TVN Style

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Filip pisze:Dobry pomysÂł! Imiona rodzicĂłw, pesel, numer konta... :wink:
Imiona rodzicĂłw sÂą nam niepotrzebne. Numer konta teÂż nie - raczej stan konta. :D
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Filip »

Co Ci ze stanu konta, jeÂśli siĂŞ na nie nie dostaniesz?
Pozdrawiam, Filip
Krasu
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: Krasu »

A co ci z numeru skoro te¿ siê na nie nie dostaniesz. Wykorzystaliœcie swoje szanse po jednym ¿yczeniu do z³otej rybki - ja sobie ¿yczê has³a na to konto. Pó¿niej siê spotamy i z³o¿ymy wszystkie informacje (numery i has³a) do kupy, wymimy kasê i siê podzielimy :)
Pozdrawiam - KRASU 8)
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

I jak u Was wygl¹da sytuacja z TVN Style? W UPC wci¹¿ nie ma nowego kana³u tematycznego grupy ITI i podobno nigdy nie bêdzie - doszli do wniosku, ¿e ca³kowicie wystarzcza kana³ CLUB i nie bêd¹ p³acili za drugi kana³ o podobnej tematyce. Ju¿ Polsat Zdrowie i uroda ma wiêsze szanse na w³¹czenie do UPC. Zreszt¹ sam Polsat reklamuje swój nowy kana³, TVN chyba nie - przynajmniej ja nie widzia³em jeszcze takiej reklamy.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Cyfra+ w³¹czy³a ten kana³ do swojej oferty 1 wrzeœnia wiêc nie mam problemów z jego odbiorem. Wogóle uwa¿am, ¿e kablówke nie op³aca siê mieÌ. Ja p³acê za pakiet b³êkitny ok.60z³ i mam wszystkie kana³y. :lol:
I jeszcze do tego dochodzi cyfrowa jakoœÌ.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Masz racjê - ale mieszkam jeszcze z rodzicami i to oni p³ac¹ wiêszoœÌ rachunków - tak¿e moich :P Ale w przysz³oœci an pewno zdecydujê siê na odbiornik satelitarny.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

U mnie jest - w Stream Communication. W ogĂłle to u mnie wszystkie TVNy sÂą poza International. :D
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

W Vectrze zapowiedzieli, Âże do przyszÂłych wakacji oferta bez zmian. SÂą wszystkie TVN-y.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

W UPC nie ma tylko TVN style - zreszt¹ i tak bym nie oggl¹da³, ewentualnie po to, aby skrytykowaÌ ten kana³. Z ca³ej rodziny TVN ogladam jedynie TVN24 i TVN meteo (ale tylko dla pana Aleksandra Nebelskiego), nawet Fakty ogl¹dam na TVN24. TVN turbo ustawi³em miêdzy Romanitica Tv, Fox kids play i ca³¹ paczk¹ Discovery - tj nigdy tam nie w³¹czam, Ju¿ nawet rosyjski RTR Planeta zdarza mi siê w³¹czyÌ.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

TeÂż oglÂądam fakty na tvn24 ale ostatnio to nie za czesto i ten program oglÂądam. Inne tvn-y oglÂądam bardzo rzadko-zazwyczaj jak przelatuje po kanaÂłach to czasami na czymÂś siĂŞ zatrzymam np.top gear na tvnturbo.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Nie no, ja Fakty ogladam tylko z Marcinem i JustynÂą albo popoÂłudniowe. Jednak gÂłownie to Magazyn24 bo w nim bardzo dUÂżo materiaÂłow z FaktĂłw.
A z innych to TVNmeteo dla Aleksandra Nebelskiego i Marzeny Sienkiewicz, ktĂłrych juÂż nie ma na antenie.

A TVN zwykÂłego NIE NAWIDZE. Nawet Co za Tydz oglÂądam powt w TVNsiedem.
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

ja oglÂądam wszystkie tvn-y jakie mam, czyli zwykÂły, 7 , 24 i turbo, w zasadzie inne nie sÂą mi potrzebne do szczĂŞÂścia, a tvn style i tak nie dla mnie wiĂŞc nawet gdybym mial to pewnie bym nie oglÂądaÂł :arrow:
Andy
Początkujący
Początkujący

INTRYGUJÂĄCA ZAPOWIEDÂŹ ...

Post autor: Andy »

Witam wszystkich serdecznie :wink:

Dzisiaj kilka razy (raz po Faktach, drugi raz po Robinsonach) widzialem bardzo dziwnÂą zapowiedz jakiegos programu.

Lutro. Na lustrze szminkÂą kobieta maluje oko. No wlasnie, OKO.

CzyÂżby to miaÂła byĂŚ zapowiedz BigBrothera?!
Ostatnio zmieniony poniedziałek 01 lis 2004, 23:04 przez Andy, łącznie zmieniany 1 raz.
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

nieeeeee, to pewnie zapowiedÂź programu "Pomaluj sobie oko" :D :arrow:
Andy
Początkujący
Początkujący

Post autor: Andy »

bardzo smieszne. a tak powaznie to co sÂądzisz o tej zapowiedzi?
ODPOWIEDZ