epsztajnek pisze:Wiem. Ale wyobraziłem sobie całkiem niewinny fotomontaż. Czy widzisz to ? od szyi do pasa ciało nagiej kobiety, ale kompletnie zasłaniającej swoje wdzięki skrzyżowanymi ramionami , tak , że w zasadzie nic nie widać. I do tego spuszczona głowa zażenowanej Agaty - tej z twojej pierwszej fotografii z Częstochowy ... czyż niebyłby to cudowny, niewinny, ale jakże erotyczny widok ?
To ja sobie życzę jeszcze oprócz okładki całą zawartość ze środka , czyli całą sesję zdjęciową

!! :hahaha: Przykro i tak głupio byłoby ograniczać się do samej okładki , bo na okładce zwykle najmniej widać

!!
A skąd wiem

?? Z opowiadań i przekazów medialnych oczywiście :devil: !! :hahaha:
Ejjjhhh

!! Koniec już tych żartów

!! Żeby zorganizować taką sesję i okładkę w ogóle , to musielibyśmy mieć "odpowiednie" - z mocnym akcentem na odpowiednie

capsy , a żeby to z kolei się stało , to Agatka musiałaby nam nadać relacje "odpowiednie"

!! A jak wiemy teraz i w ogóle zawsze takie "odpowiednie" relacje to nadaje wiadomo komu

!! :hahaha: !!
NIE NAM

!! :devil:
king_kocur pisze:Jak nam będziesz przyśpiewywał epsztajnek, to na pewno szybiej się pozbieramy po tej tymczasowej utracie Agaty
Rozbujaliście dyskusję do takiej przyjemnej melodii , że nawet zapomniałem o tym , co nam w ostatnim czasie i na najbliższe tygodnie na barki spadło

!!
king_kocur pisze:Spróbujmy jednak ten głód i tę męczarnię i katusze rozłąki załagodzić
W tym celu cofnąłem się o parę kart wątku

Skuteczna metoda

!! Do wyczerpania zapasów

!! Żeby starczyło ich na odpowiedni długi okres czasu :rydzyk: !! To jedyny aktualnie ratunek dla nas :rydzyk: !!
obieżyświat pisze:..chyba wiem o jakie zdjęcia chodzi

..ale to nie king je wykonał w Częstochowie

..nie king a kolega Blacka - lekarz

..bo Agatka relacjonowała wtedy pielgrzymkę lekarzy

Kolega Blacka soją drogą

robił fotosy , ale epszt pisze o tych , które wykonał gość o ksywce jaca.....

i jakiś numerek miał przy nicku :mhm: ?? No , w każdym bądź razie umieścił je też na stronach fotosika

!! Postaram się je odnaleźć

!!