zarowno "czarna" Agata, jak i "biala" przepiekne

a fryzura urocza

Moderator: Łukasz
Racjaobi pisze:..ja czasami tesknie do Agatki z grzywka![]()
..przez sentyment chyba![]()
..bo wole zdecydowanie (jak wiekszosc tutaj chlopakow) kiedy Agatka swojej pieknej twarzyczki nie zaslania![]()
Ojjhhjj :szalony: !! Nawet bardzo sie podobalo , a teraz jeszcze bardziejobi pisze:..podobalo sie
..to mam jeszcze jedna zapomniany zakiecik![]()
..nie wiadomo czemu zapomniany :mhm:
..bo bardzo ladny![]()
..dla kontrastu - tym razem biel![]()
..i w tle polskie morze :szalony:
..no to zaluj ze nie widzialesking_kocur pisze:Wyglada na to, ze osladzacie sobie czas oczekiwania na filmy
![]()
Pieknie Wam to idzie :brawa:
Nawet nie wiedzialem, ze Agata jest w posiadaniu tak udanych i zgrabnych zakietow :o
Dlaczego nigdy ich nie widzialem :> No tak, jestem fanem o krotkim stazu, ale dlaczego podczas tego krotkiego stazu Agata nigdy nie pokazala sie w tych zakietach :>
..juz obejrzalem :jupi:king_kocur pisze:A teraz juz przejdzmy do sednaNotka rzeczywscie przeslala mi film, poszedl dalej i wyladowal tu
Rozmowa Agaty Tomaszewskiej z gen. bryg. Usarkiem :]
..jak my wszyscy :* :*(notko - dziekuje :* )
Ja tez :jupi: !! I po pierwsze musze powiedziec , ze po pierwszym obejrzeniu , a wlasciwie to juz w tracie ogladania , zamurowalo mnie :o !! Nie moglem uwierzyc w to , jak ten facet traktowal Agatke :o !! Odgornie -to chyba najlepsze slowo -ktos z Was juz go uzyl -sorry , ze nie pamietam kto -tyle tu piszecieobi pisze:..juz obejrzalem :jupi:king_kocur pisze:A teraz juz przejdzmy do sednaNotka rzeczywscie przeslala mi film, poszedl dalej i wyladowal tu
Rozmowa Agaty Tomaszewskiej z gen. bryg. Usarkiem :]
Agatka jest przedstawicielka mediow , ktore parcuja dla widza , ktory chce byc dobrze poinformowany :] !! Byla taktowna i powsciagliwa ( czy jest bardziej powsciagliwa osoba na tym swiecie..no twardy rozmowca :rozglada:
..ale Agatka nie do zgiecia :jupi:
..twardo stala przy swojej racji :brawa:
..a ja oczywiscie po stronie Agatki![]()
..pieknie zaczela - od kondolencji![]()
..jak nalezy
..a pozniej juz do roboty - czyli pytala o wszystko co nalezy :brawa:
Jak jeden maz Ci dziekujemy :* !! :*!! :*obi pisze:..jak my wszyscy :* :*(notko - dziekuje :* )
niedobrze pisac jako ostatnimarcinkowsky pisze:Agatka jest przedstawicielka mediow , ktore parcuja dla widza , ktory chce byc dobrze poinformowany :] !! Byla taktowna i powsciagliwa ( czy jest bardziej powsciagliwa osoba na tym swiecieobi pisze: ..no twardy rozmowca :rozglada:
..ale Agatka nie do zgiecia :jupi:
..twardo stala przy swojej racji :brawa:
..a ja oczywiscie po stronie Agatki![]()
..pieknie zaczela - od kondolencji![]()
..jak nalezy
..a pozniej juz do roboty - czyli pytala o wszystko co nalezy :brawa:?? nie ma - my to wiemy najlepiej
!! ) , wiec tym bardziej nie rozumiem , dlaczego ten general stwarzal takie opory przy odpowiedzi :> ??
Ale brawa dla Agatki za "wole walki" i hardego ducha :brawa: !!
stajlus pisze:niedobrze pisac jako ostatniwszystko juz napisaliscie
![]()
ja pogratuluje agacie anielskiej cierpliwoscibo ja bym podziekowal po drugiej odpowiedzi gosciowi za rozmowe :spiewa:
Alez ja sie nie licytowalemstajlus pisze:nie bede sie licytowal w ilosci buziakow dla notki, tylko po prostu podziekuje - dziekuje
marcinkowsky pisze: A widzisz!! Jednak zawsze jakas swoja mysl mozna wtracic -nawet jak sie jest ostatnim
!! Pamietaj , ze to ojciec zawsze dowiaduje sie ostani -ostatni , czyli ten najwazniejszy
!!
jutro tez na pewno film bedzie bardzo aktualnymarcinkowsky pisze:Teraz jeszcze tylko musze epsztajnek przekonac o sile uczucia do niego!! mialem nadzieje , ze zdazy wpasc przed moim odejsciem .......... od komputera , ale nie zdazyl
!!
No nic , to chyba do jutra musze czekac na nocy filmik :rozglada: ?? Ale chyba warto!!
W takich sprawach licytacja jest nie na miesjscumarcinkowsky pisze:Alez ja sie nie licytowalemstajlus pisze:nie bede sie licytowal w ilosci buziakow dla notki, tylko po prostu podziekuje - dziekuje!! notka doskonale zdaje sobie z mojego uczucia do nie
!!
Pieknie dziekujeepsztajnek pisze:Obiecana wczorajsza relacja
http://www.sendspace.com/file/kqvdrb
U mnie zaladuje sie niestety dopero jak wroce do domu :spiewa: !! Ale i tak juz teraz ( choc kingi pewnie , ze za kota w workuking_kocur pisze:Pieknie dziekujeepsztajnek pisze:Obiecana wczorajsza relacja
http://www.sendspace.com/file/kqvdrbFilm wlasnie sie laduje
![]()
A takie prosby to tylko do naszych etatowych nagrywaczy :rozglada: !! :aniol:king_kocur pisze:Kolejna prosba tez nie, ale sytuacja mnie zmusza, juz dzisiaj prosic wszystkich wyposazonych w sprzet nagrywajacy, by w ten weekend czuwali i jesli zajdzie potrzeba nagrywali
Ja nie bede mogl :/
ja tez bardzo dziekujeepsztajnek pisze:Obiecana wczorajsza relacja
http://www.sendspace.com/file/kqvdrb
Ku chwale Agaty ! :brawa:Mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko, ze film zostanie wrzucony na YT?![]()
Twoja wdziecznosc jest wystarczajaca nagrodaNo i te kropki postawilem , bo nie wiem , czy w ramach wdziecznosci podarowac ci buziaka
Ja, jak zwykle, dyzuruje po 22-giej :devil:A jak tam dzisiaj sprawy z dyzurami sie maja
z tego, co zdazylem zauwazyc, juz zostala rozchwalona :tanczy:epsztajnek pisze:Ku chwale Agaty ! :brawa:
musicie kiedys ustawic sie w kolejce po "zaplate"epsztajnek pisze:Twoja wdziecznosc jest wystarczajaca nagroda
Buziaczek to by sie przydal od bohaterki tego watku, za wklad w popularyzowanie jej dzialalnosci zawodowej![]()
to dobrze, bo dyzurow pozostalych... nas, to wynika, ze o tej porze komputery odpoczywaja :> jedynie weekendy sa wyjatkami :>epsztajnek pisze:Ja, jak zwykle, dyzuruje po 22-giej :devil:A jak tam dzisiaj sprawy z dyzurami sie maja
Użytkownicy przeglądający to forum: Efcia i 24 gości