Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Marynarka ciemna + fajna bluzeczka-ale nie bede Wam odkrywał tajemnicy która
I tak Nam wiele nie odkryłeś :szalony:
Postaram sie skorzystać z tego zaproszenia-ale Joasi nigdy nie odmawiam jak tylko mogę to Ją oglądam
Jakbym czytał swoją wypowiedź :tanczy:
P.S Zdarzyłem dosłownie na styk 17:11 a wcale tak nie celowałem-pewnie nie wierzycie Niestety nie zdolalem zrobic capsów ,bo miałem komputer zajęty i by było trochę faux pas wypraszać użytkownika 'Ejjj bo Joasia '
Coś czułem, że dziś Twoich capsów nie zobaczę :nie: Teraz czekam cierpliwie na epsztajnka :rydzyk:
epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

I tak Nam wiele nie odkryłeś
Joasia odkryła dziś trochę więcej :xx: Niech zdjęcia mówią za siebie :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek

Zwróćcie uwagę na mały drobiazg - mikrofon jest umocowany na bluzce , a nie jak zwykle - na marynarce. Kabelki też się chowają po bluzką. Nawet nie chcę wiedzieć, jak wyglądał dzisiejszy montaż tego urządzenia :red:
Camilo
Guru
Guru

Wniosek jest jeden - z każdym dniem nie oglądając magazynu tracę coraz więcej ;(
epsztajnek pisze:Zwróćcie uwagę na mały drobiazg - mikrofon jest umocowany na bluzce , a nie jak zwykle - na marynarce. Kabelki też się chowają po bluzką. Nawet nie chcę wiedzieć, jak wyglądał dzisiejszy montaż tego urządzenia
Łapy precz ty cała obsługo techniczna od Joasi :ban:
maxxx

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:I tak Nam wiele nie odkryłeś
Czasami zamiast za wiele gadać,lepiej fajnie pomilczeć :lol2:
Coś czułem, że dziś Twoich capsów nie zobaczę
Tak się zdarza,ale po tej galerii powyżej to chyba jakiś niespełna rozumu by narzekał jeszcze :lol2: :spiewa:
Ja jestem zachwycony :szalony:
epsztajnek pisze:Joasia odkryła dziś trochę więcej Niech zdjęcia mówią za siebie
No właśnie niech się Joasia sama wybroni-jestem o to dziwnie spokojny :aniol:
Zwróćcie uwagę na mały drobiazg - mikrofon jest umocowany na bluzce , a nie jak zwykle - na marynarce. Kabelki też się chowają po bluzką. Nawet nie chcę wiedzieć, jak wyglądał dzisiejszy montaż tego urządzenia
No jak :shock: Wyjścia są dwa:albo sobie poprostu sama montowała,albo ubrała już okablowaną :lol2: Innego wyjścia nie widze :ban: :szalony:
kamilo pisze:Wniosek jest jeden - z każdym dniem nie oglądając magazynu tracę coraz więcej
:spiewa: :spiewa: :spiewa:
Łapy precz ty cała obsługo techniczna od Joasi
Może nie tak całkiem bo by jeszcze magazyn nie został wyemitowany jakby tak zastrajkowali :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Czasami zamiast za wiele gadać,lepiej fajnie pomilczeć
... żeby mnie lepiej potrzymać w napięciu i pograć na nerwach :rozglada:
Tak się zdarza,ale po tej galerii powyżej to chyba jakiś niespełna rozumu by narzekał jeszcze
Ja jestem zachwycony
Ja też jestem zachwycony, ale nie zaskoczony :szalony:
Tylko 'Banda durniów' mogłaby na to narzekać :spiewa:
No właśnie niech się Joasia sama wybroni-jestem o to dziwnie spokojny
Ja jestem też generalnie spokojny, ale jakaś tam minimalna obawa jest :lol2:
No jak Wyjścia są dwa:albo sobie poprostu sama montowała,albo ubrała już okablowaną Innego wyjścia nie widz
Znając Joasię to ja też innych nie biorę pod uwagę :nie:
Gorzej jakby Jej coś palnęło, bo zatrudnili nowego pana-specjalistę od tego i chciała wytestować poziom nowych usług. Pan zaproponował tak oryginalnie na bluzeczkę :xx: :rozglada:
Może nie tak całkiem bo by jeszcze magazyn nie został wyemitowany jakby tak zastrajkowali
Chodziło mi o tych wszystkich od ciuszków, makijażu i wreszcie mikrofonu :ban:
Jakby zastrajkowali to Joasia by sobie przeniosła reżyserkę do studia i sama wciskała te wszystkie przyciski :aniol:
maxxx

