Krzysztof Górlicki

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Taa, rzeczywiście mu chyba wiosenny humorek się mocno udzielał, bo podczas pierwszego serwisu cały czas się uśmiechał :mhm: Nawet podsumowując konferencję SLD :spiewa: Może też się dziś na jakieś spotkanie wybiera czy cos :lol2:
W DnŻ rzeczywiście często ostatnio się pojawia, ale i tak jest jak narazie królem poranków :D
I może lepiej niech tak pozostanie 8)

Tak przy okazji- na tvn24.pl powstał fanklub Krzysztofa Górnickiego ( :lol2: ), który ma być ponoć zagrożeniem dla fanklubu Kuźniara :D No zobaczymy... :P
eve_lina
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: Krzysztof Górlicki

Post autor: eve_lina »

ja sobie wracam z kościoła a tu prosze:)Pan redaktor jest wszędzie:PMoże ma brata bliźniaka albo sobowtóra:P
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Re:

Post autor: Nika »

arczi pisze:Taa, rzeczywiście mu chyba wiosenny humorek się mocno udzielał, bo podczas pierwszego serwisu cały czas się uśmiechał :mhm: Nawet podsumowując konferencję SLD :spiewa:
Tylko nie mow, ze sugerujesz, ze ich konferencje najbardziej mu do gustu przypadly. :szalony: A zreszta co my tam mozemy wiedziec o preferencjach politycznych pana redaktora?! Lepiej, ze nic nie wiemy i niech tak pozostanie. 8)
Może też się dziś na jakieś spotkanie wybiera czy cos :lol2:
Moze po pracy szedl topic marzanne, by na dobre zime przegonic. :szalony: Albo wyszedl na przeciw wiosnie ... :spiewa:
W DnŻ rzeczywiście często ostatnio się pojawia, ale i tak jest jak narazie królem poranków :D
I porannikow. :szalony:
I może lepiej niech tak pozostanie 8)
Osz Ty! :grozi:
Tak przy okazji- na tvn24.pl powstał fanklub Krzysztofa Górnickiego ( ), który ma być ponoć zagrożeniem dla fanklubu Kuźniara No zobaczymy...
No narrreszcie, byleby tam nie jezdzili za duzo po nim. :grozi:
ja sobie wracam z kościoła a tu prosze:)Pan redaktor jest wszędzie:PMoże ma brata bliźniaka albo sobowtóra:P
Zadnych blizniakow, mamy ich zdecydowanie za duzo w tym kraju. :stop: Ale sobowtor juz milej widziany, zapraszam na ziemie wielkopolskie w razie czego. :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

eve_lina pisze:ja sobie wracam z kościoła a tu prosze Pan redaktor jest wszędzie:PMoże ma brata bliźniaka albo sobowtóra
Oj chyba nie :nie: Pan Redaktor jest po prostu bardzo zapracowanym człowiekiem :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Nika pisze:Tylko nie mow, ze sugerujesz, ze ich konferencje najbardziej mu do gustu przypadly. A zreszta co my tam mozemy wiedziec o preferencjach politycznych pana redaktora?! Lepiej, ze nic nie wiemy i niech tak pozostanie.
Nie sugerowałem tego :nie: Po prostu Pan Redaktor miał dziś totalny zaciesz podczas wszystkich informacji :D
Tak samo zapewne reagował na Jarka Kaczyńskiego :lol2:
I porannikow.
No poranników przede wszystkim :szalony: :lol:
Osz Ty!
No wybacz, ale tak generalnie DnŻ to nie mam kiedy oglądać w ciągu tygodnia, a w Porankach to czasem Krzysztofa chociaż doglądne :lol2: Poza tym w DnŻ niektórych Krzysio irytuje :lol: Może najlepiej niech wypracuje jakiś kompromis- mówię Ci- to najlepsze :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Re:

arczi pisze: Nie sugerowałem tego :nie: Po prostu Pan Redaktor miał dziś totalny zaciesz podczas wszystkich informacji :D
No tez to od jakiegos czasu zauwazylam. w koncu relacja na zywo dla milionow widzow to luz-blues :spiewa: A tak na serio to chyba zaczal wychodzic z zalozenia, ze lepszy redaktor usmiechniety nizeli przygnebiony do bolu. Mi to nie pr :tanczy: zeszkadza, jak widze te jego pogodne oblicze to od razu mi sie humor poprawia. :D
Tak samo zapewne reagował na Jarka Kaczyńskiego :lol2:
To odwrotnie niz ja. :szalony:
Poza tym w DnŻ niektórych Krzysio irytuje :lol: Może najlepiej niech wypracuje jakiś kompromis- mówię Ci- to najlepsze :lol2:
Jednym pionkiem bym sie nie przejmowala. A kompromis juz jest, zaszczyca i Poranki i DnZ na przemiennie. :tanczy:
konsta
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: konsta »

