Justyna Pochanke
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
Pochanke – w treÂści G jak gremlin
Rymanowski – w treÂści K jak karzeÂł
Kajdanowicz – w treÂści P jak palant
PawÂłowski – w treÂści Z jak ... jego oszczĂŞdzĂŞ, przecieÂż jest Âśmiertelnie chory
Dochód z sms-ów bêd¹ mogli przeznaczyÌ na cele charytatywne, np. przeka¿¹ Fundacjom Nie jesteœ sam i Porozumienie bez Barier
!
Rymanowski – w treÂści K jak karzeÂł
Kajdanowicz – w treÂści P jak palant
PawÂłowski – w treÂści Z jak ... jego oszczĂŞdzĂŞ, przecieÂż jest Âśmiertelnie chory
Dochód z sms-ów bêd¹ mogli przeznaczyÌ na cele charytatywne, np. przeka¿¹ Fundacjom Nie jesteœ sam i Porozumienie bez Barier

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
... ostatnie chwile na forum?
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Masz racjĂŞ Kwiatek. Szkoda, Âże nie ma Anity, ale przecieÂż mogli wywaliĂŚ Kajdanowicza, a Werner zostawiĂŚ w weekendy. Ale przecieÂż to nie wina Pochanke!!!!!
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Doktorku przed chwil¹ napisa³eœ jedn¹ z najg³upszych rzeczy jak¹ przeczyta³em w twoim poœcie. To, ze nie ma Anitki jest g³ównie win¹ pochanke a kajdanowicz jest tam dziêki znajomoœciom.(odsy³am do moich postów, blacka i kamuii i wielu innych internautów a w szczególnoœci do logicznego myœlenia i to myœlenia bez podzia³ów na swoje sympatie) Nie chce mi siê tego ponownie t³umaczyÌ. Widzê,¿e tylko black i kamuii mnie popieraj¹ i rozumiej¹ to tak jak jest naprwde.
Jeszcze na koniec polecam arciwalny artykuÂł w "WM" gdzie pisali, Âże pochanke zamiast Werner.
Zauwa¿y³em, te¿ ¿e jest tu wielu przeciwników Lisa bo wiêkszoœÌ uwa¿a ¿e pochanke jest lepsza od lisa co jest dla mnie totaln¹ kpin¹.
Popatrzcie teÂż na ogĂłlnÂą sytuacjĂŞ Anitki w tej stacji i zobaczcie, Âże nie tylko z faktĂłw zostaÂła odsuniĂŞta. DyÂżurĂłw i programĂłw ma coraz mniej a czasami pracuje tylko 3 razy w tygodniu.
Jeszcze na koniec polecam arciwalny artykuÂł w "WM" gdzie pisali, Âże pochanke zamiast Werner.
Zauwa¿y³em, te¿ ¿e jest tu wielu przeciwników Lisa bo wiêkszoœÌ uwa¿a ¿e pochanke jest lepsza od lisa co jest dla mnie totaln¹ kpin¹.
Popatrzcie teÂż na ogĂłlnÂą sytuacjĂŞ Anitki w tej stacji i zobaczcie, Âże nie tylko z faktĂłw zostaÂła odsuniĂŞta. DyÂżurĂłw i programĂłw ma coraz mniej a czasami pracuje tylko 3 razy w tygodniu.