Kacper Kaliszewski

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

lukaszo
Zbanowany
Zbanowany

Re: Kacper Kaliszewski

Post autor: lukaszo »

Kto dzisiaj oprócz Kacpra był w Dniu na żywo?
TVN - programowo najlepsza
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

lukaszo pisze:Kto dzisiaj oprócz Kacpra był w Dniu na żywo?
M. Sakowska.
lukaszo
Zbanowany
Zbanowany

Re:

Post autor: lukaszo »

kamilo pisze:
M. Sakowska.
dzięki
TVN - programowo najlepsza
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

maxxx pisze:Kacper rozmawiał n/t wypadku w Rawiczu z policjantem mówiąc,że Rawicz jest w województwie mazowieckim
Został poprawiony,przeprosił a juz pare chwil po tym fakcie zaznaczył,że należy mu się dwója z geografii
Caly Kac! :szalony: Szybka reakcja, cieta riposta, ale tylko ktos z dystansem do siebie moze w tak zartobliwy sposob skomentowac wpadke na antenie. Oj co niektorzy pewnie by w tej sytuacji buraka zaliczyli, ale nie Kacperek nasza superstar! :spiewa:
Ale powiem,że wczoraj mi się podobały jego dyskusje na temat obchodów marca '68-wykazał się spora wiedzą ; praktycznie z głowy Nawet jeśli to tylko solidne przygotowanie to i tak brawa za spokoj Wystarczy pochwał od tego jest Nika
Alez chwal maxxxiu, chwal! Bo potem to tylko ja tu wychodze na jakas kacperko-maniaczke, a tak to przynajmniej jest tu czarno na bialym, ze inni tez zauwazaja jego wielki potencjal i talent! :D
kamilo pisze:

M.Sakowska
lukaszo pisze: dzięki
Chlopaki i jaka jest konkluzja tych lakonicznych wypowiedzi?? :>
Camilo
Guru
Guru

Nika pisze:Chlopaki i jaka jest konkluzja tych lakonicznych wypowiedzi??
Że był duet K&M?! :rozglada: :spiewa:
Po obejrzeniu jednego serwisu ciężko wygłaszać głębsze przemyślenia 8)
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Nika pisze:Alez chwal maxxxiu, chwal! Bo potem to tylko ja tu wychodze na jakas kacperko-maniaczke, a tak to przynajmniej jest tu czarno na bialym, ze inni tez zauwazaja jego wielki potencjal i talent!
A co źle się czujesz w roli kacperko-maniaczki :D Ale ok bedę się starał tu zaglądać.Ale chwalił bede tylko gdy zasłuży :grozi: :lol2:
kamilo pisze:Po obejrzeniu jednego serwisu ciężko wygłaszać głębsze przemyślenia
Jak się jest gadułą :lol2: :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:A co źle się czujesz w roli kacperko-maniaczki Ale ok bedę się starał tu zaglądać.Ale chwalił bede tylko gdy zasłuży
Zabrzmiało jakby maxxx tu wcześniej nigdy nie pisał :spiewa:
Okey, wiem - nie wtrącam się :stop:
Jak się jest gadułą
Jak się ktoś z tym nie urodził (tak jak ja) to nie jest mu później tak łatwo :nie:
Camilo
Guru
Guru

