Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

arczi pisze:Widać Aśka nie chce codziennie sterczeć pod ekranem i gadać i tych video
To niech znajdzie sobie jakiegoś rzecznika i po problemie :devil:
epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

A kuku ;) mówimy do tej kamery :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Dzięki epsztajnek za ten perełki, które wartości nabierają tym bardziej, że nie oglądałem dziś magazynu :nie:
PS. Coś dziś o ściany wątku odbija się echo. Aśka Wam dam :grozi:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Weekend nie sprzyja kontemplacjom nad Joasią :nie:
Ale żeby nie czuła się poszkodowana, rzucę w nią skromnym capsem 8)
Niech popatrzy, jakie czasem miny robi :D

Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze:Niech popatrzy, jakie czasem miny robi
To już błahostka. Na stop-klatce każdemu się zdarza - jednym częściej, innym rzadziej :D
maxxx

Re: Joanna Kryńska

Post autor: maxxx »

Witam po długiej nieobecności :lol2: :tanczy: To ja też coś dorzucę żeby nie było ,że nie pamiętałem albo coś takiego :xx: :spiewa: Poza tym miałem mały jubileusz 2000 post u Joasi dlatego zrobiłem sobie wolne :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Witam po długiej nieobecności
Witam. :lol2:
To ja też coś dorzucę żeby nie było ,że nie pamiętałem albo coś takiego
Widzę, że teraz tylko ja jestem tym najgorszym, który wczoraj nie oglądał :(
Poza tym miałem mały jubileusz 2000 post u Joasi dlatego zrobiłem sobie wolne
Gratulując dochodzę do wniosku, że aż strach się bać co będzie przy 5000 :rozglada:

PS. Widzę też, że Nika obchodzi swój mały jubileusz - 250 postów we wątku :jupi:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Re:

Post autor: Nika »

kamilo pisze: PS. Widzę też, że Nika obchodzi swój mały jubileusz - 250 postów we wątku :jupi:
Ojej kamilo widzę, że trzymasz ręke na pulsie nawet bym tego nie zauwazyła, ja tam rzadziej do tych moich statystyk zaglądam. Bardziej pilnuję tych jubileuszy stronicowych :lol2: Ale tak czy siak miło, że zauważyłeś! :D
kamilo pisze:Widzę, że teraz tylko ja jestem tym najgorszym, który wczoraj nie oglądał
No to dołączam do klubu! Ale to wcale nie przysparza nam chluby... :stop: :lol2:
Jeszcze trochę i jak będziemy się tam mijać z panną Joanną to wyrzucą nas z wątku i trzeba będzie załozyć jakiś kontrwątek "Pechowcy nie mogący oglądać PzP" :roll: :szalony:
maxxx pisze:Poza tym miałem mały jubileusz 2000 post u Joasi dlatego zrobiłem sobie wolne
Congratz! :tanczy: Z takiej liczby postów to byś już może mogł sklecić książkę o Joasi! :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Nika pisze:Ojej kamilo widzę, że trzymasz ręke na pulsie nawet bym tego nie zauwazyła, ja tam rzadziej do tych moich statystyk zaglądam. Bardziej pilnuję tych jubileuszy stronicowych Ale tak czy siak miło, że zauważyłeś!
To było pod wpływem fascynacji Twoim nowym avatarem :szalony:
No to dołączam do klubu! Ale to wcale nie przysparza nam chluby...
Jeszcze trochę i jak będziemy się tam mijać z panną Joanną to wyrzucą nas z wątku i trzeba będzie załozyć jakiś kontrwątek "Pechowcy nie mogący oglądać PzP"
Pocieszające jest to, że nie będę sam, tylko w miłym towarzystwie :tanczy:
Congratz! Z takiej liczby postów to byś już może mogł sklecić książkę o Joasi!
Tylko ciekawe jaki gatunek :mhm: Science Fiction czy przygodowy? :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze:To było pod wpływem fascynacji Twoim nowym avatarem
Właśnie właśnie :lol2: Nika, świetny avatarek :tanczy:
Sam bym sobie taki sprawił, ale musiałyby się na nim znajdować jeszcze 2 inne osobki :lol2:

I w ogóle gratuluje wszelakich jubileuszy :lol2: Ostatnio nie miałem czasu na bieżąco śledzić :rozglada:
Ja się moę pochwalić, że niemal 70% moich postów jest u Joasi :lol2:
To powinien być dla niej zaszczyt :lol2:
Camilo
Guru
Guru

arczi pisze: Właśnie właśnie Nika, świetny avatarek ...
Nie chcę być złośliwy, ale czyżby się już Anita znudziła? :devil: :D
Ja się moę pochwalić, że niemal 70% moich postów jest u Joasi
A ja nie wiem, czym się mogę pochwalić :rozglada: 33% udziałów tutaj? :uhh:
To powinien być dla niej zaszczyt A teraz widzę, że ja i kamilo powoli dobijamy do dwóch tysięcy postów Też zawsze coś
Widzę, że dziś mamy typowo statystyczną niedzielę :spiewa: Ty już dobiłeś do tych 2000, ja jeszcze kilka dni mam przed sobą, ale nie robi się w końcu tego dla liczb i podniesienia statystyk :stop:
maxxx

Post autor: maxxx »

Ale tutaj dzisiaj statystycznie :D Każdy ma jakieś jubileusze,nie pozostaje nic innego jak wykuwanie dalszych sukcesów :lol2: Procentowo nie ma co patrzeć,bo ktoś może mieć 100% postów u Joanny,a bedzie to np 1 post :spiewa:
Joasia jest ponad liczbami i dlatego warta jest milionów postów :tanczy:
Wiemy juz jak będzie wygladać sprawa 'Prosto z Polski' w zbliżające się Święta :?: :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Wiemy juz jak będzie wygladać sprawa 'Prosto z Polski' w zbliżające się Święta?
Wiemy - normalnie, tzn. będzie codziennie, więc jakieś dłuższej niż zwykle rozłąki nie będzie :nie:
Nawet, gdy ktoś będzie świętował i nie obejrzy o 17.10 to nic straconego - powtórka 3 godziny późnień również w poniedziałek :aniol:
Camilo
Guru
Guru

No i wszystko musi się kiedyś skończyć :jupi: Liczę, że ta cisza w wątku również :rydzyk:

Parę drobnostek magazynowych jako dowód, że w końcu oglądałem :lol2: :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Tematyka jak zwykle urozmaicona. Nie jest też jedno małe ale - nie obejrzałem pierwszych dwóch minut. :rozglada:
Może warto jednak wrócić do pisania tutaj, bo jeśli ktoś myślał, że nam się upiecze, to się mocno przeliczył. Nie było uśmiechów :grozi:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

To ja już nie wiem, czy Joasia lubi cisze, czy nie :lol2:
Niegdyś, gdy bardzo dużo się tu pisało, Aśka miała tendencje do kwaszenia się, teraz jest cicho to też niedobrze :rozglada:
No ale kto tu zrozumie kobiete :lol2: Poza tym Joasia zawsze była podwójną zagadką :lol2:

Dziś nie widziałem magazynu :nie: Ale w zeszłym tygodniu widziałem zdaje się cztery wydania, więc to było tak na zapasik :lol2: Jeden widz mniej czy więcej- co za różnica :lol2:
ODPOWIEDZ