W DnŻ rzeczywiście często ostatnio się pojawia, ale i tak jest jak narazie królem poranków

I może lepiej niech tak pozostanie

Tak przy okazji- na tvn24.pl powstał fanklub Krzysztofa Górnickiego (

Moderator: Łukasz
Tylko nie mow, ze sugerujesz, ze ich konferencje najbardziej mu do gustu przypadly. :szalony: A zreszta co my tam mozemy wiedziec o preferencjach politycznych pana redaktora?! Lepiej, ze nic nie wiemy i niech tak pozostanie.arczi pisze:Taa, rzeczywiście mu chyba wiosenny humorek się mocno udzielał, bo podczas pierwszego serwisu cały czas się uśmiechał :mhm: Nawet podsumowując konferencję SLD :spiewa:
Moze po pracy szedl topic marzanne, by na dobre zime przegonic. :szalony: Albo wyszedl na przeciw wiosnie ... :spiewa:Może też się dziś na jakieś spotkanie wybiera czy cos![]()
I porannikow. :szalony:W DnŻ rzeczywiście często ostatnio się pojawia, ale i tak jest jak narazie królem poranków![]()
Osz Ty! :grozi:I może lepiej niech tak pozostanie
No narrreszcie, byleby tam nie jezdzili za duzo po nim. :grozi:Tak przy okazji- na tvn24.pl powstał fanklub Krzysztofa Górnickiego ( ), który ma być ponoć zagrożeniem dla fanklubu Kuźniara No zobaczymy...
Zadnych blizniakow, mamy ich zdecydowanie za duzo w tym kraju. :stop: Ale sobowtor juz milej widziany, zapraszam na ziemie wielkopolskie w razie czego.ja sobie wracam z kościoła a tu prosze:)Pan redaktor jest wszędzie:PMoże ma brata bliźniaka albo sobowtóra:P
Nie sugerowałem tego :nie: Po prostu Pan Redaktor miał dziś totalny zaciesz podczas wszystkich informacjiNika pisze:Tylko nie mow, ze sugerujesz, ze ich konferencje najbardziej mu do gustu przypadly. A zreszta co my tam mozemy wiedziec o preferencjach politycznych pana redaktora?! Lepiej, ze nic nie wiemy i niech tak pozostanie.
No poranników przede wszystkim :szalony:I porannikow.
No wybacz, ale tak generalnie DnŻ to nie mam kiedy oglądać w ciągu tygodnia, a w Porankach to czasem Krzysztofa chociaż doglądneOsz Ty!
No tez to od jakiegos czasu zauwazylam. w koncu relacja na zywo dla milionow widzow to luz-blues :spiewa: A tak na serio to chyba zaczal wychodzic z zalozenia, ze lepszy redaktor usmiechniety nizeli przygnebiony do bolu. Mi to nie pr :tanczy: zeszkadza, jak widze te jego pogodne oblicze to od razu mi sie humor poprawia.arczi pisze: Nie sugerowałem tego :nie: Po prostu Pan Redaktor miał dziś totalny zaciesz podczas wszystkich informacji![]()
To odwrotnie niz ja. :szalony:Tak samo zapewne reagował na Jarka Kaczyńskiego![]()
Jednym pionkiem bym sie nie przejmowala. A kompromis juz jest, zaszczyca i Poranki i DnZ na przemiennie. :tanczy:Poza tym w DnŻ niektórych Krzysio irytujeMoże najlepiej niech wypracuje jakiś kompromis- mówię Ci- to najlepsze
To chyba tukonsta pisze:PS dajcie link na tvn24 fanklub Krzysztofa Górnickiego dzięki miłego tygodnia
zgadzam się w zupełności;)dzisiaj normalnie zaspałam.budze się,patrze kto siedzi obok Kużniara.myśle sobie Aneta to nie wstaje.i pół godziny spóźnienia:Dkonsta pisze:Ja jednak wolę Krzysia w porankach bo DnŻ nie oglądam w tygodniu, nie pozwala na to czas a tak rano milej się wstaje a to duży plus dla śpiochów. (choć ja się do nich nie zaliczam) No a poza tym to aż serce cieszy jak tak fajnie ze sobą dyskutujecie
pozdrawiam wszystkich z forum.
PS dajcie link na tvn24 fanklub Krzysztofa Górnickiego dzięki miłego tygodnia
No to chyba dobrze, ze ma taka fajna dziewczyne, mozna by sie martwic gdyby byla jakas nieprzyjemna. Poza tym dzieki temu, ze naszemu ulubionemu panu redaktorowi wiedzie sie w zyciu prywatnym to wplywa to korzystnie na jego samopoczucie. Co ostatnio widac, slychac i czuc :spiewa: :spiewa:konsta pisze:Ejj dziewczyny on ma dziewczyne...łee
Takie to smutne
Wy to tak we wszystko wierzycie co tam piszą, ale ty tylko zależy od Was :stop: Prawda jest taka, że nigdy się tego tak naprawdę nie dowiecie, no chyba, że wkrótce w ''Fakcie'' zobaczymy zdjęcia ze ślubu :rozglada: Na razie są to jedynie nic nieznaczące i nigdzie nie potwierdzone słowa :hyh:Kreska pisze:Wodze fantazji to puściła ta, która go chce "złamać"
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 15 gości