obi pisze:Alchemik pisze:PierwszÄ
rzeczÄ
, o ktĂłrej chciaĹbym napisaÄ, to zĹudzenie :o Wydaje mi sie, Ĺźe w jednym z Twoich wyrazĂłw widzÄ polski znak "Ăł" :jupi: CzyĹźby to oznaczaĹo normalnoĹÄ?

PowrĂłt do normalnoĹci staĹ siÄ faktem! :jupi:
Zatem teraz juĹź w normalnych warunkach moĹźemy pracowaÄ i na czeĹÄ i dla Agatty :jupi: I zarazem cieszyÄ siÄ sami sobÄ
i naszÄ
obecnoĹciÄ
! :jupi: :devil:
..normalnie wszÄdzie wiedzÄ ogonki :jupi:
..ciÄĹźko teraz znĂłw pisaÄ przy uĹźyciu polskich znakĂłw
Ojjjhh - juĹź mam problem za pierwszym podejĹciem do polskiej literki

!! Tak na serio , to tamta sytuacja byĹa chora :hyh: !! Nie mogĹem tak jak Grzegorz Kajdanowicz przestawiaÄ siÄ bez problemu , na pisanie raz z , a raz bez polskich znakĂłw :hyh: !!
JakoĹ byĹo sobie jednak trzeba radziÄ

!!
OOOoooohhhjjhh -jak miĹĹĹĹĹĹo :racja: !!
A czemu nazwie wÄ
tku jeszcze brakuje "Ĺ" :> ?? ZĹoĹliwoĹÄ , czy przypadek

??
..ale ja juĹź chyba zostanÄ 'obi'
..bo prĂłbowaĹem siÄ logowaÄ jako 'obieĹźyĹwiat' i przypomniaĹo mi siÄ Ĺźe podczas batalii o odzyskanie dostÄpu na forum zmieniaĹem maila ktĂłry teraz notabene jest juĹź niewaĹźny :hmm:
Nie moĹźesz nie odzyskaÄ "obieĹźyĹwiata" :> !! A jak w koĹcu zdecydujemy siÄ na zmianÄ tytuĹu wÄ
tku , to kto zĹoĹźy wniosek do admina :> ??
Alchemik pisze:W kontekĹcie poczynaĹ Agatty nic dzisiaj nie idzie po naszej myĹli :/
..myĹlaĹem Ĺźe bÄdziesz miaĹ dla nas lepsze wieĹci

..no ale to dopiero poczÄ
tek dnia

No to jak nie ma dzisiaj Agatki , to ..... mhm: ?? ...... to wymyĹlmy jakieĹ inne zajÄcie

!!
No wiÄc , skoro forum juĹź dziaĹa z polskimi znakami , a strony nie wrĂłciĹy , to reaktywujmy je

!!
Zaproponujcie , kiedy

!! bo musimy stawiÄ siÄ prawie wszyscy o jednej porze

!!
Wszyscy tzn. : ja , obi , Alchemik , epszt, king , stajlus i notka

!!
OkreĹlmy zasady obecnoĹci i publikacji

!! Ja , jako ten , ktĂłry ma zapisane wszystkie wypowiedzi bÄdÄ nimi moderowaĹ i Wam przydzielaĹ

!! BÄdÄ Wam udzielaĹ gĹosu piszÄ
c , kto nastÄpny jest w grafiku

!! BÄdÄ czekaĹ 5 minut na opublikowanie przez Was posta , ktĂłrego wczeĹniej napisaliĹcie , a jak po upĹywie 5 minut siÄ nie pojawi , to sam w Waszym imieniu go opublikujÄ

!! Zgoda

??
No i kiedy Wam pasuje

?? Warto odzyskaÄ te 3 strony

!!