Ja jednak wolę Krzysia w porankach bo DnŻ nie oglądam w tygodniu, nie pozwala na to czas a tak rano milej się wstaje a to duży plus dla śpiochów. (choć ja się do nich nie zaliczam :P ) No a poza tym to aż serce cieszy jak tak fajnie ze sobą dyskutujecie :) pozdrawiam wszystkich z forum.
PS dajcie link na tvn24 fanklub Krzysztofa Górnickiego dzięki miłego tygodnia
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

konsta pisze:PS dajcie link na tvn24 fanklub Krzysztofa Górnickiego dzięki miłego tygodnia
To chyba tu :arrow: http://www.tvn24.pl/1,251,24,35376509,9 ... forum.html

1 wpis najlepszy - Fanka Poranka i nie tylko... przechrzciła Krzyśka na GórNickiego. :lol2:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
eve_lina
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: eve_lina »

konsta pisze:Ja jednak wolę Krzysia w porankach bo DnŻ nie oglądam w tygodniu, nie pozwala na to czas a tak rano milej się wstaje a to duży plus dla śpiochów. (choć ja się do nich nie zaliczam :P ) No a poza tym to aż serce cieszy jak tak fajnie ze sobą dyskutujecie :) pozdrawiam wszystkich z forum.
PS dajcie link na tvn24 fanklub Krzysztofa Górnickiego dzięki miłego tygodnia
zgadzam się w zupełności;)dzisiaj normalnie zaspałam.budze się,patrze kto siedzi obok Kużniara.myśle sobie Aneta to nie wstaje.i pół godziny spóźnienia:D
konsta
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Dziewczyny, dajcie sobie spokój. Pan Krzysztof ma ...
... wspaniałą dziewczynę, uroczą, subtelną i bardzo wykształconą. Znam ja osobiście. Nie macie szans.
~Mila / 22.02.2008 22:43
Ejj dziewczyny on ma dziewczyne... :x łee
Takie to smutne :P
Nika
Fan Forum
Fan Forum

konsta pisze:Ejj dziewczyny on ma dziewczyne... :x łee
Takie to smutne :P
No to chyba dobrze, ze ma taka fajna dziewczyne, mozna by sie martwic gdyby byla jakas nieprzyjemna. Poza tym dzieki temu, ze naszemu ulubionemu panu redaktorowi wiedzie sie w zyciu prywatnym to wplywa to korzystnie na jego samopoczucie. Co ostatnio widac, slychac i czuc :spiewa: :spiewa:
A nie ma co brac takich rzeczy zbyt osobiscie do siebie, bo w koncu i tak osobiscie go nie znamy, wiec nie ma sie co smucic z tego tytulu, ze jest zajety tylko patrzec na pozytywne strony tej sytuacji. 8)
konsta
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No przeciez, że ciesze się razem z nim i życze powodzenia, moja wiadomosc byla raczej adresowana do zazdrosnic ale pozytywnych bo przeciez kochamy krzysia mocno (jak brata oczywiscie) :P
Camilo
Guru
Guru

Może wcale nie jest zajęty, a osoba, która to napisała puściła wodze fantazji, by troszeczkę zdenerwować fanki. W końcu wolność słowa :rozglada:
Kreska
Początkujący
Początkujący

Post autor: Kreska »

Wodze fantazji to puściła ta, która go chce "złamać" :D
Camilo
Guru
Guru

Kreska pisze:Wodze fantazji to puściła ta, która go chce "złamać"
Wy to tak we wszystko wierzycie co tam piszą, ale ty tylko zależy od Was :stop: Prawda jest taka, że nigdy się tego tak naprawdę nie dowiecie, no chyba, że wkrótce w ''Fakcie'' zobaczymy zdjęcia ze ślubu :rozglada: Na razie są to jedynie nic nieznaczące i nigdzie nie potwierdzone słowa :hyh:
ODPOWIEDZ