Hmm

!! Hmm

!! Hmm

!! Ale nam się teletubiś rozhulał

!! Już się bać zaczynam , że i na mnie ten zły urok rzucisz , o którym obi pisał :devil: !!

No , ale jak na razie urok działa w drugą stronę

!! Żeby tylko coś z tego nie wyszło :devil: !!!
TinkiWinki pisze:Jesteś w mylnym błędzie

Pierwszą rzeczą jest zakup dużego LCD lub plazmy

Im więcej cali tym większą przyjemność mąż sprawia żonie

Są też tacy którzy twierdzą że nie liczy się wielkość ale jakość pozycji programowych

Małe łóżko bardziej zbliża ludzi

Na dużym łożu po początkowej sielance, każdy udaje się w swoją stronę i jak śpiewał klasyk
mój jest ten kawałek kołderki 
Kto silniejszy ten śpi przykryty

W takim związku może wtedy powiać chłodem
Na początek mam prośbunię :rydzyk: !! Mógłbyś nie wstawiać tych linków do tej co prawda coolerskiej emotki

-tej , bo te linki sprawiają , że kiedy cytuję Cię i chcę Ci odpowiedzieć , to zamazują m iw pewnym sensie treść -chyba ,że one są najlepszym obrazem treści jaką chcesz przekazać :devil: ??
A teraz do rzeczy

!!
Nie wiem , skąd masz te informacje o małżeńskim łożu , czy z doświadczenia , czy z opowiadań , ale to jest istna proza życia :hyh: !! Proza , proza , PROZA :uwaga: !! A my tu o muzie dyskutujemy -bogini , która jest czystą poezją

!! Ona nijak nie wpisuje się w ten namalowany przez Ciebie schemat :nie: !! Nas -śmiertelników może i dotknie ta proza , o której piszesz , ale nie Agatkę

!!
TinkiWinki pisze:Dziennikarka, reporterka nadaje się na żonę jak widelec do jedzenia zupy.

Niby wszystko OK ale po co się tak męczyć. I czasem można czuć pewien dyskomfort. Żona gada z telewizora w czasie kiedy Wasza znajoma siedzi obok ciebie

Niezobowiązująco siedzi oczywiście ... o 23 w sobotę

Tutaj ciężko jest mi z Tobą polemizować i chyba muszę przyznać Ci rację :devil: !! Nie chcę wystawiać się na śmieszność pisząc o zaufaniu w związku kobiety i mężczyzny , bo takiego zjawiska w stu procentach nigdzie na świecie nie ma -podobno :mhm: ?? Zawsze , czy słowem , czy czynem , czy też myślą ( :devil: ) ktoś zdrady się dopuszcza

!!
Ale żeby nie było ..... nasza sytuacja -sytuacja w większości dorosłych mężczyzn zafascynowanych Agatką i jej pracą , też nie jest taka do końca normalna , kiedy na przykład czekając na wyjście na imprezkę siedzimy z dziewczyną przed telewizorem i oglądamy Agatkę w telewizorze wlepiając wzrok w nią właśnie

!! :devil: A później tłumacząc , że to informacje nas tak pochłaniają

!!
TinkiWinki pisze:marcinkowsky pisze: I zaprezentuje swoją coolerską opaleniznę .....

..... w bikini :spiewa: !!
A właśnie. jak myślicie @ preferuje "normalny" strój kapielowy czy może bikini?

A może topless?

Everythingless :devil: !!
..ale można pójść na całość i niech Agatka prowadzi wszystkie serwisy sprzed ekranu tylnoprojekcyjnego :jupi:
Taaaaa

!! Zwłaszcza po naszych ostatnich wyżej spisanych konkluzjach :devil: !!