Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Myśleliśmy nad urochomieniem kontaktu :lol2:

Obrazek

I Nas oświeciło :jupi:

Obrazek

Naprawdę,sprawdza się to :lol2:

Obrazek

Będziemy to rozwijać :lol2:

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Znakomite rozpoczęcie nowej strony. Dzięki :tanczy:
Ach, już 3 razy obejrzałem ten filmik i nadziwić się na mogę. Zupełnie inny od tego magazynowego akcent :jupi:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Re: Joanna Kryńska

Post autor: Nika »

No nareszcie jakis rarytas znalazl sie dla tak wytrawnych fanow Joanny jak Wy! :jupi:
Ale musze Was sprowadzic na ziemie (i czemu mi zawsze ta niewdzieczna rola przypada? :uhh: ) ale..
kamilo pisze:Widać, że to iż Joasia jest szefową kontaktu
to nie Joanina jest szefowa kontaktu, ale ten Pan, który sie tam wypowiadal:
Obrazek
Joanna ma bardziej role takiej "rzeczniczki" kontaktu tvn24, zreszta Jej twarz jest bardziej rozpoznawalna nizeli Pana Andrzeja , stad Jej wystapienia w tym temacie no i ma z tym sporo do czynienia chocby z tymi filmikami w Prosto z Polski.
Camilo
Guru
Guru

Ja to przy każdej tutejszej euforii przychodzi czas i rozczarowania. Nie kłócąc się przyznaję rację Nice. :racja:
Ważne, że ma tam chociaż jakąś fuchę :spiewa:
maxxx

No ja tez przyznaję ale wcale mi nie jest smutno za specjalnie z tego powodu :lol2: Bo My chyba za wiele byśmy nie zyskali z takiego stanowiska Joasi :nie: No może to trochę samolubne,ale juz nie badzmy takimi Samarytaninami 8)
Pewnie by miała więcej pracy zakulisowej a tak jako rzeczniczka daje przedsiewzięciu swoją twarz i nazwisko 8) To też bardzo wiele :brawa: :aniol:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No ja tez przyznaję ale wcale mi nie jest smutno za specjalnie z tego powodu Bo My chyba za wiele byśmy nie zyskali z takiego stanowiska Joasi :nie: No może to trochę samolubne,ale juz nie badzmy takimi Samarytaninami
Ano miałaby też parę groszy więcej, choć nie o pieniądzach tu mowa :stop: Może jest przy okazji jakąś zastępczynią :mhm:
W każdym bądź razie nadaje się na rzecznika, mając już doświadczenie w tej kwestii :tanczy:
maxxx

Jak czmyhnęła po 13 to już się nie pojawiła aż do godziny zero.:szalony: Na początku 'PzP' łączyła się z Kaśką Pasikowską sprzed szpitala w Radomiu,odrobina prezenterskiej roboty Jej się chyba przypomniała ;( A może bardziej mi... :ech:
Ach no nieważne,natomiast magazinno jakto magazinno same bulwerki :stop: Nic nie nastrajało optymistycznie oprócz Joasi,ale to i tak bardzo bardzo wiele. :jupi:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I mały eksperyment :xx: Więcej się boję zabawiać,wiadomo :rozglada: :spiewa: :arrow:

Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

No wychodzi na to, że z Joasi żadna szefowa :lol2: Może to i dobrze :lol2:
Ale to jakże poczytny portal nas tak zmylił :lol2: W to, że ma lepszą twarz niż pan Andrzej nie wątpię :nie: :lol2:
Ale teraz nikt nie będzie jej przynajmniej zarzucał, że 'to ona stoi za tym cyrkiem'- w końcu takie i jeszcze głupsze komentarze pojawiały się na innym forum :ech:

A jeśli chodzi o dzisiejszy magazyn :arrow: Dla mnie sentymentalnym momentem było wyemitowanie materiału o wypadku pod Granoble. Od razu przypomniał mi się ten kolejny wypadek w okolicach Lille- jakies dwa tygodnie później- kiedy Joasia miała wieczorne serwisy z blueboxu i łączyła się z Dagną :rozglada: Od razu sobie tak pomyślałem, jaka to szkoda, że teraz urzęduje tylko w magazynie- w takich gorących sytuacjach była niezawodna :lol2:
maxxx

Ach te wspomnienia,ciężko o pewnych wydarzeniach tak łatwo zapomnieć :roll: Ale musimy pielegnować dla przyszłych pokoleń :lol2:
Jeszcze tylko ze swojej strony dodam,że pod koniec pierwszej części M24 na 99% Joasia przemknęła po studio w czarnym futerku 8) :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

maxxx pisze:Jeszcze tylko ze swojej strony dodam,że pod koniec pierwszej części M24 na 99% Joasia przemknęła po studio w czarnym futerku 8) :lol2:
Futerku :shock: Mam nadzieje, że nie było prawdziwe :uhh:
Nie no, ale natyle co znam Joasię, mogę mieć pewność iż była to jakaś imitacja :rozglada:
Joasia nie tknęłaby czegoś, co powstało przez cierpienie zwierzątek- w dodatku futerkowych :lol2:
Asia spokojnie działać na rzecz jakichś zwierzątek- najpewniej dla rozczulacjących lamparciątek :szalony:
Camilo
Guru
Guru

No proszę - tak kocha zwierzątka a tu futerka. Cicha woda brzegi rwie :spiewa:
Nie mam cienia wątpliwości, że sztuczne :nie:
Podziękowanie za magazynowe capsy i streszczenie dla takich, co ja :tanczy:
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Re:

Post autor: pop »

maxxx pisze:I mały eksperyment :xx: Więcej się boję zabawiać,wiadomo :rozglada: :spiewa: :arrow:

Obrazek
Fajnie Ci to wyszło. :D Też sobie pozwoliłem w coś takiego się pobawić, ale efekt jest chyba słaby - mam nadzieję, że się przynajmniej domyślicie kto to jest :lol2: :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Camilo
Guru
Guru

POpieram pisze:Fajnie Ci to wyszło. Też sobie pozwoliłem w coś takiego się pobawić, ale efekt jest chyba słaby - mam nadzieję, że się przynajmniej domyślicie kto to jest
Efekt niezły :lol2: Wygląda jak posąg :lol2: Ja jednak wolę Joasię w najczystszej postaci. Nic innego nie ma szans, by Jej dorównać :stop:
maxxx

Fajnie wyglada to jak jakieś skamieliny :lol2: No ale najpierw miliony lat temu musiały byc podejmowane rózne próby-lepsze i gorsze-żeby wreszcie przyszła na świat doskonałość :jupi: Najczystsza postac rulez 8) !Aczkolwiek można się ponawydurniac czasem :D

Obrazek
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I jeszcze ujęcie z reklamówki "Kontaktu" - Joasia w "skinny"dżinsach w całej krasie :tanczy:
Obrazek
ODPOWIEDZ