A co ci z numeru skoro te¿ siê na nie nie dostaniesz. Wykorzystaliœcie swoje szanse po jednym ¿yczeniu do z³otej rybki - ja sobie ¿yczê has³a na to konto. Pó¿niej siê spotamy i z³o¿ymy wszystkie informacje (numery i has³a) do kupy, wymimy kasê i siê podzielimy
I jak u Was wygl¹da sytuacja z TVN Style? W UPC wci¹¿ nie ma nowego kana³u tematycznego grupy ITI i podobno nigdy nie bêdzie - doszli do wniosku, ¿e ca³kowicie wystarzcza kana³ CLUB i nie bêd¹ p³acili za drugi kana³ o podobnej tematyce. Ju¿ Polsat Zdrowie i uroda ma wiêsze szanse na w³¹czenie do UPC. Zreszt¹ sam Polsat reklamuje swój nowy kana³, TVN chyba nie - przynajmniej ja nie widzia³em jeszcze takiej reklamy.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Cyfra+ w³¹czy³a ten kana³ do swojej oferty 1 wrzeœnia wiêc nie mam problemów z jego odbiorem. Wogóle uwa¿am, ¿e kablówke nie op³aca siê mieÌ. Ja p³acê za pakiet b³êkitny ok.60z³ i mam wszystkie kana³y.
I jeszcze do tego dochodzi cyfrowa jakoœÌ.
Masz racjê - ale mieszkam jeszcze z rodzicami i to oni p³ac¹ wiêszoœÌ rachunków - tak¿e moich Ale w przysz³oœci an pewno zdecydujê siê na odbiornik satelitarny.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
W UPC nie ma tylko TVN style - zreszt¹ i tak bym nie oggl¹da³, ewentualnie po to, aby skrytykowaÌ ten kana³. Z ca³ej rodziny TVN ogladam jedynie TVN24 i TVN meteo (ale tylko dla pana Aleksandra Nebelskiego), nawet Fakty ogl¹dam na TVN24. TVN turbo ustawi³em miêdzy Romanitica Tv, Fox kids play i ca³¹ paczk¹ Discovery - tj nigdy tam nie w³¹czam, Ju¿ nawet rosyjski RTR Planeta zdarza mi siê w³¹czyÌ.
TeÂż oglÂądam fakty na tvn24 ale ostatnio to nie za czesto i ten program oglÂądam. Inne tvn-y oglÂądam bardzo rzadko-zazwyczaj jak przelatuje po kanaÂłach to czasami na czymÂś siĂŞ zatrzymam np.top gear na tvnturbo.
Nie no, ja Fakty ogladam tylko z Marcinem i JustynÂą albo popoÂłudniowe. Jednak gÂłownie to Magazyn24 bo w nim bardzo dUÂżo materiaÂłow z FaktĂłw.
A z innych to TVNmeteo dla Aleksandra Nebelskiego i Marzeny Sienkiewicz, ktĂłrych juÂż nie ma na antenie.
A TVN zwykÂłego NIE NAWIDZE. Nawet Co za Tydz oglÂądam powt w TVNsiedem.
ja oglÂądam wszystkie tvn-y jakie mam, czyli zwykÂły, 7 , 24 i turbo, w zasadzie inne nie sÂą mi potrzebne do szczĂŞÂścia, a tvn style i tak nie dla mnie wiĂŞc nawet gdybym mial to pewnie bym nie oglÂądaÂł