kamilo pisze:... żeby mnie lepiej potrzymać w napięciu i pograć na nerwach
:lol2: Ale czekała miła niespodzianka więc to nie było jakieś niestosowne z mojej strony :nie:
Ja też jestem zachwycony, ale nie zaskoczony
Tylko 'Banda durniów' mogłaby na to narzekać
Joasia zawsze zaskakuje więc jakby nagle miało miejsce coś innego,to wtedy moglibyśmy mówic o zaskoczeniu od normy :spiewa:
Znając Joasię to ja też innych nie biorę pod uwagę
Gorzej jakby Jej coś palnęło, bo zatrudnili nowego pana-specjalistę od tego i chciała wytestować poziom nowych usług. Pan zaproponował tak oryginalnie na bluzeczkę
Och przestań,nie mogę tego słuchać :nie: :rozglada:
Chodziło mi o tych wszystkich od ciuszków, makijażu i wreszcie mikrofonu
Jakby zastrajkowali to Joasia by sobie przeniosła reżyserkę do studia i sama wciskała te wszystkie przyciski
Nie mam wątpliwości żeby sobie świetnie poradziła :lol2: Ale kto nie lubi jak sie Go obskakuje w charakteryzatorni-Joasi pewnie ciężko by było z tego ot tak zrezygnować :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Joasia bardzo ładnie wyszła na powyższych capsach 8)
Dopiero teraz zwróciłem uwage na strój :rozglada: Joasia w wersji biała bluzeczka i czarna marynarka wygląda świetnie :jupi: Świetne są ujęcia jak Joasia zadziera głowę do góry :lol2:
A co do montażu wszelakiego sprzętu, to ja nie widzę tu problemu- albo Joasia sama sobie te kabelki przekłada- w sumie co za problem podłączyć ten kabelek do mikroportu :rozglada: - albo ktoś jej to szybko i sprawnie montuje :lol:
Przy okazji chciałbym zwrócić uwagę na istotny problem jakim jest odrzucenie przez Joasie zakladania czerwonej marynarki :rozglada: Pod to czarny golfik i wygląd idealny :szalony:
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:Dopiero teraz zwróciłem uwage na strój Joasia w wersji biała bluzeczka i czarna marynarka wygląda świetnie Świetne są ujęcia jak Joasia zadziera głowę do góry
Może w tych monentach przez studio albo obok niego przechodzi jakaś redakcyjna koleżanka i chce pokazać kto tutaj rządzi :mhm: :plus:
A co do montażu wszelakiego sprzętu, to ja nie widzę tu problemu- albo Joasia sama sobie te kabelki przekłada- w sumie co za problem podłączyć ten kabelek do mikroportu
Nie od dziś wiemy, że ta dziewczyna to do tańca i do różańca :tanczy:
Przy okazji chciałbym zwrócić uwagę na istotny problem jakim jest odrzucenie przez Joasie zakladania czerwonej marynarki Pod to czarny golfik i wygląd idealny
No właśnie. Joasia zaniechała ostatnio paru rzeczy z garderoby. Wybaczcie stwierdzenia, ale ostatnie tygodnie są... monotonne w strój :rozglada: Do zestawu arcziego dodaję jeszcze kucyka i gra gitara :lol2:
maxxx

arczi pisze:Joasia w wersji biała bluzeczka i czarna marynarka wygląda świetnie Świetne są ujęcia jak Joasia zadziera głowę do góry
No jest taka wyniosła-w pozytywny sposób-tylko Joasia tak potrafi :lol2: :tanczy: Albo jak robi wielkie oczy :tanczy:
Przy okazji chciałbym zwrócić uwagę na istotny problem jakim jest odrzucenie przez Joasie zakladania czerwonej marynarki Pod to czarny golfik i wygląd idealny
No właśnie troszke tez zatęskniłem do czerwonej marynarki,szczegolnie do tej nieśliskiej :aniol:
kamilo pisze:Może w tych monentach przez studio albo obok niego przechodzi jakaś redakcyjna koleżanka i chce pokazać kto tutaj rządzi
Prędzej Nam chce pokazać :tanczy: Jeśli o mnie chodzi to mi to nie przeszkadza a wręcz przeciwnie :szalony:
Nie od dziś wiemy, że ta dziewczyna to do tańca i do różańca
Złoty środek,synonim idealności :lol2: :racja:
epsztajnek

arczi pisze:albo ktoś jej to szybko i sprawnie montuje
Albo Arczi nie dostrzegłeś wczorajszego "niuansiku", albo nie masz tak dużej wyobraźni jak ja, albo myśl , że ktoś wykonując swoje obowiązki służbowe, a jakże, może , ot tak , przypadkowo, dotknąć aksamitnych pleców Joasi, nie wywołuje u ciebie dreszczy.
Ale zgoda. Przyjmijmy, że Joasia kabelek przekłada sama sobie. Tym bardziej, że , jak zauważyliśmy, przebiera się tuż przed programem, więc nadajnik montuje sobie na spodniach przed założeniem , w garderobie :cicho: :rozglada:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

kamilo pisze:Może w tych monentach przez studio albo obok niego przechodzi jakaś redakcyjna koleżanka i chce pokazać kto tutaj rządzi

