Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Agata Tomaszewska - poznańska reporterka

Post autor: marcinkowsky »

stajlus pisze:
marcinkowsky pisze:A czemu z góry to zakładasz :lol2: ?? Nie wiesz , co nam się śni :lol2: !!
nie pamiętam, żeby któryś z Was kiedyś opowiadał, jak i czy śni się Wam Agata :mhm:
To , że nie pisaliśmy otwarcie o treści naszych snów z udziałem Agatki , to już Ci powinno dać do myślenia :lol: !! :lol2: :cicho:
stajlus pisze:
marcinkowsky pisze:Jak się o kimś myśli w konkretnym otoczeniu , to później ten ktoś -jeśli nie w realu , to we śnie się pojawia :lol2: !! Dobre chociaż i to , prawda :lol2: ??
wiosnę już mamy - przynajmniej na termometrach ;) to może Agata postanowiła wrócić jak ptak do ciepłego kraju :tanczy:
Jeżeli coś ją do kraju przygnało , to nie wysokie jak na tę porę temperatury , nie stęsknieni fani , a te wichury , które szalały całą noc :D !!
Ale dobry i taki powód -od biedy ;) !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

nie pamiętam, żeby któryś z Was kiedyś opowiadał, jak i czy śni się Wam Agata
NIe pamiętasz ? To bardzo dobrze .... lepiej tego pamiętać :lol2: Ale powiem ci tylko, że raz przyznałem się tutaj do jednego z trzech moich snów z Agatą...
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:
nie pamiętam, żeby któryś z Was kiedyś opowiadał, jak i czy śni się Wam Agata
NIe pamiętasz ? To bardzo dobrze .... lepiej tego pamiętać :lol2: Ale powiem ci tylko, że raz przyznałem się tutaj do jednego z trzech moich snów z Agatą...
Do jednego z trzech snów -to warto podkreślić :lol2: !! :lol2: Podkreślić i wyjustować :lol2: !! :lol2:

No ja jestem w tej niekomfortowej sytuacji , że nie wypada mi się do żadnego z moich snów przyznać :red: !! :lol2: Nawet nie pamiętam już zresztą , ile ich tak naprawdę było :lol2: !! :spiewa:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:nie uwierzycie jak Wam opowiem, co mi się dzisiaj śniło :szalony:
A czemu z góry to zakładasz :lol2: ?? Nie wiesz , co nam się śni :lol2: !!
..czyli już wiesz że Agatka śni się nam wszystkim :lol2:
..tylko nie koniecznie tak jak Tobie :lol2:
..ja mam za sobą całą serię typu: spotkanie na zakupach..w kawiarni..etc. :lol2:
stajlus pisze:włączyłem telewizor w sobotę, czyli mówiąc krótko dzisiaj i serwis o 18. prowadziła Agata :szalony:
jak myślicie, czy to możliwe? :D
Byłoby cudownie :jupi: !! Czy to możliwe , żeby Agatka już dzisiaj wróciła :mhm: ?? Gdyby była na tym klasycznym urlopie trwającym z reguły w przypadku pracowników tvn24 3 tygodnie , to by istniało duże prawdopodobieństwo , że mogła by właśnie dzisiaj wrócić :tanczy: !!
Zobaczymy i sprawdzimy to oczywiście :lol2: !!
..strasznie mnie podniosłeś na duchu tym snem :)
..boję się nawet myśleć o tym co się ze mną stanie kiedy nie zobaczę Agatki o 18. ;(
marcinkowsky pisze:
stajlus pisze:nie wiem, skąd mi się wziął ten sen? :) ale mam nadzieję, że to raczej przeczucie, a nie powód tego, że ciągle marzę o tym, by wróciła :rydzyk:
Jak się o kimś myśli w konkretnym otoczeniu , to później ten ktoś -jeśli nie w realu , to we śnie się pojawia :lol2: !! Dobre chociaż i to , prawda :lol2: ??
..ja zdecydowanie bardziej przychylam się do tej interpretacji pierwszej stajlusa :D
..ponieważ najczęściej słyszę że śnią się nam ludzie którzy lada moment mają zjawić się w naszym życiu :tanczy:
..i niech będą to Ci idealni z Kramarskiej 26 :rydzyk: :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..czyli już wiesz że Agatka śni się nam wszystkim :lol2:
..ja mam za sobą całą serię typu: spotkanie na zakupach..w kawiarni..etc. :lol2:
Sny snami , a rzeczywistość rzeczywistością ;) !! Agatka jeszcze nie wróciła :nie: !! Jeszcze nie nadeszła godzina powrotu do spragnionych fanów :( !!
Czekamy i tęsknimy tak jak czekaliśmy i tęskniliśmy do tej pory :neutral: !!

