Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: marcinkowsky »

Alchemik pisze: :D Jaka zmiana nastroju :lol2: Jestem pozytywnie zaskoczony :lol2: Wspomnienia mogą być wspaniałą atrapą rzeczywistości :lol2: Tym bardziej, że wspomnienia są wciąż żywe i gorące jak lawa :lol2:
Przecież nie możemy stale płakać :lol2: !! Może , kiedy Agatka skądś dowie się , że wcale tak mocno jak myślała za nią nie płaczemy to się na nas wkurzy i postanowi wrócić prędzej :devil: !!
Alchemik pisze:Ta niedzielna pielgrzyma Agatty do Częstochowy była ze wszech miar wyjątkową :szalony: Miało się tego dnia wrażenie, że wszystkie drogi prowadzą do Częstochowy :lol2: A ilość zakulisowych zdjęć może posłużyć jako tego najlepszy przykład :lol2:
Jaka ilość :> ?? Chłopaki fotografowie chyba oszczędzali kliszę tego dnia :devil: !! Ejjjhjjj nie kliszę :hmm: !! To nie te czasy :devil: !! Kartę pamięci w aparacie chyba oszczędzali :devil: !! Ja nawet jakbym miał pamiątki fotograficzne z wypadu wakacyjnego , to bym pousuwał i tylko Agatkę fotografował :lol2: !! Forum pękałoby od fotek robionych z ukrycia :devil: !! A później już od tych oficjalnych :lol2: !! Na pewno nie zawstydzałbym Agatki , co najwyżej bym ją kokietował :lol2: !! I zdobył jej śmiałość i zaufanie :lol2: !!
Alchemik pisze:
king_kocur pisze:Jeśli w dalszym ciągu będziesz mnie rozpraszał tak mocno jak teraz, to nigdy nie skończę... ba nawet nie zacznę zabawy z coverami gazet :lol2:
Chyba już mogę się mienić fanem tych okładek :lol2: Te są dopiero urzeczywistnieniem moich oczekiwań i marzeń 8)
Na razie musimy się bawić jak mali chłopcy w robienie okładek :lol2: !! Ale poczekajmy cierpliwie -Agatka będzie jeszcze top gwiazdą :lol2: !! Musimy jej tylko uświadomić , że nie należy brać takich długich urlopów , bo jak się mówi w takich przypadkach -co z oczu to i serca :lol2: !! A zwłaszcza widzowie są zdolni do takiego okrucieństwa :lol2: !! Oczywiście nie piszę o nas -najwierniejszych fanach :nie: !! Mam na myśli tych zwyczajnych , nieemocjonalnie związanych z Agatką i tvn24 widzów :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Przecież nie możemy stale płakać :lol2: !! Może , kiedy Agatka skądś dowie się , że wcale tak mocno jak myślała za nią nie płaczemy to się na nas wkurzy i postanowi wrócić prędzej :devil: !!
..a więc zapominamy o smutku i tęsknocie :>
..z premedytacją :>
..oki - jeśli to jest sposób :lol2:
..tylko że ja to tak szczerze na razie zapomniałem :jupi:
..nie o Agatce :nie:
..ale o smutku i tęsknocie :lol2:
marcinkowsky pisze: Ja nawet jakbym miał pamiątki fotograficzne z wypadu wakacyjnego , to bym pousuwał i tylko Agatkę fotografował :lol2: !! Forum pękałoby od fotek robionych z ukrycia :devil: !! A później już od tych oficjalnych :lol2: !! Na pewno nie zawstydzałbym Agatki , co najwyżej bym ją kokietował :lol2: !! I zdobył jej śmiałość i zaufanie :lol2: !!
..nic innego nie robić - tylko trzymać cięza słowo :lol2:
..i trzymać kciuki :szalony:
..żeby Agatka zawitała w końcu kiedyś w twoje strony :lol2:
..i żebyś móg zrealizować swoje plany i marzenia :tanczy:
..i nas efektami ucieszyć :lol2:
marcinkowsky pisze:Na razie musimy się bawić jak mali chłopcy w robienie okładek :lol2: !! Ale poczekajmy cierpliwie -Agatka będzie jeszcze top gwiazdą :lol2: !! Musimy jej tylko uświadomić , że nie należy brać takich długich urlopów , bo jak się mówi w takich przypadkach -co z oczu to i serca :lol2: !! A zwłaszcza widzowie są zdolni do takiego okrucieństwa :lol2: !! Oczywiście nie piszę o nas -najwierniejszych fanach :nie: !! Mam na myśli tych zwyczajnych , nieemocjonalnie związanych z Agatką i tvn24 widzów :lol2: !!
..zobaczymy na ile nam starczy zapasu wspomnień :lol2:
..później dopiero składajmy deklaracje bezwzględnej wierności :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:Ejjjhhh :D !! Koniec już tych żartów ;) !! Żeby zorganizować taką sesję i okładkę w ogóle , to musielibyśmy mieć "odpowiednie" - z mocnym akcentem na odpowiednie :lol2: capsy , a żeby to z kolei się stało , to Agatka musiałaby nam nadać relacje "odpowiednie" :lol2: !! A jak wiemy teraz i w ogóle zawsze takie "odpowiednie" relacje to nadaje wiadomo komu :lol2: !! :hahaha: !! :red:
NIE NAM :lol2: !! :devil:
Biję się w serce :lol2: Za pierwszym razem nie zrozumiałem, co zaprząta ci myśli, kiedy piszesz o "odpowiednich" relacjach i tworzonych na ich podstawie capsach :hahaha: Teraz mnie oświeciło :devil:
Czy to dobrze, czy źle, że akurat teraz - nie wiem :devil: Najlepiej będzie jak nabiorę wody w usta i zaprzestanę jakichkolwiek komentarzy, coby nie sprowadzić dyskusji na niecenzuralny tor :xx:
obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:Przecież nie możemy stale płakać :lol2: !! Może , kiedy Agatka skądś dowie się , że wcale tak mocno jak myślała za nią nie płaczemy to się na nas wkurzy i postanowi wrócić prędzej :devil: !!
..a więc zapominamy o smutku i tęsknocie :>
..z premedytacją :>
..oki - jeśli to jest sposób :lol2:
..tylko że ja to tak szczerze na razie zapomniałem :jupi:
..nie o Agatce :nie:
..ale o smutku i tęsknocie :lol2:
O wszystkim można zapomnieć. O radości, o smutku i o łzach :lol2: Całe szczęście! :lol2: Lecz nie można zapomnieć o Takiej kobiecie jak Agatta :lol2:
Cieszę się, iż wzięliście sie w garść i ruszyliśmy do przodu :D I wróciliście do takich miłych, dowcipnych i błyskotliwych konwersacji jak za czasów, kiedy... a :rozglada: Może i ten wątek dyskusji należy uciąć w tym momencie, coby niepotrzebnie ran nie rozdrapywać :lol2:
marcinkowsky pisze: Ja nawet jakbym miał pamiątki fotograficzne z wypadu wakacyjnego , to bym pousuwał i tylko Agatkę fotografował :lol2: !! Forum pękałoby od fotek robionych z ukrycia :devil: !! A później już od tych oficjalnych :lol2: !! Na pewno nie zawstydzałbym Agatki , co najwyżej bym ją kokietował :lol2: !! I zdobył jej śmiałość i zaufanie :lol2: !!
Obyś to Ty był tym fotografem, który będzie dla czasopism zapraszał Agattę na sesje zdjęciowe :rydzyk: Masz duszę stworzoną do tego, ażeby Agattę uwieczniać na artystycznych fotografiach, uczyć ją wyzwalać śmiałość i wdzierać się z nią na okładki najpopularniejszych czasopism, nie ujmując przy tym ni krzty z jej uroku i osobistego wdzięku :brawa:
obieżyświat pisze:..zobaczymy na ile nam starczy zapasu wspomnień :lol2:
..później dopiero składajmy deklaracje bezwzględnej wierności :lol2:
obi :> I Ty przeciwko niej? :o Jak śmiałeś zwątpić w naszą bezdyskusyjną i niezniszczalną wierność? :o
Zdaję sobie sprawę z trudności sytuacji w jakiej się nie z własnej winy znaleźliśmy, ale to Cię nie usprawiedliwia :nie:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Biję się w serce :lol2: Za pierwszym razem nie zrozumiałem, co zaprząta ci myśli, kiedy piszesz o "odpowiednich" relacjach i tworzonych na ich podstawie capsach :hahaha:
..wyjaśnijcie to między sobą :lol2:
..ja nie będę wnikał w szczegóły :hahaha:
Alchemik pisze:Cieszę się, iż wzięliście sie w garść i ruszyliśmy do przodu :D I wróciliście do takich miłych, dowcipnych i błyskotliwych konwersacji jak za czasów, kiedy... a :rozglada: Może i ten wątek dyskusji należy uciąć w tym momencie, coby niepotrzebnie ran nie rozdrapywać :lol2:
..tak będzie lepiej :D
..bo ledwo co zdążyliśmy się otrząsnąć po utracie Agatki - tymczasowej :stop:
..Ty niechcący mógłbyś nas znów zdołować :hyh:
Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze: Ja nawet jakbym miał pamiątki fotograficzne z wypadu wakacyjnego , to bym pousuwał i tylko Agatkę fotografował :lol2: !!
Obyś to Ty był tym fotografem, który będzie dla czasopism zapraszał Agattę na sesje zdjęciowe :rydzyk: Masz duszę stworzoną do tego, ażeby Agattę uwieczniać na artystycznych fotografiach, uczyć ją wyzwalać śmiałość i wdzierać się z nią na okładki najpopularniejszych czasopism, nie ujmując przy tym ni krzty z jej uroku i osobistego wdzięku :brawa:
..przepraszam bardzo kto :>
..marcinkowsky :?: :shock:
..piszesz o marcinkowsky'm :?: :shock:
Alchemik pisze:obi :> I Ty przeciwko niej? :o Jak śmiałeś zwątpić w naszą bezdyskusyjną i niezniszczalną wierność? :o
Zdaję sobie sprawę z trudności sytuacji w jakiej się nie z własnej winy znaleźliśmy, ale to Cię nie usprawiedliwia :nie:
..cicho bądź :cicho:
..już cicho :rozglada:
..napisałem to co napisałem w chwili słabości :rozglada:
..to nie powinno ujrzeć światła dziennego :rozglada:
..a skoro już ujrzało to nie powinno opuścić murów tego forum :rozglada:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Wow :o Gdzie ja jestem? :o Tak tu inaczej :o Wpisałam ten sam adres co zwykle, a znalazłam się w raju :o
A że w raju można też zadawać pytania, to powiedzcie mi chłopaki, co się dzieje z Agatą? :> Czemu jej nie było znowu w serwisach w niedziele :>
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