Dziś Kacper w Dnż. Szczególnie uśmiecha się, gdy mowa o Jarosławie Kaczyńskim, który nt. wyborów przez Internet powiedział, że to powinna być poważniejsza dycyzja niż tylko kliknięcie myszką. Internautów nazwał młodymi ludźmi, oglądającymi filmy pronograficzne w sieci i pijącymi piwo :rozglada: Nie wiem, czy to uśmiech ironii i politowania nad prezesem czy też rozbawia tak rozbawia go ta śmiała teoria :spiewa:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Mała zmyłka - tak podsumowal Kacper konferencje prasową z udziałem prezydenta Lecha Kaczyńskiego i Ala Gore'a, który przez przypadek stanął nie przy tym pulpicie co trzeba, zajął miejsce przeznaczone dla Lecha Kaczyńskiego. Nie urażajac nikogo, ja tam bym nie miała nic przeciwko takiej nagłej zamianie miejsc 8)
kamilo pisze:Szczególnie uśmiecha się, gdy mowa o Jarosławie Kaczyńskim, który nt. wyborów przez Internet powiedział, że to powinna być poważniejsza dycyzja niż tylko kliknięcie myszką. Internautów nazwał młodymi ludźmi, oglądającymi filmy pronograficzne w sieci i pijącymi piwo Nie wiem, czy to uśmiech ironii i politowania nad prezesem czy też rozbawia tak rozbawia go ta śmiała teoria
Trudno się nie śmiać z tej wypowiedzi prezesa PiS, chciałoby się wręcz rzec i gdzież to pan mówi?? W internecie??? :lol: Ciekawe czy popijał piwo jak udzielał wywiadu dla PiSowskiej witryny internetowej?! Wszak ponoć najczęściej ocenia się innych z autopsji.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Ta Wasza dyskusja o wpadeczkach i pomyłeczkach Kacperka przypomniała mi o jednej, którą sama słyszałam jakiś czas temu :rozglada: Wywołując do odpowiedzi Małgorzatę Telmińską, nazwał ją Magdaleną. Małgosia zwróciła mu uwagę, a on w geście przeprosin złożył dłonie :rozglada: Po relacji powiedział, że nie wie co mu przyszło do głowy, żeby nazwać ją Magdaleną i powiedział, że później - wspólnie, wymyślą dla niego karę :rozglada: Ciekawe czy, a jeśli tak to jaką wymyślili ? :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Szkoda, że tego nie oglądałem, ale znając łaskawość Pań darowały mu wszystko :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Dżastina pisze:Ta Wasza dyskusja o wpadeczkach i pomyłeczkach Kacperka przypomniała mi o jednej, którą sama słyszałam jakiś czas temu :rozglada: Wywołując do odpowiedzi Małgorzatę Telmińską, nazwał ją Magdaleną. Małgosia zwróciła mu uwagę, a on w geście przeprosin złożył dłonie :rozglada: Po relacji powiedział, że nie wie co mu przyszło do głowy, żeby nazwać ją Magdaleną i powiedział, że później - wspólnie, wymyślą dla niego karę :rozglada: Ciekawe czy, a jeśli tak to jaką wymyślili ? :rozglada:
Dzięki Dżastina za kolejną "wpadkową" anegdotkę! :D Najfajniejsze jest to, że Kacperek zawsze z gracją wychodzi z takich opresji, i te wpadki wcale nie świadczą o tym, że chłopak nie daje sobie rady, bo różne przejęzyczenia, lapsusy językowe czy jakies nieścisłości we wiedzy od czasu do czasu zdarzaja się każdemu dziennikarzowi, grunt to wyjśc z nich z twarzą! Co redaktorowi Kaliszewskiemu praktycznie zawsze się udaje! :lol2: I co więcej, on tym żartobliwym podejściem do własnej osoby jeszcze bardziej zjednuje sobie widzów. :D
eve_lina
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: eve_lina »

dzisiaj przez Pana redaktora mało z okna nie wypadłam:D
myje sobie okna,a żeby być na czasie to oczywiście TVN24 gra:P
Pan Kacper znowu pomylił imię jakiejś reporterki i powiedział "Sprawdzę,czy istnieje jakaś jednostka chorobowa,która polega na notorycznym myleniu imion.Jeśli tak to poddam się leczeniu":P
maxxx

Post autor: maxxx »

To ja z kolei słyszałem jak do Tomasza Mildyna powiedział Waldku :grozi: :lol2: :spiewa:

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

To już jakaś epidemia z myleniem tych imion :roll:
ODPOWIEDZ