Zaraz , zaraz .... :mhm: ?? Sny na temat spotkania na zakupach :> ?? A gdzie w Warzywniaku , cze sklepie z bielizną .... damską :lol2: ??
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:..czyli już wiesz że Agatka śni się nam wszystkim :lol2:
Sny snami , a rzeczywistość rzeczywistością ;) !! Agatka jeszcze nie wróciła :nie: !! Jeszcze nie nadeszła godzina powrotu do spragnionych fanów :( !!
Czekamy i tęsknimy tak jak czekaliśmy i tęskniliśmy do tej pory :neutral: !!
no niestety piękny sen nie ziścił się na jawie :/ ale przynajmniej we śnie mogłem się nacieszyć :)
Agata - w moim śnie, stała już od 18. przed tym dużym ekranem i rozmawiała z gościem :)

może jak wróci to zrobi nam taką niespodziankę i zmieni formułę pierwszego serwisu ? ;)
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:no niestety piękny sen nie ziścił się na jawie :/ ale przynajmniej we śnie mogłem się nacieszyć :)
Następnym razem -obiecaj mi to :uwaga: -nagraj ten sen , żebyśmy wszyscy mogli go zobaczyć :lol2: !!
Bo coś mi się zdaje ,że zoha miała rację , kiedy nam pisała , że Agatka opuściła nas i zamierza wrócić dopiero na wiosnę :mhm: ??

A może zapadła w zimowy sen :shock: ??
I teraz potrzeba księcia , który pocałunkiem ją zbudzi z tego snu :lol2: ?? :lol2:
stajlus pisze:Agata - w moim śnie, stała już od 18. przed tym dużym ekranem i rozmawiała z gościem :)

może jak wróci to zrobi nam taką niespodziankę i zmieni formułę pierwszego serwisu ? ;)
[/quote]

I zaprezentuje swoją coolerską opaleniznę ..... :lol2: ..... w bikini :spiewa: !! :lol2: :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Bo coś mi się zdaje ,że zoha miała rację , kiedy nam pisała , że Agatka opuściła nas i zamierza wrócić dopiero na wiosnę :mhm: ??
..miło było chociaż przez chwilę pomarzyć o tym że Agatka już dzis powie nam: 'zapraszam na serwis w tvn24' :racja:
..myślałem że gorzej zniosę rozczarowanie :D
..nie ujmując Jakubowi :lol2:
..pamiętamy jak nam kiedyś rozbawił Agatkę :racja:
marcinkowsky pisze:A może zapadła w zimowy sen :shock: ??
I teraz potrzeba księcia , który pocałunkiem ją zbudzi z tego snu :lol2: ?? :lol2:
(...)
I zaprezentuje swoją coolerską opaleniznę ..... :lol2: ..... w bikini :spiewa: !! :lol2: :lol2:
..marcinkowsky :>
..plączesz się w przypuszczeniach :mhm:
..bo chyba nie myślisz że Agatka zasnęła na plaży :?: :devil:
..wtedy byłaby opalona tylko z jednej strony :lol2:
stajlus pisze:Agata - w moim śnie, stała już od 18. przed tym dużym ekranem i rozmawiała z gościem :)

..ja od razumówiłem żeby cały raport prowadziła na stojąco :D
..ale można pójść na całość i niech Agatka prowadzi wszystkie serwisy sprzed ekranu tylnoprojekcyjnego :jupi:
TinkiWinki
Początkujący
Początkujący

