Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Re:

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:No ładne rzeczy :> Agaty nie ma, a Wy sobie używacie swobody :grozi: Doniosę jej, jak tylko wróci, jak sobie pustkę po niej wypełnialiście :hahaha:
..wszystko mi jedno :]
..możesz nawet dzis jej to przekazać :lol2:

..w końcu to ona nas rzuciła :]
..a nie my ją :nie:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: epsztajnek »

king_kocur pisze: Nie tylko okładek, Agaty fotek przecież też nie mamy :devil: Takich, które by się nadawały :lol2:
Wiem. Ale wyobraziłem sobie całkiem niewinny fotomontaż. Czy widzisz to ? od szyi do pasa ciało nagiej kobiety, ale kompletnie zasłaniającej swoje wdzięki skrzyżowanymi ramionami , tak , że w zasadzie nic nie widać. I do tego spuszczona głowa zażenowanej Agaty - tej z twojej pierwszej fotografii z Częstochowy ... czyż niebyłby to cudowny, niewinny, ale jakże erotyczny widok ?
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

epsztajnek pisze: Ale wyobraziłem sobie całkiem niewinny fotomontaż. Czy widzisz to ? od szyi do pasa ciało nagiej kobiety, ale kompletnie zasłaniającej swoje wdzięki skrzyżowanymi ramionami , tak , że w zasadzie nic nie widać.
Nie :D Tak daleko się nie posunę :nie: :lol2: Agata mogłaby mnie wówczas odnaleźć, wymierzyć mi osobiście sprawiedliwość i wyrównać porachunki :rozglada: Chociaż... w sumie... :mhm: To mogłoby być niesamowicie miłe przeżycie :lol2:
Nie, nie, nie - tak mocno podczas nieobecności Agaty nie będę harcował :devil: mógłbym posunąć się za daleko :devil: Albo nie wiedziałbym, kiedy mam przestać :stop:

Teraz zabieram się do roboty :lol2: Ale nie będę kombinował okładki "Play..." - no wiecie :>
epsztajnek pisze:I do tego spuszczona głowa zażenowanej Agaty - tej z twojej pierwszej fotografii z Częstochowy ... czyż niebyłby to cudowny, niewinny, ale jakże erotyczny widok ?
Gdybym jeszcze wiedział jakie zdjęcia masz na myśli? :rozglada: Moje? :rozglada: Z Częstochowy? :rozglada:
Hmmm... :mhm:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

king_kocur pisze:Nie :D Tak daleko się nie posunę :nie: :lol2: Agata mogłaby mnie wówczas odnaleźć, wymierzyć mi osobiście sprawiedliwość i wyrównać porachunki :rozglada: Chociaż... w sumie... :mhm: To mogłoby być niesamowicie miłe przeżycie :lol2:
Nie, nie, nie - tak mocno podczas nieobecności Agaty nie będę harcował :devil: mógłbym posunąć się za daleko :devil: Albo nie wiedziałbym, kiedy mam przestać :stop:
..epszt ze swoją wizją okładki wodzi Cię na pokuszenie :szalony:
..widzę że targają Tobą niesamowicie silne wiatry.. :lol2:
..ciekawe które zwyciężą :?: :lol2:
Teraz zabieram się do roboty :lol2: Ale nie będę kombinował okładki "Play..." - no wiecie :>
..no to się spiesz :lol2:
..a właściwie to się nie spiesz - przyłóż się :lol2:
..niemniej - jestem bardzo ciekaw efektów :tanczy:
king_kocur pisze:
epsztajnek pisze:I do tego spuszczona głowa zażenowanej Agaty - tej z twojej pierwszej fotografii z Częstochowy ... czyż niebyłby to cudowny, niewinny, ale jakże erotyczny widok ?
Gdybym jeszcze wiedział jakie zdjęcia masz na myśli? :rozglada: Moje? :rozglada: Z Częstochowy? :rozglada:
..chyba wiem o jakie zdjęcia chodzi :D
..ale to nie king je wykonał w Częstochowie :D
..nie king a kolega Blacka - lekarz :lol2:
..bo Agatka relacjonowała wtedy pielgrzymkę lekarzy :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:Wiem. Ale wyobraziłem sobie całkiem niewinny fotomontaż. Czy widzisz to ? od szyi do pasa ciało nagiej kobiety, ale kompletnie zasłaniającej swoje wdzięki skrzyżowanymi ramionami , tak , że w zasadzie nic nie widać. I do tego spuszczona głowa zażenowanej Agaty - tej z twojej pierwszej fotografii z Częstochowy ... czyż niebyłby to cudowny, niewinny, ale jakże erotyczny widok ?
To ja sobie życzę jeszcze oprócz okładki całą zawartość ze środka , czyli całą sesję zdjęciową :lol2: !! :hahaha: Przykro i tak głupio byłoby ograniczać się do samej okładki , bo na okładce zwykle najmniej widać :lol2: !!
A skąd wiem :red: ?? Z opowiadań i przekazów medialnych oczywiście :devil: !! :hahaha:

Ejjjhhh :D !! Koniec już tych żartów ;) !! Żeby zorganizować taką sesję i okładkę w ogóle , to musielibyśmy mieć "odpowiednie" - z mocnym akcentem na odpowiednie :lol2: capsy , a żeby to z kolei się stało , to Agatka musiałaby nam nadać relacje "odpowiednie" :lol2: !! A jak wiemy teraz i w ogóle zawsze takie "odpowiednie" relacje to nadaje wiadomo komu :lol2: !! :hahaha: !! :red:
NIE NAM :lol2: !! :devil:
king_kocur pisze:Jak nam będziesz przyśpiewywał epsztajnek, to na pewno szybiej się pozbieramy po tej tymczasowej utracie Agaty :lol:

Rozbujaliście dyskusję do takiej przyjemnej melodii , że nawet zapomniałem o tym , co nam w ostatnim czasie i na najbliższe tygodnie na barki spadło :lol2: !!
king_kocur pisze:Spróbujmy jednak ten głód i tę męczarnię i katusze rozłąki załagodzić :)
W tym celu cofnąłem się o parę kart wątku :lol2:
Skuteczna metoda :lol2: !! Do wyczerpania zapasów :lol2: !! Żeby starczyło ich na odpowiedni długi okres czasu :rydzyk: !! To jedyny aktualnie ratunek dla nas :rydzyk: !!
obieżyświat pisze:..chyba wiem o jakie zdjęcia chodzi :D
..ale to nie king je wykonał w Częstochowie :D
..nie king a kolega Blacka - lekarz :lol2:
..bo Agatka relacjonowała wtedy pielgrzymkę lekarzy :lol2:
Kolega Blacka soją drogą :lol2: robił fotosy , ale epszt pisze o tych , które wykonał gość o ksywce jaca..... :roll: i jakiś numerek miał przy nicku :mhm: ?? No , w każdym bądź razie umieścił je też na stronach fotosika :lol2: !! Postaram się je odnaleźć :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

king_kocur pisze:Gdybym jeszcze wiedział jakie zdjęcia masz na myśli? :rozglada: Moje? :rozglada: Z Częstochowy? :rozglada:
Strona 153 watku:
Przez king_kocur: 3 cze 2007, o 12:26
Wiem, że to nie ty robiłeś tę fotkę, ale ty ją tu umieściłeś i tym samym zawróciłeś mi w głowie... :lol2:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Krótką ma się pamięć :hmm:
Teraz i ja już wiem, o jakie foty chodzi! :D Często trafiam na nie, gdy szukam Agaty w :google: :D
Pierwsze były robione z ukrycia, więc Agata była nieskrępowana, a drugie, podczas gdy Agata miała już wiedzę na temat tego, że jest obfotografowywana :D Wtedy zorientowaliśmy się, jaka jest wstydliwa :)

Faktycznie, nie ja jestem autorem tychże zdjęć - niestety! ;(
Niestety nigdy nie miałem okazji i zaszczytu spotkać Agatę na mojej drodze :(
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re:

king_kocur pisze:Pierwsze były robione z ukrycia, więc Agata była nieskrępowana(...)
..to te :D
..zrobione przez niejakiego 'Ralfhausen'a' - kolegę Blacka :lol2:
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek

..i :lol2:
a drugie, podczas gdy Agata miała już wiedzę na temat tego, że jest obfotografowywana :D Wtedy zorientowaliśmy się, jaka jest wstydliwa :)
..autorstwa jaco100 :lol2:
:arrow:
Obrazek Obrazek

..wszystkie tak samo piękne :szalony:
..co za wspomnienia :szalony:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

obieżyświat pisze:..wszystkie tak samo piękne :szalony:
..co za wspomnienia :szalony:
Jeśli w dalszym ciągu będziesz mnie rozpraszał tak mocno jak teraz, to nigdy nie skończę... ba nawet nie zacznę zabawy z coverami gazet :lol2:

Lato :szalony: Agata opalająca sie na trawniku w Świętym Mieście :szalony: Ubrana w tę piękną zwiewną sukienką :szalony: Czy można chcieć więcej do szczęścia? :szalony: Chyba tylko o tyle więcej, żeby to była namacalna rzeczywistość, w której ma się swój ogromny udział :szalony:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re:

king_kocur pisze:Jeśli w dalszym ciągu będziesz mnie rozpraszał tak mocno jak teraz, to nigdy nie skończę... ba nawet nie zacznę zabawy z coverami gazet :lol2:
..to już się zamykam :xx:
king_kocur pisze:Lato :szalony: Agata opalająca sie na trawniku w Świętym Mieście :szalony: Ubrana w tę piękną zwiewną sukienką :szalony: Czy można chcieć więcej do szczęścia? :szalony: Chyba tylko o tyle więcej, żeby to była namacalna rzeczywistość, w której ma się swój ogromny udział :szalony:
..próbuę sobie ten 'ogromny udział' wyobrazić :szalony:
..i wpisać i bardzo mocno i wyraźnie zaznaczyć swój udział :szalony:
..z logicznych względów nie będę ujawniał tych wyobrażeń :lol:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Re:

obieżyświat pisze:..próbuę sobie ten 'ogromny udział' wyobrazić :szalony:
..i wpisać i bardzo mocno i wyraźnie zaznaczyć swój udział :szalony:
..z logicznych względów nie będę ujawniał tych wyobrażeń :lol:
Tak, wiem dlaczego nie zdradzasz nam swoich wyobrażeń :D Nie chcesz mnie już więcej rozpraszać :lol2:

I bardzo odbrze :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

:D Jaka zmiana nastroju :lol2: Jestem pozytywnie zaskoczony :lol2: Wspomnienia mogą być wspaniałą atrapą rzeczywistości :lol2: Tym bardziej, że wspomnienia są wciąż żywe i gorące jak lawa :lol2:
Ta niedzielna pielgrzyma Agatty do Częstochowy była ze wszech miar wyjątkową :szalony: Miało się tego dnia wrażenie, że wszystkie drogi prowadzą do Częstochowy :lol2: A ilość zakulisowych zdjęć może posłużyć jako tego najlepszy przykład :lol2:
Jeśli w dalszym ciągu będziesz mnie rozpraszał tak mocno jak teraz, to nigdy nie skończę... ba nawet nie zacznę zabawy z coverami gazet :lol2:
Chyba już mogę się mienić fanem tych okładek :lol2: Te są dopiero urzeczywistnieniem moich oczekiwań i marzeń 8)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze::D Jaka zmiana nastroju :lol2: Jestem pozytywnie zaskoczony :lol2: Wspomnienia mogą być wspaniałą atrapą rzeczywistości :lol2: Tym bardziej, że wspomnienia są wciąż żywe i gorące jak lawa :lol2:
..no - niektórzy muszą nieco odgrzewać wspomnienia :lol2:
..znaczy się podgrzewać :lol2:
..ale już odgrzane wybornie smakują :tanczy:
Ta niedzielna pielgrzyma Agatty do Częstochowy była ze wszech miar wyjątkową :szalony: Miało się tego dnia wrażenie, że wszystkie drogi prowadzą do Częstochowy :lol2: A ilość zakulisowych zdjęć może posłużyć jako tego najlepszy przykład :lol2:
..zawsze jest tak że wszystkie nasze drogi prowadzą dokładnie tam gdzie jest Agatka :tanczy:
..jakbyśmy wiedzieli gdzie aktualnie przebywa na urlopie :szalony:
..to już byśmy zawalili się do niej z wizytą :lol2:
Chyba już mogę się mienić fanem tych okładek :lol2: Te są dopiero urzeczywistnieniem moich oczekiwań i marzeń 8)
..gdyby jej zależało na sławie.. ;)
..i na tym żeby udzielać wywiadów w gazetach :)
..i ozdabiać okładki :)
..czyli gdyby zależało jej na tym na czym nam zależy :lol2:
..to nie wyjeżdżałaby na taki długi urlop :<

..przecież wiemy że jej na sławie nie zależy :nie:
..i wiemy doskonale że jest skryta :]
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No moi mili :neutral: Niestety dostałem nagłe zlecenie i muszę śmigać w teren :/

Przekładamy więc zabawę z okładkami na później :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

king_kocur pisze:No moi mili :neutral: Niestety dostałem nagłe zlecenie i muszę śmigać w teren :/
..trochę szkoda :/
..czekałem na efekty Twojej pomysłowosci :D
..ale skoro Agatka nie pracuje to inni muszą :lol2:
..przynajmniej masz świadomość że nic co ma z nią związek w tvn24 Cię nie omija :)
Przekładamy więc zabawę z okładkami na później :D
..co się odwlecze to nie uciecze :lol2:
ODPOWIEDZ