
Ja tylko stwierdziÂłem fakty :tanczy: Dotychczas to wÂłaÂściciel Polsatu uchodziÂł za pazernego, wiĂŞc dobrze, Âże w koĂącu mogliÂśmy zobaczyĂŚ innÂą sytuacjĂŞ. A dziaÂłanie TVN bulwersuje tym bardziej, Âże nie dokÂładali ponad miliona zÂłotych (jak Polsat) do organizacji.WidzĂŞ, Âże juÂż nie moÂżesz wytrzymac z tym.
Podmark, inaczej ocenia siĂŞ coÂś, co oglÂąda siĂŞ w telewizji, a inaczej to, co widziaÂło siĂŞ na wÂłasne oczy. WiĂŞc nie zamierzam z TobÂą dyskutowaĂŚ.
Zapraszam do obejrzenia kilku moich zdjĂŞĂŚ
viewtopic.php?p=104314#104314
Zapraszam do obejrzenia kilku moich zdjĂŞĂŚ

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Podmark czy jak ty tam siê zwierz weŸ sobie za³ó¿ stonkê o polsacie (styl tvnfakty.pl) i tam pisz jaki jest boski bo tu ju¿ wszystkim zbrzyd³ twoje dyskusje itp. Mamy doœÌ rozumiesz!!
A co do twojego Sylwestra w Polsacie jak tak kochasz Polsat i Sylwester polsatowski to po jak¹ anielkê prze³¹cza³eœ w ogóle na TVN. Skoùcz bo mam doœÌ
A co do twojego Sylwestra w Polsacie jak tak kochasz Polsat i Sylwester polsatowski to po jak¹ anielkê prze³¹cza³eœ w ogóle na TVN. Skoùcz bo mam doœÌ
Pokaz sztucznych ognii..
Nie wiem czy siê zorientowaliœcie, ale podczas pokazu sztucznych ognii by³em na placu Defilad a potem ogl¹da³em to co mi siê nagra³o. Na placu Defilad pokaz sie zacz¹³ przez 30 sec nast¹pi³ zmasowany atak sztucznych ognii przy ledwo s³yszalnej muzyce, potem nic sie nie dzia³o przez ok 3-4 min i znów koùcówka efektowna natomiast w TV w tym czasie by³y tylko przebitki z pokazu, bo by³y puszczone 2 numery o Warszawie (zarejestrowane o 20) dlatego pewnie tak zrobili, aby nie by³o widaÌ, ¿e ognie s¹ ma³o efektowone, a do tego panuj¹ca m³ga bardzo ograniczy³a widocznoœÌ...
Sylwester POLSATU jednak byÂł najlepszy patrzÂąc na wszytskie aspekty...
Sylwester POLSATU jednak byÂł najlepszy patrzÂąc na wszytskie aspekty...
SkÂąd wiesz jak ludzie wybrali? :rozglada: Masz wyniki, Âże jesteÂś tego taki pewny? Takie stwierdzenie jest co najmniej przedwczesne.podmark pisze:Ha ! WiedziaÂłem, Âże poraÂżkĂŞ TVN bĂŞdzie siĂŞ tÂłumaczyĂŚ zasiĂŞgiem. JakoÂś TVN potrafiÂła wygrywaĂŚ z oglÂądalnoÂściÂą z Polsatem, wiĂŞc czemu mieliby nie wygraĂŚ w sylwestra ? Ludzie po prostu wybrali to, co lepsze.
Tak jak ktoÂś napisaÂł wczeÂśniej: nikt z nas nie ma pojĂŞcia jak wyglÂądaÂła umowa miĂŞdzy miastem, a TVN. Nie wiemy czy TVN dokÂładaÂł coÂś do organizacji czy nie.podmark pisze:A dziaÂłanie TVN bulwersuje tym bardziej, Âże nie dokÂładali ponad miliona zÂłotych (jak Polsat) do organizacji.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Tym razem frustracja fanĂłw TVN jest wyjÂątkowo na miejscu, ich stacja zawaliÂła.. ale Âżeby wyÂżywaĂŚ siĂŞ na Podmarku ktĂłry napisaÂł prawde jest wyjÂątkowo nie na miejscu, powstrzymajcie swĂłj Âżal i bÂądÂźcie obiektywni.