Post autor: TinkiWinki »

marcinkowsky pisze: Spanie od ściany -czyżbyś myślał, że Agatka będzie mieszkała w kawalerce :> ?? Jej facet pracuje w Stanach , ona w największej telewizji i mają cisnąć się na 40 m kwadratowych :devil: !! Ponadto -młode małżeństwa , czy też pary mieszkające razem , kiedy wybierają się wspólne na zakupy , pierwszą rzeczą za którą się oglądają jest wielkie wygodne łoże małżeńskie :lol2: !!
Jesteś w mylnym błędzie :) Pierwszą rzeczą jest zakup dużego LCD lub plazmy :lol2: Im więcej cali tym większą przyjemność mąż sprawia żonie Obrazek Są też tacy którzy twierdzą że nie liczy się wielkość ale jakość pozycji programowych Obrazek
Małe łóżko bardziej zbliża ludzi Obrazek Na dużym łożu po początkowej sielance, każdy udaje się w swoją stronę i jak śpiewał klasyk mój jest ten kawałek kołderki Obrazek Kto silniejszy ten śpi przykryty Obrazek W takim związku może wtedy powiać chłodem Obrazek
obieżyświat pisze: ..Tinki Winki chyba rzucił na mnie urok :devil:
Ja rzucam urok na wszystkich - chłopców, dziewczynki. Nawet na Rzecznika Praw Dziecka. Na nią to chyba nawet za mocny urok rzuciłem :D Od tego uroku nawet jakąś nagrodę międzynarodową dostała Obrazek
obieżyświat pisze: ..ja nikogo do ślubu nie zmuszam :nie:
..swatem nigdy nie byłem i nie jestem :nie:
..a jeżeli z kimś zeswatam Agatkę to tylko ze sobą :lol2: :lol2: :lol2:
..mógłbym z nią mieszkać nawet na jednym metrze kwadratowym :lol2:
..i czułbym się jak król w pałacu mający u swego boku Królową :tanczy: :lol2:
Dziennikarka, reporterka nadaje się na żonę jak widelec do jedzenia zupy.Obrazek Niby wszystko OK ale po co się tak męczyć. I czasem można czuć pewien dyskomfort. Żona gada z telewizora w czasie kiedy Wasza znajoma siedzi obok ciebie Obrazek Niezobowiązująco siedzi oczywiście ... o 23 w sobotę Obrazek

