Na początek podziękowania dla maxxx' a za donos :* Miałam sobie dziś odpuścić śledzenie tvn24, ale kiedy przeczytałam Twój wpis na forum zmieniłam zdanie
maxxx pisze:Nika pisze:Wszak jeszcze nie koniec tygodnia i kto wie moze Pawelek uderzy z impetem na ekrany wraz z poczatkiem weekendu. :spiewa:
Proroczka

Przyznaj się :> Skąd wiedziałaś? :>
maxxx pisze:Uderzy ,ale z Moskwy
Taaak, tvn24 przyzwyczaiła nas do tego, że w ważnych sprawach śle do Rosji Pawła Łukasika :mhm: Jak ja mogłam zapomnieć o tym, że nasi wschodni sąsiedzi wybierają prezydenta :hmm: Gdyby nie maxxx, stałoby się coś okropnego :o Przegapiłabym relacje mojego ulubionego :o Nie było ich tak wiele, zaledwie dwie - sejmowe obrady i konferencje zdominowały dzisiejszą ramówkę :> Chociaż, kiedy pomyślę o tym, jak ostatnimi czasy tvn24 skąpiła nam relacji Pawła, to przyznać trzeba, że dzisiejsza jej szczodrść jest zaskakująca :rozglada: Tym bardziej, że na relacjach się nie skończyło :tanczy: W PiŚ uraczono nas jeszcze materiałem Pawła :tanczy: Sylwetkę głównego kandydata na prezydenta Rosji, Dmitrija Miedwiediewa - nam pan redaktor przedstawił. Mogliśmy posłuchać jak Paweł po rosyjsku wymiata

kiedy rozmawiał z ludźmi na ulicy, a także z tymi, którzy osobiście znają Miedwiediewa. Jeśli ktoś nie widział, a bardzo chciałby,to będzie mógł nadrobić straty w niedzielę :tanczy: Łukasz Grasss obiecał szerszą wersję reportażu Pawła w magazynie
Świat Reporterów :tanczy:
maxxx pisze:tylko coś Jarek się z nim połączyć nie może.
Na szczęście nie byłam tego świadkiem :rozglada: Że z Jarosławem Kuźniarem nie miał ochoty na konwersację, to się w ogóle nie dziwię :rozglada: ale, że nas - spragnionych relacji w jego wykonaniu - widzów, tak potraktował :uhh: to bardzo nieładnie :grozi:
Nika pisze:Dzastina ja juz nie wiem co się ostatnimi dniami dzieje w tym tvn24. :uhh:
Wprawdzie dziś coś drgnęło, to jednak nie zmienia faktu, że pawłowo dzieje się nie najlepiej :uhh: Kiedy zaczynałam moją przygodę z tvn24 nieporównywalnie lepiej lepiej się :spiewa:
Nika pisze:Jak tak dalej pojdzie to zaraz zaczniemy blagac, zeby Go "chociaz" w PiŚ puszczali.
O, nie :nie: Jeśli praca Pawła zostanie ogranicza do przygotowywania materiałów dla PiŚ, to się całkowicie na programy informacyjne nadawane na TVPuls przerzucę :] Ostatnio i tak dużo czasu tam spędzam :rozglada:
Nika pisze:Mam nadzieję, że wypoczęty rzuci się w wir reporterowania
Uch, chyba w wir znikania.

Znika i pojawia się, a my i tak mamy na jego punkcie bzika
Nika pisze:No chyba, ze Hoolyłódź go wciagnelo na dobre i zamiast w reporterce bedziemy go mogli teraz ogladac we filmach pelnometrazowych.
Jednego możemy być pewni :] Pawłowa przygoda z filmem nie skończy się tylko nominacją do Oskara
Nika pisze:Wszak jeszcze nie koniec tygodnia i kto wie moze Pawelek uderzy z impetem na ekrany wraz z poczatkiem weekendu. :spiewa:
:mhm: Się zastanawiam jak długo będzie nam dane delektować się tymi moskiewskimi relacjami? Mam nadzieję, że te wichury, które zapowiadają na weekend nie wyrządzą poważnych szkód

i nie zakłócą naszych spotkań z Pawłem