ZasiĂŞg to nie jest Âżaden problem, TVN ma 84% naziemnie, a to co z platform cyfrowych i kablĂłwek to coÂś innego.. tak wiĂŞc to Âżadne ÂŻADNE wytÂłumaczenie.
Na wyniki oglÂądalnoÂści poczekamy do jutra, choĂŚ myÂśle, Âże Polsat powinien wygraĂŚ.. jestem niepewny.. DwĂłjka o 20 wyemitowaÂła "M jak mydÂło" co byÂło Âświetnym lead-inem do sylwestra.. choĂŚ czy ludzie w taki dzien chcÂą to oglÂądaĂŚ?
ZasiĂŞg to nie jest Âżaden problem, TVN ma 84% naziemnie, a to co z platform cyfrowych i kablĂłwek to coÂś innego.. tak wiĂŞc to Âżadne ÂŻADNE wytÂłumaczenie.
Na wyniki oglÂądalnoÂści poczekamy do jutra, choĂŚ myÂśle, Âże Polsat powinien wygraĂŚ.. jestem niepewny.. DwĂłjka o 20 wyemitowaÂła "M jak mydÂło" co byÂło Âświetnym lead-inem do sylwestra.. choĂŚ czy ludzie w taki dzien chcÂą to oglÂądaĂŚ?
jak coÂś to zwiesz - polecam powrĂłt do szkoÂły - no i miÂły to Ty nie jesteÂś.piotrek888 pisze:Podmark czy jak ty tam siĂŞ zwierz
Nie widzê takiej potrzeby, by zak³adaÌ stronê o Polsacie. A jakbyœ ch³opczyku nie zauwa¿y³, to ja nie zawsze piszê, ¿e Polsat jest boski, zauwa¿am te¿ z³e strony tej stacji. A odnoœnie Sylwestra TVN napisa³em tylko prawdê - kto by³ lepszy.sobie za³ó¿ stonkê o polsacie (styl tvnfakty.pl) i tam pisz jaki jest boski bo tu ju¿ wszystkim zbrzyd³ twoje dyskusje itp.
I na przysz³oœÌ - wypowiadaj siê liczbie "ja", bo my to zbyt ogólne okreœlenie. Niektórych moje posty denerwuj¹, ale o to chodzi - ¿eby nie by³o tylko wychwalanie w nieskoùczonoœÌ "och, jaki cudowny jest TVN". A jak masz mnie doœÌ - nikt Ci nie broni tu nie pisaÌ

Po to prze³¹czy³em, by móc siê wypowiadaÌ -tu s³owo, którego pewnie nie znasz, a na pewno nie stosujesz- OBIEKTYWNIE o tych imprezach. gdyby TVN by³ lepszy to mo¿esz mi wierzyÌ - ogl¹da³bym imprezê tej stacji.jak tak kochasz Polsat i Sylwester polsatowski to po jak¹ anielkê prze³¹cza³eœ w ogóle na TVN
Ja to odbieram, jako brak sensownej riposty na stwierdzone fakty, Âże tym razem TVN zawiodÂła.POpieram pisze:WiĂŞc nie zamierzam z TobÂą dyskutowaĂŚ.
A co do ewentualnej partycypacji w kosztach - od razu byÂło powiedziane, Âże TVN odpowiada tylko za transmisjĂŞ telewizyjnÂą i w zwiÂązku z tym, Âże nie dorzuciÂła siĂŞ do organizacji imprezy, to miasto stoÂłeczne Warszawa jest wÂłaÂścicielem praw do nagraĂą. Tak wiĂŞc, TVN rozreklamowaÂła na swojej antenie sylwestra, ale takÂże zgarnĂŞÂła pieniÂądze z reklam i bardzo drogich smsĂłw.
Polecam jutro zajrzeĂŚ do serwisĂłw medialnych, gdzie bĂŞdÂą wyniki oglÂądalnoÂści. Zobaczymy, czy naprawdĂŞ przedwczeÂśnie napisaÂłempawell pisze:SkÂąd wiesz jak ludzie wybrali? (...) Takie stwierdzenie jest co najmniej przedwczesne.