Joasia wszystkim pokazuje, kto trzęsie magazynem :lol2:
Pewnie sobie myśli, że pokaze nam, jaka to ona jest władcza 8)
maxxx pisze:Złoty środek,synonim idealności
No Aśka to wszystko potrafi pogodzić :lol2:
Ale najlepiej niech godzi kierowanie magazynem z objawianiem się w DnŻ, tudzież przed ekranem tłumacząc nam niektóre niezwykle skomplikowane kwestie :lol2:
epsztajnik pisze:Albo Arczi nie dostrzegłeś wczorajszego "niuansiku", albo nie masz tak dużej wyobraźni jak ja, albo myśl , że ktoś wykonując swoje obowiązki służbowe, a jakże, może , ot tak , przypadkowo, dotknąć aksamitnych pleców Joasi, nie wywołuje u ciebie dreszczy.
Faktycznie nie zwróciłem wczoraj uwagi ani na Joasiowe wdzianko, ani na mocowanie mikrofonu :nie:
Ale myśl, że ktoś jej zakładał ten mikrofonik specjalnie mnie nie zajmuje- co mi do tego :lol2:
Poza tym dalej jakoś nie wierzę, by za przeproszeniem, Joasie ktoś macał zakładając ten cały sprzęt 8)
Ale zgoda. Przyjmijmy, że Joasia kabelek przekłada sama sobie. Tym bardziej, że , jak zauważyliśmy, przebiera się tuż przed programem, więc nadajnik montuje sobie na spodniach przed założeniem , w garderobie
Dokładnie :P
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:Joasia wszystkim pokazuje, kto trzęsie magazynem Pewnie sobie myśli, że pokaze nam, jaka to ona jest władcza
My już o tym doskonale wiemy. Nie musi nam nawet przypominać :nie:
maxxx pisze:Złoty środek,synonim idealności
...czyli jak pogodzić wszystko ze wszystkim, praktyczne z pożytecznym :aniol:
No Aśka to wszystko potrafi pogodzić Ale najlepiej niech godzi kierowanie magazynem z objawianiem się w DnŻ, tudzież przed ekranem tłumacząc nam niektóre niezwykle skomplikowane kwestie.
Czyżbyśmy znowu reaktywowali kwestię Dnż? :szalony:
maxxx

arczi pisze:Joasia wszystkim pokazuje, kto trzęsie magazynem
Pewnie sobie myśli, że pokaze nam, jaka to ona jest władcza
To są takie gesty,które wyłapać mogą tylko wtajemniczeni-czyli My :tanczy:
No Aśka to wszystko potrafi pogodzić
Pogodynka jednym słowem :rozglada: :lol2:
Poza tym dalej jakoś nie wierzę, by za przeproszeniem, Joasie ktoś macał zakładając ten cały sprzęt
Dajmy juz temu spokój.Poprostu wersja jest taka,że kupila bluzkę z mikrofonem-głupie i naiwne,ale czy to pierwszy raz :lol2: :spiewa:
kamilo pisze:Czyżbyśmy znowu reaktywowali kwestię Dnż?
Od czasu do czasu trzeba poruszać także bolesne sprawy :roll: :< :<
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:To są takie gesty,które wyłapać mogą tylko wtajemniczeni-czyli My
Gdyby nie Wy to ja na sporą część z nich nie zwróciłbym uwagi :nie:
Pogodynka jednym słowem
:spiewa: :spiewa: :spiewa:
Dajmy juz temu spokój.Poprostu wersja jest taka,że kupila bluzkę z mikrofonem-głupie i naiwne,ale czy to pierwszy raz
Co to teraz za bluzeczki produkują :shock: :lol2:
Od czasu do czasu trzeba poruszać także bolesne sprawy
Szczerze mówiąc to nie widzę tego sensu, bo każda dyskusja na ten temat kończy się jednym - powrotem do punktu wyjścia :rozglada:
ODPOWIEDZ