Krzysztof Górlicki

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Re: Krzysztof Górlicki

Post autor: Nika »

Dzieki maxxxiu za ten wysyp capsow, Krzysztofa usmiech na koniec serwisow to mily poczatek dnia!
Dzis ciekawe materialy pan redaktor nam przygotowal, ale raczej nikomu, ani tymbardziej jemu nie bylo do smiechu jak pokazywano w jak okrutny sposob amerykanscy zolnierze w Iraku "obeszli" sie z malym szczeniaczkiem, najdrastyczniejszej sceny nam oszczedzono, pozostawiajac w domysle widzow. :( Mi nie bylo tez do smiechu jak sie okazalo, ze Hillary z lekka przewaga wygrala wg wstepnych sondazy prawybory w superwtorek, za to Krzysztof byl przy tej relacji uchachany... :grozi:
Bylo tez chwile zabawnie jak Jaroslaw Kuzniar chodzil po studio i krecil z operatorem z recznej kamerki rozne scenki studiowo-rodzajowe i przechodzac obok Krzysia upomnial go, by nie smiecil papierkami od cukierkow. :lol2: Heh wydalo sie, ze od rana Krzystof ma cisnienie na slodycze... 8)
eve_lina
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: eve_lina »

Nika pisze:Dzieki maxxxiu za ten wysyp capsow, Krzysztofa usmiech na koniec serwisow to mily poczatek dnia!
Dzis ciekawe materialy pan redaktor nam przygotowal, ale raczej nikomu, ani tymbardziej jemu nie bylo do smiechu jak pokazywano w jak okrutny sposob amerykanscy zolnierze w Iraku "obeszli" sie z malym szczeniaczkiem, najdrastyczniejszej sceny nam oszczedzono, pozostawiajac w domysle widzow. :( Mi nie bylo tez do smiechu jak sie okazalo, ze Hillary z lekka przewaga wygrala wg wstepnych sondazy prawybory w superwtorek, za to Krzysztof byl przy tej relacji uchachany... :grozi:
Bylo tez chwile zabawnie jak Jaroslaw Kuzniar chodzil po studio i krecil z operatorem z recznej kamerki rozne scenki studiowo-rodzajowe i przechodzac obok Krzysia upomnial go, by nie smiecil papierkami od cukierkow. :lol2: Heh wydalo sie, ze od rana Krzystof ma cisnienie na slodycze... 8)
tak,moment z papierkami był najlepszy:,,Tylko proszę zabrać te papierki po cukierkach Krzysiu,nie zapomnijce ich wyrzucić Panowie później",a Panowie jak jeden mąż za papierki złapali:D
eve_lina
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: eve_lina »

Nika pisze:Dzieki maxxxiu za ten wysyp capsow, Krzysztofa usmiech na koniec serwisow to mily poczatek dnia!
tak,moment z papierkami był najlepszy:,,Tylko proszę zabrać te papierki po cukierkach Krzysiu,nie zapomnijce ich wyrzucić Panowie później",a Panowie jak jeden mąż za papierki złapali:D
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

achh ale dzisiaj od rana Krzysiu miał dobry humorek :) fiu fiu :) czyżby to ze względu na Dzień Kobiet?: :) zobaczymy jak to jutro będzie :)
konsta
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: konsta »

Właśnie przyszłam dać reprymendę wszystkim bo jakoś mało ostatnio pisaliśmy a tu pięknie Dorotka969 zapoczątkowała wątek. No ale powiem wam, że Krzyś ostatnio jakiś taki hmm nie widzę w nim nic nowego, taka monotonia :( ;( . No chociaż nowy krawat a tu nic ciągle niebieski pomarańczowy i z czasu mój ulubiony fioletowy. No jakieś urozmaicenie by się przydało ale ogólnie kocham poranki w wykonaniu tych dwóch panów.
Kreska
Początkujący
Początkujący

Post autor: Kreska »

