Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: obieżyświat »

stajlus pisze:ja chcę do Argentynyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;(
..co za rozpaczliwy okrzyk :lol2:

..myślę że jak wszyscy się skrzykniemy to będzie nas słychać aż w Argentynie :lol2: :tanczy:
po tej porannej relacji i przepięknych widokach, z Agatą na czele, już mi się obrzydł polski szarobury krajobraz :hyh:

skoro to, co mamy najpiękniejszego w Polsce, czyli Agata jest w Argentynie, to ja też tam chcę być :ban: :lol2:
..masz rację :lol2:
..Argentyna piękny kraj jeszcze zapragnęła nam Agatkę zabrać i wkomponować w swój przepiękny krajobraz :uwaga:
..tego to już za wiele :lol2:
stajlus pisze:wspaniała relacja tak w ogóle :P nawet nie śniłem o takiej :P
..myślę że wszyscy jesteśmy mocno i pozytywnie zaskoczeni :szalony:
..ja jeszcze jestem można napisać: zaszokowany :shock: :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

!! Spisała się na medal -jak na razie..... srebrny :lol2: !!
Biorąc pod uwagę pochodzenie słowa "Argentyna" - srebrny medal jest jak najbardziej na miejscu :lol2:
Rozumiem, że innych ciekawych ujęć nie było - Notka by je pokazała. Tak sobie rozważam, bo na capsach Agatka jest pokazana od pasa w górę, a patrząc na drugi caps mam wrażenie, że Agata jest w szortach ( albo w mini ) i chciałbym , żeby ktoś zdementował moje podejrzenia :mhm:
Agata w środku dżungli, ale swój ulubiony naszyjnik założyła :tanczy:
No i najważniejsze. Wbrew niektórym wcześniejszym obawom nie zmieniła wizerunku :brawa:
Ciekawe, czy wracając do Polski Agatka zaśpiewa : "Don't cry for me Argentina " :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Rozumiem, że innych ciekawych ujęć nie było - Notka by je pokazała. Tak sobie rozważam, bo na capsach Agatka jest pokazana od pasa w górę, a patrząc na drugi caps mam wrażenie, że Agata jest w szortach ( albo w mini ) i chciałbym , żeby ktoś zdementował moje podejrzenia :mhm:
..pojęcia nie mam co Agatka ma na sobie dalej niż to widać :mhm:
..ale rozochociłeś mnie strasznie żeby to w przyszłości sprawdzić :lol2:
Agata w środku dżungli, ale swój ulubiony naszyjnik założyła :tanczy:
..żeby nie czuć się obco w obcym ale mimo wszystko przyjemnym kraju :lol2:
No i najważniejsze. Wbrew niektórym wcześniejszym obawom nie zmieniła wizerunku :brawa:
..nawet widzisz tego nie zauważyłem :lol2:
..a tak sie tego baliśmy :lol2:
..cały czas Agatka jest naszą wspaniałą słowiańską latynoską :lol2:
Ciekawe, czy wracając do Polski Agatka zaśpiewa : "Don't cry for me Argentina " :lol2:
..oj coś mi się zdaje że beczeć będą mocniej niż my :lol2:
..i na nic się zdadzą prośby tubylców :lol2:
..Agatce na pewno spieszno do nas :lol2:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

epsztajnek pisze:Rozumiem, że innych ciekawych ujęć nie było - Notka by je pokazała. Tak sobie rozważam, bo na capsach Agatka jest pokazana od pasa w górę, a patrząc na drugi caps mam wrażenie, że Agata jest w szortach ( albo w mini ) i chciałbym , żeby ktoś zdementował moje podejrzenia :mhm:
a jednak nas ograniczyła z pełni szczęścia :lol:
czekamy na dalszy rozwój... kadru w innych relacjach :lol2:
a dzięki Argentynie i przeprawie wodnej śmigusa dyngusa ma już z głowy :lol:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

stajlus pisze:a jednak nas ograniczyła z pełni szczęścia :lol:
czekamy na dalszy rozwój... kadru w innych relacjach :lol2:
..jak już trochę ochłonęliśmy to będziemy powoli dochodzili do takich wniosków :lol:
stajlus pisze:
epsztajnek pisze:Ciekawe, czy wracając do Polski Agatka zaśpiewa : "Don't cry for me Argentina " :lol2:
..dobrze że w kąpieli w rzece a nie od rzewnego płaczu była mokra :P :lol2:

..a dyngus faktycznie udany :lol2:
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Tadam :D :
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

I co o tym sądzić :mhm:
powtórka z rana czy nowy materiał ?
Bo ujęcia (chyba) identyczne :hmm:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:I co o tym sądzić :mhm:
powtórka z rana czy nowy materiał ?
Bo ujęcia (chyba) identyczne :hmm:
..dokładnie ta sama relacja co rano :D

..czyli wszyscy którzy nie widzieli zobaczyć mogli :D
POpieram pisze:]Tadam :D :
..no POpieram :lol:
..dokładnie t osamo sobie pomyślałem widząc minę Magdy po relacji :lol:

..nawet jeśl itak nie pomyślała to wyglądąło jakby właśnie chciała być w Argentynie :lol:
..ale któż by nie chciał ;)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

No POpieram :lol2: Udane capsy :lol2: !! A ostatni bardzo ryzykowny :lol2: !! Zwłaszcza tekścik pod spodem :lol2: !!
Ale tak naprawdę to chyba nie ma osoby , z tych oglądających relację Agatki , która by nie chciała .... nie wolałaby być teraz w Argentynie .... cieplutkim kraju :lol2: ??
No w końcu widziałem tę relację :tanczy: !!