A propos małżeństwa i gorących tematów
Żona: kochanie , powiedz mi jakieś ciepłe słowo...
Mąż: kaloryfer ...
Obrazek
Alchemik pisze: Chyba, że sam niepoważny i buja w obłokach :lol2:
Poważniejszego tubisia świat nie widział Obrazek
marcinkowsky pisze: I zaprezentuje swoją coolerską opaleniznę ..... :lol2: ..... w bikini :spiewa: !! :lol2: :lol2:
A właśnie. jak myślicie @ preferuje "normalny" strój kapielowy czy może bikini? Obrazek A może topless? Obrazek
Za idiotę robię tutaj JA! ... :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Hmm :D !! Hmm :D !! Hmm :D !! Ale nam się teletubiś rozhulał :lol: !! Już się bać zaczynam , że i na mnie ten zły urok rzucisz , o którym obi pisał :devil: !! :lol2: No , ale jak na razie urok działa w drugą stronę :D !! Żeby tylko coś z tego nie wyszło :devil: !!!
TinkiWinki pisze:Jesteś w mylnym błędzie :) Pierwszą rzeczą jest zakup dużego LCD lub plazmy :lol2: Im więcej cali tym większą przyjemność mąż sprawia żonie Obrazek Są też tacy którzy twierdzą że nie liczy się wielkość ale jakość pozycji programowych Obrazek
Małe łóżko bardziej zbliża ludzi Obrazek Na dużym łożu po początkowej sielance, każdy udaje się w swoją stronę i jak śpiewał klasyk mój jest ten kawałek kołderki Obrazek Kto silniejszy ten śpi przykryty Obrazek W takim związku może wtedy powiać chłodem Obrazek
Na początek mam prośbunię :rydzyk: !! Mógłbyś nie wstawiać tych linków do tej co prawda coolerskiej emotki Obrazek -tej , bo te linki sprawiają , że kiedy cytuję Cię i chcę Ci odpowiedzieć , to zamazują m iw pewnym sensie treść -chyba ,że one są najlepszym obrazem treści jaką chcesz przekazać :devil: ??
A teraz do rzeczy :D !!
Nie wiem , skąd masz te informacje o małżeńskim łożu , czy z doświadczenia , czy z opowiadań , ale to jest istna proza życia :hyh: !! Proza , proza , PROZA :uwaga: !! A my tu o muzie dyskutujemy -bogini , która jest czystą poezją :) !! Ona nijak nie wpisuje się w ten namalowany przez Ciebie schemat :nie: !! Nas -śmiertelników może i dotknie ta proza , o której piszesz , ale nie Agatkę :lol2: !!
TinkiWinki pisze:Dziennikarka, reporterka nadaje się na żonę jak widelec do jedzenia zupy.Obrazek Niby wszystko OK ale po co się tak męczyć. I czasem można czuć pewien dyskomfort. Żona gada z telewizora w czasie kiedy Wasza znajoma siedzi obok ciebie Obrazek Niezobowiązująco siedzi oczywiście ... o 23 w sobotę Obrazek
Tutaj ciężko jest mi z Tobą polemizować i chyba muszę przyznać Ci rację :devil: !! Nie chcę wystawiać się na śmieszność pisząc o zaufaniu w związku kobiety i mężczyzny , bo takiego zjawiska w stu procentach nigdzie na świecie nie ma -podobno :mhm: ?? Zawsze , czy słowem , czy czynem , czy też myślą ( :devil: ) ktoś zdrady się dopuszcza :lol2: !!

Ale żeby nie było ..... nasza sytuacja -sytuacja w większości dorosłych mężczyzn zafascynowanych Agatką i jej pracą , też nie jest taka do końca normalna , kiedy na przykład czekając na wyjście na imprezkę siedzimy z dziewczyną przed telewizorem i oglądamy Agatkę w telewizorze wlepiając wzrok w nią właśnie :lol: !! :devil: A później tłumacząc , że to informacje nas tak pochłaniają :red: !! :lol2:
TinkiWinki pisze:
marcinkowsky pisze: I zaprezentuje swoją coolerską opaleniznę ..... :lol2: ..... w bikini :spiewa: !! :lol2: :lol2:
A właśnie. jak myślicie @ preferuje "normalny" strój kapielowy czy może bikini? Obrazek A może topless? Obrazek
Everythingless :devil: !!
..ale można pójść na całość i niech Agatka prowadzi wszystkie serwisy sprzed ekranu tylnoprojekcyjnego :jupi:
Taaaaa :lol2: !! Zwłaszcza po naszych ostatnich wyżej spisanych konkluzjach :devil: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Hmm :D !! Hmm :D !! Hmm :D !! Ale nam się teletubiś rozhulał :lol: !! Już się bać zaczynam , że i na mnie ten zły urok rzucisz , o którym obi pisał :devil: !! :lol2: No , ale jak na razie urok działa w drugą stronę :D !! Żeby tylko coś z tego nie wyszło :devil: !!!
..jeden z Was musiałby nagle poczuć pociąg do osobników tej samej płci :devil:
..o ciebie marcinkowsky jestem spokojny :)
..ale za tego pana z czerwoną damską torebką nie ręczę :devil:

..niech moc będzie z nami :devil:
marcinkowsky pisze:Na początek mam prośbunię :rydzyk: !! Mógłbyś nie wstawiać tych linków do tej co prawda coolerskiej emotki Obrazek -tej , bo te linki sprawiają , że kiedy cytuję Cię i chcę Ci odpowiedzieć , to zamazują m iw pewnym sensie treść -chyba ,że one są najlepszym obrazem treści jaką chcesz przekazać :devil: ??
..ale ta emotikonka jest przecudowna :P
..ona mówi wszystko :P
..szkoda że nie mamy jej tu na stałe :/
..wtedy linki nie byłby potrzebne :D
TinkiWinki pisze:Nie wiem , skąd masz te informacje o małżeńskim łożu , czy z doświadczenia , czy z opowiadań , ale to jest istna proza życia :hyh: !! Proza , proza , PROZA :uwaga: !! A my tu o muzie dyskutujemy -bogini , która jest czystą poezją :) !! Ona nijak nie wpisuje się w ten namalowany przez Ciebie schemat :nie: !! Nas -śmiertelników może i dotknie ta proza , o której piszesz , ale nie Agatkę :lol2: !!
..chyba ze spełnią się nasze najskrytsze marzenia.. :xx:
..z tej racji że skryte to nie będę o nich pisał :devil:
TinkiWinki pisze:Dziennikarka, reporterka nadaje się na żonę jak widelec do jedzenia zupy.Obrazek Niby wszystko OK ale po co się tak męczyć. I czasem można czuć pewien dyskomfort. Żona gada z telewizora w czasie kiedy Wasza znajoma siedzi obok ciebie Obrazek Niezobowiązująco siedzi oczywiście ... o 23 w sobotę Obrazek
..coś mi to przypomniało :devil:
..mianowicie rozmowę przyjaciółek :arrow:
- ..wiesz - Twój mąż to straszny śmieszek :!:
- ..naprawdę :?: :!:
- ..jak opowiedziałam mu w sobotę kawał to tak się śmiał że o mało co oboje nie spadliśmy z łóżka :!:
:devil:
Ale żeby nie było ..... nasza sytuacja -sytuacja w większości dorosłych mężczyzn zafascynowanych Agatką i jej pracą , też nie jest taka do końca normalna , kiedy na przykład czekając na wyjście na imprezkę siedzimy z dziewczyną przed telewizorem i oglądamy Agatkę w telewizorze wlepiając wzrok w nią właśnie :lol: !! :devil: A później tłumacząc , że to informacje nas tak pochłaniają :red: !! :lol2:
..dlatego dobrze jeśli ktoś znajdujący się podobnym do naszego położenia (tylko bez skojarzeń :stop: ) warto by rozejrzał się za odpowiednimi studiami :lol2:
..żeby wymówka była niepodważalna :devil:
marcinkowsky pisze:
TinkiWinki pisze: A właśnie. jak myślicie @ preferuje "normalny" strój kapielowy czy może bikini? Obrazek A może topless? Obrazek
Everythingless :devil: !!
..jestem dzis mało poetycki ;)
..przeprowadziłem małe śledztwo i wywnioskowałem że Agatka jest w NYC :D
..tam chyba strój kąpielowy nie jest jej potrzebny :?: ;)
..ale nieeeeee :hmm: :hahaha:
..nie o to mi chodzi że strój ogólnie nie jest jej potrzebny :devil:
..tylko kąpielowy nie :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..jeden z Was musiałby nagle poczuć pociąg do osobników tej samej płci :devil:
..o ciebie marcinkowsky jestem spokojny :)
..ale za tego pana z czerwoną damską torebką nie ręczę :devil:
:hahaha: Zgryźliwy jesteś obi :devil: !! Nie znałem Cię od tej strony :o ?? :lol2: !!
Tak , ale jeśli chodzi o nasze poglądy na płeć i nasze upodobania w związku z nią , znamy się jak od urodzenia :lol2: !!
Poza tym ja do teletubisów nigdy szczególnie podejrzanego uczucia poza sympatią nie czułem :lol2: !! I niech tak zostanie :lol2: !!
obieżyświat pisze:..coś mi to przypomniało :devil:
..mianowicie rozmowę przyjaciółek :arrow:
- ..wiesz - Twój mąż to straszny śmieszek :!:
- ..naprawdę :?: :!:
- ..jak opowiedziałam mu w sobotę kawał to tak się śmiał że o mało co oboje nie spadliśmy z łóżka :!:
:devil:
:hahaha: O mnie wszelkie przyjaciółki wszelakiej masy mają takie zdanie i bez spychania się z łóżka :devil: !! :lol2:
..dlatego dobrze jeśli ktoś znajdujący się podobnym do naszego położenia (tylko bez skojarzeń :stop: ) warto by rozejrzał się za odpowiednimi studiami :lol2:
..żeby wymówka była niepodważalna :devil:
Zawsze możesz powiedzieć , że chcesz dbać o rozwój swojego intelektu , poprzez oglądanie stacji telewizyjnej tworzonej przez i dla intelektualistów :lol2: !! :lol2:
obieżyświat pisze:..jestem dzis mało poetycki ;)
A co to po New Yorku niby nie chodzą kobiety w bikini o tej porze :lol2: ??
Sprawdziłem to , co Ty ( przypuszczam :lol2: ) źródło i rzeczywiście po chwili zastanowienia można przypuszczać , że Agatka znajduje się tam , gdzie zasugerowałeś :mhm: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Nie wiem, czy goniony jestem przez zauroczenie, czy z innego powodu, ale fakt faktem, że czasu mam dla Was coraz mniej :/
Żałuję, bardzo żałuję, że brak mi czasu na szerszą dysputę w temacie małżeństwa i nie tylko :(
Napiszę tylko, że kiedyśmy się rodzili, nikt nam nie obiecywał łatwego życia, ale warto dołożyć wszelkich starań i próbować wybić się ponad przeciętność :lol2: Bowiem, nikt też nam nie mówił, że o tę ponadprzeciętność będzie w życiu tak łatwo - patrz: Agatta :lol2:

Tinki Winki - małżeństwo samo zło? :> O czym Ty piszesz :> Nie mam pojęcia! :lol2: Jedyne zło i niewygoda w małżeństwie, to teściowa po strzechą - teoretycznie i z reguły (u mnie się nie sprawdza - teściowa ma jako matka :P I nie tylko dlatego, że nie pod strzechą :devil: ) :lol2: W każdym bądź razie, nie indoktrynuj naszych kawalerów, bo gotowi zacząć wierzyć w to, że małżeństwo zaczyna po paru latach swędzić :devil: Zbyt wiele lat mojej pracy na rzecz małżeństwa i samych jego zalet, chcesz zrównać z ziemią :ban: Ja im od początku wpajam, że w małżeństwie jest miejsce na wolność, niezależność :lol2: I jak do tej pory mi wierzą ;) Dobre małżeństwo jest jak "Moda na sukces" - nigdy się nie kończy :devil:
marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:
obieżyświat pisze:..jestem dzis mało poetycki ;)
A co to po New Yorku niby nie chodzą kobiety w bikini o tej porze :lol2: ??
Sprawdziłem to , co Ty ( przypuszczam :lol2: ) źródło i rzeczywiście po chwili zastanowienia można przypuszczać , że Agatka znajduje się tam , gdzie zasugerowałeś :mhm: !!
New York, New York :spiewa: Wobec tego Agatta aktualnie "zawraca" w głowach Jankesom? :lol2: Szczęściarze... ;(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Nie wiem, czy goniony jestem przez zauroczenie, czy z innego powodu, ale fakt faktem, że czasu mam dla Was coraz mniej :/
Al -nie martw się :) !! Ja też tak miałem i okazało się , że to tylko przejściowy stan był :lol2: !! Teraz używam wolności jak ptak :tanczy: !! Ciebie też to czeka -bo żadnego sprawiedliwego nie ominie :lol2: !!
Alchemik pisze:Napiszę tylko, że kiedyśmy się rodzili, nikt nam nie obiecywał łatwego życia, ale warto dołożyć wszelkich starań i próbować wybić się ponad przeciętność :lol2: Bowiem, nikt też nam nie mówił, że o tę ponadprzeciętność będzie w życiu tak łatwo - patrz: Agatta :lol2:
Każdy ma to w życiu na co sobie zasłużył i co wypracował :lol2: !! Agatka w naszym życiu dowodzi tego , że jesteśmy dziećmi szczęścia :racja: !!
Alchemik pisze:W każdym bądź razie, nie indoktrynuj naszych kawalerów, bo gotowi zacząć wierzyć w to, że małżeństwo zaczyna po paru latach swędzić :devil: Zbyt wiele lat mojej pracy na rzecz małżeństwa i samych jego zalet, chcesz zrównać z ziemią :ban: Ja im od początku wpajam, że w małżeństwie jest miejsce na wolność, niezależność :lol2: I jak do tej pory mi wierzą ;) Dobre małżeństwo jest jak "Moda na sukces" - nigdy się nie kończy :devil:
Tak Al -dawaj po kontrze :jupi: !! Tinki zasiał we mnie ziarenko zwątpienia , ale Ty znowu sprowadzasz mnie na właściwy tor :tanczy: !! Zaraz idę się oświadczyć :lol2: !! :devil: Może tak jak Ty -drogi Al'usiu nie trafię jak kulą w płot :lol2: !!
