To niech znajdzie sobie jakiegoś rzecznika i po problemie :devil:arczi pisze:Widać Aśka nie chce codziennie sterczeć pod ekranem i gadać i tych video
Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Joanna Kryńska
Witam po długiej nieobecności
:tanczy: To ja też coś dorzucę żeby nie było ,że nie pamiętałem albo coś takiego
x: :spiewa: Poza tym miałem mały jubileusz 2000 post u Joasi dlatego zrobiłem sobie wolne

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Witam.maxxx pisze:Witam po długiej nieobecności

Widzę, że teraz tylko ja jestem tym najgorszym, który wczoraj nie oglądałTo ja też coś dorzucę żeby nie było ,że nie pamiętałem albo coś takiego

Gratulując dochodzę do wniosku, że aż strach się bać co będzie przy 5000 :rozglada:Poza tym miałem mały jubileusz 2000 post u Joasi dlatego zrobiłem sobie wolne
PS. Widzę też, że Nika obchodzi swój mały jubileusz - 250 postów we wątku :jupi:
Re:
Ojej kamilo widzę, że trzymasz ręke na pulsie nawet bym tego nie zauwazyła, ja tam rzadziej do tych moich statystyk zaglądam. Bardziej pilnuję tych jubileuszy stronicowychkamilo pisze: PS. Widzę też, że Nika obchodzi swój mały jubileusz - 250 postów we wątku :jupi:

No to dołączam do klubu! Ale to wcale nie przysparza nam chluby... :stop:kamilo pisze:Widzę, że teraz tylko ja jestem tym najgorszym, który wczoraj nie oglądał

Jeszcze trochę i jak będziemy się tam mijać z panną Joanną to wyrzucą nas z wątku i trzeba będzie załozyć jakiś kontrwątek "Pechowcy nie mogący oglądać PzP"

Congratz! :tanczy: Z takiej liczby postów to byś już może mogł sklecić książkę o Joasi!maxxx pisze:Poza tym miałem mały jubileusz 2000 post u Joasi dlatego zrobiłem sobie wolne

To było pod wpływem fascynacji Twoim nowym avatarem :szalony:Nika pisze:Ojej kamilo widzę, że trzymasz ręke na pulsie nawet bym tego nie zauwazyła, ja tam rzadziej do tych moich statystyk zaglądam. Bardziej pilnuję tych jubileuszy stronicowych Ale tak czy siak miło, że zauważyłeś!
Pocieszające jest to, że nie będę sam, tylko w miłym towarzystwie :tanczy:No to dołączam do klubu! Ale to wcale nie przysparza nam chluby...
Jeszcze trochę i jak będziemy się tam mijać z panną Joanną to wyrzucą nas z wątku i trzeba będzie załozyć jakiś kontrwątek "Pechowcy nie mogący oglądać PzP"
Tylko ciekawe jaki gatunek :mhm: Science Fiction czy przygodowy?Congratz! Z takiej liczby postów to byś już może mogł sklecić książkę o Joasi!

Właśnie właśniekamilo pisze:To było pod wpływem fascynacji Twoim nowym avatarem

Sam bym sobie taki sprawił, ale musiałyby się na nim znajdować jeszcze 2 inne osobki

I w ogóle gratuluje wszelakich jubileuszy

Ja się moę pochwalić, że niemal 70% moich postów jest u Joasi

To powinien być dla niej zaszczyt

Nie chcę być złośliwy, ale czyżby się już Anita znudziła? :devil:arczi pisze: Właśnie właśnie Nika, świetny avatarek ...

A ja nie wiem, czym się mogę pochwalić :rozglada: 33% udziałów tutaj? :uhh:Ja się moę pochwalić, że niemal 70% moich postów jest u Joasi
Widzę, że dziś mamy typowo statystyczną niedzielę :spiewa: Ty już dobiłeś do tych 2000, ja jeszcze kilka dni mam przed sobą, ale nie robi się w końcu tego dla liczb i podniesienia statystyk :stop:To powinien być dla niej zaszczyt A teraz widzę, że ja i kamilo powoli dobijamy do dwóch tysięcy postów Też zawsze coś
Ale tutaj dzisiaj statystycznie
Każdy ma jakieś jubileusze,nie pozostaje nic innego jak wykuwanie dalszych sukcesów
Procentowo nie ma co patrzeć,bo ktoś może mieć 100% postów u Joanny,a bedzie to np 1 post :spiewa:
Joasia jest ponad liczbami i dlatego warta jest milionów postów :tanczy:
Wiemy juz jak będzie wygladać sprawa 'Prosto z Polski' w zbliżające się Święta
:aniol:

Joasia jest ponad liczbami i dlatego warta jest milionów postów :tanczy:
Wiemy juz jak będzie wygladać sprawa 'Prosto z Polski' w zbliżające się Święta

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Wiemy - normalnie, tzn. będzie codziennie, więc jakieś dłuższej niż zwykle rozłąki nie będzie :nie:maxxx pisze:Wiemy juz jak będzie wygladać sprawa 'Prosto z Polski' w zbliżające się Święta?
Nawet, gdy ktoś będzie świętował i nie obejrzy o 17.10 to nic straconego - powtórka 3 godziny późnień również w poniedziałek :aniol:
No i wszystko musi się kiedyś skończyć :jupi: Liczę, że ta cisza w wątku również :rydzyk:
Parę drobnostek magazynowych jako dowód, że w końcu oglądałem

Tematyka jak zwykle urozmaicona. Nie jest też jedno małe ale - nie obejrzałem pierwszych dwóch minut. :rozglada:
Może warto jednak wrócić do pisania tutaj, bo jeśli ktoś myślał, że nam się upiecze, to się mocno przeliczył. Nie było uśmiechów :grozi:
Parę drobnostek magazynowych jako dowód, że w końcu oglądałem

Tematyka jak zwykle urozmaicona. Nie jest też jedno małe ale - nie obejrzałem pierwszych dwóch minut. :rozglada:
Może warto jednak wrócić do pisania tutaj, bo jeśli ktoś myślał, że nam się upiecze, to się mocno przeliczył. Nie było uśmiechów :grozi:
To ja już nie wiem, czy Joasia lubi cisze, czy nie
Niegdyś, gdy bardzo dużo się tu pisało, Aśka miała tendencje do kwaszenia się, teraz jest cicho to też niedobrze :rozglada:
No ale kto tu zrozumie kobiete
Poza tym Joasia zawsze była podwójną zagadką
Dziś nie widziałem magazynu :nie: Ale w zeszłym tygodniu widziałem zdaje się cztery wydania, więc to było tak na zapasik
Jeden widz mniej czy więcej- co za różnica 

Niegdyś, gdy bardzo dużo się tu pisało, Aśka miała tendencje do kwaszenia się, teraz jest cicho to też niedobrze :rozglada:
No ale kto tu zrozumie kobiete

Dziś nie widziałem magazynu :nie: Ale w zeszłym tygodniu widziałem zdaje się cztery wydania, więc to było tak na zapasik