Nie mówiliście.... nie pisaliście nic , że jest aż taka wspaniała , cudowna , boska :szalony: !! :tanczy:

Ta scena an tym pojedzie -zdaniem Agatki "biznes klasa" :lol: !! Skórzane siedzenia , air condition , piękne widoki , a wszystko wliczone w cenę :lol: !! :lol:
W takim razie ja też już chcę do Argentyny :rydzyk: !! :lol2:

Jak już emocje trochę opadły i oswoiliśmy się z myślą o wspaniałych relacjach ,to możemy teraz trochę pokrytykować :devil: !! Wielkkkkiiiiiii miuns za połowiczny kadr -zwłaszcza dla operatora :devil: !! Którego zresztą Agatka na koniec przedstawiła -pewnie są w zmowie, coby nam za dużo nie pokazać :devil: !!

Agatka u zwierzątek , widać to na capsach -też mniej się Agatki nie dało pokazać :lol2: !! :x
Aż w końcu spływ łodzią :P !!
Kwik , emocje , spływ i rozmowa z kapitanem , który opowiadał Agatce legendę :D !! Szkoda , że nie podpłynęli do tej "Gardzieli Diabła" przy wodospadach :lol2: !! No , ale Agatka stwierdziła , że i tak wszyscy wyglądają jak z gardła wyjęci :lol2: !! :devil:
obieżyświat pisze:
stajlus pisze:
epsztajnek pisze:Ciekawe, czy wracając do Polski Agatka zaśpiewa : "Don't cry for me Argentina " :lol2:
..dobrze że w kąpieli w rzece a nie od rzewnego płaczu była mokra :P :lol2:

..a dyngus faktycznie udany :lol2:
I co najważniejsze w znacznie wyższych niż nasze temperaturach :tanczy: !! Agatka taka mokra z radością informuje widzów , że wszyscy przeszli chrzest bojowy , chrzest argentyński i teraz już może zaprosić na święta w Argentynie :tanczy: !!
A więc to dopiero początek -nie ma żadnych wątpliwości :D !! :tanczy:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Sorry chłopaki, że dopiero teraz przesyłam Wam tę relację, ale tak jakoś dziwnie wyszło :spiewa:

Proszę :arrow: http://www.mediafire.com/?qto9qfsbude
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Sorry chłopaki, że dopiero teraz przesyłam Wam tę relację, ale tak jakoś dziwnie wyszło :spiewa:

Proszę :arrow: http://www.mediafire.com/?qto9qfsbude
Nic nie szkodzi notka , że tak późno -lepiej późno niż wcale :lol2: !!
I wcale nie posądzę Cię o złośliwość względem mojej osoby , tylko dlatego ,że wysłałaś link w momencie , kiedy ja już zobaczyłem tę relację :lol2: !!

Ta porankowa emisja spotkała się w większym i dowcipnym odzewem prowadzącego :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

W takim razie i mnie posądzisz o złośliwość :devil:

Dla tych, którym zależy na prędszym obejrzeniu wspaniałej argentyńskiej relacji mam dobre wieści :lol2:
Link youtubowy do tejże relacji :tanczy:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:W takim razie i mnie posądzisz o złośliwość :devil:
Bo ja wiem :mhm: ?? Ty działasz pod dyktando notki - w końcu jej video wrzuciłeś :lol: !! :lol2:
king_kocur pisze:Dla tych, którym zależy na prędszym obejrzeniu wspaniałej argentyńskiej relacji mam dobre wieści :lol2:
Link youtubowy do tejże relacji :tanczy:
Ale za to jakość obrazu gorsza -czyli coś za coś ;) !! :lol2: Dlatego polecam zainteresowanym relacją Agatki mimo wszystko ściągnięcie... może dłużej trwające , ale jednak video z linku notki :* !! :D
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Wybór należy do zainteresowanego :lol2:

Właśnie przypomniały mi się "ignorujące turystów i ekipy telewizyjne koati" :hahaha: Rozbawił mnie ten fragment tak, jak nie powinien był :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

king_kocur pisze:Właśnie przypomniały mi się "ignorujące turystów i ekipy telewizyjne koati" :hahaha: Rozbawił mnie ten fragment tak, jak nie powinien był :lol:
Bo był zabawny :hahaha: !! koati ignorujące ekipę telewizyjną -a dobrze ci tak Agatko :lol2: !! Widzisz jak to dobrze , kiedy ktoś zabiega o wywiad , a ty uciekasz gdzie pieprz rośnie :lol2: !! :hahaha:

A najgorsze w tym wszystkim jest to , że jak już Agatce udało się oczarować to zwierzątko , to oni musieli pędzić do łodzi :/ !! "i na więcej czułości nie mieli już czasu" :lol2: !!
ODPOWIEDZ