}{ypnosea pisze:Wow :o Gdzie ja jestem? :o Tak tu inaczej :o Wpisałam ten sam adres co zwykle, a znalazłam się w raju :o
..forum wypiękniało :lol2:
..przeszło gruntowną operację upiększającą :lol2:
..ot co :lol2:
}{ypnosea pisze:A że w raju można też zadawać pytania, to powiedzcie mi chłopaki, co się dzieje z Agatą? :> Czemu jej nie było znowu w serwisach w niedziele :>
..złe wieści mam :neutral:
.Agatka ma urlop :neutral:

..z tego co się dowiedzieliśmy to bardzo dłuuugi urlop :spiewa:
..ponoć do wiosny jej nie zobaczymy na naszych ekranach :ech:
..ale poczytaj se więcej na forum ;)
..jeśli jeszcze coś więcej Cię interesuje :rozglada:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Urlopem bym się aż tak bardzo nie przejęła, każdemu się należy odpoczynek ;) Ale aż do wiosny? :shock: Czy to nie są jakieś żarty :> :>

Dobrze, poczytam sobie...
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

}{ypnosea pisze:Urlopem bym się aż tak bardzo nie przejęła, każdemu się należy odpoczynek ;) Ale aż do wiosny? :shock: Czy to nie są jakieś żarty :> :>
..tak sobie myślę :mhm:
..może Agatka wzięła urlopy z całego roku za jednym zamachem :rozglada:

..ale to by było nieekonomiczne :rozglada:
}{ypnosea pisze:Dobrze, poczytam sobie...
..to sobie czytaj :spiewa:
..miłej lektury :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze: Za pierwszym razem nie zrozumiałem, co zaprząta ci myśli, kiedy piszesz o "odpowiednich" relacjach i tworzonych na ich podstawie capsach :hahaha: Teraz mnie oświeciło :devil:
Czy to dobrze, czy źle, że akurat teraz - nie wiem :devil: Najlepiej będzie jak nabiorę wody w usta i zaprzestanę jakichkolwiek komentarzy, coby nie sprowadzić dyskusji na niecenzuralny tor :xx:
Zaraz , zaraz :> ?? Sugerujesz , że Agata niecenzuralne relacje nadaje swojemu narzeczonemu :> ?? Bo jak mam inaczej rozumieć , że my moglibyśmy , gdybyśmy podążyli tym tropem , zacząć w niecenzuralny sposób dyskutować :> ? :mhm: Myślałem ,że mamy lepszą opinię na temat Agatki , drogi Alchemiku :devil: !! W razie wytłumaczę , że pisząc "odpowiednie" relacje miałem na myśli spacery Central Parku , przechadzki po poznańskiej starówce , skradzione niechcący od czasu do czasu całusy , ale nic więcej :stop: !! Co innego , jaka inna relacja i późniejsze capsy z niej nadawałyby się na okładkę " P.... P ..... P ..... Pani domu" :devil: ?? :lol:
Alchemik pisze:Cieszę się, iż wzięliście sie w garść i ruszyliśmy do przodu :D I wróciliście do takich miłych, dowcipnych i błyskotliwych konwersacji jak za czasów, kiedy... a :rozglada: Może i ten wątek dyskusji należy uciąć w tym momencie, coby niepotrzebnie ran nie rozdrapywać :lol2:
Wspaniałomyślny jesteś i masz rację :] !! Rozdrapywanie takich jeszcze niezagojonych ran boli najbardziej :grymas: !!
obieżyświat pisze:
Alchemik pisze:Obyś to Ty był tym fotografem, który będzie dla czasopism zapraszał Agattę na sesje zdjęciowe :rydzyk: Masz duszę stworzoną do tego, ażeby Agattę uwieczniać na artystycznych fotografiach, uczyć ją wyzwalać śmiałość i wdzierać się z nią na okładki najpopularniejszych czasopism, nie ujmując przy tym ni krzty z jej uroku i osobistego wdzięku :brawa:
..przepraszam bardzo kto :>
..marcinkowsky :?: :shock:
..piszesz o marcinkowsky'm :?: :shock:
Że co :> ?? :lol2: Że o kim :> ?? A kto to jest u licha ..... Że to niby było o mnie :lol2: ?? Ohhjjhh -naprawdę :red: ?? Nie zasłużyłem na tyle komplementów :red: !! Teraz będę musiał żyć z tą presją idealnego fotografa :red: !! A co jeśli zostanę wywołany do odpowiedzi :grymas: ?? W co ja się wpakowałem :rozglada: ?? :lol:
Ostatnio zmieniony czwartek 07 lut 2008, 17:55 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

marcinkowsky pisze: Co innego , jaka ina relacja i późniejsze capsy z niej nadawałyby się na okładkę " P.... P ..... P ..... Pani domu" :devil: ?? :lol:
Możecie sobie pisać co chcecie i udawać ;) Przecież i tak wszyscy wiedzą, że szalejecie nie tylko za Agaty umysłem, ale również ciałem ;) I najchętniej byście ją widzieli ubraną w "szaty cesarza", kiedy prowadzi coś na wzór amerykańskiego format naked news :? Po prostu męski punkt widzenia :?
Dzięki za wszystkie informaje, tak w ogóle ;) Z lektury dowiedziałam się, że rzeczywiście do wiosny nie muszę oglądać TVN24. Czemu mnie to zesmuciło? A kto to jest w ogóle ta informatorka zoha8? Ktoś z TVN-u, czy ktoś z Agaty znajomych?
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

tak sobie myślę :mhm:
..może Agatka wzięła urlopy z całego roku za jednym zamachem :rozglada:

..ale to by było nieekonomiczne :rozglada:
Biorąc pod uwagę koszty wyprawy za ocean, to , moim zdaniem, bardzo ekonomicznie .... :neutral:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Biorąc pod uwagę koszty wyprawy za ocean, to , moim zdaniem, bardzo ekonomicznie .... :neutral:
..ale ja tak egostycznie podszedłem do sprawy ;)
..i maiałem nas na myśli ;)
..Ty pewnie nie masz tego problemu - bo masz inną telewizyjną panią na oku ;)
..ale ja - podobnie jak }{ypno nie mam już kogo szukać w tvn24 :neutral:
}{ypnosea pisze:Możecie sobie pisać co chcecie i udawać ;) Przecież i tak wszyscy wiedzą, że szalejecie nie tylko za Agaty umysłem, ale również ciałem ;) I najchętniej byście ją widzieli ubraną w "szaty cesarza", kiedy prowadzi coś na wzór amerykańskiego format naked news :? Po prostu męski punkt widzenia :?
..ja niczego nie udaję :nie:
..zawsze pisałem o tym otwarcie :lol2:
..i nie zaprzeczam Twoim słowom :lol2:
..ale moje upodobania są równomiernie ulokowane :lol2:
..żebyśmy mieli jasność :lol2:
..w szatach cesarza owszem chciałbym ją oglądać ale nie w telewizji :lol2: :nie:

..marcinkowsky - aleś dojechał z tą 'Panią domu' :devil:
..widzisz Agatkę w kuchni przy garach :?: :lol:
..bo ja nie :lol:
..mogłeś wymyślić inny tyltuł-zamiennik :lol2:
}{ypnosea pisze:Z lektury dowiedziałam się, że rzeczywiście do wiosny nie muszę oglądać TVN24. Czemu mnie to zesmuciło? A kto to jest w ogóle ta informatorka zoha8? Ktoś z TVN-u, czy ktoś z Agaty znajomych?
..nie mam pojęcia kim jest zoha :neutral:
..ale zawsze kiedy się pojawia ma nam do przekazania złe urlopowe informacje :neutral:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

ale ja tak egostycznie podszedłem do sprawy ;)
No widzisz :hmm: :hmm: :hmm: A ja myślałem, że tobie chodzi o tę najekonomiczniejszą z ekonomii :hahaha:
marcinkowsky - aleś dojechał z tą 'Panią domu' :devil:
O , przepraszam... :stop: To Pani Domu koniecznie musi stać przy garach, nie może mieć gosposi ? :o
O , właśnie, nie chciałbyś robić za gosposię u Agatki ? :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Możecie sobie pisać co chcecie i udawać ;) Przecież i tak wszyscy wiedzą, że szalejecie nie tylko za Agaty umysłem, ale również ciałem ;) I najchętniej byście ją widzieli ubraną w "szaty cesarza", kiedy prowadzi coś na wzór amerykańskiego format naked news :? Po prostu męski punkt widzenia :?
:shock: W sza....... w sza....... (ile razy będę się dzisiaj jeszcze tak jąkał i zapowietrzał :> ?? :ban: ) w szatach cesarza :shock: ?? :shock: Jestem za :racja: !! Nigdy nawet o tym nie marzyłem , ale skoro zasugerowałaś :lol2: !! To jestem jak najbardziej za :racja: !! Nie zgłaszałbym wówczas żadnych reklamacji na temat garderoby :lol2: !! Więc Agatka powinna się nad tym poważnie zastanowić , wykorzystać wolny i bezstresowy czas i się nad tym zastanowić , przemyśleć wszystkie pozytywne aspekty :tanczy: !!
..marcinkowsky - aleś dojechał z tą 'Panią domu' :devil:
..bo ja nie :lol:
..mogłeś wymyślić inny tyltuł-zamiennik :lol2:
Inny na Pppppp przychodził mi tylko Poradnik domowy :devil: !!
}{ypnosea pisze:Z lektury dowiedziałam się, że rzeczywiście do wiosny nie muszę oglądać TVN24. Czemu mnie to zesmuciło? A kto to jest w ogóle ta informatorka zoha8? Ktoś z TVN-u, czy ktoś z Agaty znajomych?
Wszystkich smucą zawsze informacje od zohy -ona zawsze dostarcza nam -dla nas ;) złych wieści :( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
ale ja tak egostycznie podszedłem do sprawy ;)
No widzisz :hmm: :hmm: :hmm: A ja myślałem, że tobie chodzi o tę najekonomiczniejszą z ekonomii :hahaha:
..wiem że powinienem mieć zawsze na myśli na pierwszym miejscu Agatkę..i mam :lol2:
..ale teraz jej z nami nie ma więc zrobiłem wyjątek :rozglada:
O , przepraszam... :stop: To Pani Domu koniecznie musi stać przy garach, nie może mieć gosposi ? :o
O , właśnie, nie chciałbyś robić za gosposię u Agatki ? :lol2:
..pewnie że bym chciał :lol2:
..ale wywaliłaby mnie po pierwszym obiedzie :lol2:
:shock: W sza....... w sza....... (ile razy będę się dzisiaj jeszcze tak jąkał i zapowietrzał :> ?? :ban: ) w szatach cesarza :shock: ?? :shock: Jestem za :racja: !! Nigdy nawet o tym nie marzyłem , ale skoro zasugerowałaś :lol2: !! To jestem jak najbardziej za :racja: !! Nie zgłaszałbym wówczas żadnych reklamacji na temat garderoby :lol2: !! Więc Agatka powinna się nad tym poważnie zastanowić , wykorzystać wolny i bezstresowy czas i się nad tym zastanowić , przemyśleć wszystkie pozytywne aspekty :tanczy: !!
..przyznaj się że w takiej 'odpowiedniej' relacji chciałeś od początku widzieć Agatkę :lol2:
Wszystkich smucą zawsze informacje od zohy -ona zawsze dostarcza nam -dla nas ;) złych wieści :( !!
..hej :>
..looknij na swój bombowy podpis :uwaga:
ODPOWIEDZ