kamilo pisze:Może w tych monentach przez studio albo obok niego przechodzi jakaś redakcyjna koleżanka i chce pokazać kto tutaj rządzi
Joasia wszystkim pokazuje, kto trzęsie magazynem
Pewnie sobie myśli, że pokaze nam, jaka to ona jest władcza
maxxx pisze:Złoty środek,synonim idealności
No Aśka to wszystko potrafi pogodzić
Ale najlepiej niech godzi kierowanie magazynem z objawianiem się w DnŻ, tudzież przed ekranem tłumacząc nam niektóre niezwykle skomplikowane kwestie
epsztajnik pisze:Albo Arczi nie dostrzegłeś wczorajszego "niuansiku", albo nie masz tak dużej wyobraźni jak ja, albo myśl , że ktoś wykonując swoje obowiązki służbowe, a jakże, może , ot tak , przypadkowo, dotknąć aksamitnych pleców Joasi, nie wywołuje u ciebie dreszczy.
Faktycznie nie zwróciłem wczoraj uwagi ani na Joasiowe wdzianko, ani na mocowanie mikrofonu :nie:
Ale myśl, że ktoś jej zakładał ten mikrofonik specjalnie mnie nie zajmuje- co mi do tego
Poza tym dalej jakoś nie wierzę, by za przeproszeniem, Joasie ktoś macał zakładając ten cały sprzęt
Ale zgoda. Przyjmijmy, że Joasia kabelek przekłada sama sobie. Tym bardziej, że , jak zauważyliśmy, przebiera się tuż przed programem, więc nadajnik montuje sobie na spodniach przed założeniem , w garderobie
Dokładnie