Alchemik pisze:New York, New York :spiewa: Wobec tego Agatta aktualnie "zawraca" w głowach Jankesom? :lol2: Szczęściarze... ;(
Nawet nie mów ;( !! dosyć mają na co dzień bogactwa i ogólnego dobrobytu , to jeszcze teraz mają najwspanialszą kobietę świata -to niesprawiedliwe , że zabrali nam to , co mamy najpiękniejszego ;( !! :uhh:
Oddawać nam Agatkę :ban: !! :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Nie wiem, czy goniony jestem przez zauroczenie, czy z innego powodu, ale fakt faktem, że czasu mam dla Was coraz mniej :/
Al -nie martw się :) !! Ja też tak miałem i okazało się , że to tylko przejściowy stan był :lol2: !! Teraz używam wolności jak ptak :tanczy: !! Ciebie też to czeka -bo żadnego sprawiedliwego nie ominie :lol2: !!
..ja też póki cooddycham pełną piersią wolności :)
..dlaczego więc Ciebie miałoby to nie spotkać :?: :)
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Napiszę tylko, że kiedyśmy się rodzili, nikt nam nie obiecywał łatwego życia, ale warto dołożyć wszelkich starań i próbować wybić się ponad przeciętność :lol2: Bowiem, nikt też nam nie mówił, że o tę ponadprzeciętność będzie w życiu tak łatwo - patrz: Agatta :lol2:
Każdy ma to w życiu na co sobie zasłużył i co wypracował :lol2: !! Agatka w naszym życiu dowodzi tego , że jesteśmy dziećmi szczęścia :racja: !!
..Agatka uszczęśliwia - to fakt udowodniony :D
..na piśmie a w naszych umysłach najmocniej wyryty :lol2:
marcinkowsky pisze:Tak Al -dawaj po kontrze :jupi: !! Tinki zasiał we mnie ziarenko zwątpienia , ale Ty znowu sprowadzasz mnie na właściwy tor :tanczy: !! Zaraz idę się oświadczyć :lol2: !! :devil: Może tak jak Ty -drogi Al'usiu nie trafię jak kulą w płot :lol2: !!
..Alchemik posłannik dobre malżeństwa :lol2:
..trochę zabawnie to zabrzmiało :lol2:
..no ale rzeczywiście - oprócz tego że parę razy ubolewał nad tym że wieczorami w weekendy nie ma sposobności oglądania Agatki to nigdy w innych porach nie narzekał :lol2:
..i nie skarżył się na 'uwięzienie' :lol2:
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:New York, New York :spiewa: Wobec tego Agatta aktualnie "zawraca" w głowach Jankesom? :lol2: Szczęściarze... ;(
Nawet nie mów ;( !! dosyć mają na co dzień bogactwa i ogólnego dobrobytu , to jeszcze teraz mają najwspanialszą kobietę świata -to niesprawiedliwe , że zabrali nam to , co mamy najpiękniejszego ;( !! :uhh:
Oddawać nam Agatkę :ban: !! :lol2:
..bo jak nie oddacie to sami po nią pojedziemy :lol2:
ODPOWIEDZ