Błe, myślałam, że z okazji Dnia Kobiet to p. Redaktor na pewno będzie... Wcześniej wstałam i w ogóle, a tu Aneta. Tnt, niestety.
konsta
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No tak racja też rano byłam niepocieszona, że w dzień kobiet dali nam kobietę… nic nie mam do Anety ale Krzyś byłby ciekawszym obiektem… no cóż takie życie tych biednych kobitek :P :P Wszystkiego naj dla Was kobiety życzy kobieta :D
Kreska
Początkujący
Początkujący

Post autor: Kreska »

Rzecz w tym, że ja p. Anety raczej nie trawię. Jakaś taka wiecznie spięta i zasadnicza... Zresztą, pod względem uroku osobistego trudno p. Krzysztofowi dorównać.
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Przed chwilą Krzysztof wypowiadał się o Agnieszce Cegielskiej w kulisach "Tańca z gwiazdami". :) Może fragment tej wypowiedzi będzie też dziś o 20. ;)
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Wypowiedzi nie było, ale ja akurat trafiłem na te kusliy TzG kiedy zaczynali mówić o Agnieszce.
Krzysiek przyznał, że wraz z całą redakcją ogląda się za Agnieszką :lol2:
Nawet zademonstrował jak to wygląda :lol2: Czarujące spojrzenie :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Heh po przeczytaniu posta POpieram liczylam na te pare slow od Krzysztofa w glownym wydaniu TzG i patrzylam jak zaczarowana w telewizorek, ale niestety nie dali jego wypowiedzi. :ech:
Za to dzieki za wiecej szczegolow arczi, no dziwne by bylo gdyby sie za Agą nie ogladali w koncu to fajna kobitka, zreszta moja ulubiona pogodynka, wiec wybaczam jakby co :P , ale i tak chyba nikt nie przebije w kokietowaniu Jej jak to robi Prokop w DDTVN :lol: ale wlasnie wyczytalam w programie, ze powtorka kulis TzG bedzie jutro o 8 rano, wiec chyba zdarze na ostatnia chwile jeszcze obejrzec. Jakby ktos mial wlaczony wtedy komputerek i zrobil capsa choc jednego to wysciskam jak nigdy! :rydzyk: Czarujace spojrzenie Krzysztofa- bezcenne! 8)
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

No to Nika, obserwuj jak Krzysztof będzie porannikował wraz w prognozującą Agnieszką :lol2:
Może ten jego dobry humor i szeroki uśmiech rozkwita gdy Aga mówi o pogodzie :D
Kiedyś podczas serwisu mógłby tak podążyć wzrokiem za krokiem Agnieszki :D
A czarujący wzrok Krzysztofa był dosyc, jakby to powiedzieć, cwaniacki :lol2:
Mam nadzieje, że się odpowiednio wyraziłem :lol2: Krzych czasem ma taki intrygujący wzrok :lol2:
konsta
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No kurcze nie było Krzyska w tańcu a tak na to liczyłam… jednak weekend bez Krzyśka to nie to samo ;( no nic może w końcu ma urlop bo chyba już czas, pracował wytrwale w sumie już długo bez odpoczynku. Może pojechał wypocząć i zabawić się ze swojąpodobno piękną dziewczyną :D
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

konsta pisze:Może pojechał wypocząć (...)
Nie sądzę, by to był jakiś dłuższy urlop. Po prostu przez kilka dni może sobie później wstać. Dni jakich wiele. Pewnie już w okolicach czwartku objawi się w serwisach i zagości w nich na weekend :spiewa:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze:Krzych czasem ma taki intrygujący wzrok
Teraz to Ty zes mnie zaintrygowal! :>
No to Nika, obserwuj jak Krzysztof będzie porannikował wraz w prognozującą Agnieszką
Niech sie porannikuja - byle czesciej! Ku uciesze widzow! A i tak wiadomo, ze glowna czesc porannikowego flirtowania bierze na barki Jaro! 8)
P.S. Nie ogladalam tej powtorki :( ale obstawiam, ze jutro Krzych sie zjawi bez powtorek, za to na zywo!
ODPOWIEDZ